2014 Aralık Anneleri

Ben de onun hastasıyım. Daha ilk günden kartını verdi 7/24 arayabilirsiniz, doğumunuzu ben yaptırıcam, bir başkası kesinlike girmeyecek, dedi. Bu davranışı hakikaten çok güven verici.
Sen ümit beyemi gidiyorsun, doğum icin konustunmu hic hastaneyle fiyat verdilermi? Bende sanirim tamamlayici saglik sigortsi yaptirirsam ona baslamayi dusunuyorum.

Kızlar ya şekerli yememek dikkat ediyo musunuz yasak mı bize sütlü tatlı filan. Ben simdi sütlü tatlı yedim canım çok şekerli şeyler istiyorum bu ara.Vicdan azabı duyuyorum yiyince de yetmemek mi gerekiyo bilen var mı? ??(

Çok güzelmiş canım ben de çok cicili süslü, ayicikli mobilyalarda hoşlanmiyorum. Zaten aksesuarlar yeterli oluyo bide mobilyalar desenli olunca boguyor odayı.Ben çok beğendim tam kız mobilyası kibarmis. Güle güle kullansın bebiş sağlıkla. ..

Ben de 3.kutudayim.kac kilo aldin toplamda

ben bebeyag kullanıorum canım karnımda gogsumde hıc catlagım yok sukur ama bacaklarımın catlayacagı hıc aklıma gelmemıstı ust baldırdan asaga e5 gıbı gelıslı donuslu 4 anayol olustu :)
bende popoma ve karnıma duştan sonra bebeyağ sürüyordum memişlere bakmamışım bi kaldırdım ki ooo damarlar gitmiş

kızlar uygulama mı geri gelmiş normal internet tarayıcısından mı giriyorsunuz ?

dıs agrısı ceken arkadaslara tavsıyem olacak ayın basında bende 20 lık dısımden cok cektım 10 gun uyumadım en son majezık agrı kesıcı gargara verdı dr onu bı kac gun kullandım daha sonra karanfıl yagını kesfettım mucıze bı zararrıda yok zaten yutmuyoruz kulak copuyle agrıyan yere damlatıp bekleyın sorada suyla calkalayın agrınnız hafıfler

İmdattt göğüslerimin altı çatladı ne sürüyorsunuz kızlaar göğüslere

Yahu ne yapiyorsunuz da goguslerde bu kadar buyume oluyor bir de ustune catliyo yaaa kafayi yicem benimkilerde tik yok.. en son doktora soylicem artikk esim sacmalama diyo ama cidden endiseleniyorum.. zaten kucuktuler simdi kipirti bile yok. Acaba bnde sut uretimi olmayacak mi yaa cok kafama takiyorum :-( ya da gec mi dolacak acaba kanallarim?? Cnku kanallar dolarsa buyume olur dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…