2014 Aralık Anneleri

benim de bir hafta sonra Allah'ın izniyleevet soracak çok şey var ama kuzucuğumu gördükten sonra hepsi aklımdan uçup gidiyorr

hahah ben de aynıyım dr a gitmeden onu sorcam bunu sorcam diyorum kızımı görünce aptallaşıyorum bişey sormadan çıkıyorum

bu arada kızlar nasıl geçiyor günleriniz

gözün aydınn canımmmm
bunlar anlaşmalı yaa nerdeyse çoğumuzun bebişi yüzünü gösterme taraftarı değil, doğuma saklıyolar galiba güzelliklerini,yirim onları benn

hahah ben de aynıyım dr a gitmeden onu sorcam bunu sorcam diyorum kızımı görünce aptallaşıyorum bişey sormadan çıkıyorum

bu arada kızlar nasıl geçiyor günleriniz
bu kuzucuklar bizi kendilerine aşık edip duruyorlar ama bize bir pas verdikleri yokiyiyiz canım çok şükür sen nasılsın??

bu kuzucuklar bizi kendilerine aşık edip duruyorlar ama bize bir pas verdikleri yokiyiyiz canım çok şükür sen nasılsın??
çok şükür bizde iyiyiz
evet haklısın benim kız da ne zaman gitsk dr abisine hep yüzükoyun yatıyo abisi zorla uyandırıyo ama hanfendi beni rahatsız etmeyin modunda hep ama şimdiden gece hayatı var akşam olunca hep kop koplarda

ben de bilgisayardan giriyorum da düzelmedi mi acaba diye merak ettim...ee ne var ne yok??
düzelecek gibi değil,site yenilendiğinde giriyodu şimdi hata veriyo hiç girmiyo
ne olsun sıcakdan bunalım takılıyorum,güya buralar 3 gün yağışlı ama dün az bi yağdı hemen açtı hava,şimdi de aşırı bunaltıcı

dün yazmıştım burda da yağıyordu sözde hava serinlemişti ama ben malesef yine sıcakkkbugün burda da hava bunaltıyor birazz yaa

bende daha aşımı yaptırmadım. sağlık ocağını aradım şimdi bana tek doz olacağını ve 20-35 haftaları arasında istediğimiz zaman yapabiliriz dedi. şeker yüklemesi için geldiğinizde aşınızıda yaparız tekrar tekrar gelmemiş olursunuz dedi. tek dozmuş ama 2 kere yaptıranlar nasıl oluyo anlamadım.

iyi canım senle günlerimiz aynı bende geçen hafta girdim detaylıya banada 400 gr 24 cm demişti. gayet iyi meraklanma

ya canım ben aradım şimdi bana 35inci hafataya kadar yapılabilir zaten tek doz olacak dedi. ne farkı varki acaba? kafam takıldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…