2014 Aralık Anneleri

kızlar dun babamız ılk defa tekmesını hıssettı ben neredeyse 14uncu haftadan berı hssedıorum hareket ettgınde hemen kapıyordum elını babamızın artık bıkmıstı adam hıssetmıyorum ıste dıye dun ılk kez hıssettı bu seferde elını cekmıor nasıl guluor anlatamam gecelerı wc ıcın uyandıgımda resmen depar atıor :) ozamanda uyandırasım gelıorda kıyamıorum

ayyy çok sevindimm:) daim olurr inşallah adam sonunda hissetti haa ne güzell

benimde öyle valla gece olunca tepişmeye başlıyo yerinde durmuyo. bende bebek anne karnında hangi saatlerde kıpırdıyosa doğduktan sonrada o saatlerde pek uyumazmış diye duymuştum. yaşadık desene

ne güzel yaaa bizim babamız biraz ilgisiz gıcık işte çünkü babamızın önceki evliliğinden 4 çocugu var benm ilk evliliğim ve ilk bebeğim çok heyecanlıyım ama o değil

Kizlar kordon kanı saklatma konusunda ne düşünüyorsunuz? arastiraniniz varmi? sizce yapilmalimi? benim kontrol 2 hafta sonra yakin tarihte kontrolü olanlar doktorlarına sorabilirmi?

Biz yaptırmak istiyoduk, vazgeçtik. Saklanan ilik hücreleri illa uyumlu olacak diye bir şey yokmuş ve işe yararlığı da halen kanıtlanamamış diye duyduk. Başka bilgisi olan varsa o da paylaşabilir mi?

ya canım ben aradım şimdi bana 35inci hafataya kadar yapılabilir zaten tek doz olacak dedi. ne farkı varki acaba? kafam takıldı şimdi
Canım benım ilk doz oldu aslında gebelikte tek dozda yeterli olsbılırmiş fakat ilerleyen zamanlarda tekrar yapılması gerekebilirmiş .. Eğer ilk doz vurulup yıksek ateşin olursa 2. Dozu yapmayız demişti hemşire.. Bundan dolay tek doz demiş olsbılır

hhehehe babaya ilk tekmeyi attı demek bizimkide atıyo babaya tekmeler ama babamızın verdiği tepki gayet sakin sanki sürekli yaşadığı bişi

gözün aydınn canımmmm
bunlar anlaşmalı yaa nerdeyse çoğumuzun bebişi yüzünü gösterme taraftarı değil, doğuma saklıyolar galiba güzelliklerini,yirim onları benn
Eşim hemen dıyo sana benzenıycek anası gıbı poz vermıyo dıyor :) ama onun o parmaklarını görmek , ellerıyle burnunun icini saklayamamış onu görmek de yeter

Kızlar trendyolda bebek urunlerınde şndirim var piyasa fiyatlarını pek bılmıyorum ama bu bakın derim ben .. Hatta indirim kuponunuz var ise cok avantajlı olsbılır .. Biberonlar falan var .

merhaba sonunda bende üye olabildim :) 21+3 günlük gebeyim ve bir tosun bekliyorum allah bütün evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :):):):):)

Sagol canim tavsiyelerin icin. Dediklerini uygulicam ins..

kızlar ben iki haftadır kan ilacı kullanmıyorum.. iş yerime yakın poliklinik vardı ama doktor 1 ay izinliyim dedi gitti yerine başka doktor geldi oda bayramdan sonra gitti daha ne gelen var ne giden. sağlık ocağı evime yakın ama işten izin alıp gitmek var ayrıntılı ultrasona girdim sonuçları doktora gösterecektin doktor çıkmıştı amaaaaan hastane konusunda çok bahtsızım heralde ayrıntılı ultrasona gittiğimde elektrikler kesilmişti :):):) jenaratör çalışmıyordu.. eşim güç bela kavga kıyamet jenarötörü yaptırdı.. izin sıkıntı biraz bende ama ben her sabah kan ilacım olsa dahi keçi boynuzu pekmezi yiyorum 1 yemek kaşığı ilacım bittiğinden beride hala devam ediyorum faydası varmıdır?? daha önce şekerim çok düşük çıkmıştı doktor şekerli şeyler ye demişti..

Merhaba guzel bebis anneleri biz de artik oglusumuza isim bulduk.Babamizin adi Berker ben de Berk olsun istedim bebgimin ismini esimde her seye hik mik ederken cokk hosuna gitti kendi ismine cok benziyor ya:) Herkes Berk diye seslenmeye basladi bile.Tek isim olucak Allah nasip ederse,cocuk zorluk cekmesinmis(babamiz öyle diyo )
Tetanoz asisi icin tek doz korumuyo demisti hemsire acaba sizinki farkli yogunlukta bur asimi olacak ki tek dozmus? Ben 5 e tamamlattiracam Allah nasip ederse bebek 6 aylikken ve sonrasinda 2 kez daha yapilicak olene kadar koruyomus.Bidahaki gebelikte vurulmuyomus.Tekrar gebelik dusunenlere duyrulur...
Keske hemen 9 ay gecse de sevsek bebislerimizi saglicakla.Ben simdiden herkesten kiskaniyorum bebisimi napcam yaaa(

merhaba sonunda bende üye olabildim :) 21+3 günlük gebeyim ve bir tosun bekliyorum allah bütün evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :):):):):)
Amin canim Allah tüm bebek bekleyenlere saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin hosgeldin aramizaaa

hoşbulduk çok teşekkürler BERK bebeğimizde sağlıkla gelsin aramıza bizimde babamızın tek isim ve kısa olsun tavsiyesi üzerine oldukça kısa olan TAN ismini bulduk kısmetse oğluşumun adı TAN olacak bend çok heycanlıyım ilk gebeliğim ve biran önce kavuşmak istiyorum tostosuma :)

Harika olur! Ben bizzat sordum ama bebeğin sağlıklı olmaza getirdi.

canım doktor ile görüştüm. et tüketimin azsa yoğurda yulaf kepeği al karıştır akşamları falan bir kase ye hem tok tutar hemde yumurta,et süt gibi alabileceğin bütün gıdaların fazlasını alırsın dedi. Dünya sağlık örgütü yulaftaki proteinin süt, et ve yumurta kadar değerli olduğunu ortaya koymuş.

Tan ismini de severim canim anlami da söylenisi de hos. Saglikla ,ismiyle yasasin insallah.
Canim yulaf kepegini nerden alicaz bir de ne kadar yemeliyiz bir kasik filan mi? Fazlasi zararli olmasin. Yulaf kepegi mi diyecegiz ezmesi mi? Cok mu sordum ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…