2014 Aralık Anneleri

güzel anneler nasılsınız ben kızıma isim bulamadım oğlumun adı siraç ona uygun olsunda istiyorum ama aklımda olan isim zeynep nasıl sizce
zeynep ismi çok güzell...ben de oğluşuma isim arıyorum bana da öneri lazımm

sağol canım inşallah:) doktora gittiğim zaman zaten mecburen konuşulması gerekiyor raporda da yazıyor ama inşallah düzelir...

iyiyiz çok şükürr bazen çok sabırsızlanıyorum geçsin gitsin şu kalan aylar bi an önce diyorum ama itekleye itekleye ancak bu kadar gelebildikk
ahhh ahh hep aynı dert,bende diyorum geçse şu günler diye ama geçmiyo gibi geliyo,tabi ilk günleri düşünürsek 6 ay olmuş ne çabukk

Tünaydin hanımlar.
Dün artık doğum yapacagim doktora kontrole gittik oglusumun (yusuf'umun)
Kilosu 450gr boyu 23cn sizce nasil gelisimi
1 yas 2aylik bir kizim var onun yuzune yemek yiyemiorum rahat rahat yavrumun gelisimini engellemesinden korkuyorum gelisimi nasil sizce?

Kizlar kordon kanı saklatma konusunda ne düşünüyorsunuz? arastiraniniz varmi? sizce yapilmalimi? benim kontrol 2 hafta sonra yakin tarihte kontrolü olanlar doktorlarına sorabilirmi?

Arkadaslar tetanozla ilgili bilgiyi bana da saglık ocağı vermişti . Hatta ben doktoruma gottıgımde sen bılırsın yaptırmayabılırsin dedi ama bu forundakılere ve çevredekilere sorunca yaptırmaya karar verdim 21.hsftamda ilk dozu yaptık .. Bügünde randevum vardı 25. Haftamda seker yüklemesi yapılacak .. Sizde tavsiyem saglık ocağında kaydınız yok ise yaptırın ben cok memnunum saglık ocağından da ..

Kizlar kordon kanı saklatma konusunda ne düşünüyorsunuz? arastiraniniz varmi? sizce yapilmalimi? benim kontrol 2 hafta sonra yakin tarihte kontrolü olanlar doktorlarına sorabilirmi?

ben saklamayı düşünmüyorum canım, bebeğin kordonundaki tüm kan bebeğe pompalandıktan sonra kordonun kesilmesini rica edeceğim. tabi ben henüz doktorumla konuşmadım ama yüksek ihtimal böyle olacak. hem doktorumla konuşacağım hem de doğum planıma yazacağım. benim de kontrolüm 2 hafta sonra ama yine de sorup burada yazarım, fikir alış verişinde bulunuruz :)

Kızlar bugun ayrıntılı utrasyonumuz ve doktor randevumuz vardı .. Cok şükür cok guzel gecti hersey normal dendi rahatladım cok . Yalnız benım Nazlı fıstık bi turlü yüzünü göstermedi .. Ellerıyle yızunu kapattı hep .. Ama hersey normal dendiği için ona üzülmedim bile .. Yarım saat sonra tekrar girdim yıne el suratta :) doktora gitmeden saglık ocağında kan ıdrar tahlilleri yaptırdık .. B12 eksikliği çıktı bunun için iğne verdi doktor ..

olsunn onun minik ellerini görmek bile yeterr:) çok sevindim canım gözün aydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…