En üzüldüğüm konu bu yahu, bazılaarı meyve şekeri çok diye meyve bile az yiyo ben tüm tatlıları normalden de fazla indiriyorum mideye. Her gün hem deKızlar ya şekerli yememek dikkat ediyo musunuz yasak mı bize sütlü tatlı filan. Ben simdi sütlü tatlı yedim canım çok şekerli şeyler istiyorum bu ara.Vicdan azabı duyuyorum yiyince de yetmemek mi gerekiyo bilen var mı? ??(
Günaydın kızlar, bu ne sıcak böyle. 11 yıldır Ankara'da yaşıyorum hiç böyle terlediğimi hatırlamam, yastığımız çarşafımız sırılsıklam oluyor
koru'ya iyi diyorlar canım ümit beyi ben de duymuştum, tamamlayıcı sağlık sigortasını da yaptırırsan bundan sonraki muayenelerine de gidersin oraya ama bir şey soracağım bazı doktorlar 16-20 haftadan sonra kabul etmiyorlarmış sen sordun mu onu? gerçi gazi'de falan öyleydi sanırım, özellerde sıkıntı olmaz muhtemelen ama merak ettim.
kız cekınıorumda hıc beceremem bu konularda konusmayı adama korkma gectı dıyecem de olmuor hahaha korkularnın uzerıne gıdecegı gunu beklıorum hahahahahahahahhahavah yazıkkk korkutmayın babalarıı
sanki sen erkek o bayan yaakız cekınıorumda hıc beceremem bu konularda konusmayı adama korkma gectı dıyecem de olmuor hahaha korkularnın uzerıne gıdecegı gunu beklıorum hahahaha
Özel sigortan var sanirim bende sgk liyim ama anlasmasi olmasina ragmen 4 kusur istiyorBenim sigortam doğumu karşılıyor o yüzden hiç fiyat sormadım arkadaşım. Yanlış bilgilendirmeyim seni.
haha bılmem sanırım tecrube edındıkce caktırmadan yapabılırım yoksa bende ıs yoksanki sen erkek o bayan yaaçaktırmadan yapacaksın bu işlerii
Bakalım canım becerebilirsem yapıcam .. Ee dogru dedin yapınca kısmet olursa asarız tabi kapımızaben böyle netten bakıp bakıp yapmaya korkanlardanım
Kızlar kuzımn odasını boyle duşunuyrm nasıl sızce. Şık sade olsun aksesuarlarla renklı olsun istyrm
geçmiş olsun:) ağrı yaptı mı???bende sabah 2. dozu vuruldum da geldimm
ayyy aman valla bi milletin nazarı eksikmiş haa...ALLAH KORUSUN HEPİMİZİkız bebegın sırf erkek oldugunu soledım mıllete soyle bı ıcımı doktum mlletın evnden donerken merdıvenlerden yuvarlandım tovbe ettım kımseyle aılem harıc anlatmıorum bı sızın nazarınız degmıor
Evet puzzle iyi olur bak yalnız ve çalışmayan anneler için... benim kızım sayesinde vaktim geçiyor:) yoksa gerçekten de geçmek bilmiyor zaman...Bu arada yalnız ve çalışmayan annelere tavsiyem olucak ben 1000 lik puzzle aldım kafamı dağıtıyorum hem hobi oluyo hemde vakit daha çabuk geçiyo
Canım cok guzel ama cok pahalıymiş ben vermem valla o parayı :) benimde attığım 145tlydi bakalım gaza geldim deniycem inşllh ..yok bende yapamam canım. hiç öyle becerim yokta bunları yapan böyle küçük org. şirketi gibi dükkanlar varbelki onlara resmi götürüp yaptırabilirim. aman allahım bende bi kapı süsü beğendim 380 TL diyor. genelde böyle mi fiyatlar. resim ekledim.
Nihayet duzelmis.telefondan uazabiliyorum artik.
Aranizda kan ilaci kullanan var mimben gyno ferro sanol ve decavit kullaniyorum.9 kilo aldim.ve nasil bu kadar hizli kilo aldigimi anlamiyorum.kan ilacindan sonra birden sismeye basladim.
Bu arada Zeynep'ime 3 hastane cikisi 6 tane patikli alt 2 tshirt 10a yakin kisa kollu ve uzun kollu citcitli body yatak odamda yatirmak icin pierre cardinden park besik 1 rugan ayakkabi 1 spor patik ayakkabi aldim.yatak odasi veya evi dar olanlar kesinlikle pierre cardin park yataga baksinlar.benim evim baya dar.kurunca yer kaplamadi.hem de bebisler 3 yasina kadar yatiyormus.altinda tekerlekleri de var.odadan odaya rahat tasiniyor.
Size danismak istedigim seyler var.haftaya istanbula bebisime mobilya almaya gidicem.bebis odasi baya dar.100luk yatak 3 kapili150 cm dolap ve sifonyer almayi dusunuyorum.arkadaslarim da cocuk o yatakta yatana kadar mobilya eskir 90lik buyuyen hani su alt kisminda komidin olan yataklar var ya onlardan al diyorlar. Cok karasiz kaldim.yardimci olabilir misiniz.siz neler dusunuyorsunuz
Oda olabılır. Renklı abajur aksesuarlar perde ve halı olcak. Evim zaten yeni. 1'5 yıl once aldık. Yani boyamama falanda gerek yok. Cok sevimli yuvarlak raflar aldm içlerınede minik oyuncaklar susler alıcam. Cok sevimli olur dıye düşünüyrm. Mobılyalar bu tonda olcak.canım oda rüya gibi soft renklerde çerçeveler alırsın polyester boyayla kendin boyarsın çook şık olur bi de minik bi abajur
Oda olabılır. Renklı abajur aksesuarlar perde ve halı olcak. Evim zaten yeni. 1'5 yıl once aldık. Yani boyamama falanda gerek yok. Cok sevimli yuvarlak raflar aldm içlerınede minik oyuncaklar susler alıcam. Cok sevimli olur dıye düşünüyrm. Mobılyalar bu tonda olcak.
aynen ben daha pahalılarını görmüştüm. bu bana uygun bile geldi. bambu ve sık dokunuşlu olması gerekiyormuş. organikmiş. insanlar bebekleri konusunda hassaslar diye kullanıyorlar resmen.
kesinlikle öyle. bir sürü özellik sayıyorlar ve şişiriyorlar işte.
bu arada bir şey soracağım kızlar, annem ahşap beşiklerden alacak bize. onun içinde yatağı yorganı da oluyor, kenarlarında koruma yastıkları falan. ben daha sonra bebek kendi karyolasına geçtiğinde o koruma yastıklarını karyolada da kullanabilir miyim acaba? eğer kullanabilecek bir şeyse sırf yan koruma yastıkları için uyku seti almama gerek kalmaz diye düşünüyorum. daha önce kullanan veya fikri olan var mı? annemin alacağı beşik ve bizim yaptıracağımız karyola şu tarzda olacak:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?