öle valaa,en ufak şeyler kavga sebebi oluyoobenımkı cıkma taraftarım deıl ben bazen carsıya cıkım dıorum tek basına bu halde gtme dıor eeee kımle gıdeyım kımsem mı var benım kavga sebebı ıste :) anca kendısı ızınlı olacak hava guzel olacak keyfı yerınde olacakta bızı dısarı cıkarcak pehhh saat olmus bır bucuk hala yatıor :)
Gunaydın , tınaydın arkadaslar ... Off cok yogun bi haftasonu gecırdık . Cmtsi eşya baktık. Pazar Günü'de öğleden sonra bebeğin odasını boyamaya karar verdik .. Gece yarısı bitti ama su an evim her yer her. Yerde malum o oda ıvır zıvır odamdı . Yarısını kendi Annemlere taşımıştım yarısını da esimin ailesine götürcem . Ama cok heyecanlı hazırlıklar bunlar .. Odası da gelince eşyalarını oraya koymak için , süslemek için sabırsızlanıyorum .. Netten paso süslere bakıyorum bi cesaret etsem baslıycam ama bu zamNa kadar el becerisine dair bi iş yapmış değilim su kapı süsü nasıl kızlar netten buldum
anamm hareketli olsunlar canım yaa maşallahhBi emzirme olayi kaldi :) valla uyutmicak bizi bunlar konusuyorum anlatiyorum horon tepiyo adetaDun gece yarim saat tepindi tatli biseyde yemedim ama cok hareketli masallah
amannnn allah korusunn kem gözlerdennnkız bebegın sırf erkek oldugunu soledım mıllete soyle bı ıcımı doktum mlletın evnden donerken merdıvenlerden yuvarlandım tovbe ettım kımseyle aılem harıc anlatmıorum bı sızın nazarınız degmıor
Bende oyleyim cok yorgun olsamda uyuyamiyorum. Ve tuvalete cok cikiyorum oda uyutmuyor. Simdiden ozledik uykuyu napcaz bilmiyorum. Anne olmak zorbende geceleri sıcaktan mı yoksa sağıma dönünce inanılmaz vurmalarından mı yoksamm kasık ağrılarımdan mı gece 2 de uyanyom 3 dek uyuyamıyom 4.bucukda tekrarr uyanyommm birde 6.30 da cidden sanki doğmuşta emzirmeye kalkar gibi oldum deliksiz uykuyu özledimki artık imkansız bişey olacak galiba
blmem canım bıgun bı bakıorsun ana catlamıs dun yoktu sankı bu dıorsun yoksa var mıydı dıe soru ısaretı kullan canım daha catlamamısken kullan bıgun heryerın catlak uyan verırsın mazaalahhya kızlar siz ne zaman çatlamaya başladınız? bacaklara bende sürmüyorum. sürsemmi acaba.
benimde geçende çok hafif ağrı olmuştu,şimdi de başladı hafif ağrı umarım artmazzbuda mı aynıbenımde gıtmem lazım gıdesım yok cok acıdı gecen sefer oyyyyyyyy
aınen ayrıntılıya gıttım geldım eltıler sordular ıyıymıs dedım bısey yokmus baskada konusmadım sonrada aradım ablamı bı saat anlattım pıpısınıe gordum burnu buyuktu dıe vs vsamannnn allah korusunn kem gözlerdennnbazılarının çok nazarı değiyo gerçektendee
ınsallah canım artmaz ınsallahbenimde geçende çok hafif ağrı olmuştu,şimdi de başladı hafif ağrı umarım artmazz
Bakalım canım becerebilirsem yapıcam .. Ee dogru dedin yapınca kısmet olursa asarız tabi kapımızaay çok güzelmiş canım ya. bende kapı süsünü isimli istiyorum. bunu hastaneyede götürürsün hem kapısına asarsın. ziyarete gelenler odayı kolay buluyorlar böyle olunca
hahahhahaınen ayrıntılıya gıttım geldım eltıler sordular ıyıymıs dedım bısey yokmus baskada konusmadım sonrada aradım ablamı bı saat anlattım pıpısınıe gordum burnu buyuktu dıe vs vs
blmem canım bıgun bı bakıorsun ana catlamıs dun yoktu sankı bu dıorsun yoksa var mıydı dıe soru ısaretı kullan canım daha catlamamısken kullan bıgun heryerın catlak uyan verırsın mazaalahh
kız bısey dıcem bugun bızım bebegın gelısımı seysınde garıp seyler yazıor :) var mı sende bole hormonlarda cosmahahahhahaynen ayrıntıya girmeye gerek yok,bende iyiymiş çok şükür diyorum bitiriyorum
bende banyodan banyoya surunuorum canım karnımda gogsumde sukur kı yok ama baldırlarda olmus ıste caktırmadan. emın ol ıse yarıor sonucta gerınıyor karnımız yag ıle yumusatmak lazımen sevmediğim şeydir kremlenmek. hiçte aklıma gelmiyor hep unutuyorum. banyodan banyoya sürüyoum. o da unutmazsam. eğer genetikse çatlarsın diyor herkeste. bi işe yarıyomu bu kremlerde mechul
maşallahh bizde baba hiç bebişe bişi olacak kaygısı yaşamıyokız bısey dıcem bugun bızım bebegın gelısımı seysınde garıp seyler yazıor :) var mı sende bole hormonlarda cosma
hehe bende herseye bakıorum hatta cok yaratıcı fıkırlerım oluor oooo boyle olsa supper olur deyıp sonrada aman ben beceremem zaten deyıp vazgecıorum :)Bakalım canım becerebilirsem yapıcam .. Ee dogru dedin yapınca kısmet olursa asarız tabi kapımızaben böyle netten bakıp bakıp yapmaya korkanlardanım
haha bızde babanın odu kopuor 5 aydır 5 kez elını surmedı bıze ya bısey olursa korkusu bıde yasaklamıslardı bıze bır ay boyunca. tam bugun hormonlar costu benım dıe dusunuordum kı bı baktım bunları yazmıslar ne kaa ayıpmaşallahh bizde baba hiç bebişe bişi olacak kaygısı yaşamıyoama ben arada değişebiliyo hormonlar bi artıyoo,ama azalma olmadı dahaa
Benim sigortam doğumu karşılıyor o yüzden hiç fiyat sormadım arkadaşım. Yanlış bilgilendirmeyim seni.Sen ümit beyemi gidiyorsun, doğum icin konustunmu hic hastaneyle fiyat verdilermi? Bende sanirim tamamlayici saglik sigortsi yaptirirsam ona baslamayi dusunuyorum.
hahahahhahahaha bızde babanın odu kopuor 5 aydır 5 kez elını surmedı bıze ya bısey olursa korkusu bıde yasaklamıslardı bıze bır ay boyunca. tam bugun hormonlar costu benım dıe dusunuordum kı bı baktım bunları yazmıslar ne kaa ayıpama demekkı normalmıs hehe
Çok mu sıcak suyla yıkanıyorsun acaba? Ben artık hep ılıkla yıkanıyorum tansiyonum düşmesin diye. Sıcak olunca fenalık geliyor. :SKizlar her banyo cikisi tansiyonum dusuyor ya.bir gun yigilip kalicam diye korkuyorumEki Görüntüle 1220136
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?