sağol bacımm o yıldızlı takım üstü kadife yenidoğan için iyi gibi geldi ya bakalımçok güzellerrr,güle güle kullansın bebeğinnşu yıldızlı takım benimde hoşuma gidiyo yaa bulursam alıcamm bende
kızlar bu arada bebek odamızın siparişini verdik haftasonu sitelere gittik. mobilyacı odanın fotoğrafını atacaktı ama daha atmadı. hiç dolaşmadım bir tane beğendim, dolaşırsam fikrim değişir diye bu olsun dedimkasım başında teslim edecekler, geç olmaz inşallah bakalım.
atınca bize de gösterirsin bacım kasım diyorya ekimin ortasında getirebilirler bir arkdşmda siteleerde özel yaptırdı ama gelincede kokusu 1 aya çıkmadı hergün suyla sildiler o derece... bizde kararsız kaldık ne yapacağmızı amma zor işlermişannem gelse onla karar verecezkızlar bu arada bebek odamızın siparişini verdik haftasonu sitelere gittik. mobilyacı odanın fotoğrafını atacaktı ama daha atmadı. hiç dolaşmadım bir tane beğendim, dolaşırsam fikrim değişir diye bu olsun dedimkasım başında teslim edecekler, geç olmaz inşallah bakalım.
öyle bir ağrım karnımın altında vardı 1 ay önce ama bu sanki bacaklarımı birleştiren yer var ya kesmişler gibi bacak aramdan feci bir ağrı oluyor doktor randevomuz 6 eylülde aramakta istemiyorummCANIM BENDEDE OLUYO BAZEN SAĞIMDAN SOLUMA DÖNEMİYORUM DOKTOR RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN DİYOR
6 KİLO CİVARI ALDIM BENDE CANIM SANTAFER MARINCAP KAP DECAVİT PRONATAL KULLANIYORUM6 kilo:)yürüyüş falan hiç yapmıyorum yapsaydım belki daha az olurdu...iyi mi sence?? sen kaç kilo aldın canım???3 kutu diğerlerinin haricinde verdi doktor yaaa
hadi yaa ne güzel yumuş yumuş giyerler kışınnn, bugün bakayımm mağazalaraa bensağol bacımm o yıldızlı takım üstü kadife yenidoğan için iyi gibi geldi ya bakalım
atınca bize de gösterirsin bacım kasım diyorya ekimin ortasında getirebilirler bir arkdşmda siteleerde özel yaptırdı ama gelincede kokusu 1 aya çıkmadı hergün suyla sildiler o derece... bizde kararsız kaldık ne yapacağmızı amma zor işlermişannem gelse onla karar verecez
ayrıcaa geçen gezerken lcw dan evde giymek için hamile reyonundan bişeler aldık birde kot pantolonla ince pantolun aldık sözde büyümeyen karnıma hazırlık yapıyoz ya bakalımmm.... derken bebek reyonuna bir indik ki lcw dan asla alma taraftarı değildim eşimi tutamadım bir sürü bişey alalımda alalım diye tutturdu bizde zaten cinsiyetler ters gibi o alışverişe merak ben yemeğe :)
neyse şunları aldık iyimi ettik kötümü bilemeyecem ama sanırım kullanırız kışın yıkayıp kurutma meselesini aza indiririz yükleyebilirsem yükleyeyimEki Görüntüle 1220346 Eki Görüntüle 1220344 Eki Görüntüle 1220343 Eki Görüntüle 1220338 Eki Görüntüle 1220339 Eki Görüntüle 1220342 Eki Görüntüle 1220345 Eki Görüntüle 1220340
hayırlı olsun canım. iyi olmuş çıkarmışsın onuda aradan. bende almıştım mobilyamı eylül sonu gibi teslim edecekler. dünde sarevden bir tane uyku setiyle birde nevresim aldım. değiştirmelik. yeterli olur ilk etapta herhalde.
atınca bize de gösterirsin bacım kasım diyorya ekimin ortasında getirebilirler bir arkdşmda siteleerde özel yaptırdı ama gelincede kokusu 1 aya çıkmadı hergün suyla sildiler o derece... bizde kararsız kaldık ne yapacağmızı amma zor işlermişannem gelse onla karar verecez
hadi yaa ne güzel yumuş yumuş giyerler kışınnn, bugün bakayımm mağazalaraa ben
öyle bu bir süreç olur olur herşey olur sağlık olsun yetersaol canım, ben çok kararsızım o an karar vermeseydim 3 ay daha mobilyacı gezerdim. kafamdaki de belliydi, tamam dedim. yeter herhalde canım 1 uyku seti bir nevresim, ben de öyle yapacağım. istediğim gibi uyku seti bulamamıştım ben de bakayım sarev e.
ya evet boya kokusu oluyormuş 2 hafta falan havalandırmak gerekebiliyormuş. o yüzden biz de kasım başında gelsin dedik, yetiştirirler illa ki ya zaman çok var.
