- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
zeynep ismi çok güzell...ben de oğluşuma isim arıyorum bana da öneri lazımmgüzel anneler nasılsınız ben kızıma isim bulamadım oğlumun adı siraç ona uygun olsunda istiyorum ama aklımda olan isim zeynep nasıl sizce
sağol canım inşallah:) doktora gittiğim zaman zaten mecburen konuşulması gerekiyor raporda da yazıyor ama inşallah düzelir...anladım canım. bence dr'unla bi konuş. bana söylendiğinden beri baya arastırdım. aslında çok ciddi bi konuymuş bu. kanamalar aniden sen hiç bişey hissetmeden başlayabilir diyo yazılanlar. çünkü ağrısız bi kanama oluyomuş. ve çok fazla olabiliyomuş. benim 1 kez oldu kanamam. gerçekten hiç bi ağrım yokken oldu. Allaha şükür çok azdı. zaten öyle çıktı ortaya plasenta previa olduğum. Geçmiş olsun sana da. umarım en kısa zamanda geçer ama ihmal etme konuş dr'unla
evvvett ben de kaçıyorummm kendinizeee iyiii bakınn...görüşürüzzzherkes depresyonda canım yaaa,her bişeyi dert eder olduk..sitede değişince kimsenin giresi gelmiyo buralaraa
sendee iyi bakkkkevvvett ben de kaçıyorummm kendinizeee iyiii bakınn...görüşürüzzz
merhabaşeker yüklemesi için geç kalmamışsındır ama tetanoz aşısını araştır istersen canım doktoruna da kendin sorsan olmaz mı???
günayddınnnkeyifler iyi çok şükürr senin key,fler nasıl haftanın hızlı başlaması dışında
iyiyiz çok şükürr bazen çok sabırsızlanıyorum geçsin gitsin şu kalan aylar bi an önce diyorum ama itekleye itekleye ancak bu kadar gelebildikkgünaydınnRabbimize şükürler olsun sizde ne var ne yok??
ahhh ahh hep aynı dert,bende diyorum geçse şu günler diye ama geçmiyo gibi geliyo,tabi ilk günleri düşünürsek 6 ay olmuş ne çabukkiyiyiz çok şükürr bazen çok sabırsızlanıyorum geçsin gitsin şu kalan aylar bi an önce diyorum ama itekleye itekleye ancak bu kadar gelebildikk
benim de bir hafta sonra Allah'ın izniylebir hafta sonra kontrolüm var ozaman mutlaka sorarım.. Zaten okadar çok şey biriktiki soracak
düşe kalka son 3ü de atlatacağız inşallah:)iyiyiz çok şükürr bazen çok sabırsızlanıyorum geçsin gitsin şu kalan aylar bi an önce diyorum ama itekleye itekleye ancak bu kadar gelebildikk
yaaa ne demezsinhasretime dayanamadın tabi heheh
vayy hainnyaaa ne demezsinsenin değil şekerim siteninkine dayanamadım hehehh
Kizlar kordon kanı saklatma konusunda ne düşünüyorsunuz? arastiraniniz varmi? sizce yapilmalimi? benim kontrol 2 hafta sonra yakin tarihte kontrolü olanlar doktorlarına sorabilirmi?
ayyy yok kız unuturmuyum seni devayy hainnöyle olsun bakalımm,nereye gittin de geri geldin hemen
olsunn onun minik ellerini görmek bile yeterr:) çok sevindim canım gözün aydın...Kızlar bugun ayrıntılı utrasyonumuz ve doktor randevumuz vardı .. Cok şükür cok guzel gecti hersey normal dendi rahatladım cok . Yalnız benım Nazlı fıstık bi turlü yüzünü göstermedi .. Ellerıyle yızunu kapattı hep .. Ama hersey normal dendiği için ona üzülmedim bile .. Yarım saat sonra tekrar girdim yıne el suratta :) doktora gitmeden saglık ocağında kan ıdrar tahlilleri yaptırdık .. B12 eksikliği çıktı bunun için iğne verdi doktor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?