2014 Aralık Anneleri

inşallah hayırlısıyla:):) ben de 32 yaşındayım...büyük konuşmamak lazım ama benimki yeter diyorum tabi nasip kısmet meselesi :) sen kaç tane daha istersin

doruk için herkes aynı şeyi söylüyor. gidilmez artık oraya sigortadan beter olmuş.

evet iyi diyolar ama biraz soğuk sorarasan cevap veriyo artık hayırlısı rabbim hayırlı kolay doğum versin hepimize.yok canım çekirge doruk
amin canım inşallah:) özlem hanım da sorarsan cevap veriyor ama ben güleryüzlülüğünü seviyorum:)

inşallah hayırlısıyla:):) ben de 32 yaşındayım...büyük konuşmamak lazım ama benimki yeter diyorum tabi nasip kısmet meselesi :) sen kaç tane daha istersin
bende şimdilik 2 diyorum ama sonradan bi tane daaha yapmak da olabilir,allah izin verirse tabi,birde şimdi oğlumuz olucak,ben ikisini de istiyorum,eşimde kız olana kadar devam o zaman diye dalga geçiyo

bizimki 80*180 her ürün için özel ölçü yapmıyormuş bazı firmalar ondan sordum ama 90*190 var sanırım hepsinde. bir arkadaşım işbir almıştı o da çok memnun kaldı, bebek yatağı da iyidir herhalde.

Kızlar oğluşumun cicişleri nasıl ben yaptım çok tatlı değilmiiEki Görüntüle 1222135

harika olmuş canım eline sağlık, güle güle sağlıkla giysin inşallah

ayy çok güzel yapmışsın canım yaaa. hastane çıkışı olarak bende böyle bişey almayı düşünüyordum. nasıl yaptın maşallah.

canım hiç alma yapması çok basit zıbın takımı al ulucamının altında hac malzmesı satan yerler var orda boyle taşçılar var ordan al begendıgını yap satanalr bisüürü para istiolar.boylede gerçi zıbını ayrı buldum şapkayı ayrı fln çok dolaştım ama olcak oakdar şimdi battanıye arıyorum o kesık kaldı

çok saol canım inşaallahh

bende şimdilik 2 diyorum ama sonradan bi tane daaha yapmak da olabilir,allah izin verirse tabi,birde şimdi oğlumuz olucak,ben ikisini de istiyorum,eşimde kız olana kadar devam o zaman diye dalga geçiyo
hakkımızda hangisi hayırlıysa o olur inşallahikisi de çok güzel hayırlı evlat olduktan sonra:) heheheeh olur o zaman deneme yanılma yoluyla bir kız tutturursunuz herhalde

hakkımızda hangisi hayırlıysa o olur inşallahikisi de çok güzel hayırlı evlat olduktan sonra:) heheheeh olur o zaman deneme yanılma yoluyla bir kız tutturursunuz herhalde
aminnn hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallahh tabi bende doğum makinesiydimmm

ayy çok pratikk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…