2014 Aralık Anneleri

yazmayı unutmuşum yinede et tüketmeye çalış azda olsa dedi :)

canım bir kaseye 1 kaşık kadar konması yeterlidir herhalde sormadım ama öyledir. nette çok makale var zaten bu yönde. yulaf kepeği isteyeceksin. aktarlarda satıyormuş onlarda nasıl kullanıcağımızı söylerler herhalde.

Tmm cnm bnde biraz baktim netten hakikaten cok faydaliymis,ara ogunlerde tuketilebilrmis. Alicam aktardan bnde cok sagol.

Olley! Çok çok teşekkür ederimm!

merhaba sonunda bende üye olabildim :) 21+3 günlük gebeyim ve bir tosun bekliyorum allah bütün evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :):):):):)

hoşgeldin canım, aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

ben yulaf kepeği değil de yulaf ezmesini tüketiyorum faydası aynıdır herhalde. çok da severim, sütle yoğurtla çok güzel oluyor. evde yoktu dur işten çıkışta markete uğrayıp alayım canım istedi

kızlar bu arada çiğ kaju ve çiğ badem çok faydalıymış. magnezyum tabletimi kullanamadığım için internetten araştırayım dedim neyle kapatabilirim bu açığı diye ve çiğ kaju ve çiğ bademin magnezyum ihtiyacının büyük kısmını karşılayabildiğini öğrendim. zaten çok severim, çok sevindim faydalarına tabi en fazla 20-25 adet tüketilmesi gerekiyormuş, fazlası da iyi değil.

bulamazsan yulaf ezmeside tüketebilirsin dedi.tadı kötü değil dimi canım

şöye diyo nette canım.. "ulaf kepeği bulamayanlar, yulaf ezmesi de kullanabilirler. Ama yulaf ezmesinin, kepeğe oranla daha fazla tüketilmesi gerekecektir."

bulamazsan yulaf ezmeside tüketebilirsin dedi.tadı kötü değil dimi canım

şöye diyo nette canım.. "ulaf kepeği bulamayanlar, yulaf ezmesi de kullanabilirler. Ama yulaf ezmesinin, kepeğe oranla daha fazla tüketilmesi gerekecektir."

kötü değil canım bence, aslında pek tadı da yok yani acı tatlı ekşi bir şey değil. ben sütü yoğurdu tek başına tüketmekten pek hoşlanmadığım için seviyorum böyle şeyleri. bir ara şu activia nın kuru meyveli mısır gevrekli yoğurtlarına takmıştım ama şimdi doğallığından emin olmadığım için ondan da vazgeçtim. yulafla takılırım bir süre artık

hhehehe babaya ilk tekmeyi attı demek bizimkide atıyo babaya tekmeler ama babamızın verdiği tepki gayet sakin sanki sürekli yaşadığı bişi
pufff gıcık oluorum bende kac aydır su tv dekıler gıbı gelsın kafasını karnıma koysun elını kendılıgınden koyu verıp bı konussun yada ne bılım ben canım sunu ıstıor deyınce cıksın arasın ısterdım ama malesef herseylerı sakın :) bızımkı tekmeyı ılkkez hıssettı ondan guluverdı elını daha cok koydu emınım bugun hıssettse 6 aydır hıssedıor gıbı davranacak

hehehe anamm ruhları yaşlanmış bunlarınnşimdi dışardan kolay öle tekme hissedince çok tepki vermemek, ben bebişler doğunca görücem onlarıı

geçen sabah eşime arkasından sarıldım karnım eşimin beline denk geldi ve içerdeki bi coştu nasıl tekme atıyo eşimle öldük gülmekten yaa beline beline vuruyo sanki artık ben varım arada öyle sarılmak yok akıllı olun demek istiyo

hahahhahhh ufaklık size şimdiden sınırlamayı koymuş haabelki de babasına aynı kadına aşığız diye tekme atıyordur hehehh

Cancagizim cok soru soruyom ama markette yulaf ezmesi var mi yani boyle musli gibi pakette mi? Markasini biliyo musun?Aktarda burda pek yok bari marketten alir idare ederim dedim.

süpermiş evin yönetici artık o kuzu ne derse o olcak yandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…