2014 Aralık Anneleri

öle valaa,en ufak şeyler kavga sebebi oluyoo hadi yaaa anaa uyku küpü gibii benim kocamda beni gezdirmek için 2-3 kere söylemem gerekir,aha bugün arabamızı da sattı,kaldık mı yaya artık hep bi bahane başka araba alana kadarr

ay çok güzelmiş canım ya. bende kapı süsünü isimli istiyorum. bunu hastaneyede götürürsün hem kapısına asarsın. ziyarete gelenler odayı kolay buluyorlar böyle olunca

amannnn allah korusunn kem gözlerdennn bazılarının çok nazarı değiyo gerçektendee

Bende oyleyim cok yorgun olsamda uyuyamiyorum. Ve tuvalete cok cikiyorum oda uyutmuyor. Simdiden ozledik uykuyu napcaz bilmiyorum. Anne olmak zor

ya kızlar siz ne zaman çatlamaya başladınız? bacaklara bende sürmüyorum. sürsemmi acaba.
blmem canım bıgun bı bakıorsun ana catlamıs dun yoktu sankı bu dıorsun yoksa var mıydı dıe soru ısaretı kullan canım daha catlamamısken kullan bıgun heryerın catlak uyan verırsın mazaalahh

amannnn allah korusunn kem gözlerdennn bazılarının çok nazarı değiyo gerçektendee
aınen ayrıntılıya gıttım geldım eltıler sordular ıyıymıs dedım bısey yokmus baskada konusmadım sonrada aradım ablamı bı saat anlattım pıpısınıe gordum burnu buyuktu dıe vs vs

ay çok güzelmiş canım ya. bende kapı süsünü isimli istiyorum. bunu hastaneyede götürürsün hem kapısına asarsın. ziyarete gelenler odayı kolay buluyorlar böyle olunca
Bakalım canım becerebilirsem yapıcam .. Ee dogru dedin yapınca kısmet olursa asarız tabi kapımıza ben böyle netten bakıp bakıp yapmaya korkanlardanım

blmem canım bıgun bı bakıorsun ana catlamıs dun yoktu sankı bu dıorsun yoksa var mıydı dıe soru ısaretı kullan canım daha catlamamısken kullan bıgun heryerın catlak uyan verırsın mazaalahh

en sevmediğim şeydir kremlenmek. hiçte aklıma gelmiyor hep unutuyorum. banyodan banyoya sürüyoum. o da unutmazsam. eğer genetikse çatlarsın diyor herkeste. bi işe yarıyomu bu kremlerde mechul

en sevmediğim şeydir kremlenmek. hiçte aklıma gelmiyor hep unutuyorum. banyodan banyoya sürüyoum. o da unutmazsam. eğer genetikse çatlarsın diyor herkeste. bi işe yarıyomu bu kremlerde mechul
bende banyodan banyoya surunuorum canım karnımda gogsumde sukur kı yok ama baldırlarda olmus ıste caktırmadan. emın ol ıse yarıor sonucta gerınıyor karnımız yag ıle yumusatmak lazım

kız bısey dıcem bugun bızım bebegın gelısımı seysınde garıp seyler yazıor :) var mı sende bole hormonlarda cosma
maşallahh bizde baba hiç bebişe bişi olacak kaygısı yaşamıyo ama ben arada değişebiliyo hormonlar bi artıyoo,ama azalma olmadı dahaa

Bakalım canım becerebilirsem yapıcam .. Ee dogru dedin yapınca kısmet olursa asarız tabi kapımıza ben böyle netten bakıp bakıp yapmaya korkanlardanım
hehe bende herseye bakıorum hatta cok yaratıcı fıkırlerım oluor oooo boyle olsa supper olur deyıp sonrada aman ben beceremem zaten deyıp vazgecıorum :)

maşallahh bizde baba hiç bebişe bişi olacak kaygısı yaşamıyo ama ben arada değişebiliyo hormonlar bi artıyoo,ama azalma olmadı dahaa
haha bızde babanın odu kopuor 5 aydır 5 kez elını surmedı bıze ya bısey olursa korkusu bıde yasaklamıslardı bıze bır ay boyunca. tam bugun hormonlar costu benım dıe dusunuordum kı bı baktım bunları yazmıslar ne kaa ayıp ama demekkı normalmıs hehe

Sen ümit beyemi gidiyorsun, doğum icin konustunmu hic hastaneyle fiyat verdilermi? Bende sanirim tamamlayici saglik sigortsi yaptirirsam ona baslamayi dusunuyorum.
Benim sigortam doğumu karşılıyor o yüzden hiç fiyat sormadım arkadaşım. Yanlış bilgilendirmeyim seni.

hahahahhaha vah yazıkkk korkutmayın babalarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…