benim doktorum da lierac al dedi,aynen pahalı ama bitkisel diye bende onu kulanıyorum,benim kalçalarda önceden de vardı,daha ekstra bişi olmadı,inşallah da çok olmazçatlaklar için kullanılan yağların içerisinde paraben adı verilen kimyasal bebeğe zarar veriyormuş bilginiz olsun.
ben çok pahalı olmasına rağmen lierac ın 2 li paketinden aldım göbeğm çatlamadı ama kalçalarım çok fena durumda, başlarda sadece göbeğime sürmüştüm çünkü heralde o yüzden.
Bende lierac kullanyrm. Sadece karnma goguslerıme suruyodum. Kalcam hemn catlamaya başladı. Tek catlak popomda var mlsfbenim doktorum da lierac al dedi,aynen pahalı ama bitkisel diye bende onu kulanıyorum,benim kalçalarda önceden de vardı,daha ekstra bişi olmadı,inşallah da çok olmaz
hımmm demek dayanamadı kalça bu gerginliğee.. kaçışımız yok,bi taraflarımız çatlamadan doğuramıcaz anlaşılan,napalım bebişler için onları d a görmezlikden gelicemmBende lierac kullanyrm. Sadece karnma goguslerıme suruyodum. Kalcam hemn catlamaya başladı. Tek catlak popomda var mlsf
dosya yükle var ya ordan yapabilirsinnHala resım yukleyemyrm. Siz nasıl yukluyosunuz. Url adı madı bişeyler dıyoya
Nihayet duzelmis.telefondan uazabiliyorum artik.
Aranizda kan ilaci kullanan var mimben gyno ferro sanol ve decavit kullaniyorum.9 kilo aldim.ve nasil bu kadar hizli kilo aldigimi anlamiyorum.kan ilacindan sonra birden sismeye basladim.
Bu arada Zeynep'ime 3 hastane cikisi 6 tane patikli alt 2 tshirt 10a yakin kisa kollu ve uzun kollu citcitli body yatak odamda yatirmak icin pierre cardinden park besik 1 rugan ayakkabi 1 spor patik ayakkabi aldim.yatak odasi veya evi dar olanlar kesinlikle pierre cardin park yataga baksinlar.benim evim baya dar.kurunca yer kaplamadi.hem de bebisler 3 yasina kadar yatiyormus.altinda tekerlekleri de var.odadan odaya rahat tasiniyor.
evet çok durgunlaştı, iyiyiz çok şükürr, dün gece ve sabah aşırı hareketliydi de şimdi sakinleşti oğluşummeeeee hanımlar site durgunlaşmış ya kim var kim yok nasılsınız bakalımm bebişlerle???
maşallah senin minnoşunaevet çok durgunlaştı, iyiyiz çok şükürr, dün gece ve sabah aşırı hareketliydi de şimdi sakinleşti oğluşummsizde ne var ne yok nasılsınız bebişlee
aynen öylee,şimdi oynasa tekmelese diye beklediğimde tık yok,tam uyuyacam tık tık vuruyoomaşallah senin minnoşunaveletler malesef canı istedikleri gibi davranıyorlar her zaman beklerken paşa gönlüne göre takılıyorlar çok şükür canım biz de iyiyizz:)
heheehehh şimdiden anlaşmayı yapıyor keratalaraynen öylee,şimdi oynasa tekmelese diye beklediğimde tık yok,tam uyuyacam tık tık vuruyooşimdiden rahatsız edicem anne seni diyo galiba size de maşallaaahh
heheehehh şimdiden anlaşmayı yapıyor keratalar
canım bence fazla takma kafana:) benim de 2008 de bir kız sahibi olmuştum...ve güzel kızım şimdi 6 yaşında:) doğrusu ben de unutmuşum o zamankileri....:)ama benim kızım o zaman biraz huysuzdu galiba ama çok değil yani:) kafana takma...bebişin de hayırlı analı babalı büyür inşallah:)slm arkadaşlar.2008 mayıs ve 2014 ağustos annesiyim.ilk kızımda yaşadığımız ilk günleri tamamen unutmuşum.sizlerin bilgileri daha taze diye sormak istedim.36 haftalık doğum yaptım.kızım 12 günlük.sarılık yok.çok fazla uyuyor ve nerdeyse hiç ağlamıyor.çok az ınga diyor arkası yok.40ına kadar uyuyacak diyorlar ama ben biraz pimpiriklendim .Allahım korusun ama tuhaflık mı var diye.gelen giden çok sakin dedikçe.sizlerden benim gibi durum yaşayan oldu mu?cevaplarsanız çok sevinirim.Allah herkesin hepimizin evladını korusun inşallah
Canim ben takibimi gataya yaptiriyorum ama dogumu orda dusunmuyorum, acibadami aradim 7000 kusur dedi, memoriali aradim 5000 kusur dedi, koruyu aradim 4300 dedi, keske hamilelik oncesi dogum sigortasi yaptirsaydim. tamamlayici saglik sigortasi varmis oda 3200 lr koru ile anlasmasi varmis. Bilmiyorum karatsiz kaldim. Koruda umit hoca varmis arkadasim orda dogum yapti anlata anlata bitremedi drunu o yuzden ordami yapsam acaba diyorum. Gatadan vazgecmemin nedeni takip eden dr doguma girmiyor dogum yapcagin gun dogumhanenede kim gorevli ise o dr yaptiriyor ondan istemiyorum orda yapmak. bu arada ilk doğumum medical park hastanesinde olmustu ama ank da medicalpark yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?