2014 Aralık Anneleri

Nihayet duzelmis.telefondan uazabiliyorum artik.
Aranizda kan ilaci kullanan var mimben gyno ferro sanol ve decavit kullaniyorum.9 kilo aldim.ve nasil bu kadar hizli kilo aldigimi anlamiyorum.kan ilacindan sonra birden sismeye basladim.
Bu arada Zeynep'ime 3 hastane cikisi 6 tane patikli alt 2 tshirt 10a yakin kisa kollu ve uzun kollu citcitli body yatak odamda yatirmak icin pierre cardinden park besik 1 rugan ayakkabi 1 spor patik ayakkabi aldim.yatak odasi veya evi dar olanlar kesinlikle pierre cardin park yataga baksinlar.benim evim baya dar.kurunca yer kaplamadi.hem de bebisler 3 yasina kadar yatiyormus.altinda tekerlekleri de var.odadan odaya rahat tasiniyor.

Size danismak istedigim seyler var.haftaya istanbula bebisime mobilya almaya gidicem.bebis odasi baya dar.100luk yatak 3 kapili150 cm dolap ve sifonyer almayi dusunuyorum.arkadaslarim da cocuk o yatakta yatana kadar mobilya eskir 90lik buyuyen hani su alt kisminda komidin olan yataklar var ya onlardan al diyorlar. Cok karasiz kaldim.yardimci olabilir misiniz.siz neler dusunuyorsunuz

benim doktorum da lierac al dedi,aynen pahalı ama bitkisel diye bende onu kulanıyorum,benim kalçalarda önceden de vardı,daha ekstra bişi olmadı,inşallah da çok olmaz

benim doktorum da lierac al dedi,aynen pahalı ama bitkisel diye bende onu kulanıyorum,benim kalçalarda önceden de vardı,daha ekstra bişi olmadı,inşallah da çok olmaz
Bende lierac kullanyrm. Sadece karnma goguslerıme suruyodum. Kalcam hemn catlamaya başladı. Tek catlak popomda var mlsf

Bende lierac kullanyrm. Sadece karnma goguslerıme suruyodum. Kalcam hemn catlamaya başladı. Tek catlak popomda var mlsf
hımmm demek dayanamadı kalça bu gerginliğee.. kaçışımız yok,bi taraflarımız çatlamadan doğuramıcaz anlaşılan,napalım bebişler için onları d a görmezlikden gelicemm

Kızlar ben bu takımı almk istyrm nasıl sizce. İlerleyen zamanlarda yatagnı degıstrem. Mobilyalar her yasa uygun. Halı perde ve aksesuarları renklı kullanmak istyrm.renklı mobılyadan cok hoşlanmıyrm çunku. Ama resım yukleyemyrmya

Selam kizlarr bisey sormak istiyorum. Su an 21. Haftadayiz 17.haftadan bu yana bebegim asagida simdi iyice rahim agzina yaklaşmış. Kontrol altindayim sürekli dinleniyorum. Başına böyle bisey gelen varmı? Bebegim kaçıncı haftada yukarı çıkar netten baktım ama 24 yada 28 haftalar yaziyo.

güle güle kullanırısınız inşallah cicişlerinizi canım:) ben de hala şu kan ilacı olacak gyno ferro sanolu ve decaviti de kullanıyorumsanırım gyno ferro sanolu doğuma kadar kullanıcam çünkü her ne kadar kurtulmak istesem de doktorum geçen ay bana tam 3 kutu verdi dediğin gibi şu ilaçlar beni de gerçekten çok şişiriyorr...

eeeee hanımlar site durgunlaşmış ya kim var kim yok nasılsınız bakalımm bebişlerle???

eeeee hanımlar site durgunlaşmış ya kim var kim yok nasılsınız bakalımm bebişlerle???
evet çok durgunlaştı, iyiyiz çok şükürr, dün gece ve sabah aşırı hareketliydi de şimdi sakinleşti oğluşumm sizde ne var ne yok nasılsınız bebişlee

evet çok durgunlaştı, iyiyiz çok şükürr, dün gece ve sabah aşırı hareketliydi de şimdi sakinleşti oğluşumm sizde ne var ne yok nasılsınız bebişlee
maşallah senin minnoşuna veletler malesef canı istedikleri gibi davranıyorlar her zaman beklerken paşa gönlüne göre takılıyorlarçok şükür canım biz de iyiyizz:)

maşallah senin minnoşuna veletler malesef canı istedikleri gibi davranıyorlar her zaman beklerken paşa gönlüne göre takılıyorlarçok şükür canım biz de iyiyizz:)
aynen öylee,şimdi oynasa tekmelese diye beklediğimde tık yok,tam uyuyacam tık tık vuruyoo şimdiden rahatsız edicem anne seni diyo galiba size de maşallaaahh

slm arkadaşlar.2008 mayıs ve 2014 ağustos annesiyim.ilk kızımda yaşadığımız ilk günleri tamamen unutmuşum.sizlerin bilgileri daha taze diye sormak istedim.36 haftalık doğum yaptım.kızım 12 günlük.sarılık yok.çok fazla uyuyor ve nerdeyse hiç ağlamıyor.çok az ınga diyor arkası yok.40ına kadar uyuyacak diyorlar ama ben biraz pimpiriklendim .Allahım korusun ama tuhaflık mı var diye.gelen giden çok sakin dedikçe.sizlerden benim gibi durum yaşayan oldu mu?cevaplarsanız çok sevinirim.Allah herkesin hepimizin evladını korusun inşallah

canım bence fazla takma kafana:) benim de 2008 de bir kız sahibi olmuştum...ve güzel kızım şimdi 6 yaşında:) doğrusu ben de unutmuşum o zamankileri....:)ama benim kızım o zaman biraz huysuzdu galiba ama çok değil yani:) kafana takma...bebişin de hayırlı analı babalı büyür inşallah:)

Ben de onun hastasıyım. Daha ilk günden kartını verdi 7/24 arayabilirsiniz, doğumunuzu ben yaptırıcam, bir başkası kesinlike girmeyecek, dedi. Bu davranışı hakikaten çok güven verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…