- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
ahmet beyi de çok duydum yıldırım doruk mu canım?
bende onun papucunu atarım valaa,kısasa kısaspapuclar foraaaa :)
çok güzel olmuş nasıl yaptın canım
mutlu günlerde giysin kuzum inşallah
merhaba kızlar bursadansınız heralde bende oyle hangı doktora gıdıosunuz
evet canım bursa. bide swift imiz var bursadan ama tatilde şimdibende Jimer Aylin Hnma gidiyorum canım. nerde oturuyosun?
Kızlar oğluşumun cicişleri nasıl ben yaptım çok tatlı değilmiiEki Görüntüle 1222135
inşallah hayırlısıyla:):) ben de 32 yaşındayım...büyük konuşmamak lazım ama benimki yeter diyorum tabi nasip kısmet meselesi :) sen kaç tane daha istersinayy ne güzel,aralarında da yaş farkı var hepsinin 6 sene....amin inşallahh alırız sağlıklaa,ben 24 yaşındayım daha ilk bebişimi alıcamm kucağıma inşallahohh hem erkek hem kızz,bana danasip eder rabbim inşallah
bende doruğa gidiodum doktorum sühendan hanımdı çok memenundum ama hastane 5 para etmez doktorda 2 saat sıra beklıyosun detaylıya randewu alıosun gıdıncı bozuk nezmn yapıcagı bellı değil diyolar.çok sinir bi hastane bende medicala geçtim ahmet yılmaza
amin canım inşallah:) özlem hanım da sorarsan cevap veriyor ama ben güleryüzlülüğünü seviyorum:)evet iyi diyolar ama biraz soğuk sorarasan cevap veriyo artık hayırlısı rabbim hayırlı kolay doğum versin hepimize.yok canım çekirge doruk
ay ne güzel sizi bulduguma sevindim :) geçit te canım özdileğin orda sen ?
bende şimdilik 2 diyorum ama sonradan bi tane daaha yapmak da olabilir,allah izin verirse tabi,birde şimdi oğlumuz olucak,ben ikisini de istiyorum,eşimde kız olana kadar devam o zaman diye dalga geçiyoinşallah hayırlısıyla:):) ben de 32 yaşındayım...büyük konuşmamak lazım ama benimki yeter diyorum tabi nasip kısmet meselesi :) sen kaç tane daha istersin
90*190 oluyor büyüyünce. yani tek kişilik yatak almamız lazım. büyük ölçüsüne göre yatak konuyo karyolayada. bedline bende bakayım bursada varmış. benim kendi yatağım istikbaldi ama onu almak istemiyorum. işbirede bakayım diyorum. işbir yatak kullanan var mı?
Kızlar oğluşumun cicişleri nasıl ben yaptım çok tatlı değilmiiEki Görüntüle 1222135
tatlı ne kelime,çok şekerrr,maşallahh annesi hamaratt bebişinnKızlar oğluşumun cicişleri nasıl ben yaptım çok tatlı değilmiiEki Görüntüle 1222135
ayy çok güzel yapmışsın canım yaaa. hastane çıkışı olarak bende böyle bişey almayı düşünüyordum. nasıl yaptın maşallah.
bizimki 80*180 her ürün için özel ölçü yapmıyormuş bazı firmalar ondan sordum ama 90*190 var sanırım hepsinde. bir arkadaşım işbir almıştı o da çok memnun kaldı, bebek yatağı da iyidir herhalde.
harika olmuş canım eline sağlık, güle güle sağlıkla giysin inşallah
hakkımızda hangisi hayırlıysa o olur inşallahbende şimdilik 2 diyorum ama sonradan bi tane daaha yapmak da olabilir,allah izin verirse tabi,birde şimdi oğlumuz olucak,ben ikisini de istiyorum,eşimde kız olana kadar devam o zaman diye dalga geçiyo
aminnn hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallahhhakkımızda hangisi hayırlıysa o olur inşallahikisi de çok güzel hayırlı evlat olduktan sonra:) heheheeh olur o zaman deneme yanılma yoluyla bir kız tutturursunuz herhalde
ayy çok pratikk:)canım hiç alma yapması çok basit zıbın takımı al ulucamının altında hac malzmesı satan yerler var orda boyle taşçılar var ordan al begendıgını yap satanalr bisüürü para istiolar.boylede gerçi zıbını ayrı buldum şapkayı ayrı fln çok dolaştım ama olcak oakdar şimdi battanıye arıyorum o kesık kaldı
tatlı ne kelime,çok şekerrr,maşallahh annesi hamaratt bebişinn
olsun canım çokta uzak değil :) oda falan aldınmı ben bakmaya başaladımben ertuğrulkentte oturuyorum canım. biraz uzak kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?