2014 Aralık Anneleri

kızlar bir de ben doğum ihtiyaç ve alışveriş listemi yaptım tam 7 sayfa nasıl yüklerim bilemiyorum

benim de bir hafta sonra Allah'ın izniyleevet soracak çok şey var ama kuzucuğumu gördükten sonra hepsi aklımdan uçup gidiyorr

Aynen ya bir ay boyunca biriktiriyorum soracaklarımı ama orada onu görünce herşey bitiyo sanki. Bütün soracaklarımı unutuyorum Ama yazıcam bu sefer bir yere unutmamak için Dr.'umda değişecek bu sefer. Eski dr.umdan hiç memnun değilim Hamileliğimin tam ortasından değiştirmek zorunda kalıcam

günaydınn canlarımmm dün eşim dedi ki yarın bebişin bişeyini alalım, sizce ilk etabda neyi almalıyım,beşik mi, araba mı,dolap mı...ben beşik alalııım diye düşünüyorum ama karar veremedim,önerebileceğiniz beşikler var mı

Günaydın kızlar, gününüz mutlu, bebişleriniz kıpıdık olsun :)

Cancagizim cok soru soruyom ama markette yulaf ezmesi var mi yani boyle musli gibi pakette mi? Markasini biliyo musun?Aktarda burda pek yok bari marketten alir idare ederim dedim.

Canım benim dün görmedim kusura bakma. sedef de cevaplamış, yulaf ezmesi her yerde var ama yulaf kepeği büyük marketlerde oluyor sadece. yakınında büyük market varsa orada bulabilirsin, yoksa da sedeff in dediği gibi aktarlarda muhakkak bulunur.

ben kullanmıyorum, en kolay çözüm şaka bir yana, ben bulantı yaptığı için kullanamıyorum canım ama prospektüsünde de aç karna alınır yazıyor. sabah kalktığında alabilirsin, ama en az yarım saat süt ürünleri vs tüketmeyeceksin. veya gece yatarken de alabilirsin.

kızlar bir de ben doğum ihtiyaç ve alışveriş listemi yaptım tam 7 sayfa nasıl yüklerim bilemiyorum

ne yaptın o kadar 7 sayfalık fotoğrafını çekip küçültüp yolla istersen canım, 4 sayfayı 1 fotoğraf yaparsın

nerede kullanacaksın canım, bebeğe oda yapacak mısın yoksa kendi odana mı koyacaksın. ben ahşap beşik alacağım, yatak odası için. çok güzel çok beğeniyorum ama 6-7 ay kullanılabilir dediler öyle bir dezavantajı var eğer karyola almayacaksan daha uzun süre kullanabileceğin bir şey al derim ben.

canım şimcik ben aldım https://www.joker.com.tr/urun/kraft-pesto-puset-kirmizi-1747 bunu aldım 1 tanecik kalmıştı çok uygundu bütün sitelere baktım 529 tl idi bir emziğimiz birde arabamız oldu :)

biraz büyüyüne kadar yatak odamda sonra kendi odasına geçircem yatağı,ben biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğim bişi almak istiyorum,alttaki beşiklerden gibi.ama kulllanışlı mı bilmiyorum

Eklentiler

• 78032915421913713.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 85
inşallah bu seferki doktorun gönlüne göre olur canım:)

günaydın güzel hanımlar
oğluşuma isim bakıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...buradaki isimlerin hepsi sahabe isimleri ve hepsi de çok hoşuma gitti...siz aralarından hangisini beğendiniz???
ESVED, YASER, CARULLAH, EYMEN, YESAF
fikrinizi almak istiyorumm

biraz büyüyüne kadar yatak odamda sonra kendi odasına geçircem yatağı,ben biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğim bişi almak istiyorum,alttaki beşiklerden gibi.ama kulllanışlı mı bilmiyorum
benim kızımın beşiği de buna benziyor ben memnundum ve oğluşum da aynı beşiği kullanacak inşallah:)

bunların içinden bir tek eymeni beğendim diğerlerine nazaran daha kolay söylenir ve akılda akılda kalır

Gunaydn kızlar bir gun yoktum neler kaynatmişsınız.herkez iyidir inş. Bende dun bebişimi gordm. İki hafta sonra şeker yuklememz var. Doktorum başka biyerde yaptrıp sonucuda getirebilirsın farktmez dedı. Nekadar ucretı varkı acaba. Birde pztsı tatıle gıdıyrm bir hafta. koruyucu krem onerılernz varmı acaba.

sadece Eymen güzel bence annesi diğerleri biraz ağır kaçmış.ve de çok kolay unutulacak isimler.

Kuzenmde bu beşikten kullanmış. Ama tavsıye etmıyo. Gereksız yer kaplıyo. Parklar daha kullanışlı. Bi süre sonra bunda yatmk istemiyolar. Parkta oyunda oynuyo en azndan dedı. Benmde kafam karıştı. Yoksa bende bunlardan alcaktm

bende park yatak almayı düşünüyordum,dün netten gösterdim eşim beğenmedi,iskeletin içine yatak koyulmuş gibi diyo,ama diğerinde de fazla yatamıcak en iyisi park yatak almakk,kandırayım ben bugün onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…