2014 Aralık Anneleri

hayırlı olsun canım. iyi olmuş çıkarmışsın onuda aradan. bende almıştım mobilyamı eylül sonu gibi teslim edecekler. dünde sarevden bir tane uyku setiyle birde nevresim aldım. değiştirmelik. yeterli olur ilk etapta herhalde.

atınca bize de gösterirsin bacım kasım diyorya ekimin ortasında getirebilirler bir arkdşmda siteleerde özel yaptırdı ama gelincede kokusu 1 aya çıkmadı hergün suyla sildiler o derece... bizde kararsız kaldık ne yapacağmızı amma zor işlermişannem gelse onla karar verecez

CANIM BENDEDE OLUYO BAZEN SAĞIMDAN SOLUMA DÖNEMİYORUM DOKTOR RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN DİYOR
öyle bir ağrım karnımın altında vardı 1 ay önce ama bu sanki bacaklarımı birleştiren yer var ya kesmişler gibi bacak aramdan feci bir ağrı oluyor doktor randevomuz 6 eylülde aramakta istemiyorumm

6 kilo:)yürüyüş falan hiç yapmıyorum yapsaydım belki daha az olurdu...iyi mi sence?? sen kaç kilo aldın canım???3 kutu diğerlerinin haricinde verdi doktor yaaa
6 KİLO CİVARI ALDIM BENDE CANIM SANTAFER MARINCAP KAP DECAVİT PRONATAL KULLANIYORUM

evet banada mobilyacı öyle dedi. erken gelsinde 1 ay en az odayı havalandırın kapaklarını açıp dedi. ondan sonra yerleştirmeye başlarsınız dedi.

güle güle giysin pıtırcık biz daha henüz bişey alamadık eksik çok aslında hayırlısı

uyku seti ve nevresim aldım kızlar sarevden. resimleride yükledim. ikisine 309 TL verdim. bambu ve organikmiş. uyku setinin içinde hem pamuk yorgan, yastık ve resimde görülen küçük kare süs yastığını veriyor. bu da yeterli olur ilk etapta diye düşünüyorum.

Eklentiler

• Capture.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 76
  • Capture-3.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 85

saol canım, ben çok kararsızım o an karar vermeseydim 3 ay daha mobilyacı gezerdim. kafamdaki de belliydi, tamam dedim. yeter herhalde canım 1 uyku seti bir nevresim, ben de öyle yapacağım. istediğim gibi uyku seti bulamamıştım ben de bakayım sarev e.

ya evet boya kokusu oluyormuş 2 hafta falan havalandırmak gerekebiliyormuş. o yüzden biz de kasım başında gelsin dedik, yetiştirirler illa ki ya zaman çok var.
aynen canım zor işler, ama o bebek mobilya mağazasına girince o kadar güzel hissettim ki. insanın inanası gelmiyor doğup da o odada yatacağına. sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz
benim de daha almam gereken ama karar veremediğim bir sürü şey var, yavaş yavaş olur hepsi inş ya.

hadi yaa ne güzel yumuş yumuş giyerler kışınnn, bugün bakayımm mağazalaraa ben

öyle bu bir süreç olur olur herşey olur sağlık olsun yeter

Bebegime dinlendirici uyku muzikleri aciyorum. İcerde dans etmeye basliyor. Bu bir rastlantimi yan etki yapti yavruma :)) gece gunduz sorunumuzda var gece uyumuyor bebek dogmusta oyle anlatiyorum gibi oldu

Bebegime dinlendirici uyku muzikleri aciyorum. İcerde dans etmeye basliyor. Bu bir rastlantimi yan etki yapti yavruma :)) gece gunduz sorunumuzda var gece uyumuyor bebek dogmusta oyle anlatiyorum gibi oldu
al benden de o kadar yatağa yattığımda başlıyo tepinmeyee gündüzde hareketli ama gece kadar değil,şimdiden demek istioylar ki geceleri sizi uyutmucazz harbiden sanki doğmuşda anlatıyomuşsun gibi,eee nasıl emiyo mu bari seni

bende geceleri sıcaktan mı yoksa sağıma dönünce inanılmaz vurmalarından mı yoksamm kasık ağrılarımdan mı gece 2 de uyanyom 3 dek uyuyamıyom 4.bucukda tekrarr uyanyommm birde 6.30 da cidden sanki doğmuşta emzirmeye kalkar gibi oldum deliksiz uykuyu özledimki artık imkansız bişey olacak galiba

güle güle giysin pıtırcık biz daha henüz bişey alamadık eksik çok aslında hayırlısı
amin inşallah abcım bu arada bende o canlıların erzincan mensubundanım... yazını görünce hemen erzincanı araya sokmak istedim... siz de erzincanlısınız galiba
güle güle kullansın bacımmm uyku setlerinde çıkan beşik baş ve yan korumalıkları çok güzel oluyorr bu yüzden bende alacağım.. özdilekten alacaktım geçen ay ama erkek rengi kalmamıştı ya bakalım artık nasip kısmet

öyle bir ağrım karnımın altında vardı 1 ay önce ama bu sanki bacaklarımı birleştiren yer var ya kesmişler gibi bacak aramdan feci bir ağrı oluyor doktor randevomuz 6 eylülde aramakta istemiyorumm
AYNEN CANIM YÜRÜYEMİYORDUM NERDEYSE HATTA ARAŞTIRDIM İNTERNETTEN VARİS OLABİLİR DİYORDU DOKTORA SORDUM BEBİŞLER BÜYÜDÜĞÜ İÇİN DEDİ RAHİM BOYUNU FELAN ÖLÇTÜ NORMAL DEDİ

canım sorma ya yaklaşık 10 yıl önce yazdığım bir yazı silmiştim site değişince hortladı bunu nasıl silebilirim :)

Cumartesi bizde sitelerdeydik .. Nereden aldın canım .. Bu arada eşimle cok güldük hatta bebek odaları hep bi caddede ya heryer hamıleydi Diye .. Güle güle kullanın

Canım uyanmalar bende de var ama benımki wcden dolayı sanırım .. Artık wcde uyuycam

Kızlar benmkıde gınduz bır ıkı tekme atıyo akşam eşimin gelmedıne yakın coşuyo. Butun gece kıpır kıpır maşallah. Hatta eşime dıyorum bixim kıxın şimdiden gece hayatı var dıye. İçerdekı sudan kafayı bulup gunduz sızıyo diyorumhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…