- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
merhabaMerhaba aralık ayının güzel anneleri.. Nasılsınız bakalım.. forumu hergün takip ediyorum ama birtürlü yazamıyordum...
Benim size sormak istediğim birşey varben 23+1 günlük hamileyim ve daha hiç tetanoz aşısı ya da şeker yüklemesi yapılmadı bana? Doktorum da hiçbirşey demedi... Sizce geçmi kaldım ?
hadi hayırlısı olsun:) güzel çıkar inşallah sonucun...Seker yuklememizide yaptik.....sonucu birde alicam
benim 6 yaşındaki kızımın adı duru bende şimdiki kızıma öykü koyucam nasıl sizce ?
hahahah dün öyle olmuştu, bugünde senin gitmeni mi bekliyolar aceppsite ben varken mi durgun acaba yaben çıkınca site dolup taşıyor yahuu
hıhhh çıkarım bir daha da girmemhahahah dün öyle olmuştu, bugünde senin gitmeni mi bekliyolar aceppsana denk geliyo demekki hep
hakkınızda hayırlısı olsun canım:) fazla stres yapma ya akışına bırak:)kızlar, İstanbul'a taşınıyoruz tekrar. Offf.. Ev bakma telaşı, doktor araştırma falan derken çok strese girdim. kalbim küt küt çarpıyor. İstanbul'da evler almış başını gidiyor. Normal fiyatlı olanlarsa hep kırık dökük eski evler. Çok moralim bozuk. Aslında bir yandan arkadaşlarıma, anneme kavuşacağım için çok mutluyum ama bu belirsizlik şu anda beni çok geriyor
ben de 23. haftadayım. bana da henüz ikisini de yapmadılar. bahsi bile olmadı. bu hafta tetenozu sormayı düşünüyorum. çünkü herkes bu haftaya gelmeden yaptırmış. hatta 2.dozdan bahsedenler vardı. geç kaldık galba.Merhaba aralık ayının güzel anneleri.. Nasılsınız bakalım.. forumu hergün takip ediyorum ama birtürlü yazamıyordum...
Benim size sormak istediğim birşey varben 23+1 günlük hamileyim ve daha hiç tetanoz aşısı ya da şeker yüklemesi yapılmadı bana? Doktorum da hiçbirşey demedi... Sizce geçmi kaldım ?
heheheh bak ben hep burdayımmhıhhh çıkarım bir daha da girmemo zaman bensiz buraların havası bozulur görürsünüz ayyy evet yaa niye bana denk geliyor kii aşk olsun sizeee
evet ben söylemiştim parsiyel plasenta previa bizimkiselvboylum sen mi bahsetmiştin plasenta previa olduğundan. yanlış mı hatırlıyorum.
evet kısmen kapatması oluyor parsiyel...ben konuyu henüz kendi doktorumla konuşmadım...radyolog söylemişti ayrıntılıda...ilşki bana da yasak yani...parsiyel dediğin tam kapatmaması yakın yerleşmesi mi oluyo. Ben de uzun zamandır geçmesini bekliyorum yaklaşık 12 13. haftalardan beri durum değişmiyo. kaymıyo yukarı çok yakınmış rahme. kanamam olmuyo 5-6 haftadır. her hafta iğne yapıyolar. senin de aynı mı durum. ne diyo dr'un. bana bi çok şeyi yasakladı ağır iş, cinsel ilişki, yolculuk.
hormonlar sağolsun her şeyi damardan bağlıyorum acıların çocuğu oldum resmenheheheh bak ben hep burdayımmvayyy damardan bağladı olayı
herkes depresyonda canım yaaa,her bişeyi dert eder olduk..sitede değişince kimsenin giresi gelmiyo buralaraahormonlar sağolsun her şeyi damardan bağlıyorum acıların çocuğu oldum resmenben burda olsam neye yarar site ölü gibi korkmaya başladım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?