zaten bi onla keyif yapıyorumm,başka keyif yaptıran yok hihhhehehhehhbebişle keyif yapacaksın annesi başka ne keyfi olacak ki zaten keyif yapmayıp ne yapacaz hayat değil mi işte:)
hahaha kuzucuk daha şimdiden müziksever ne dinlettin meral ettimAllah razı olsun arkadaşlar sonunda uyandırdım kuzumusedyeye uzandım telefondan bir müzik açtım yaklaştırdım ve iyi bir depik yedim
canım biz büyük ihtimalle bedline dan alacağız. kendi yatağımızı da oradan aldık ve çok memnunuz, tavsiye ederim. senin karyola ölçün ne bu arada?
3. canımm:)zaten bi onla keyif yapıyorumm,başka keyif yaptıran yok hihhbu arada senin 2. bebiş mi
anommmm maşallah yaaa :) diğerleri kız mı erkek mı yaşları ne, allah bağışlasın yaa bende bu zamanlara gelebilcem mi allahın izniyle acepp3. canımm:)
ne kadar diyorlar buna canım. bende pierre cardinin travel sistemini aldım.
"emre kaya teşekkür ederim "hahaha kuzucuk daha şimdiden müziksever ne dinlettin meral ettim
850 civarı canım piraz pahalı ama almışken iyisi olsun sen nekadara aldın
merhaba kızlar bursadansınız heralde bende oyle hangı doktora gıdıosunuzyıldırım nasıl komşuunilüferde hava kapalı ama çok sıcak nedense.
inş canım güzel günlerde kullanılsınbana 1.250 dediler nakitte zorla 1.000 TL ye aldım. özellikleri kapalı hali falan hoşumuza gitti. ondan aldık ne bileyim kullanabiliriz inşallah.
aminn inşallah:)sen daha gençsindir canımm hayırlısıyla görürsün inşallah...en büyüğü yakışıklı abimiz 12 yaşındaa:) 6 yaşında bir güzel mi güzel ablamız var vee oğluşum daa yoldaaaanommmm maşallah yaaa :) diğerleri kız mı erkek mı yaşları ne, allah bağışlasın yaa bende bu zamanlara gelebilcem mi allahın izniyle acepp
medical park özlem hanıma gidiyorum ben canım sen nereye gidiyorsun?merhaba kızlar bursadansınız heralde bende oyle hangı doktora gıdıosunuz
amaa buu çokkk datluuKızlar oğluşumun cicişleri nasıl ben yaptım çok tatlı değilmiiEki Görüntüle 1222135
medical park özlem hanıma gidiyorum ben canım sen nereye gidiyorsun?
çok güzel olmuş nasıl yaptın canımKızlar oğluşumun cicişleri nasıl ben yaptım çok tatlı değilmiiEki Görüntüle 1222135
ahmet beyi de çok duydum yıldırım doruk mu canım?bende doruğa gidiodum doktorum sühendan hanımdı çok memenundum ama hastane 5 para etmez doktorda 2 saat sıra beklıyosun detaylıya randewu alıosun gıdıncı bozuk nezmn yapıcagı bellı değil diyolar.çok sinir bi hastane bende medicala geçtim ahmet yılmaza
amaa buu çokkk datluugüle güle kullanırsınız inşallah:)
papuclar foraaaa :)hele baba desinler o zaman gör,benim oğlum diye gerilirler artık evdee, papucumuzu dama atacaklar hihih
ayy ne güzel,aralarında da yaş farkı var hepsinin 6 sene....amin inşallahh alırız sağlıklaa,ben 24 yaşındayım daha ilk bebişimi alıcamm kucağıma inşallahaminn inşallah:)sen daha gençsindir canımm hayırlısıyla görürsün inşallah...en büyüğü yakışıklı abimiz 12 yaşındaa:) 6 yaşında bir güzel mi güzel ablamız var vee oğluşum daa yoldaaainşallah onu da hayırlısıyla kucağıma alırım, alırızz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?