- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Sen ümit beyemi gidiyorsun, doğum icin konustunmu hic hastaneyle fiyat verdilermi? Bende sanirim tamamlayici saglik sigortsi yaptirirsam ona baslamayi dusunuyorum.Ben de onun hastasıyım. Daha ilk günden kartını verdi 7/24 arayabilirsiniz, doğumunuzu ben yaptırıcam, bir başkası kesinlike girmeyecek, dedi. Bu davranışı hakikaten çok güven verici.
hem de analarının minnooşş cannnlarıııcan onlar cann
bendee yerim bendeeeehem de analarının minnooşş cannnlarıııyerimmm benn
Çok güzelmiş canım ben de çok cicili süslü, ayicikli mobilyalarda hoşlanmiyorum. Zaten aksesuarlar yeterli oluyo bide mobilyalar desenli olunca boguyor odayı.Ben çok beğendim tam kız mobilyası kibarmis. Güle güle kullansın bebiş sağlıkla. ..Kızlar ben bu takımı almk istyrm nasıl sizce. İlerleyen zamanlarda yatagnı degıstrem. Mobilyalar her yasa uygun. Halı perde ve aksesuarları renklı kullanmak istyrm.renklı mobılyadan cok hoşlanmıyrm çunku. Ama resım yukleyemyrmya
Ben de 3.kutudayim.kac kilo aldin toplamdagüle güle kullanırısınız inşallah cicişlerinizi canım:) ben de hala şu kan ilacı olacak gyno ferro sanolu ve decaviti de kullanıyorumsanırım gyno ferro sanolu doğuma kadar kullanıcam çünkü her ne kadar kurtulmak istesem de doktorum geçen ay bana tam 3 kutu verdi dediğin gibi şu ilaçlar beni de gerçekten çok şişiriyorr...
amann allah korusun canım yaaKizlar her banyo cikisi tansiyonum dusuyor ya.bir gun yigilip kalicam diye korkuyorumEki Görüntüle 1220136
Canim doktorum da bunlarla olcuyor.elektronik olmayanlarla mi olculmelihamilelerin tansiyonunu o aletler ölçemez bilginiz olsun yanılmayın
Canim doktorum da bunlarla olcuyor.elektronik olmayanlarla mi olculmelihamilelerin tansiyonunu o aletler ölçemez bilginiz olsun yanılmayın
evet şekerm elektronik olanlar doğru bilgi vermiyormuş normal olanlarda ise uzman birisinin ölçmesi gerekiyormuşCanim doktorum da bunlarla olcuyor.elektronik olmayanlarla mi olculmeli
bende popoma ve karnıma duştan sonra bebeyağ sürüyordum memişlere bakmamışım bi kaldırdım ki ooo damarlar gitmişben bebeyag kullanıorum canım karnımda gogsumde hıc catlagım yok sukur ama bacaklarımın catlayacagı hıc aklıma gelmemıstı ust baldırdan asaga e5 gıbı gelıslı donuslu 4 anayol olustu :)
telden girmiyorum canım ben,bilgisayardannkızlar uygulama mı geri gelmiş normal internet tarayıcısından mı giriyorsunuz ?
slm annısler uzun suredır gıremıyorum turkıyeye geldım ucakta bı sıkın tı yasamadım ıns donerkede yasamam
bızde hersey yolunda bel agrısı dısında ayak sısmem fılan olmadı daha.. dun gece bıkere banada kramp gırer gıbı oldu onun dısında alısverıs yapıyorum bol bol
ımaj markasının esyalarını alıyorum genelde renklerı ve modellerı daha hosuma gıdıyor kullanan yada alanlar varmı
en son kedıme bı lohusa takımı alacam pek model yok sadece bıtane begendım beyaz dantellı fılan onu almayı dusunuyorum
benden bu kadar =)
İmdattt göğüslerimin altı çatladı ne sürüyorsunuz kızlaar göğüslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?