ayy evet işte o biraz sinir bozucuevet artık herkes,farklı isim koyuyo,biz bulana kadar herkesde olmuş oluyo o isimler
canım ne desem bilemedim ama istersen kesin sonuç için tarihini bekle:)bişeyler söyleyin yoksa kendimi tutamayıp trest yapıcam ama det tarihim geçmeden yapmak istemiyorum çünkü adet olduğumda hayal kırıklığı yaşıyorum çok üzülüyorum :/
tamam canım teşekkür ederim yinede :)canım ne desem bilemedim ama istersen kesin sonuç için tarihini bekle:)
dün burada da çok güzel yağmur yağıyordu ama bugün eskiye döndüGünaydın kızlar, dün geceden beri çok güzel yağmur yağıyor ama hava hala sıcak. dengesi şaştı bu dünyanın iyice
şimdi reglime 6 gün var ve hissettiğim belirtiler de şu şekilde kızlar sanki regl 0lmuşum gibi belim ve bacaklarım ağrıyto bacaklarımda derman yok bi iki merdiven çıkıyorum hemen halsiz düşüyorum test yapmamk için kendimi zor tutuyorum adetime daha 6 gün var sizce ne yapmalıyım baş ağrılarım da çok arttı dün 7,5 du yattım sabah 6,5 da kalktım aşırı halsiz ve uykum vardı son iki gündüğr de bu belirtiler var işte :/
canım onlar çocuk biri bir eltimin kızının adı eylem 12-13 yaşında falan, diğeri de adı aslında ayşe eslem eltim daha yeni doğum yaptı 20 günlük bir bebiş işte...ismi gerçekten de çok beğeniyorum ama benzerlik var biraz söylenişinde:)
ama ümitsizliğe düşme olabilirsin de ben kesin sonuç alman için öyle dedim hakkında hangisi hayırlıysa o olur inşallah:)Rabbim gönlüne göre versin...tamam canım teşekkür ederim yinede :)
çok güzel isim ismiyle büyür inşallah:)benim 6 yaşındaki kızımın adı duru bende şimdiki kızıma öykü koyucam nasıl sizce ?
bende adetime 6 gün kala test yaptığımda çok silik çıkmıştı,ama adetim 1 gün gecikince yaptım iki net çizgi çıktı,hayal kırıklılığına uğramamak istiyorsan bekle derim gününübişeyler söyleyin yoksa kendimi tutamayıp trest yapıcam ama det tarihim geçmeden yapmak istemiyorum çünkü adet olduğumda hayal kırıklığı yaşıyorum çok üzülüyorum :/
bencee çok güzelllbenim 6 yaşındaki kızımın adı duru bende şimdiki kızıma öykü koyucam nasıl sizce ?
amin canım inşallah :)ama ümitsizliğe düşme olabilirsin de ben kesin sonuç alman için öyle dedim hakkında hangisi hayırlıysa o olur inşallah:)Rabbim gönlüne göre versin...
tamam canım teşekkür ederim :)bende adetime 6 gün kala test yaptığımda çok silik çıkmıştı,ama adetim 1 gün gecikince yaptım iki net çizgi çıktı,hayal kırıklılığına uğramamak istiyorsan bekle derim gününü
ben testi adetimin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra yaptım yine de çok silikti 2. çizgi. Biraz daha bekle kan tahlili yaptır bence daha kesin. hatta dr. ultrasonda keseyi görmeden kan testiyle bile hamilesin demiyo.bişeyler söyleyin yoksa kendimi tutamayıp trest yapıcam ama det tarihim geçmeden yapmak istemiyorum çünkü adet olduğumda hayal kırıklığı yaşıyorum çok üzülüyorum :/
günayddınnngünaydın kızlar yoğunluktan takılamıyorum sizinle yaabu hafta çok hızlı başladı benim için nasıl keyifler bakalımm
günaydınngünaydın kızlar yoğunluktan takılamıyorum sizinle yaabu hafta çok hızlı başladı benim için nasıl keyifler bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?