2014 Aralık Anneleri

Canm eger bnm besigi diyosan asansorlu sanirim. Onundeki parmakliklar iki seviyede kullaniliyo. Ilk zamnlar asagida kullanilir. Daha snra o parmakliklar yukari cikarilir.

Canm eger bnm besigi diyosan asansorlu sanirim. Onundeki parmakliklar iki seviyede kullaniliyo. Ilk zamnlar asagida kullanilir. Daha snra o parmakliklar yukari cikarilir. Bu arada komple set fiyati 650 tl.

Evt canim besigi dedim cok iyiymis oyleyse park yatak gibi yani ve de şik.Nereden bulabiliriz peki?

bu çokk güzel ama:) bunun aynısı burada civilde vardı galiba orda gördüğümü hatırlıyorum:)

çoğu yerde var canım. ben mobilyamı yaptırmaya başladım küçük sanayide çiçek bebe diye bir yer var. meltem bebenin yanında. oraya yaptırıyorum. bunuda yapacak. çok güzel tavan beşiği gibi sallanıyo

canım tuvalet şikayeti ve kramp bendede var. gece 2 kere tuvalete kalkıyorum. gündüzde hep varmış gibi hissediyorum. normal dedi doktorum büyüdükçe baskı yapıyor mesaneye dedi. kramp içinde sade soda içmeye çalış birde kramp gelince hemen yataktan kalk ayağına bas. hemen geçiyo. yattığın yerde krampın geçmesini bekleme hem uzun sürüyo acı çekiyorsun hemde sonradan acısı kalıyor bir kaç gün.

Özel sigortan var sanirim bende sgk liyim ama anlasmasi olmasina ragmen 4 kusur istiyor
Evet benimki özel + kurum sigortası. 4000 çokmuş yahu.. Mapfre de bitmiş galiba artık. Kolaylıklar dilerim tüm annelere valla. Benimkini şirketim yaptırıyo yoksa ben de bi o kadar öderdim ya da devlete kaçardım sanırım.

ben ayakucumu kendime doğru çekiyorum, 5 e kadar sayıyorum geçiyo o arada.

güle güle kullanırsınız inşallah:)

çok güzel canım güle güle kullanırsınız inşallah:)

günaydın güzel annişlernasılssınız bakalım??kim var kim yok???

günaydın herkese ben bugün çok halsizim kansızlıkta var dr daha başlatmadı kan ilacına ya
geçmiş olsun canım:) dün bende şeker yüklemesinin sonuçlarını aldığımda kansızlık var dedi doktor...zaten bende hep var doktorum daha ilk aydan bu yana sürekli gyno ferro sanol yazıp duruyor ama daha olmadı mı ki anlamadım

benim başta 11 di geçen yaptırdım 9 a düşmüş şimdi bilmiyorum ilk doğumumda serumla vermişlerdi bana kanı son ayımda oda alerji yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…