2014 Aralık Anneleri

En üzüldüğüm konu bu yahu, bazılaarı meyve şekeri çok diye meyve bile az yiyo ben tüm tatlıları normalden de fazla indiriyorum mideye. Her gün hem de Bugün tatlıyı kesicem dedim sabahtan yine götürdüm bissürü şey.

Yok sormadim hic bu dogum yapan arkadasim tamamlayici saglik sigortasini son haftalatinda yaptirip dogumunu orda yapti takipli hastasi degildi, koruda yok ama baskent senin dedigin gibi takipli hastamiz degilsiniz kabul edemeyizz dedi.

Son düzenleme:
Bu arada seker testi yaptirdim sabahtan sonuclar iyi cikti, sonrada gidip 2. tetanoz aşimi vuruldum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra dedi.

Bakalım canım becerebilirsem yapıcam .. Ee dogru dedin yapınca kısmet olursa asarız tabi kapımıza ben böyle netten bakıp bakıp yapmaya korkanlardanım

yok bende yapamam canım. hiç öyle becerim yokta bunları yapan böyle küçük org. şirketi gibi dükkanlar var belki onlara resmi götürüp yaptırabilirim. aman allahım bende bi kapı süsü beğendim 380 TL diyor. genelde böyle mi fiyatlar. resim ekledim.

Eklentiler

• kapı süsü-2.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar selam nasılsınız?
Mobil uygulama kalkınca günde 1 defa açıyorum artık bilgisayarı malesef eskiden her dakika yazabiliyoduk ne güzel
Bebişlere ciciler alınmış güle güle kullanın doğunca inşallah
Yalnızlık konusu bende de malesef aynı evlenince şehir değiştirdim burda hiç arkadaşım yok hoş eski arkadaşlarımında gerçek yüzlerini gördüm bu sayede iyi oldu kimse arayıp sormuyo artık sağolsunlar bende aramıyorum artık kimseyi hep ben arıyordum:KK63:eşimin arkadaşları da genelde bekar bir de öyle yokuş bi yerdeki evimiz insan gelmeye korkar valla kaleye hapsedilmiş gibiyim burda çarşıya inmeye korkuyorum çıkamam diye işim olsada insem taksiyle eve gelmek zorundayım o dereceNeyseki kayınvalidemin komşuları çok iyi insanlar aynı apartmana taşındım da rahat ettim kahvaltıya çağırıyolar dışarda oturmaya çağırıyolar iyi geliyo..
Bir de burda öyle nem var ki anlatamam nefes alamıyorum oturduğum yerde terliyorum resmen geceleri uyuyamıyorum sıcaktan dolayı su gibi oluyorum çok sıkıntılıyım serinlesin havalar inşallah bi an önce
Çatlak konuşulmuş bir de,ben vaseline kakao yağlı krem kullanıyorum hergün duştan sonra henüz çatlağım yok şükür bir tek bacağımın arkasına sürmemiştim kalça altına oralarda minik çatlaklar gördüm artık orayada sürüyorum inşallah çok fazla çatlamam ama çatlasamda takmıycam bikini giymiycem nasıl olsa kapalıyım bi eşim görecek oda idare etsin artık anne olucam kolay mı

Bu arada yalnız ve çalışmayan annelere tavsiyem olucak ben 1000 lik puzzle aldım kafamı dağıtıyorum hem hobi oluyo hemde vakit daha çabuk geçiyo

ayyy aman valla bi milletin nazarı eksikmiş haa...ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ!!!

Bu arada yalnız ve çalışmayan annelere tavsiyem olucak ben 1000 lik puzzle aldım kafamı dağıtıyorum hem hobi oluyo hemde vakit daha çabuk geçiyo
Evet puzzle iyi olur bak yalnız ve çalışmayan anneler için... benim kızım sayesinde vaktim geçiyor:) yoksa gerçekten de geçmek bilmiyor zaman...

Canım cok guzel ama cok pahalıymiş ben vermem valla o parayı :) benimde attığım 145tlydi bakalım gaza geldim deniycem inşllh ..

canım bende gyno ferro sanol ve decavit kullanıorum bulantılar geçtikten sora decavit e başladım 6 kilo aldım ama sürekli artıyor şuan 66.5 oldum su da 2 litreye yakın içiyorum ona dikkat et ilaçlarla bol su içmek gerekmiş ..

yatak konusunda bende hala düşünüyorum mobilya yatak alırız 4 aylıkken odasına geçiririz diyorum ilk 4 ay içinde hasır sepet istiyorum ama emin diilim park yatak estetik diil ama kullanışlı eşimin ailesi sakarya da yaşıyor ayda bir ziyaretlerine gidiyoruz lazım olur die düşünüyorum ama kararsızım işte

canım oda rüya gibi soft renklerde çerçeveler alırsın polyester boyayla kendin boyarsın çook şık olur bi de minik bi abajur
Oda olabılır. Renklı abajur aksesuarlar perde ve halı olcak. Evim zaten yeni. 1'5 yıl once aldık. Yani boyamama falanda gerek yok. Cok sevimli yuvarlak raflar aldm içlerınede minik oyuncaklar susler alıcam. Cok sevimli olur dıye düşünüyrm. Mobılyalar bu tonda olcak.

Eklentiler

• image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 63

canım çerçeveleri boyarsın dedim ben .. kız çocuk odasına pembe mint yeşili çok yakışır o çerçevelere bayılıorum kuzenimin kızına yapacağım bende ..

aynen ben daha pahalılarını görmüştüm. bu bana uygun bile geldi. bambu ve sık dokunuşlu olması gerekiyormuş. organikmiş. insanlar bebekleri konusunda hassaslar diye kullanıyorlar resmen.

kesinlikle öyle. bir sürü özellik sayıyorlar ve şişiriyorlar işte.

bu arada bir şey soracağım kızlar, annem ahşap beşiklerden alacak bize. onun içinde yatağı yorganı da oluyor, kenarlarında koruma yastıkları falan. ben daha sonra bebek kendi karyolasına geçtiğinde o koruma yastıklarını karyolada da kullanabilir miyim acaba? eğer kullanabilecek bir şeyse sırf yan koruma yastıkları için uyku seti almama gerek kalmaz diye düşünüyorum. daha önce kullanan veya fikri olan var mı? annemin alacağı beşik ve bizim yaptıracağımız karyola şu tarzda olacak:

Eklentiler

• ahşap beşik.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 70
  • karyola.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 56

canım bende aldım bu bambu beşiklerden ama yanları küçük gibi geldi bana korumalıkları. sanmıyorum olacağını. hiç dikkat edip bakmadım ama bu beşik 90-60 civarında bişey. kullanılmaz sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…