2014 Aralık Anneleri

kızlaarr yaptırdığım şeker yüklemesinin sonuçlarını eşim bugün aldı...sonuçlar iyiydi Rabbime çok şükür:) ama kansızlık varr

İyi akşamlar kızlar. Yarn hem bebişimi gormeye gıdıyorum hemde bebişime oda bakmaya gıdıcem. İnş karar verebilirim. Bebişimide cok ozledm.

kızlaarr yaptırdığım şeker yüklemesinin sonuçlarını eşim bugün aldı...sonuçlar iyiydi Rabbime çok şükür:) ama kansızlık varr
Kanszlık bendede cok var cnm. Hatta yok drnecek kadar azdı. Doktorum sagolsn ilaç ve ek besinlerle duzene soktuk. Onceden kan verirken kan gelmezdı.gelsede cok uçuk bi kırmızı rengı vardı. Şimdi maşşallah kıpkırmızı.

İyi akşamlar kızlar. Yarn hem bebişimi gormeye gıdıyorum hemde bebişime oda bakmaya gıdıcem. İnş karar verebilirim. Bebişimide cok ozledm.
hadii hayırlısı bakalımm gönlünüze göre oda bulursunuz inşallah:) ee gözün aydınn annesi bebişin de seni çok özlemiştir gel gör beni anne diyor eminim benim bebişimi görmeye dahaa var ben de çoooookkkk özledim bebişimiii...

ben halaa şu gyno ferro sanolu kullanıyorum....kan için ama olmadı mı şu kan yaaa ömrüm o ilaçla geçicek gibi geliyorrr:)

Ayy canm bn de bunu cok begeniyorm ve almak istiyorum. Dogal ahsap dimi? Olculeri 60*120 mi? Fiyati 650 tl ydi. Biraz pahali gibi geldi ama cok begendim alicam sanirim. Hem ici de derin. Cekmeceli dusunmustum basta ama ondan da cocuk buyuyunce kendni atar diyorlar. Bn de resim eklerim birazdan :)) bu bnm dedigime cok bnziyo ama benm begendigim bi buyugu olabilir..

Bn de bu besigi coookk begendimmm..::) uyku seti de harika.. siz nasil buldunuz?? Bu arada fotonun kalitesini cok fazla dusurmek zorunda kaldim yksa eklenmiyodu. Besik olculeri 60*120 3 yasina kadar kullanirim diyorum. Snra da kardes dusunuruz nasilsa o zamn oglusuma genc odasi alirim.

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-12-21-41-20-1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar bir de benim bu aralar cok sikayetlerim var yaaa :,( son ay yasamamiz gereken sikayetlri bn smdiden yasamaya basladim. Korkuyorum bebis erkn mi geleck diye.. dr sorun yok dedi aslnda ama size de sorayim dedim. Idrara cok sklikla cikiyorm ve her sefernde wc den cikiyrm gene geliyo ve damla damla. Ve wc deyken asagi dogru cok baski hissediyorum arada sanci da oluyo. Midem delinecek gibi agriyo ve surekli yaniyo. Gecem gunduzume karisti. Gece nobet tutar oldum. Uykuda baldirlarima cok kramp giriyo. Uykudan uyanip bagiriyorum o derece sizde de bunlar oluyo mu?

Karyola alacak arkadaşlara küçük bi tavsiye vereyim ben kızım için 70 e 110du sanırım 4-5 yaşına kadar kullanır diye karyola almıştım 3 yaşına kadar zor yatırdık neymiş o küçükmüş bizimki sığamıyomuş velhasılı tek kişilik yatak alındı bazı arkadaşlar büyüyebilen karyola aldılar o da biraz büyüyünce enden dar geliyo o da 70 lik oluyo sanırım bi de bebişiniz kızsa ve bizimki gibi çok bilmişse normal yollu bi karyola alın hatta park yatak zaten biraz büyüyünce kendileri beğendiklerini istiyorlar aklınızda bulunsun

bu aralar wc sorunu bende de başladı ama su içmeyi arttırdım ondan galiba biraz...aklına ööyle şeyler getirme ya, belirtiler herkesde aynı olmaz ki

Canım bu da park yatak gibi kademe olarak aşağı iniyo mu? yürümeye başlayınca tırmanır 1 yaşından sonra yatırmak nasıl olur acaba? Boyunu gecmezse problem yok da geçerse ayağa kalkınca zıplar bizim yaramazlar. Beşiği bende beğendim. Fiyatı ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…