2014 Aralık Anneleri

canım biz büyük ihtimalle bedline dan alacağız. kendi yatağımızı da oradan aldık ve çok memnunuz, tavsiye ederim. senin karyola ölçün ne bu arada?

90*190 oluyor büyüyünce. yani tek kişilik yatak almamız lazım. büyük ölçüsüne göre yatak konuyo karyolayada. bedline bende bakayım bursada varmış. benim kendi yatağım istikbaldi ama onu almak istemiyorum. işbirede bakayım diyorum. işbir yatak kullanan var mı?

anommmm maşallah yaaa :) diğerleri kız mı erkek mı yaşları ne, allah bağışlasın yaa bende bu zamanlara gelebilcem mi allahın izniyle acepp
aminn inşallah:)sen daha gençsindir canımm hayırlısıyla görürsün inşallah...en büyüğü yakışıklı abimiz 12 yaşındaa:) 6 yaşında bir güzel mi güzel ablamız var vee oğluşum daa yoldaaainşallah onu da hayırlısıyla kucağıma alırım, alırızz:)

medical park özlem hanıma gidiyorum ben canım sen nereye gidiyorsun?

bende doruğa gidiodum doktorum sühendan hanımdı çok memenundum ama hastane 5 para etmez doktorda 2 saat sıra beklıyosun detaylıya randewu alıosun gıdıncı bozuk nezmn yapıcagı bellı değil diyolar.çok sinir bi hastane bende medicala geçtim ahmet yılmaza

ahmet beyi de çok duydum yıldırım doruk mu canım?

ayy ne güzel,aralarında da yaş farkı var hepsinin 6 sene....amin inşallahh alırız sağlıklaa,ben 24 yaşındayım daha ilk bebişimi alıcamm kucağıma inşallah ohh hem erkek hem kızz,bana danasip eder rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…