2014 Aralık Anneleri

canım hamileler için solante pregna diye bir güneş kremi var. hamilelre özel yapılmış 50 faktör. diğerleri güneş lekesini önleyemiyomuş. doktorlar bunu öneriyor. ben kullanıyorum. hergün dışarı çıkarken yüzüme sürüyorum.

biraz büyüyüne kadar yatak odamda sonra kendi odasına geçircem yatağı,ben biraz daha uzun ömürlü kullanabileceğim bişi almak istiyorum,alttaki beşiklerden gibi.ama kulllanışlı mı bilmiyorum
Alma derim hic kullanisli degil yaticagi maksimum 4 yada 5 ay, sonrasinda yatmiyor ayaklaniyor sizin yaninizi istiyor. Benim elimde var inan evde boşa yer kapliyor esime diyorum internete koy sat bunu, park yatak alalim diye. Heves edip aldim hemde oda takimi olarak aldim ama cok pismanim.

gunaydin canim :) simdi ben bu bebek arabasi konusunda bayagiiii bir araştırma yaptim henüz almadim ama dikkat etmen gereken en önemli ve olmazsa olmaz özellikler sunlarmis
1.hafif olmali çok çok onemli
2.tek elle pratik şekilde acilip kapanabilmeli bunu mağazada deneyebilirsiniz bir elinde bebeğinin olduğunu hayal et ve hic kullanma o elini yapabildin mi tamamdir :)
3. Bebek arabasi 4 tekerlekli olmaliymis
4. Çift yönlü özellik olmali yani kolunu öne arkaya cevirebilmelisin. Nazi arabalarda oturma yeri öne arkaya çevriliyor ve oturma yeri çıkmadan araba katlanmiyo hemen elemelisin bu tür arabalari
5. Tentesi bebeği tam koruyabilmeli simdilik bu kadar canim bunlari düşünerek seçimini yaparsan pişman olmazsin.

hadi yaa o zaman almiyim bende,park yatak bana da daha cazip geliyo,hem oynar falan,sağol canımm

bence de park yatak daha kullanışlı. işin bitince de kaldırması pratik. evi benimki gibi küçük olanlar için ideal. Aynı zamanda ailesi benim gibi uzakta olan ve yanlarına 1 ay falan kalmaya giden için de ideal. Al yanına götür. bebek yerini yadırgamasın. ben kraft'ın 110'a 70 boyutlarında geniş bi park yatağı var onu düşünüyorum.
araba olarak da yine kraft dino var. özellikleri çok iyi geldi bana. onu düşünüyorum.

Dün ayrıntılı ultrasona girdik teyzeleri bizde.oğlum bize yüzünü hiç göstermedi sadece 1 parmağını havada gördük o kadar :) en son öğlen 12de yemek yemiştim,6 saat aç kalınca sanırım bana küstü 450 gr olmuş,22 cm de boyu.iyi dedi doktorumuz çok şükür.bi de size bişey sorayım çok ikilemde kaldım.Ali Ege ve Mete Ege oğlumuza bu iki isimden birini koyucaz.sizce hangibi ?

Cok sagol cnm doktorumuda aradm oda bunu tavsıye ettı. Birde seker yuklemesı yaptıran arkadaslar aynı gun sonucu alabiliyomuyuz.

anneler 23 haftalığım 2 gün önce kıpır kıpırdı bebeğim son 2 gündür pek hareketi yok
umarım bi sıkıntı yoktur

bende bi mağazada kraft ın park yatağını beğenmiştim,yatak güzell bencee

kızlar arabamız nasıl 529 dan 264 e düşmüştü

Eklentiler

• kraft-pesto-puset-kirmizi-1914796.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 69

canım bu araba için çok şikayet var baktımda da bende kraft pesto aldım gelsin bakayım bir

kızlar bende wollex newtork modleını dusunuyorum araba olarak arastırdımda herkes cok memnun cok sağlam ve kullanıslı bende gıttım gordum tekerleklerı buyuk amartüsorlu oldugundan cok kolay suruluyo travel sistem buyuk ıhtımal onu alıcam

Eklentiler

• wollex-new-york-2.-nesil-manhattan-travel-sistem_2-z.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 97
anneler 23 haftalığım 2 gün önce kıpır kıpırdı bebeğim son 2 gündür pek hareketi yok
umarım bi sıkıntı yoktur

aklına kötü şeyler getirme canım, sıkıntı yoktur merak etme kendi kafalarına göre takılıyorlar :) bizimki de dün çok hakeretliydi, bugün hiç sesi yok. bir günleri diğerine uymuyor, iyilerdir inş

park yatak alınca anakucağı yada hamak gibi bişeye de ihtiyaç duyarmıyız acaba. daha önce park yatak kullanan var mı?

umarım bi sıkıntı yoktur
korkma canım bişey yoktur onlar canları nasıl isterse öyle takılıyorlar ve bazen bebeişler 24 saat uyuyabiliyorlarmış anne karnında canını hiçç sıkma tatlım

ne kadar diyorlar buna canım. bende pierre cardinin travel sistemini aldım.

Eklentiler

• Capture.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…