Aaa ben de zeynep de karar kildim.bana cok naif geliyor hem de anlamligüzel anneler nasılsınız ben kızıma isim bulamadım oğlumun adı siraç ona uygun olsunda istiyorum ama aklımda olan isim zeynep nasıl sizce
Canim benim de ayrintilida plasenta previa cikti rahme 6mm yakinliktaymis radyolog doktorunuza gorunun dedi.sonra doktorum bu haftalarda normal 1 ay sonra yukari cikmis mi tekrar bakalim dedi.gunluk hayatima kisitlama getirmedi.calismaya devam edebilirsin ve cinsellik yasak degil dedi.yine icim huzursuz.sende plasenta kac mm yakinlikta rahim agzinaevet ben söylemiştim parsiyel plasenta previa bizimki
Saol canimhımm olabilir canımm,geçmiş olsunn
Haklisin cnm ben onu dusunemedim,sonucta plastik olani da sagliklidir yani sagliga zararli bisey yoktur oyle yaziyo.120 ml yeter mi bebege ilk etapta canim,hic bilmiyom kusura bakma.Cam olani tercih etme birkac ay sonra bebek biberonu kavramaya basladiginda cami agir oldugu icin tutamiyor digerini tercih et.
Canim acaba actigin cama su koctasta filan satilan yapiskanli sineklik mi taksan ondan giremezler hem de ucuz.tūl gibi yapisiyo cami da o dururken kapatabiliyosun.Beni de disarida cok isiriyolar celtik yetisiyo burda kocaman sisiriyolar limon suruyorum bazen ona gelmiyolarmis. kasinirken de limon iyi geliyo.Bide limona karanfil batirip koyunca sozde onun yanina gelmiyolarmis televizyonda soylemis kayinvalidem demisti,denemeli. Insallah sivrisinekler bizi sokunca bebege zarar vermiyodur,korkuyorum bendeBence kendine chicco sprey sik. Yatagina da cibinlik takabilirsin.
120 ml ilk etap icin yeter fazla bile ben birde chicconun 30 ml lik biberonu var ondan almayi dusunuyorum. Ilk etapta sutum yetmesse onu kullanicam mamaa icin. Kizimda yetmiyordu doymuyordu yine oyle 30 ml lik biberon tavsiye etmisti dr.Haklisin cnm ben onu dusunemedim,sonucta plastik olani da sagliklidir yani sagliga zararli bisey yoktur oyle yaziyo.120 ml yeter mi bebege ilk etapta canim,hic bilmiyom kusura bakma.
Kizlar bu biberonu dezenfekte ederken kaynatabiliyor muyuz isiya dayanikli mi acaba?Birde internetten alanlar hangi sitede uygun?
Cancagizim cok soru soruyom ama markette yulaf ezmesi var mi yani boyle musli gibi pakette mi? Markasini biliyo musun?Aktarda burda pek yok bari marketten alir idare ederim dedim.
kızlar,
doktorum dün ilk defa demir hapı verdi. eczeacı karna al dio doktor sanki tok karna al dedi diye hatırlıyorum. bide süt ürünleri ve magnezyumlada bir arada alınmıyor. hangi ara alcam ben bu demir ilacını yahu??? Siz nasıl yapıyorsunuz?
canım bilmiyorum onun için kendi doktorumla konuşmam da lazım...kendi doktorumla konuştuktan sonra size de yazarım inşallah:)Canim benim de ayrintilida plasenta previa cikti rahme 6mm yakinliktaymis radyolog doktorunuza gorunun dedi.sonra doktorum bu haftalarda normal 1 ay sonra yukari cikmis mi tekrar bakalim dedi.gunluk hayatima kisitlama getirmedi.calismaya devam edebilirsin ve cinsellik yasak degil dedi.yine icim huzursuz.sende plasenta kac mm yakinlikta rahim agzina
canım sen beni gebeliğin ilk aylarında görecektin...o zaman o aylara göre daha fazla kilo aldım ama sonra geri verdim galiba...boşverrr sonra veririz inşallah:)Ooo masallah sen bana gore cok cok iyisin.23.haftamdayim 9 kilo aldim.bugun avmde satis elemani dogum yakin mi dedi
ne güzel işte neyin derdindesin bebiş alsın da sen almasan da oluryaa nasıl alıyorsunuz şu kiloları bende 23. haftamdayım 2 kilo aldım,halbuki yiyorum da ama
artık biberon ya da emzikler kaynatılmıyorKizlar bu biberonu dezenfekte ederken kaynatabiliyor muyuz isiya dayanikli mi acaba?Birde internetten alanlar hangi sitede uygun?
canım bence ilacından ve doktorunun dediğinden çıkmakızlar mrb Aranızda dere otu tuketen var mı? 24 haftalıgım bende hamilelikde tsh yukseligim cıktı ibrahim saraçoglı tsh düsürdügünü anlatmıstı fakat nette araştırdım kadaryla rahim kasılmasına falan sebeb olabiliormus haftaya tahlilim var hapımın mg olarak yukselnmesini istemiorum haftaya kadar yesem birsey olurmu endiseleyim.(( ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?