2014 Aralık Anneleri

günaydın herkese ben bugün çok halsizim kansızlıkta var dr daha başlatmadı kan ilacına ya

benim doktorun tavsiyesi ilaç yerine gıda oluyor biliyorsunuz kan ilacı kullanıyorum sadece zaten tek hap. onun yanında bana kan üzümü yememi söyledi. bir avuç içim kadar hergün. ama sütlü gıdalar yemeden 2 saat önce yada sonra. yani araların 2 saat geçmesi gerekiyormuş. yoksa etkisini azaltıyormuş sütlü gıdalar. peynir yoğurt ayran gibi şeyler.

bende gynoferon kullanıyorum. iyi geldi bana hap. buna geçmeden önce kabızlığım falan vardı. şimdi afedersiniz düzenli çıkıyorum tuvaletede. şişkinliğimide aldı.

bende gynoferon kullanıyorum. iyi geldi bana hap. buna geçmeden önce kabızlığım falan vardı. şimdi afedersiniz düzenli çıkıyorum tuvaletede. şişkinliğimide aldı.
aaa aksine bu ilaç bende şişkinlik yapıyor...

kızlar bir şey sorcam size...ben oğluşumun ismini EYMEN diye düşünüyorum yani şimdilik içimden geçen o ama ailemizde eylem ve eslem var...onlara benziyor isim sizce koysam nasıl olur???

kızlar bir şey sorcam size...ben oğluşumun ismini EYMEN diye düşünüyorum yani şimdilik içimden geçen o ama ailemizde eylem ve eslem var...onlara benziyor isim sizce koysam nasıl olur???

bende başta çok beğendim eymen koyucam dedim,bi duyuyorum herkes de eymenn ismi,vazgeçtim bende,şimdi başka isim aramaya devam

canım sen onu niye takip ediyosun ki boşver. aynı isim olsa yakınında anlarımda benziyo diye sevdiğin isimden vazgeçme boşver. pişman olursun ilerde sonra.çok yakınlarmı bu kişiler sana ne kadarda bir denk geleceksinizki yanyana

gerçekten özellikle bu dönem erkek bebeği olacak kime sorsam eymen koyacağım ismini diyor. isim çok güzel ama bu dönemin çokukları için çok sık rastlanan bi isim olacak gibi.

canım onlar çocuk biri bir eltimin kızının adı eylem 12-13 yaşında falan, diğeri de adı aslında ayşe eslem eltim daha yeni doğum yaptı 20 günlük bir bebiş işte...ismi gerçekten de çok beğeniyorum ama benzerlik var biraz söylenişinde:)

gerçekten özellikle bu dönem erkek bebeği olacak kime sorsam eymen koyacağım ismini diyor. isim çok güzel ama bu dönemin çokukları için çok sık rastlanan bi isim olacak gibi.
evet bu dönem çok var...ama benim yakın çevremde aynı isimden yok sadece kız çocuklarda isim benzerliği var hem yakın çevremde yok diye düşünüyorum ama benzerlik de olmasa çok iyi olacaktı yaaa...başka isimler arayışındayım da ama bakalım:)

kızlar regl tarihime 13 varken hissettiğimn belirtiler bunlardı o zaman bu şekilde paylaşım yapmıştım :) arkadaşlar merhaba adetime daha 13 gün var ama son üç gündğr kasıklarımda sancı var adet öncesi olanlar gibi böyle diken gibi batıyor bazen sol bazen sağ kasığımda oluyor bugün farkettim ki akıntımın rengi ve kokusu da değişmiş ağ-ır bir koku var normalinden biraz fazla gelmiş sizce hamile olabilirmiyim adeti bekleyemiyorum sabırsızım daha 13 gün var

şimdi reglime 6 gün var ve hissettiğim belirtiler de şu şekilde kızlar sanki regl 0lmuşum gibi belim ve bacaklarım ağrıyto bacaklarımda derman yok bi iki merdiven çıkıyorum hemen halsiz düşüyorum test yapmamk için kendimi zor tutuyorum adetime daha 6 gün var sizce ne yapmalıyım baş ağrılarım da çok arttı dün 7,5 du yattım sabah 6,5 da kalktım aşırı halsiz ve uykum vardı son iki gündüğr de bu belirtiler var işte :/

bişeyler söyleyin yoksa kendimi tutamayıp trest yapıcam ama det tarihim geçmeden yapmak istemiyorum çünkü adet olduğumda hayal kırıklığı yaşıyorum çok üzülüyorum :/

Günaydın kızlar, dün geceden beri çok güzel yağmur yağıyor ama hava hala sıcak. dengesi şaştı bu dünyanın iyice

aynen ben de yatak odasına alacağım, ilk zamanlar misafirler gelen giden vs olursa yatak odasında bebekle ilgilenirim rahat olur diye düşündüm. bana 6-7 ay kullanılır dediler ama ben zaten 4-6 ay arası odasına geçirmeyi düşünüyorum Allah izin verirse. sonra da ahşap beşiği bebek odasına da koyabilirim dekor amaçlı, parçalarına ayırıp anneme de götürebilirim. şimdi abimler de benden sonra 2. bebeği düşünüyorlar, annem torunsuz kalmayacak gibi duruyor. yeni gelenlere kullanırlar

canım geçenler de ben de yazdım aynı şikayetimi, baldırımda ağrıyla uyandım. hatta swiftciğim muzun iyi geldiğini söylemişti. magnezyum eksikliğinden oluyor sanırım, magnezyum kullanımını arttırabilirsin. doktorum gerekirse günde 3-4 sefer kullanabileceğimi söylemişti bana ama ben bulantılar yüzünden kullanamıyorum
tuvalet ihtiyacı da sık oluyor, ben de 2-3 kez hatta bazen daha fazla uyanıyorum uykumdan. gündüz de aynı şekilde sık sık gidiyorum. büyüyorlar artık bıdıklar, vücudumuz değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…