sağol canımm, bi diğerini çerçevelese eşim başlayacam da kaldı ölee ortalıkda puzzlekolayy gelsin sanaa:) kafanı rahatlatmak dileğiyle:)
Nihayet duzelmis.telefondan uazabiliyorum artik.
Aranizda kan ilaci kullanan var mimben gyno ferro sanol ve decavit kullaniyorum.9 kilo aldim.ve nasil bu kadar hizli kilo aldigimi anlamiyorum.kan ilacindan sonra birden sismeye basladim.
Bu arada Zeynep'ime 3 hastane cikisi 6 tane patikli alt 2 tshirt 10a yakin kisa kollu ve uzun kollu citcitli body yatak odamda yatirmak icin pierre cardinden park besik 1 rugan ayakkabi 1 spor patik ayakkabi aldim.yatak odasi veya evi dar olanlar kesinlikle pierre cardin park yataga baksinlar.benim evim baya dar.kurunca yer kaplamadi.hem de bebisler 3 yasina kadar yatiyormus.altinda tekerlekleri de var.odadan odaya rahat tasiniyor.
Size danismak istedigim seyler var.haftaya istanbula bebisime mobilya almaya gidicem.bebis odasi baya dar.100luk yatak 3 kapili150 cm dolap ve sifonyer almayi dusunuyorum.arkadaslarim da cocuk o yatakta yatana kadar mobilya eskir 90lik buyuyen hani su alt kisminda komidin olan yataklar var ya onlardan al diyorlar. Cok karasiz kaldim.yardimci olabilir misiniz.siz neler dusunuyorsunuz
Kanszlık bendede cok var cnm. Hatta yok drnecek kadar azdı. Doktorum sagolsn ilaç ve ek besinlerle duzene soktuk. Onceden kan verirken kan gelmezdı.gelsede cok uçuk bi kırmızı rengı vardı. Şimdi maşşallah kıpkırmızı.kızlaarr yaptırdığım şeker yüklemesinin sonuçlarını eşim bugün aldı...sonuçlar iyiydi Rabbime çok şükür:) ama kansızlık varr
hadii hayırlısı bakalımm gönlünüze göre oda bulursunuz inşallah:) ee gözün aydınn annesi bebişin de seni çok özlemiştir gel gör beni anne diyor eminimİyi akşamlar kızlar. Yarn hem bebişimi gormeye gıdıyorum hemde bebişime oda bakmaya gıdıcem. İnş karar verebilirim. Bebişimide cok ozledm.
ben halaa şu gyno ferro sanolu kullanıyorum....kan için ama olmadı mı şu kan yaaaKanszlık bendede cok var cnm. Hatta yok drnecek kadar azdı. Doktorum sagolsn ilaç ve ek besinlerle duzene soktuk. Onceden kan verirken kan gelmezdı.gelsede cok uçuk bi kırmızı rengı vardı. Şimdi maşşallah kıpkırmızı.
dur kız 3 ay kaldı bı sunu atlatalım sonra :)aynennalışacaksın artıkk
ayy ne güzel bir beşik ya bunu bizde almak istedik ama işimiz bitince nereye koyacagiz dedik ayak ve üstteki yuvarlak kismi ayriliyomus sadece. O yüzden ben böyle bi beşik alacağım inşallah fotosunu atayim
ay ne güzel beşik ya bunu bizde almak istedik ama işimiz bitince nereye koyacagiz dedik yatak kisminin oval olması düşündürdü. O yüzden ben bunu alacacagim inşallah her bir parçası sokuluyor sarip sarmalayip dolabin üstüne bile kaldirabilirim resmini ekleyim
sen beni önceki gebeliğimde görecek
Malesef.ilikla yikandigimda hemen usutuyorum ve sanci giriyor.az sicakla yikandigimda da tansiyonum dusuyorÇok mu sıcak suyla yıkanıyorsun acaba? Ben artık hep ılıkla yıkanıyorum tansiyonum düşmesin diye. Sıcak olunca fenalık geliyor. :S
o zaman da lohusalık yok efendim bebiş deyip 1 seneye çıkartma daadur kız 3 ay kaldı bı sunu atlatalım sonra :)
bu aralar wc sorunu bende de başladı ama su içmeyi arttırdım ondan galiba biraz...aklına ööyle şeyler getirme ya, belirtiler herkesde aynı olmaz kiKizlar bir de benim bu aralar cok sikayetlerim var yaaa :,( son ay yasamamiz gereken sikayetlri bn smdiden yasamaya basladim. Korkuyorum bebis erkn mi geleck diye.. dr sorun yok dedi aslnda ama size de sorayim dedim. Idrara cok sklikla cikiyorm ve her sefernde wc den cikiyrm gene geliyo ve damla damla. Ve wc deyken asagi dogru cok baski hissediyorum arada sanci da oluyo. Midem delinecek gibi agriyo ve surekli yaniyo. Gecem gunduzume karisti. Gece nobet tutar oldum. Uykuda baldirlarima cok kramp giriyo. Uykudan uyanip bagiriyorum o derecesizde de bunlar oluyo mu?
başlıyorum hemen canım :)sen yınede kullanmaya basla goguslerıne daha fazla catlamasınlar canım
Kiz cok sinirlendim :) :) adami bastan mi cikarsam napsamo zaman da lohusalık yok efendim bebiş deyip 1 seneye çıkartma daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?