- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
ayyy çok sevindimm:) daim olurr inşallah adam sonunda hissetti haa ne güzellkızlar dun babamız ılk defa tekmesını hıssettı ben neredeyse 14uncu haftadan berı hssedıorum hareket ettgınde hemen kapıyordum elını babamızın artık bıkmıstı adam hıssetmıyorum ıste dıye dun ılk kez hıssettı bu seferde elını cekmıor nasıl guluor anlatamam gecelerı wc ıcın uyandıgımda resmen depar atıor :) ozamanda uyandırasım gelıorda kıyamıorum
çok şükür bizde iyiyiz
evet haklısın benim kız da ne zaman gitsk dr abisine hep yüzükoyun yatıyo abisi zorla uyandırıyo ama hanfendi beni rahatsız etmeyin modunda hep ama şimdiden gece hayatı varakşam olunca hep kop koplarda
kızlar dun babamız ılk defa tekmesını hıssettı ben neredeyse 14uncu haftadan berı hssedıorum hareket ettgınde hemen kapıyordum elını babamızın artık bıkmıstı adam hıssetmıyorum ıste dıye dun ılk kez hıssettı bu seferde elını cekmıor nasıl guluor anlatamam gecelerı wc ıcın uyandıgımda resmen depar atıor :) ozamanda uyandırasım gelıorda kıyamıorum
benimde öyle valla gece olunca tepişmeye başlıyo yerinde durmuyo. bende bebek anne karnında hangi saatlerde kıpırdıyosa doğduktan sonrada o saatlerde pek uyumazmış diye duymuştum. yaşadık desene
Kizlar kordon kanı saklatma konusunda ne düşünüyorsunuz? arastiraniniz varmi? sizce yapilmalimi? benim kontrol 2 hafta sonra yakin tarihte kontrolü olanlar doktorlarına sorabilirmi?
Canım benım ilk doz oldu aslında gebelikte tek dozda yeterli olsbılırmiş fakat ilerleyen zamanlarda tekrar yapılması gerekebilirmiş .. Eğer ilk doz vurulup yıksek ateşin olursa 2. Dozu yapmayız demişti hemşire.. Bundan dolay tek doz demiş olsbılırya canım ben aradım şimdi bana 35inci hafataya kadar yapılabilir zaten tek doz olacak dedi. ne farkı varki acaba? kafam takıldı şimdi
hhehehe babaya ilk tekmeyi attı demekkızlar dun babamız ılk defa tekmesını hıssettı ben neredeyse 14uncu haftadan berı hssedıorum hareket ettgınde hemen kapıyordum elını babamızın artık bıkmıstı adam hıssetmıyorum ıste dıye dun ılk kez hıssettı bu seferde elını cekmıor nasıl guluor anlatamam gecelerı wc ıcın uyandıgımda resmen depar atıor :) ozamanda uyandırasım gelıorda kıyamıorum
Eşim hemen dıyo sana benzenıycek anası gıbı poz vermıyo dıyor :) ama onun o parmaklarını görmek , ellerıyle burnunun icini saklayamamış onu görmek de yetergözün aydınn canımmmm
bunlar anlaşmalı yaa nerdeyse çoğumuzun bebişi yüzünü gösterme taraftarı değil, doğuma saklıyolar galiba güzelliklerini,yirim onları benn
Eşim hemen dıyo sana benzenıycek anası gıbı poz vermıyo dıyor :) ama onun o parmaklarını görmek , ellerıyle burnunun icini saklayamamış onu görmek de yeter
canım tuvalet şikayeti ve kramp bendede var. gece 2 kere tuvalete kalkıyorum. gündüzde hep varmış gibi hissediyorum. normal dedi doktorum büyüdükçe baskı yapıyor mesaneye dedi. kramp içinde sade soda içmeye çalış birde kramp gelince hemen yataktan kalk ayağına bas. hemen geçiyo. yattığın yerde krampın geçmesini bekleme hem uzun sürüyo acı çekiyorsun hemde sonradan acısı kalıyor bir kaç gün.
çok güzel canım güle güle kullanırsınız inşallah:)
Amin canim Allah tüm bebek bekleyenlere saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin hosgeldin aramizaaamerhaba sonunda bende üye olabildim :) 21+3 günlük gebeyim ve bir tosun bekliyorum allah bütün evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :):):):):)
Harika olur! Ben bizzat sordum ama bebeğin sağlıklı olmaza getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?