2014 Aralık Anneleri

evet dün serindi ama bugün sıcak gerçekten. ama burda güneş gitti kapattı hava en azından güneş giderse sıcağın etkisi azalır belki
ben bir de diyorum dışarı bir çıkayımm ama nasıl çıkacam orası meçhull

hakkaten kızlar yatak konusunda fikri olan var mı? ben oda aldım bebişe karyolasına yaka almam lazım. sizce hangi marka iyidir. tam ortopedik olmaz dediler. yarı ortopedik kullanılması gerekiyormuş. aynı zamandada yakağın kumaşı saten değil pamuklu olanlardan olması lazımmış. yazın çok terletiyomuş yoksa. ama marka karar veremedik. haftasonu yataşa baktım sadece 2 tane model gösterdi kızda bişeyden anlamıyo anlatamadı bişey.

bu saatler tam bunaltıcı zamanlar. biraz bekle istersen 1-2 saat sonra çık. nereye çıkıcan çarşıyamı yoksam
yok canım zaten bana bir çuval altın versen de şimdi çıkamamm saat 5 falan olsun yok kız çarşıya gitmicem öyle bir çıkcam lcw ye gideceğimm bakalım orda ne var ne yokk:)

Son düzenleme:

canım biz büyük ihtimalle bedline dan alacağız. kendi yatağımızı da oradan aldık ve çok memnunuz, tavsiye ederim. senin karyola ölçün ne bu arada?

korkma canım bişey yoktur onlar canları nasıl isterse öyle takılıyorlar ve bazen bebeişler 24 saat uyuyabiliyorlarmış anne karnında canını hiçç sıkma tatlım
Allah razı olsun arkadaşlar sonunda uyandırdım kuzumu sedyeye uzandım telefondan bir müzik açtım yaklaştırdım ve iyi bir depik yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…