- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
ne gibi şikayetler var? ben hep övüldüğünü gördüm
birde benim gibi sabahdan doğru temizlik yapıyorsannn ne sıcak hemdeehava yine sıcakkk
evet canımm aynı soruyu bende merak ediyorum,bari park yatağın iyisini alalımmKızlar bu park beşiklere hangı yataklar ıyıdır. Bebiş hangısınde rahat eder
kolayy gelsinn canım sana o zamann:) amann kendine dikkat ett:)birde benim gibi sabahdan doğru temizlik yapıyorsannn ne sıcak hemdee
ayy daha yeni bitti de oturdum sağol canım yaaaakolayy gelsinn canım sana o zamann:) amann kendine dikkat ett:)
hava yine sıcakkk
kızz dün hava serindi bugün biraz daha bunaltıyor burda güneş varryıldırım nasıl komşuunilüferde hava kapalı ama çok sıcak nedense.
iyi o zaman şimdi oturup keyif yapmanın zamanı diyorsun yaniiayy daha yeni bitti de oturdum sağol canım yaaaa
kızz dün hava serindi bugün biraz daha bunaltıyor burda güneş varrbize her yer sıcakk
ben bir de diyorum dışarı bir çıkayımm ama nasıl çıkacam orası meçhullevet dün serindi ama bugün sıcak gerçekten. ama burda güneş gitti kapattı hava en azından güneş giderse sıcağın etkisi azalır belki
ne keyif ne keyiff heeiyi o zaman şimdi oturup keyif yapmanın zamanı diyorsun yanii
hehehhehhne keyif ne keyiff hee
ben bir de diyorum dışarı bir çıkayımm ama nasıl çıkacam orası meçhull
yok canım zaten bana bir çuval altın versen de şimdi çıkamamm saat 5 falan olsunbu saatler tam bunaltıcı zamanlar. biraz bekle istersen 1-2 saat sonra çık. nereye çıkıcan çarşıyamı yoksam
hakkaten kızlar yatak konusunda fikri olan var mı? ben oda aldım bebişe karyolasına yaka almam lazım. sizce hangi marka iyidir. tam ortopedik olmaz dediler. yarı ortopedik kullanılması gerekiyormuş. aynı zamandada yakağın kumaşı saten değil pamuklu olanlardan olması lazımmış. yazın çok terletiyomuş yoksa. ama marka karar veremedik. haftasonu yataşa baktım sadece 2 tane model gösterdi kızda bişeyden anlamıyo anlatamadı bişey.
Allah razı olsun arkadaşlar sonunda uyandırdım kuzumukorkma canım bişey yoktur onlar canları nasıl isterse öyle takılıyorlar ve bazen bebeişler 24 saat uyuyabiliyorlarmış anne karnında canını hiçç sıkma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?