- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Canım bu da park yatak gibi kademe olarak aşağı iniyo mu? yürümeye başlayınca tırmanır 1 yaşından sonra yatırmak nasıl olur acaba? Boyunu gecmezse problem yok da geçerse ayağa kalkınca zıplar bizim yaramazlar. Beşiği bende beğendim. Fiyatı ne acaba?
Canım bu da park yatak gibi kademe olarak aşağı iniyo mu? yürümeye başlayınca tırmanır 1 yaşından sonra yatırmak nasıl olur acaba? Boyunu gecmezse problem yok da geçerse ayağa kalkınca zıplar bizim yaramazlar. Beşiği bende beğendim. Fiyatı ne acaba?
bu çokk güzel ama:) bunun aynısı burada civilde vardı galiba orda gördüğümü hatırlıyorum:)
Kizlar bir de benim bu aralar cok sikayetlerim var yaaa :,( son ay yasamamiz gereken sikayetlri bn smdiden yasamaya basladim. Korkuyorum bebis erkn mi geleck diye.. dr sorun yok dedi aslnda ama size de sorayim dedim. Idrara cok sklikla cikiyorm ve her sefernde wc den cikiyrm gene geliyo ve damla damla. Ve wc deyken asagi dogru cok baski hissediyorum arada sanci da oluyo. Midem delinecek gibi agriyo ve surekli yaniyo. Gecem gunduzume karisti. Gece nobet tutar oldum. Uykuda baldirlarima cok kramp giriyo. Uykudan uyanip bagiriyorum o derecesizde de bunlar oluyo mu?
Banyonuzu havalandırmaya çalış madem. Bu da çözüm olabilir.Malesef.ilikla yikandigimda hemen usutuyorum ve sanci giriyor.az sicakla yikandigimda da tansiyonum dusuyor
Evet benimki özel + kurum sigortası.Özel sigortan var sanirim bende sgk liyim ama anlasmasi olmasina ragmen 4 kusur istiyor
ben ayakucumu kendime doğru çekiyorum, 5 e kadar sayıyorum geçiyo o arada.canım tuvalet şikayeti ve kramp bendede var. gece 2 kere tuvalete kalkıyorum. gündüzde hep varmış gibi hissediyorum. normal dedi doktorum büyüdükçe baskı yapıyor mesaneye dedi. kramp içinde sade soda içmeye çalış birde kramp gelince hemen yataktan kalk ayağına bas. hemen geçiyo. yattığın yerde krampın geçmesini bekleme hem uzun sürüyo acı çekiyorsun hemde sonradan acısı kalıyor bir kaç gün.
güle güle kullanırsınız inşallah:)çoğu yerde var canım. ben mobilyamı yaptırmaya başladım küçük sanayide çiçek bebe diye bir yer var. meltem bebenin yanında. oraya yaptırıyorum. bunuda yapacak. çok güzel tavan beşiği gibi sallanıyo
çok güzel canım güle güle kullanırsınız inşallah:)Bn de bu besigi coookk begendimmm..::) uyku seti de harika.. siz nasil buldunuz?? Bu arada fotonun kalitesini cok fazla dusurmek zorunda kaldim yksa eklenmiyodu. Besik olculeri 60*120 3 yasina kadar kullanirim diyorum. Snra da kardes dusunuruz nasilsao zamn oglusuma genc odasi alirim.
aaa onun bebişi mi???çookkk datluyymuşşş maşalllahhh...Gulumcan resimdeki sizin bebisiniz mi cok tatli ya masallahhhhhh???
günaydın güzel annişlernasılssınız bakalım?? kim var kim yok???
evet ya zaten ben çıktıktan sonra doluyor buralargünaydın canım. kimse yok bence
geçmiş olsun canım:) dün bende şeker yüklemesinin sonuçlarını aldığımda kansızlık var dedi doktor...zaten bende hep var doktorum daha ilk aydan bu yana sürekli gyno ferro sanol yazıp duruyor ama daha olmadı mı ki anlamadımgünaydın herkese ben bugün çok halsizim kansızlıkta var dr daha başlatmadı kan ilacına ya
geçmiş olsun canım:) dün bende şeker yüklemesinin sonuçlarını aldığımda kansızlık var dedi doktor...zaten bende hep var doktorum daha ilk aydan bu yana sürekli gyno ferro sanol yazıp duruyor ama daha olmadı mı ki anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?