2014 Aralık Anneleri

Anammmm ne pahalı ya bu doğum işi Bizim burda bi tane özel hastane var o 1500 filan diye biliyorum. Bende büyük bir şehirde olsam öyle güzel yerlerde yapmak isterdim dogumu, ama ilçede bu kadar imkan var.Neyse sağlıkla doğsunlar da...

Teşekkür ederim konu da yorum yaptığınız için benim doktorum da aynı şeyleri söylüyor.farklı bi şey söyleyen varmı ki acaba neden koskoca Karatay bunları söledi insanların kafası karıştı

Evet oldukca pahali, Memoriol da 2 gece hastane yatis, lohusa serbeti ve 20 kisiye bebek dogdu diye msj varmis şaka gibi. Ama adamlardaki mantik tofasada binebilirsin mersedesede tercih senin diyorlar.

benimde sol göğüsümde hassasiyet var ve akıyor ara ara ucu nemleniyormuş gibi geliyor doktorumuza sorduk normal dedi kanallar açılıyormuş diğer meme açıktır rahatsızlık o yüzden hissetmiyorsundur dedi.. düşünsene bu yaşa kadar kullanılmayan kanallarımız onlar bi de dar sütyen kanalları iyice büzermiş onunda etkisi vardır elbet. benim günlük yaşamımı etkilemiyor soldaki hassasiyet ama üzerine basınç uygularsam azıcık bile rahatsız ediyor kısaca çok uzattım :) korkacak bir şey yok yine dr a gidince sorarsın
bu arada hoşgeldin aramıza

Kızlar cok dertlıyım ben ya. Yanı basımda olan bı arkdas ıstıyorum kımsecıklerım yok. arkadaslarım hep uzagımda hergun saatlerce telefonda konusuyorum. esım sabah 7 de gıdıor ıse aksam 9da evde oluor. aıle apartmanında oturuorz eltılerımın 3ude kız kardes ve kendı kocalarının oz amca cocukları hep ıcıceler. annelerı kardeslerı yan apartmanda oturuor. o kadar zoruma gdıor kı kalabalık bı aılenın arkadas ortamının ıcınden cıkıp boyle kendımı yanlızlıga mahkum edılmıs hıssedıorum bebıse hamıle kalınca kamudakı ısımden de ıstıfa ettım evımız resmen gebzede ısım karsıdaydı cok zorlanıordum gunde 3 saat yolda kalıordum sımdıde yanlzlk canıma tak ettı oturup aglayasım var halıme. esımde yurtdısından yenı geldı onunda buralarda kımsesı yok ama enazından ıse gıdıor etrafında bırsuru ınsan olmusum 6 aylık artık yenı bır ısede baslamam ımkansız. var mı kızlar aranızda benım gıbı derdı olan nasıl bas edıyorsunuz.

ahh ahhh ne diyebilirim ki biz de beraber yaşıyoruz bi çeken bilirmiş misali işte

ahh ahhh ne diyebilirim ki biz de beraber yaşıyoruz bi çeken bilirmiş misali işte
tatlım beterın beterı vardır senınkıler akraba deıldır enazından kardes deıllerdır belkı benım 3 eltımde kızkardes balkondan seslerı gelıor alttan uste bagrıorlar kahvaltı hazırlayıp bırbırlerını cagrıorlar aralarında tek olmak benı cok etkılıor

Canım benım tum aılem seker hastası annem babam tarafı halalar dayılar vs seker yuzunden kaybettıgım yakınlarım dahı var . ablamında sekerı vardı 3 hamılelıgınde senın gızlı olan sekerını tetıklemelerımı daha zararlı sence yoksa seker yuzunden sakat saglıksız bı evlat dogurmak mı seker hastası dogan bı bebek mı ? ben kesınlıkle gereklı oldugundan yanayım hele kı bayanın aılesınde seker oykusu mevcutsa soyle dusun eger gızlı sekerın yoksa 50 gr seker senı olumsuz etkılemeyecektır. ama eger zaten sekerın var ıse bu muhakkak sana hamılelıkte dert olacaktır bu nacızane benım fıkrım.

