- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
yok kuzum ya oyle banyodan banyoya yada aklıma geldıkce bebek yag suruorum sadece karnıma baskada bıyere bısey surdugum yok ama evet bacaklarda ortak nokta cıktı hahaha :)demek orasıda ortak nokta hahahbende de iki tarafda var,başka bi yerde yok. normalde bişi kullanmıyo musun canımm
ayy canım ya boşverr üzülme ben de kendimi yalnız hissediyorum...benim de doğru düzgün bir arkadaşım yokben de çok istiyorum şöyle iyi bir arkadaşım olaydıı ahhh ahhh...ben de gurbet ellerdeyim benim de kimsem yokk sadece eşimin bütün akrabaları burada...ama bebişim için boşvermeye çalışıyorum...sen de bebiş için boşver, kendini daha fazla üzme:)
şimdi bize çektircek bu kuzucuklarr ama sonrasında değecekkevet canm zaten dort gozle beklıorum o gelsede hayatıma renk katsa butun dunyadan vazgecsem dıe.ama o gelınceye kadar benım hormonları alt ust edıor :)
tabi yaa bende bu saatten sonra istemem o kadar samimi,eşimin arkadaşlarının eşleri bazıları benle yaşıt,arada oturmaya gidioz onlar geliyo, eşimde çıkın gezin falan diyo bana da olmuyo ki ölee...en azından burası var ya az içimi döküyorum,sohbet ediyorummkız artık bu yastan sonra zaten neyn arkadası olacaz hanı oglen saatı bı cay ıccek ınsan olsa yada evıne kadar yurumeye cıkıp bebıslerden konuscagım bırı olsa kafı. oyle can cıger dostta aramıorum yanı.
ben gittikten sonra gelmiş herkessee yani bi zaman sonra sıkıyo kimse olmayıncaagel vatandaşş konuya gelll,taze çıktııı hehhehe
kızz sürsene bişilerr,çatlayıverir her yanın amann allah korusunn.bana doktorum en çok göğüs kenarı, karın ve baldırlarda olur çatlak oralara sür dedi,her gece yatmadan pehlivan gibi soyunup sürüyorumyok kuzum ya oyle banyodan banyoya yada aklıma geldıkce bebek yag suruorum sadece karnıma baskada bıyere bısey surdugum yok ama evet bacaklarda ortak nokta cıktı hahaha :)
hahaah sen misin kimse yok diyenn,şimdide yetişemiyorsun demiiben gittikten sonra gelmiş herkesszor okuyorum yapmayın
hehehh aynennhahaah sen misin kimse yok diyenn,şimdide yetişemiyorsun demiibende birazdan dışarı çıkcam o zamanda ben yetişemicem hihhh
ahh ahh keske su soledıgın ortak noktamız olaydı :) esımın arkadasları hep yurt dısında eslerıde yabancı puffftabi yaa bende bu saatten sonra istemem o kadar samimi,eşimin arkadaşlarının eşleri bazıları benle yaşıt,arada oturmaya gidioz onlar geliyo, eşimde çıkın gezin falan diyo bana da olmuyo ki ölee...en azından burası var ya az içimi döküyorum,sohbet ediyorumm
ıyıkı sız varsınız zaten yoksa nefesımızı tutup evde bogulmayı dusuncezhahaah sen misin kimse yok diyenn,şimdide yetişemiyorsun demiibende birazdan dışarı çıkcam o zamanda ben yetişemicem hihhh
bılmem bugun gıdıp tetanoz asısı olmam lazım sanırım buyuzden hc bısey yapasım yokkızz sürsene bişilerr,çatlayıverir her yanın amann allah korusunn.bana doktorum en çok göğüs kenarı, karın ve baldırlarda olur çatlak oralara sür dedi,her gece yatmadan pehlivan gibi soyunup sürüyorum
çok güzelmiş canım, güle güle kullansın kuzucuk. ya uyku setleri çok pahalı annem alacak ama o kadar yüklenmek de istemiyorum beşik falan da yapacak. normal uyku setleri bile böyle değil bebek olunca ne kadar abartıyorlar fiyatları
ahh ahh keske su soledıgın ortak noktamız olaydı :) esımın arkadasları hep yurt dısında eslerıde yabancı pufffburdakılerde hep kuzenlerı boyle oturup konuscak dahı tek kımsem yok. esımınde cık dedıgı yok. zaten cıksam nereye cıkcam kımle cıkcam.
ıyıkı sız varsınız zaten yoksa nefesımızı tutup evde bogulmayı dusuncez
bende sabah 2. dozu vuruldum da geldimmbılmem bugun gıdıp tetanoz asısı olmam lazım sanırım buyuzden hc bısey yapasım yokama surerım ınsallah bende
benımkı cıkma taraftarım deıl ben bazen carsıya cıkım dıorum tek basına bu halde gtme dıor eeee kımle gıdeyım kımsem mı var benım kavga sebebı ıste :) anca kendısı ızınlı olacak hava guzel olacak keyfı yerınde olacakta bızı dısarı cıkarcak pehhh saat olmus bır bucuk hala yatıor :)evet bana eşim çık dolaş eve tıkılıp kalma der sürekli de tek başıma nereye çıkayım,dolan dur insan yalnız sıkılıyo,o yüzden bi işim olunca çıkıyorumm
al benden de o kadar yatağa yattığımda başlıyo tepinmeyeegündüzde hareketli ama gece kadar değil,şimdiden demek istioylar ki geceleri sizi uyutmucazz harbiden sanki doğmuşda anlatıyomuşsun gibi,eee nasıl emiyo mu bari seni
demek orasıda ortak nokta hahahbende de iki tarafda var,başka bi yerde yok. normalde bişi kullanmıyo musun canımm
kız bebegın sırf erkek oldugunu soledım mıllete soyle bı ıcımı doktum mlletın evnden donerken merdıvenlerden yuvarlandım tovbe ettım kımseyle aılem harıc anlatmıorum bı sızın nazarınız degmıorsizdee iyi ki varsınızz,ben kimseyle bu kadar hamileliğimi konuşmuyorum sizden başkka yaa
buda mı aynıbende sabah 2. dozu vuruldum da geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?