merhaba arkadaşlar grip oldum çok halsizim burnumda tıkalı napcam bilmiyorum ilaç kullanmak istemiyorum. tavsiyeleriniz varmı kızlar çok kötüyümm
canım bende aldım bu bambu beşiklerden ama yanları küçük gibi geldi bana korumalıkları. sanmıyorum olacağını. hiç dikkat edip bakmadım ama bu beşik 90-60 civarında bişey. kullanılmaz sanki.
merhaba arkadaşlar grip oldum çok halsizim burnumda tıkalı napcam bilmiyorum ilaç kullanmak istemiyorum. tavsiyeleriniz varmı kızlar çok kötüyümm
amın canım Rabbım korusun bızıayyy aman valla bi milletin nazarı eksikmiş haa...ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ!!!
o da doğru, içinin ölçüsüne bakmak lazım. gidip bakarım mağazada olmazsa öyle karar veririm. sen ne renk aldın beşiği canım, bebiş kız mı erkek mi bu arada?
geçmiş olsun canım, ılık suya bol limon sıkıp iç, 2-3 kez yap. burnun için de suyu kaynatıp bi kaba koy, buharını solu. kekik de karıştırabilirsin suya, normalde viksle çok iyi oluyor buharlı su ama şimdi viksin zararı olur mu bilmiyorum o yüzden kekik en iyisi. çok sıcak veya çok soğuk şeyler tüketme, terlersen hemen üstünü değiştir.
aynennhaha bılmem sanırım tecrube edındıkce caktırmadan yapabılırım yoksa bende ıs yok
sağol canım,vurdukdan sonra bi 10 dakika yaptı hafif şimdi bişi yok..geçmiş olsun:) ağrı yaptı mı???
anam neler yazılmış gene ben çok yoğunum bugün kafamı kaldıramadım tek ii tarafıda vaktin geçmesi olmuşş akşam olmuş çok mutlu oldummmburada yağmur var yağmurrrhava serin ama bana yine sıcakkk
bende bi 1000 lik bitirdim 2. ye geçeceğim aynen kafayı ona yoruyo rahatlıyo insannBu arada yalnız ve çalışmayan annelere tavsiyem olucak ben 1000 lik puzzle aldım kafamı dağıtıyorum hem hobi oluyo hemde vakit daha çabuk geçiyo
resmi ekledim canım. ben organik boyasız aldım. daha sağlıklı diye duydum. erkek benim bebişyeniden baktım resimdede olmaz canım o korumalıklar ya. baksana birleşik tek parça ocal bi korumalık bunun içindeki. ama karyolasına 4 parça uzunlu kısalı korumalık konuyor.
Canim bu sicaklarda biraz zor olacak ama tarhana ic. Cok cabuk ayaga kalkarsin. Ihlamur demle icine meyveler kat, zencefil kat. Bol bol c vitamini tuket. Sakin ac kalma. Hem hamilesin hem gripsin vucudun halsiz su an. Sklikla basin donebilir.. surekli terleyip hastaligi atmaya calis ve terleyince hemen uzerini degis. Ilik dus al. Bogaz agrin oksurugun vs olursa balli ilik sut ic. Limonlu ilik su da iyi gelir. Cok ateslenirsen soguga yakin suyla dus al ve dr a basvur. Hastanye gitmemezlik yapma. Agirlasirsan kendiliginden gecmesini bekleme sakin. Burun tikanikligin icin tuzlu su yapip burnuna cekersen biraz rahatlatabilir.. gecmis olsn canm..
ayy ne güzel bir beşik ya bunu bizde almak istedik ama işimiz bitince nereye koyacagiz dedik ayak ve üstteki yuvarlak kismi ayriliyomus sadece. O yüzden ben böyle bi beşik alacağım inşallah fotosunu atayimresmi ekledim canım. ben organik boyasız aldım. daha sağlıklı diye duydum. erkek benim bebişyeniden baktım resimdede olmaz canım o korumalıklar ya. baksana birleşik tek parça ocal bi korumalık bunun içindeki. ama karyolasına 4 parça uzunlu kısalı korumalık konuyor.