İmdattt göğüslerimin altı çatladı ne sürüyorsunuz kızlaar göğüslere

sanki biraz beni anlatmışsınn canım yaaa ben çok uzak bi yere gelmedim evlenince ilçeden merkeze geldim ama tek bi arkadaşım yok gidip görüşecek.eşiminse bir sürü arkadaşı var,onlarla görüşüyo sık sık,bende hep evdeyim,bazen ağlıyorum vala yalnızlığıma.dün gece sırf bu olaylardan dolayı kavga ettim eşimle,yalnızlık birde hamilelik hormonları alt üst etti beni

ben bebeyag kullanıorum canım karnımda gogsumde hıc catlagım yok sukur ama bacaklarımın catlayacagı hıc aklıma gelmemıstı ust baldırdan asaga e5 gıbı gelıslı donuslu 4 anayol olustu :)
Bende cok şükür hiç çatlak yok. Daha olurmukı acaba. Yogun catlayan zamnlar bu zamanlarmıki acabs

Bende cok şükür hiç çatlak yok. Daha olurmukı acaba. Yogun catlayan zamnlar bu zamanlarmıki acabs
daha çok şişicez canımm sonlara doğru daha çok olur bence,benimde bi kasıklarımın aşağıda bacağımın başladığı yerde oldu,krem süremeye başladımm 2 hafta önce inşallah çok çatlak olmazz

seninki daha zor bi de inadına yapıyorlardır
benimkiler koca bir sülale aynı mahallede herkes.. yemin ediyorum bu durumda yaşayacağımı bilsem ömür boyu bekar kalmayı tercih ederdim.. burada anlat anlat bitmez yaşadıklarım tek diyebildiğim bizim işimiz diğerlerine göre çok çok zor

canlar Karatay hocamız doğal yaşayan insanlar için konuşuyor
bizler dünyanın paketli gıdasını yiyoruz her gün en basiti chips kola dondurma ne bileyim marketten aldığınız her şeyin içerisinde şeker var.. bunları yiyip yiyip yok şeker yüklemesi yaptırmayım diyorsanız bebeğiniz tehlike altında benden demesi..
bana kalırsa Karatay hocamız bazı yönlerden haklı bazı yönlerden reklam.. üzgünüm ama her denilene tama etmeyin... Mehmet Öz de aynı durumda bir hekim mesela..
Siz siz olun doktorunuz ne diyorsa onu yapın zaten şeker yüklemesi dediğiniz olay 200kcal değerinde yani bir günde eminim bir paket tutku ya da albeni ya da gofret yiyorsanız bu zaten ortalama 300-350kcal.. o gün başka şeker yemeyin olur biter...

hani deseniz ben asla şekerli gıda tüketmiyorum o zaman şeker yüklemesine karşı çıkın ama komik oluyor böyle
kendi doktorum prof. bir çok rahim nakli projesinin başkanı kendisiyle aynı durumu görüştüm tek kelime etmeden sadece güldü.. tüm gebelerim ellerinde çikolatalarla ofisimde beklerken şeker yüklemesine hayır demeleri büyük ironi diyor :)

İnşş canm. Ben bir ay önce basladm kremlenmeye. Hatta bıttı sayılır. Bebe yagımı kullansam acaba. Hangı markannki iyidir ?

İnşş canm. Ben bir ay önce basladm kremlenmeye. Hatta bıttı sayılır. Bebe yagımı kullansam acaba. Hangı markannki iyidir ?
hadi yaa kız başından aşağı mı döktün kremi bitirdinn vala bebe yağıı hiç bilmiyorum doktorum bana krem adı verdi ben onu aldım kullanıyorumm

ben de bebe yağı kullanıyorum. Allaha şükür şimdilik hiç çatlağım yok. İnşallah olmaz da. Aslında badem yağı daha iyi diyolar ama kıllanma yapar diye korkuyorum.

çatlaklar için kullanılan yağların içerisinde paraben adı verilen kimyasal bebeğe zarar veriyormuş bilginiz olsun.
ben çok pahalı olmasına rağmen lierac ın 2 li paketinden aldım göbeğm çatlamadı ama kalçalarım çok fena durumda, başlarda sadece göbeğime sürmüştüm çünkü heralde o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…