2014 Aralık Anneleri

söylenenler doğruymuş kızlar en çok bu haftalarda coşuyomuş ben merak ediyorum hiç uyuyomu? sabah gözümü açıyorum hareket ediyo özellikle karnım açken coşuyo yemek yiyince biraz daha sakinliyo aslında eşimdede var hareketlilik durumu bu tam benim oğlum diyo ikiside hiperaktif çıktı napıcam ben olmadı bende onlara ayak uydururum iki günde evi havaya uçururuz

aynı konudaa bende öyle düşünüyorum,eşim küçükken çok yaramaz yerinde durmayan kafasını yaran kolunu kıran ağaçlardan düşen bi çocukmuş,şimdi kocaman adam ama hala hareketlidirrbebiş hreket ettikçe diyorum senden bi tane daha gelecek yandım ben diyee

allah demekki bizim kocalarla bebekler biraraya gelse dünyayı yokedebilirler

Selamlar gebe hatunlar nasilsiniz bakalim biz bugün ayrintili ultrasona girdik çok şükür bir sorun görülmedi 21+6 dayiz 434 grammisiz minicigiz daha önce bas asabi duruyordu ve yüzü de bize dönük değildi oğlumun o yüzden 4 boyutuyla bakmadi hemen sonra yüzünü döndü ama elleri yuzundeydi karnima biraz sertçe dokundurdu aleti hatta vurdu diyebilirim hemen çekti elini oğlum ve yüzünü gorebildik doktorumuz çok iyiydi bize çok güzel bir vesikalik verdi CD yaptılar gayet keyifli geçti suyumuz kan akimimiz herseyimiz normal gorunuyomus plasentam asagidaydi yukari cikmis bu da vesikalik pozumuz

Eklentiler

• 20140819_194205.webp
    128,2 KB · Görüntüleme: 108
oyy maşallahh vesikalığı da hazır bebişin plasentanın yukarı çıktığına sevindimmm

kızlarr malum hamilelikden dolayı aşırı derecede sıcaklıyorum,gece yatana kadar da balkon kapısı açık ama sivrisinek griyo, bende bugün gittim elektro likid sinek kovucu aldım.ama şimdi netten baktım zararlıymış galiba yaa, sivrisinekleri kovabileceğim daha doğal bi yöntem bilen var mı

Bence kendine chicco sprey sik. Yatagina da cibinlik takabilirsin.

hehehe anamm ruhları yaşlanmış bunlarınnşimdi dışardan kolay öle tekme hissedince çok tepki vermemek, ben bebişler doğunca görücem onlarıı
kesınlıkle hele bı ıcerı gırer gırmez nerdeymıs benım oglusum bı baslasın bı gulsunler azcık bebısler bı agu ses cıkarsınlar gorcem ben tepkısızlık neymıs :)

maşallahh canımRabbim sonunu da hayırla görmeyi nasip etsin inşallah:)

6 kilo:)yürüyüş falan hiç yapmıyorum yapsaydım belki daha az olurdu...iyi mi sence?? sen kaç kilo aldın canım???3 kutu diğerlerinin haricinde verdi doktor yaaa
Ooo masallah sen bana gore cok cok iyisin.23.haftamdayim 9 kilo aldim.bugun avmde satis elemani dogum yakin mi dedi

kızlar mrb Aranızda dere otu tuketen var mı? 24 haftalıgım bende hamilelikde tsh yukseligim cıktı ibrahim saraçoglı tsh düsürdügünü anlatmıstı fakat nette araştırdım kadaryla rahim kasılmasına falan sebeb olabiliormus haftaya tahlilim var hapımın mg olarak yukselnmesini istemiorum haftaya kadar yesem birsey olurmu endiseleyim.(( ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…