günaydın herkese ben bugün çok halsizim kansızlıkta var dr daha başlatmadı kan ilacına ya
geçmiş olsun canım:) dün bende şeker yüklemesinin sonuçlarını aldığımda kansızlık var dedi doktor...zaten bende hep var doktorum daha ilk aydan bu yana sürekli gyno ferro sanol yazıp duruyor ama daha olmadı mı ki anlamadım
aaa aksine bu ilaç bende şişkinlik yapıyor...bende gynoferon kullanıyorum. iyi geldi bana hap. buna geçmeden önce kabızlığım falan vardı. şimdi afedersiniz düzenli çıkıyorum tuvaletede. şişkinliğimide aldı.
aaa aksine bu ilaç bende şişkinlik yapıyor...
bi zahmett yapıverrKiz cok sinirlendim :) :) adami bastan mi cikarsam napsam
ama bir şey söyleyinnnkızlar bir şey sorcam size...ben oğluşumun ismini EYMEN diye düşünüyorum yani şimdilik içimden geçen o ama ailemizde eylem ve eslem var...onlara benziyor isim sizce koysam nasıl olur???
bende başta çok beğendim eymen koyucam dedim,bi duyuyorum herkes de eymenn ismi,vazgeçtim bende,şimdi başka isim aramaya devamkızlar bir şey sorcam size...ben oğluşumun ismini EYMEN diye düşünüyorum yani şimdilik içimden geçen o ama ailemizde eylem ve eslem var...onlara benziyor isim sizce koysam nasıl olur???
valla hangi ismi beğendiysem ona benzer hep ailede çıkıyor....bende başta çok beğendim eymen koyucam dedim,bi duyuyorum herkes de eymenn ismi,vazgeçtim bende,şimdi başka isim aramaya devam
evet artık herkes,farklı isim koyuyo,biz bulana kadar herkesde olmuş oluyo o isimlervalla hangi ismi beğendiysem ona benzer hep ailede çıkıyor....
kızlar bir şey sorcam size...ben oğluşumun ismini EYMEN diye düşünüyorum yani şimdilik içimden geçen o ama ailemizde eylem ve eslem var...onlara benziyor isim sizce koysam nasıl olur???
canım onlar çocuk biri bir eltimin kızının adı eylem 12-13 yaşında falan, diğeri de adı aslında ayşe eslem eltim daha yeni doğum yaptı 20 günlük bir bebiş işte...ismi gerçekten de çok beğeniyorum ama benzerlik var biraz söylenişinde:)canım sen onu niye takip ediyosun ki boşver. aynı isim olsa yakınında anlarımda benziyo diye sevdiğin isimden vazgeçme boşver. pişman olursun ilerde sonra.çok yakınlarmı bu kişiler sana ne kadarda bir denk geleceksinizki yanyana
evet bu dönem çok var...ama benim yakın çevremde aynı isimden yok sadece kız çocuklarda isim benzerliği var hem yakın çevremde yok diye düşünüyorum ama benzerlik de olmasa çok iyi olacaktı yaaa...başka isimler arayışındayım da ama bakalım:)gerçekten özellikle bu dönem erkek bebeği olacak kime sorsam eymen koyacağım ismini diyor. isim çok güzel ama bu dönemin çokukları için çok sık rastlanan bi isim olacak gibi.
tekerlekli bunlar zaten taşıması çok rahat. çokta şık duruyo ya. fazla kullanılmıyo diyolar ama napim çok heveslendimyatak odasına yanıma alıcam bunu genelde bende. gündüzde odasında uyuturum. sadece gece bunda yatar. karyolasındada ara ara yatır alışsın yabancılık çekmesin dediler. sonra yanından ayırmak kolay oluyomuş.
Kizlar bir de benim bu aralar cok sikayetlerim var yaaa :,( son ay yasamamiz gereken sikayetlri bn smdiden yasamaya basladim. Korkuyorum bebis erkn mi geleck diye.. dr sorun yok dedi aslnda ama size de sorayim dedim. Idrara cok sklikla cikiyorm ve her sefernde wc den cikiyrm gene geliyo ve damla damla. Ve wc deyken asagi dogru cok baski hissediyorum arada sanci da oluyo. Midem delinecek gibi agriyo ve surekli yaniyo. Gecem gunduzume karisti. Gece nobet tutar oldum. Uykuda baldirlarima cok kramp giriyo. Uykudan uyanip bagiriyorum o derecesizde de bunlar oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?