2014 Aralık Anneleri

günaydın kızlarr haftasonu telefondan girdim ama ancak okumaya yetişebildimm ve sevmedimm bugün pazartesi herkese günaydınn yeni bi iş gününden biz iyiyiz çok şükür ama havalar çoookk sıcakk

günaydın kızlarr haftasonu telefondan girdim ama ancak okumaya yetişebildimm ve sevmedimm bugün pazartesi herkese günaydınn yeni bi iş gününden biz iyiyiz çok şükür ama havalar çoookk sıcakk
burada yağmur var yağmurrrhava serin ama bana yine sıcakkk

ne bileyim canım belkide o yüzden fazla kilo almadım. 3-4 kilo arası almışım. benim doktorum öyle diyo sanki önceden b12 haplarımı kullanıyomuş insanlar ama çatır çatır normal doğum varmış diyo

selamlar herkeseee, kısmen okumaya çalıştım kızlarr herşey yolundadır inşallah herkescikler iyidir di mi?
bende acaip bitmek tükenmek ve de geçmek bilmeyen bir kasık ağrısı var hele de sağ kasığımmm araştırınca yok leğen kemiği büyümesi yok doğuma hazırlık yok vajinanın genişlemesi için hazırlık diyor ama çok çok ağrılı böyle olanınız var mı helede tecrübeli nnecikler sizler bunu yaşadınız mı ilk bebişlerinizde.. çok sancılı yürüyüş yapıncada geçmiyor aksine merdiven in çık iyice ağrım artıyor ne yapacağmı şaşırdım...

Günaydın kızlar, bu ne sıcak böyle. 11 yıldır Ankara'da yaşıyorum hiç böyle terlediğimi hatırlamam, yastığımız çarşafımız sırılsıklam oluyor

koru'ya iyi diyorlar canım ümit beyi ben de duymuştum, tamamlayıcı sağlık sigortasını da yaptırırsan bundan sonraki muayenelerine de gidersin oraya ama bir şey soracağım bazı doktorlar 16-20 haftadan sonra kabul etmiyorlarmış sen sordun mu onu? gerçi gazi'de falan öyleydi sanırım, özellerde sıkıntı olmaz muhtemelen ama merak ettim.

ayrıcaa geçen gezerken lcw dan evde giymek için hamile reyonundan bişeler aldık birde kot pantolonla ince pantolun aldık sözde büyümeyen karnıma hazırlık yapıyoz ya bakalımmm.... derken bebek reyonuna bir indik ki lcw dan asla alma taraftarı değildim eşimi tutamadım bir sürü bişey alalımda alalım diye tutturdu bizde zaten cinsiyetler ters gibi o alışverişe merak ben yemeğe :)
neyse şunları aldık iyimi ettik kötümü bilemeyecem ama sanırım kullanırız kışın yıkayıp kurutma meselesini aza indiririz yükleyebilirsem yükleyeyim

çok güzellerrr,güle güle kullansın bebeğinn şu yıldızlı takım benimde hoşuma gidiyo yaa bulursam alıcamm bende

kızlar bu arada bebek odamızın siparişini verdik haftasonu sitelere gittik. mobilyacı odanın fotoğrafını atacaktı ama daha atmadı. hiç dolaşmadım bir tane beğendim, dolaşırsam fikrim değişir diye bu olsun dedim kasım başında teslim edecekler, geç olmaz inşallah bakalım.

CANIM BENDEDE OLUYO BAZEN SAĞIMDAN SOLUMA DÖNEMİYORUM DOKTOR RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN DİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…