ay ne güzel beşik ya bunu bizde almak istedik ama işimiz bitince nereye koyacagiz dedik yatak kisminin oval olması düşündürdü. O yüzden ben bunu alacacagim inşallah her bir parçası sokuluyor sarip sarmalayip dolabin üstüne bile kaldirabilirim resmini ekleyimresmi ekledim canım. ben organik boyasız aldım. daha sağlıklı diye duydum. erkek benim bebişyeniden baktım resimdede olmaz canım o korumalıklar ya. baksana birleşik tek parça ocal bi korumalık bunun içindeki. ama karyolasına 4 parça uzunlu kısalı korumalık konuyor.
o zaman uyku seti almak şart demek ki. ben de bu renk istiyorum beşiği, yatak odam ceviz, bebek odası da beyaz olacak, ikisiyle de güzel durur. bizim de kızımız olacak, hepsinin telaşı zevki ayrı ya bi kavuşsak hayırlısıyla
ayy ne güzel bir beşik ya bunu bizde almak istedik ama işimiz bitince nereye koyacagiz dedik ayak ve üstteki yuvarlak kismi ayriliyomus sadece. O yüzden ben böyle bi beşik alacağım inşallah fotosunu atayim
ay ne güzel beşik ya bunu bizde almak istedik ama işimiz bitince nereye koyacagiz dedik yatak kisminin oval olması düşündürdü. O yüzden ben bunu alacacagim inşallah her bir parçası sokuluyor sarip sarmalayip dolabin üstüne bile kaldirabilirim resmini ekleyim
sağol canim evet yatak odam için aldim 1 yasina kadar yatabilirmis bunda. Aslında resimde büyük görünüyor içi senin beşiğin gibi sadece biraz daha derin. Benim de odamda pek yerim yok en fazla bu besik sigardi. Zaten 6-7 ay yatirip odasina geçirmeyi dusunuyorum. Basarili olamazsam diye yine de 1 yasina kadar yatabileceği birşey olsun dedim bakalim deneyip göreceğizbuda çok güzel canım. sen bunu hem oda yaptıktan sonra ayrıca yatak odası içinmi aldın? öyleyse eğer benim yatak odam çk büyük değil o yüzden öyle küçük bişey alayım dedim. odasını zaten yapıyorum ya karyolasına geçireceğim daha sonra.
bu çokk güzel ama:) bunun aynısı burada civilde vardı galiba orda gördüğümü hatırlıyorum:)resmi ekledim canım. ben organik boyasız aldım. daha sağlıklı diye duydum. erkek benim bebişyeniden baktım resimdede olmaz canım o korumalıklar ya. baksana birleşik tek parça ocal bi korumalık bunun içindeki. ama karyolasına 4 parça uzunlu kısalı korumalık konuyor.
sen beni önceki gebeliğimde görecekamın canım Rabbım korusun bızı
hayırlısı bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah:) ailenle aranın bozuk olmasına çok üzüldümanam neler yazılmış gene ben çok yoğunum bugün kafamı kaldıramadım tek ii tarafıda vaktin geçmesi olmuşş akşam olmuş çok mutlu oldummmbenim yeni çatlağim olmadı ama ilk kızımdan olan çatlakları doğumdan sonra silikleşmiş deri kendine geldikçe kaybolmaya dönmüştü ama bakıyorum ki aynı yerler gerilmeye başladıkça çatlaklar görünmeye başlamış tekrardan neyseki yenileri yok henüzz bende badem yağı kullnıyorumm bikini giymeyenler için çok ta problem değil çatlaklar çünkü evde pek görünmüyo tabi aşırı olmayanlarr güneş e çıkınca çok sırıtıyolarr ondan içiniz biraz rahat olsunn ben odayı daha sonra alacağım için şimdilik park yatak alıcam o da 7.aydan sonra düşünüyorum bi iki sene sonra çift kişilik oda alıcam inşallah yalnızlık konusuna değinmişsinizz tamda en kritik dönemlerimde malum daha önce de bahsetmiştimm kendi ailemle aram bozuktu ve artık evlattıktan reddetmişler benii çok kötü kavga ettik rabbim sağolsunki sabrını veriyor bebeğim için kendimi evime ve işime veriyorumm kafamı dağıtmaya uğraşıyorum ne kaaa gevezelik yaptımm ee günde bi kere yazabilince böle oluyoo neysem kızlar perşem be günüde ayrıntılımız var inşallah bakalımmm hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummm :):)
kolayy gelsin sanaa:) kafanı rahatlatmak dileğiyle:)bende bi 1000 lik bitirdim 2. ye geçeceğim aynen kafayı ona yoruyo rahatlıyo insann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?