benim de bir hafta sonra Allah'ın izniyleevet soracak çok şey var ama kuzucuğumu gördükten sonra hepsi aklımdan uçup gidiyorr
tabi yaa ben bebiş almazsa diye korkuyorum ondan dedim öle,oğluşum alsında ben aynı kiloda kalayımne güzel işte neyin derdindesin bebiş alsın da sen almasan da olur
Cancagizim cok soru soruyom ama markette yulaf ezmesi var mi yani boyle musli gibi pakette mi? Markasini biliyo musun?Aktarda burda pek yok bari marketten alir idare ederim dedim.
kızlar,
doktorum dün ilk defa demir hapı verdi. eczeacı karna al dio doktor sanki tok karna al dedi diye hatırlıyorum. bide süt ürünleri ve magnezyumlada bir arada alınmıyor. hangi ara alcam ben bu demir ilacını yahu??? Siz nasıl yapıyorsunuz?
kızlar bir de ben doğum ihtiyaç ve alışveriş listemi yaptım tam 7 sayfanasıl yüklerim bilemiyorum
günaydınn canlarımmmdün eşim dedi ki yarın bebişin bişeyini alalım, sizce ilk etabda neyi almalıyım,beşik mi, araba mı,dolap mı...ben beşik alalııım diye düşünüyorum ama karar veremedim,önerebileceğiniz beşikler var mı
günaydın kızlar
ne dicem bebek arabası bakan var mı aranıda? bana dert oldu aradığım ürünü gören bilen duyan olursa beni dürtsün
bugaboo Andy warhol tasarımı cameleon ya da bufallo modelini arıyorum
bi de biberonlardan kaçar tane aldınız?
biraz büyüyüne kadar yatak odamda sonra kendi odasına geçircem yatağı,ben biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğim bişi almak istiyorum,alttaki beşiklerden gibi.ama kulllanışlı mı bilmiyorumnerede kullanacaksın canım, bebeğe oda yapacak mısın yoksa kendi odana mı koyacaksın. ben ahşap beşik alacağım, yatak odası için. çok güzel çok beğeniyorum ama 6-7 ay kullanılabilir dediler öyle bir dezavantajı var eğer karyola almayacaksan daha uzun süre kullanabileceğin bir şey al derim ben.
inşallah bu seferki doktorun gönlüne göre olur canım:)Aynen ya bir ay boyunca biriktiriyorum soracaklarımı ama orada onu görünce herşey bitiyo sanki. Bütün soracaklarımı unutuyorumAma yazıcam bu sefer bir yere unutmamak için Dr.'umda değişecek bu sefer. Eski dr.umdan hiç memnun değilim Hamileliğimin tam ortasından değiştirmek zorunda kalıcam
benim kızımın beşiği de buna benziyor ben memnundum ve oğluşum da aynı beşiği kullanacak inşallah:)biraz büyüyüne kadar yatak odamda sonra kendi odasına geçircem yatağı,ben biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğim bişi almak istiyorum,alttaki beşiklerden gibi.ama kulllanışlı mı bilmiyorum
bunların içinden bir tek eymeni beğendim diğerlerine nazaran daha kolay söylenir ve akılda akılda kalırgünaydın güzel hanımlar
oğluşuma isim bakıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...buradaki isimlerin hepsi sahabe isimleri ve hepsi de çok hoşuma gitti...siz aralarından hangisini beğendiniz???
ESVED, YASER, CARULLAH, EYMEN, YESAF
fikrinizi almak istiyorumm
günaydın güzel hanımlar
oğluşuma isim bakıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...buradaki isimlerin hepsi sahabe isimleri ve hepsi de çok hoşuma gitti...siz aralarından hangisini beğendiniz???
ESVED, YASER, CARULLAH, EYMEN, YESAF
fikrinizi almak istiyorumm
kaç yaşına kadar kullanabiiyolar canımmbenim kızımın beşiği de buna benziyor ben memnundum ve oğluşum da aynı beşiği kullanacak inşallah:)
Kuzenmde bu beşikten kullanmış. Ama tavsıye etmıyo. Gereksız yer kaplıyo. Parklar daha kullanışlı. Bi süre sonra bunda yatmk istemiyolar. Parkta oyunda oynuyo en azndan dedı. Benmde kafam karıştı. Yoksa bende bunlardan alcaktmbiraz büyüyüne kadar yatak odamda sonra kendi odasına geçircem yatağı,ben biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğim bişi almak istiyorum,alttaki beşiklerden gibi.ama kulllanışlı mı bilmiyorum
4 yaşa kadar vardır galiba...kaç yaşına kadar kullanabiiyolar canımm
bende park yatak almayı düşünüyordum,dün netten gösterdim eşim beğenmedi,iskeletin içine yatak koyulmuş gibi diyo,ama diğerinde de fazla yatamıcak en iyisi park yatak almakk,kandırayım ben bugün onuuKuzenmde bu beşikten kullanmış. Ama tavsıye etmıyo. Gereksız yer kaplıyo. Parklar daha kullanışlı. Bi süre sonra bunda yatmk istemiyolar. Parkta oyunda oynuyo en azndan dedı. Benmde kafam karıştı. Yoksa bende bunlardan alcaktm
anladımm araştırayım bugün birazz4 yaşa kadar vardır galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?