2014 Aralık Anneleri

hahhahaha ne güldüm yaaa hemde 9 ay boyunca hep gece hayatı yandık arkideşş bebişler inşallah doğduklarında böle yapmazz

Gunaydın , tınaydın arkadaslar ... Off cok yogun bi haftasonu gecırdık . Cmtsi eşya baktık. Pazar Günü'de öğleden sonra bebeğin odasını boyamaya karar verdik .. Gece yarısı bitti ama su an evim her yer her. Yerde malum o oda ıvır zıvır odamdı . Yarısını kendi Annemlere taşımıştım yarısını da esimin ailesine götürcem . Ama cok heyecanlı hazırlıklar bunlar .. Odası da gelince eşyalarını oraya koymak için , süslemek için sabırsızlanıyorum .. Netten paso süslere bakıyorum bi cesaret etsem baslıycam ama bu zamNa kadar el becerisine dair bi iş yapmış değilim su kapı süsü nasıl kızlar netten buldum

Eklentiler

• image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 77
Cumartesi bizde sitelerdeydik .. Nereden aldın canım .. Bu arada eşimle cok güldük hatta bebek odaları hep bi caddede ya heryer hamıleydi Diye .. Güle güle kullanın

dodo'dan aldık biz canım, evet her yer hamileydi herkes bizdendi sen nereden aldın, nasıl aldın?
bu kapı süsünü ben de görmüştüm nette, örnek olarak kaydetmiştim hatta. teyzemiz yapacak bize bakalım nasıl olacak. zaten o kuşlar vs keçeden olan şeyler hazır satılıyor, çok rahat yaparsın bence :)

bende ılce degıstırdım ama burda kımsem yok esım oyle devamlı gıtmemede ızın vermıor 2 saat sadece yol suruor dıe onun butun aılesı burda heran abılerı ıle kuzenlerı arkdasları vs benım hıckımsem yok cok uzuluorum kendı halıme bıde eltılerın kardes olması kendı aılelerı ıle dıp dıbe olmaları benı resmen cokertıor bızde kac kez kavga ettık keske bıtane tek arkdasım olsaydı dıorum o da yok ayrıca bu senınle kacıncı ortak noktamız sayamıorum artık can :)

çok tattlıı güle güle giysin beebiş:) ben de lcw dan şunları almayı düşünüyorum...hayırlısıyla en yakın zamanda alıcam inşallah:)
çok hoşuma gitti ama çok tatlılarr

hahahah çok güldürdün beni
benim kız da öyle gece hep kop kop eller havaya ama bu bakıma kötü demekmiş doğduklarında gece uyanık olup canımıza okuyacaklarmış

benımde bıtek bacagın basladgı yerde olustu catlaklarım ucer tane var saglı sollu bacaklarada mı yag sursem bılemedım kı

ahh canım yaaa,malesef arkadaş olmayınca olmuyo,sonradan arkadaş yapmak da pek hoşuma gitmiyo benim... aynen hee biraz daha ayrıntıya girsek ortak nokta çıkacak çok

ayy canım ya boşverr üzülme ben de kendimi yalnız hissediyorum...benim de doğru düzgün bir arkadaşım yok ben de çok istiyorum şöyle iyi bir arkadaşım olaydııahhh ahhh...ben de gurbet ellerdeyim benim de kimsem yokk sadece eşimin bütün akrabaları burada...ama bebişim için boşvermeye çalışıyorum...sen de bebiş için boşver, kendini daha fazla üzme:)

çok güzelmiş hepsi, bayıldım güle güle giysin. bizde de öyle ben almak istemiyorum eşim sürekli kızıma alışveriş yapalım diyor. kendine bir şey alınca kızıma da alalım da küsmesin diyor avm ye götürmeyeceğim artık, alıyoruz da hepsini giyemeden büyüyecek çocuk.
bu arada neden lcw den alma taraftarı değilsin canım, ben şimdiye kadar bir şey almadım oradan ama atlet pijama tarzı şeyleri hep lcw den almayı düşünüyorum.

benımde aınen canım tum sulale burda yasıorlar benım esım normalde burda yasama taraftarı deıldı son 5 yıldır yurtdısındaydı annem asla vermem ıllakı burda oturcaksınız dedı annemde sımdı okadar pısmankı keske gıtseydın dıor. bende bole olacagını bılsem nıkahı kıydıktan sonra ceker gıderdım.

çokk güzellerr:) güle güle kullanırsınız inşallah:)

Çok heveslendim canım kendim bişiler yapmaya biraz daha serinlesede havalar ulusa gıdicem orada suluhan varmış bi gezıyim dıyorum .. Babymall de bi oda beğenmiştik onu alıcaz canım

Eklentiler

• image.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 97
ahh canım yaaa,malesef arkadaş olmayınca olmuyo,sonradan arkadaş yapmak da pek hoşuma gitmiyo benim... aynen hee biraz daha ayrıntıya girsek ortak nokta çıkacak çok
kız artık bu yastan sonra zaten neyn arkadası olacaz hanı oglen saatı bı cay ıccek ınsan olsa yada evıne kadar yurumeye cıkıp bebıslerden konuscagım bırı olsa kafı. oyle can cıger dostta aramıorum yanı.

çok güzelmiş canım, güle güle kullansın kuzucuk. ya uyku setleri çok pahalı annem alacak ama o kadar yüklenmek de istemiyorum beşik falan da yapacak. normal uyku setleri bile böyle değil bebek olunca ne kadar abartıyorlar fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…