ayyy yok kız unuturmuyum seni deişim vardı hallettim geldim:)
benim de bir hafta sonra Allah'ın izniyleevet soracak çok şey var ama kuzucuğumu gördükten sonra hepsi aklımdan uçup gidiyorr
telefondan mı giriyorsun canım düzelmedi mi site hala??bende ütü yaptımm da geldimm
gözün aydınn canımmmmKızlar bugun ayrıntılı utrasyonumuz ve doktor randevumuz vardı .. Cok şükür cok guzel gecti hersey normal dendi rahatladım cok . Yalnız benım Nazlı fıstık bi turlü yüzünü göstermedi .. Ellerıyle yızunu kapattı hep .. Ama hersey normal dendiği için ona üzülmedim bile .. Yarım saat sonra tekrar girdim yıne el suratta :) doktora gitmeden saglık ocağında kan ıdrar tahlilleri yaptırdık .. B12 eksikliği çıktı bunun için iğne verdi doktor ..
yok canım bilgisayardan giriyorum ben düzelmedi galiba teldentelefondan mı giriyorsun canım düzelmedi mi site hala??
bu kuzucuklar bizi kendilerine aşık edip duruyorlar ama bize bir pas verdikleri yokhahah ben de aynıyım dr a gitmeden onu sorcam bunu sorcam diyorum kızımı görünce aptallaşıyorum bişey sormadan çıkıyorum
bu arada kızlar nasıl geçiyor günleriniz
ben de bilgisayardan giriyorum da düzelmedi mi acaba diye merak ettim...ee ne var ne yok??yok bilgisayardan
yok canım bilgisayardan giriyorum ben düzelmedi galiba telden
çok şükür bizde iyiyizbu kuzucuklar bizi kendilerine aşık edip duruyorlar ama bize bir pas verdikleri yokiyiyiz canım çok şükür sen nasılsın??
düzelecek gibi değil,site yenilendiğinde giriyodu şimdi hata veriyo hiç girmiyoben de bilgisayardan giriyorum da düzelmedi mi acaba diye merak ettim...ee ne var ne yok??
dün yazmıştım burda da yağıyordu sözde hava serinlemişti ama ben malesef yine sıcakkkdüzelecek gibi değil,site yenilendiğinde giriyodu şimdi hata veriyo hiç girmiyo
ne olsun sıcakdan bunalım takılıyorum,güya buralar 3 gün yağışlı ama dün az bi yağdı hemen açtı hava,şimdi de aşırı bunaltıcı
sonbahar gelincede deriz hep yağmur yağıyo az güneş olsa diyeedün yazmıştım burda da yağıyordu sözde hava serinlemişti ama ben malesef yine sıcakkkbugün burda da hava bunaltıyor birazz yaa
ben de 23. haftadayım. bana da henüz ikisini de yapmadılar. bahsi bile olmadı. bu hafta tetenozu sormayı düşünüyorum. çünkü herkes bu haftaya gelmeden yaptırmış. hatta 2.dozdan bahsedenler vardı. geç kaldık galba.
o sonbaharla kış bizim yazımız olacak kuzum bebişlerle uğraşmaktansonbahar gelincede deriz hep yağmur yağıyo az güneş olsa diyee
ayyy evet bunu geçenlerde haberlerde gördüm çokkk şekerlerr yaaa nasıl acıkmışş canımm yaahttps://www.facebook.com/
kızlar şunların şekerliğine bakar mısınız
Tünaydin hanımlar.
Dün artık doğum yapacagim doktora kontrole gittik oglusumun (yusuf'umun)
Kilosu 450gr boyu 23cn sizce nasil gelisimi
1 yas 2aylik bir kizim var onun yuzune yemek yiyemiorum rahat rahat yavrumun gelisimini engellemesinden korkuyorum gelisimi nasil sizce?
ayyy evet bunu geçenlerde haberlerde gördüm çokkk şekerlerr yaaa nasıl acıkmışş canımm yaa
Arkadaslar tetanozla ilgili bilgiyi bana da saglık ocağı vermişti . Hatta ben doktoruma gottıgımde sen bılırsın yaptırmayabılırsin dedi ama bu forundakılere ve çevredekilere sorunca yaptırmaya karar verdim 21.hsftamda ilk dozu yaptık .. Bügünde randevum vardı 25. Haftamda seker yüklemesi yapılacak .. Sizde tavsiyem saglık ocağında kaydınız yok ise yaptırın ben cok memnunum saglık ocağından da ..
aynennn zaten hamilelikde yanarız kışın,bebiş doğunca da onların sıcaklığından üşünür mü hiço sonbaharla kış bizim yazımız olacak kuzum bebişlerle uğraşmaktantek fark bizim güneşimiz bebişimiz olacakk...
onların o halini görünce o soruyu sormak hiçç aklıma gelmedi yaa:)ağlama kuzum yaaa
ebeler nerde acaba bunu çeken neden annesine vermiyoki bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?