canım doktor ile görüştüm. et tüketimin azsa yoğurda yulaf kepeği al karıştır akşamları falan bir kase ye hem tok tutar hemde yumurta,et süt gibi alabileceğin bütün gıdaların fazlasını alırsın dedi. Dünya sağlık örgütü yulaftaki proteinin süt, et ve yumurta kadar değerli olduğunu ortaya koymuş.
Tan ismini de severim canim anlami da söylenisi de hos. Saglikla ,ismiyle yasasin insallah.
Canim yulaf kepegini nerden alicaz bir de ne kadar yemeliyiz bir kasik filan mi? Fazlasi zararli olmasin. Yulaf kepegi mi diyecegiz ezmesi mi? Cok mu sordum ne:)
Tmm cnm bnde biraz baktim netten hakikaten cok faydaliymis,ara ogunlerde tuketilebilrmis. Alicam aktardan bnde cok sagol.
Olley! Çok çok teşekkür ederimm!canım doktor ile görüştüm. et tüketimin azsa yoğurda yulaf kepeği al karıştır akşamları falan bir kase ye hem tok tutar hemde yumurta,et süt gibi alabileceğin bütün gıdaların fazlasını alırsın dedi. Dünya sağlık örgütü yulaftaki proteinin süt, et ve yumurta kadar değerli olduğunu ortaya koymuş.
Olley! Çok çok teşekkür ederimm!
merhaba sonunda bende üye olabildim :) 21+3 günlük gebeyim ve bir tosun bekliyorum allah bütün evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :):):):):)
canım bir kaseye 1 kaşık kadar konması yeterlidir herhalde sormadım ama öyledir. nette çok makale var zaten bu yönde. yulaf kepeği isteyeceksin. aktarlarda satıyormuş onlarda nasıl kullanıcağımızı söylerler herhalde.
hoşgeldin canım, aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
ben yulaf kepeği değil de yulaf ezmesini tüketiyorum faydası aynıdır herhalde. çok da severim, sütle yoğurtla çok güzel oluyor. evde yoktu dur işten çıkışta markete uğrayıp alayım canım istedi
hoşgeldin canım, aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
ben yulaf kepeği değil de yulaf ezmesini tüketiyorum faydası aynıdır herhalde. çok da severim, sütle yoğurtla çok güzel oluyor. evde yoktu dur işten çıkışta markete uğrayıp alayım canım istedi
bulamazsan yulaf ezmeside tüketebilirsin dedi.tadı kötü değil dimi canım
şöye diyo nette canım.. "ulaf kepeği bulamayanlar, yulaf ezmesi de kullanabilirler. Ama yulaf ezmesinin, kepeğe oranla daha fazla tüketilmesi gerekecektir."
pufff gıcık oluorum bende kac aydır su tv dekıler gıbı gelsın kafasını karnıma koysun elını kendılıgınden koyu verıp bı konussun yada ne bılım ben canım sunu ıstıor deyınce cıksın arasın ısterdım ama malesef herseylerı sakın :) bızımkı tekmeyı ılkkez hıssettı ondan guluverdı elını daha cok koydu emınım bugun hıssettse 6 aydır hıssedıor gıbı davranacakhhehehe babaya ilk tekmeyi attı demekbizimkide atıyo babaya tekmeler ama babamızın verdiği tepki gayet sakin sanki sürekli yaşadığı bişi
hehehe anamm ruhları yaşlanmış bunlarınnpufff gıcık oluorum bende kac aydır su tv dekıler gıbı gelsın kafasını karnıma koysun elını kendılıgınden koyu verıp bı konussun yada ne bılım ben canım sunu ıstıor deyınce cıksın arasın ısterdım ama malesef herseylerı sakın :) bızımkı tekmeyı ılkkez hıssettı ondan guluverdı elını daha cok koydu emınım bugun hıssettse 6 aydır hıssedıor gıbı davranacak
hahahhahhhgeçen sabah eşime arkasından sarıldım karnım eşimin beline denk geldi ve içerdeki bi coştu nasıl tekme atıyo eşimle öldük gülmekten yaa beline beline vuruyo sanki artık ben varım arada öyle sarılmak yok akıllı olun demek istiyo
canım bilmiyorum ama işimiz var bizim bebişkoylahahahhahhhufaklık size şimdiden sınırlamayı koymuş haa belki de babasına aynı kadına aşığız diye tekme atıyordur hehehh
Cancagizim cok soru soruyom ama markette yulaf ezmesi var mi yani boyle musli gibi pakette mi? Markasini biliyo musun?Aktarda burda pek yok bari marketten alir idare ederim dedim.kötü değil canım bence, aslında pek tadı da yok yani acı tatlı ekşi bir şey değil. ben sütü yoğurdu tek başına tüketmekten pek hoşlanmadığım için seviyorum böyle şeyleri. bir ara şu activia nın kuru meyveli mısır gevrekli yoğurtlarına takmıştım ama şimdi doğallığından emin olmadığım için ondan da vazgeçtim. yulafla takılırım bir süre artık
hehehhhhehehe anamm ruhları yaşlanmış bunlarınnşimdi dışardan kolay öle tekme hissedince çok tepki vermemek, ben bebişler doğunca görücem onlarıı
geçen sabah eşime arkasından sarıldım karnım eşimin beline denk geldi ve içerdeki bi coştu nasıl tekme atıyo eşimle öldük gülmekten yaa beline beline vuruyo sanki artık ben varım arada öyle sarılmak yok akıllı olun demek istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?