- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
6 kilo:)yürüyüş falan hiç yapmıyorum yapsaydım belki daha az olurdu...iyi mi sence?? sen kaç kilo aldın canım???3 kutu diğerlerinin haricinde verdi doktor yaaaBen de 3.kutudayim.kac kilo aldin toplamda
günaydınngünaydın kızlarrrrbugün tetanoz aşımın 2. dozunu vurulmaya gidicemm
18. haftamda vurulmuştumm.günaydınnhadi hayırlısı canım...ilkini kaçıncı haftada vurulmuştun???
burada yağmur var yağmurrrgünaydın kızlarr haftasonu telefondan girdim ama ancak okumaya yetişebildimm ve sevmedimm bugün pazartesi herkese günaydınn yeni bi iş gününden biz iyiyiz çok şükür ama havalar çoookk sıcakk
buraya da gönderrrburada yağmur var yağmurrrhava serin ama bana yine sıcakkk
hadi gönderiyorummburaya da gönderrrhava bulutlu ama yağmıyo dahacaa
valaa ya az yağsın da serinlesin ortalıkkhadi gönderiyorummgelirse artık şansına kalmışş hadi orda da yağar inşallahh keyif yaparsınız:)
valaa ya az yağsın da serinlesin ortalıkk
aynenn herkes gitmiş, arada yazanda kaçıyoayy bu ne yaa site ölü gibi ortalığı bir sessizlik kaplamış???
doğru söylemiş benim dr um erkek ama o da senin dr unla aynı kafada sanırım ilaç manyağı dr lardan değil kızım da dr umuza aşık dr a gidene kadar fazla hareket yok ama dr abisini görünce hooopp eller havaya
ben de arada giriyom ama kimse olmayınca canım sıkılıyor yaaaynenn herkes gitmiş, arada yazanda kaçıyositeyi kimse beğenmemiş anlaşılan,bende beğenmedim ama giriyom yinede
ee yani bi zaman sonra sıkıyo kimse olmayıncaaben de arada giriyom ama kimse olmayınca canım sıkılıyor yaa
Canim ben takibimi gataya yaptiriyorum ama dogumu orda dusunmuyorum, acibadami aradim 7000 kusur dedi, memoriali aradim 5000 kusur dedi, koruyu aradim 4300 dedi, keske hamilelik oncesi dogum sigortasi yaptirsaydim. tamamlayici saglik sigortasi varmis oda 3200 lr koru ile anlasmasi varmis. Bilmiyorum karatsiz kaldim. Koruda umit hoca varmis arkadasim orda dogum yapti anlata anlata bitremedi drunu o yuzden ordami yapsam acaba diyorum. Gatadan vazgecmemin nedeni takip eden dr doguma girmiyor dogum yapcagin gun dogumhanenede kim gorevli ise o dr yaptiriyor ondan istemiyorum orda yapmak. bu arada ilk doğumum medical park hastanesinde olmustu ama ank da medicalpark yok.
çok güzellerrr,güle güle kullansın bebeğinnayrıcaa geçen gezerken lcw dan evde giymek için hamile reyonundan bişeler aldık birde kot pantolonla ince pantolun aldık sözde büyümeyen karnıma hazırlık yapıyoz ya bakalımmm.... derken bebek reyonuna bir indik ki lcw dan asla alma taraftarı değildim eşimi tutamadım bir sürü bişey alalımda alalım diye tutturdu bizde zaten cinsiyetler ters gibi o alışverişe merak ben yemeğe :)
neyse şunları aldık iyimi ettik kötümü bilemeyecem ama sanırım kullanırız kışın yıkayıp kurutma meselesini aza indiririz yükleyebilirsem yükleyeyimEki Görüntüle 1220346 Eki Görüntüle 1220344 Eki Görüntüle 1220343 Eki Görüntüle 1220338 Eki Görüntüle 1220339 Eki Görüntüle 1220342 Eki Görüntüle 1220345 Eki Görüntüle 1220340
CANIM BENDEDE OLUYO BAZEN SAĞIMDAN SOLUMA DÖNEMİYORUM DOKTOR RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN DİYORselamlar herkeseee, kısmen okumaya çalıştım kızlarr herşey yolundadır inşallah herkescikler iyidir di mi?
bende acaip bitmek tükenmek ve de geçmek bilmeyen bir kasık ağrısı var hele de sağ kasığımmm araştırınca yok leğen kemiği büyümesi yok doğuma hazırlık yok vajinanın genişlemesi için hazırlık diyor ama çok çok ağrılı böyle olanınız var mı helede tecrübeli nnecikler sizler bunu yaşadınız mı ilk bebişlerinizde.. çok sancılı yürüyüş yapıncada geçmiyor aksine merdiven in çık iyice ağrım artıyor ne yapacağmı şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?