Gunaydn kızlar bir gun yoktum neler kaynatmişsınız.herkez iyidir inş. Bende dun bebişimi gordm. İki hafta sonra şeker yuklememz var. Doktorum başka biyerde yaptrıp sonucuda getirebilirsın farktmez dedı. Nekadar ucretı varkı acaba. Birde pztsı tatıle gıdıyrm bir hafta. koruyucu krem onerılernz varmı acaba.
Alma derim hic kullanisli degil yaticagi maksimum 4 yada 5 ay, sonrasinda yatmiyor ayaklaniyor sizin yaninizi istiyor. Benim elimde var inan evde boşa yer kapliyor esime diyorum internete koy sat bunu, park yatak alalim diye. Heves edip aldim hemde oda takimi olarak aldim ama cok pismanim.biraz büyüyüne kadar yatak odamda sonra kendi odasına geçircem yatağı,ben biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğim bişi almak istiyorum,alttaki beşiklerden gibi.ama kulllanışlı mı bilmiyorum
gunaydin canim :) simdi ben bu bebek arabasi konusunda bayagiiii bir araştırma yaptim henüz almadim ama dikkat etmen gereken en önemli ve olmazsa olmaz özellikler sunlarmisgünaydın kızlar
ne dicem bebek arabası bakan var mı aranıda? bana dert oldu aradığım ürünü gören bilen duyan olursa beni dürtsün
bugaboo Andy warhol tasarımı cameleon ya da bufallo modelini arıyorum
bi de biberonlardan kaçar tane aldınız?
hadi yaa o zaman almiyim bende,park yatak bana da daha cazip geliyo,hem oynar falan,sağol canımmAlma derim hic kullanisli degil yaticagi maksimum 4 yada 5 ay, sonrasinda yatmiyor ayaklaniyor sizin yaninizi istiyor. Benim elimde var inan evde boşa yer kapliyor esime diyorum internete koy sat bunu, park yatak alalim diye. Heves edip aldim hemde oda takimi olarak aldim ama cok pismanim.
Cok sagol cnm doktorumuda aradm oda bunu tavsıye ettı. Birde seker yuklemesı yaptıran arkadaslar aynı gun sonucu alabiliyomuyuz.canım hamileler için solante pregna diye bir güneş kremi var. hamilelre özel yapılmış 50 faktör. diğerleri güneş lekesini önleyemiyomuş. doktorlar bunu öneriyor. ben kullanıyorum. hergün dışarı çıkarken yüzüme sürüyorum.
bende bi mağazada kraft ın park yatağını beğenmiştim,yatak güzell benceebence de park yatak daha kullanışlı. işin bitince de kaldırması pratik. evi benimki gibi küçük olanlar için ideal. Aynı zamanda ailesi benim gibi uzakta olan ve yanlarına 1 ay falan kalmaya giden için de ideal. Al yanına götür. bebek yerini yadırgamasın. ben kraft'ın 110'a 70 boyutlarında geniş bi park yatağı var onu düşünüyorum.
araba olarak da yine kraft dino var. özellikleri çok iyi geldi bana. onu düşünüyorum.Eki Görüntüle 1222063 Eki Görüntüle 1222064
benimde bazen öyle oluyor dün kıpır kıpırdı bugün hiç oynamıyoranneler 23 haftalığım 2 gün önce kıpır kıpırdı bebeğim son 2 gündür pek hareketi yok
umarım bi sıkıntı yoktur
bence de park yatak daha kullanışlı. işin bitince de kaldırması pratik. evi benimki gibi küçük olanlar için ideal. Aynı zamanda ailesi benim gibi uzakta olan ve yanlarına 1 ay falan kalmaya giden için de ideal. Al yanına götür. bebek yerini yadırgamasın. ben kraft'ın 110'a 70 boyutlarında geniş bi park yatağı var onu düşünüyorum.
araba olarak da yine kraft dino var. özellikleri çok iyi geldi bana. onu düşünüyorum.Eki Görüntüle 1222063 Eki Görüntüle 1222064
gunaydin canim :) simdi ben bu bebek arabasi konusunda bayagiiii bir araştırma yaptim henüz almadim ama dikkat etmen gereken en önemli ve olmazsa olmaz özellikler sunlarmis
1.hafif olmali çok çok onemli
2.tek elle pratik şekilde acilip kapanabilmeli bunu mağazada deneyebilirsiniz bir elinde bebeğinin olduğunu hayal et ve hic kullanma o elini yapabildin mi tamamdir :)
3. Bebek arabasi 4 tekerlekli olmaliymis
4. Çift yönlü özellik olmali yani kolunu öne arkaya cevirebilmelisin. Nazi arabalarda oturma yeri öne arkaya çevriliyor ve oturma yeri çıkmadan araba katlanmiyo hemen elemelisin bu tür arabalari
5. Tentesi bebeği tam koruyabilmeli simdilik bu kadar canim bunlari düşünerek seçimini yaparsan pişman olmazsin.
anneler 23 haftalığım 2 gün önce kıpır kıpırdı bebeğim son 2 gündür pek hareketi yok
umarım bi sıkıntı yoktur
korkma canım bişey yoktur onlar canları nasıl isterse öyle takılıyorlar ve bazen bebeişler 24 saat uyuyabiliyorlarmış anne karnında canını hiçç sıkma tatlımanneler 23 haftalığım 2 gün önce kıpır kıpırdı bebeğim son 2 gündür pek hareketi yok
umarım bi sıkıntı yoktur
kızlar bende wollex newtork modleını dusunuyorum araba olarak arastırdımda herkes cok memnun cok sağlam ve kullanıslı bende gıttım gordum tekerleklerı buyuk amartüsorlu oldugundan cok kolay suruluyo travel sistem buyuk ıhtımal onu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?