2014 Aralık Anneleri

ayrıca daha adetime 13 gün varken göğüslerim ağrısız bi şekilde şişmişti şuan balon gibilerdokununca da acıyor

bişeyler söyleyin yoksa kendimi tutamayıp trest yapıcam ama det tarihim geçmeden yapmak istemiyorum çünkü adet olduğumda hayal kırıklığı yaşıyorum çok üzülüyorum :/
canım ne desem bilemedim ama istersen kesin sonuç için tarihini bekle:)

ben 2 gün geçtikten sonra test yapmıştım ama ona rağmen silik çizgi çıkmıştı, biraz beklemen gerecek sanırım. ya da kan testi yaptıracaksın canım.

benim 6 yaşındaki kızımın adı duru bende şimdiki kızıma öykü koyucam nasıl sizce ?

bişeyler söyleyin yoksa kendimi tutamayıp trest yapıcam ama det tarihim geçmeden yapmak istemiyorum çünkü adet olduğumda hayal kırıklığı yaşıyorum çok üzülüyorum :/
bende adetime 6 gün kala test yaptığımda çok silik çıkmıştı,ama adetim 1 gün gecikince yaptım iki net çizgi çıktı,hayal kırıklılığına uğramamak istiyorsan bekle derim gününü

günaydın kızlar yoğunluktan takılamıyorum sizinle yaa bu hafta çok hızlı başladı benim için nasıl keyifler bakalımm

bakalım biz ikizlere ne isim koyacaz bi türlü karar veremedik önerilere açığım kızlar

ben testi adetimin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra yaptım yine de çok silikti 2. çizgi. Biraz daha bekle kan tahlili yaptır bence daha kesin. hatta dr. ultrasonda keseyi görmeden kan testiyle bile hamilesin demiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…