aynen canım zor işler, ama o bebek mobilya mağazasına girince o kadar güzel hissettim ki. insanın inanası gelmiyor doğup da o odada yatacağına. sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz
benim de daha almam gereken ama karar veremediğim bir sürü şey var, yavaş yavaş olur hepsi inş ya.
al benden de o kadar yatağa yattığımda başlıyo tepinmeyeeBebegime dinlendirici uyku muzikleri aciyorum. İcerde dans etmeye basliyor. Bu bir rastlantimi yan etki yapti yavruma :)) gece gunduz sorunumuzda var gece uyumuyorbebek dogmusta oyle anlatiyorum gibi oldu
bende geceleri sıcaktan mı yoksa sağıma dönünce inanılmaz vurmalarından mı yoksamm kasık ağrılarımdan mı gece 2 de uyanyom 3 dek uyuyamıyom 4.bucukda tekrarr uyanyommm birde 6.30 da cidden sanki doğmuşta emzirmeye kalkar gibi oldum deliksiz uykuyu özledimki artık imkansız bişey olacak galibaBebegime dinlendirici uyku muzikleri aciyorum. İcerde dans etmeye basliyor. Bu bir rastlantimi yan etki yapti yavruma :)) gece gunduz sorunumuzda var gece uyumuyorbebek dogmusta oyle anlatiyorum gibi oldu
amin inşallah abcım bu arada bende o canlıların erzincan mensubundanım... yazını görünce hemen erzincanı araya sokmak istedim... siz de erzincanlısınız galibagüle güle giysin pıtırcık biz daha henüz bişey alamadık eksik çok aslında hayırlısı
güle güle kullansın bacımmm uyku setlerinde çıkan beşik baş ve yan korumalıkları çok güzel oluyorr bu yüzden bende alacağım.. özdilekten alacaktım geçen ay ama erkek rengi kalmamıştı ya bakalım artık nasip kısmetuyku seti ve nevresim aldım kızlar sarevden. resimleride yükledim. ikisine 309 TL verdim. bambu ve organikmiş. uyku setinin içinde hem pamuk yorgan, yastık ve resimde görülen küçük kare süs yastığını veriyor. bu da yeterli olur ilk etapta diye düşünüyorum.
AYNEN CANIM YÜRÜYEMİYORDUM NERDEYSE HATTA ARAŞTIRDIM İNTERNETTEN VARİS OLABİLİR DİYORDU DOKTORA SORDUM BEBİŞLER BÜYÜDÜĞÜ İÇİN DEDİ RAHİM BOYUNU FELAN ÖLÇTÜ NORMAL DEDİöyle bir ağrım karnımın altında vardı 1 ay önce ama bu sanki bacaklarımı birleştiren yer var ya kesmişler gibi bacak aramdan feci bir ağrı oluyor doktor randevomuz 6 eylülde aramakta istemiyorumm
amin inşallah abcım bu arada bende o canlıların erzincan mensubundanım... yazını görünce hemen erzincanı araya sokmak istedim... siz de erzincanlısınız galiba
güle güle kullansın bacımmm uyku setlerinde çıkan beşik baş ve yan korumalıkları çok güzel oluyorr bu yüzden bende alacağım.. özdilekten alacaktım geçen ay ama erkek rengi kalmamıştı ya bakalım artık nasip kısmet
Cumartesi bizde sitelerdeydik .. Nereden aldın canım .. Bu arada eşimle cok güldük hatta bebek odaları hep bi caddede ya heryer hamıleydikızlar bu arada bebek odamızın siparişini verdik haftasonu sitelere gittik. mobilyacı odanın fotoğrafını atacaktı ama daha atmadı. hiç dolaşmadım bir tane beğendim, dolaşırsam fikrim değişir diye bu olsun dedimkasım başında teslim edecekler, geç olmaz inşallah bakalım.
Canım uyanmalar bende de var ama benımki wcden dolayı sanırım .. Artık wcde uyuycambende geceleri sıcaktan mı yoksa sağıma dönünce inanılmaz vurmalarından mı yoksamm kasık ağrılarımdan mı gece 2 de uyanyom 3 dek uyuyamıyom 4.bucukda tekrarr uyanyommm birde 6.30 da cidden sanki doğmuşta emzirmeye kalkar gibi oldum deliksiz uykuyu özledimki artık imkansız bişey olacak galiba
Kızlar benmkıde gınduz bır ıkı tekme atıyo akşam eşimin gelmedıne yakın coşuyo. Butun gece kıpır kıpır maşallah. Hatta eşime dıyorum bixim kıxın şimdiden gece hayatı var dıye. İçerdekı sudan kafayı bulup gunduz sızıyo diyorumheheal benden de o kadar yatağa yattığımda başlıyo tepinmeyeegündüzde hareketli ama gece kadar değil,şimdiden demek istioylar ki geceleri sizi uyutmucazz harbiden sanki doğmuşda anlatıyomuşsun gibi,eee nasıl emiyo mu bari seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?