2014 Aralık Anneleri

incik bocukları ordan aldın. zıbınları nerden aldın peki? düz beyaz zıbın aldın dimi?

olsun canım çokta uzak değil :) oda falan aldınmı ben bakmaya başaladım

aldım canım yaptırıyorum yani. küçük sanayide meltem bebenin yanında çiçek bebe var ordan aldım. adam üreticiymiş normalde kendine mağaza açmış şimdi. içeri girince nerdeyse bütün mobilaylarını beğendim. meltem bebeye göre falan daha uyguna yapıyor. eylülde teslim edecek işte.

tabi değer, bizde yapsak aslında ama gidip onları bulması var diye üşeniyoruz,denemek lazımm

aslında yapmak lazım. ben bu tarz hastane çıkışlarını sordum hemde battaniyesi bile yoktu 160 küsür dediler hep. resmini ekledim bakın.

Eklentiler

• hastane çıkışı.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 85

ay hadi hayırlı olsun ben oralara bakmadım daha fiyatlar nekadardı.benım baktıklarım 3,5 4 civarı büyüyen beşikler büyünce 180*80 yatak olabılıyo oyle dusnuyorum bende

aslında yapmak lazım. ben bu tarz hastane çıkışlarını sordum hemde battaniyesi bile yoktu 160 küsür dediler hep. resmini ekledim bakın.
evet baksana ne kadar pahalı o malzemeleri alıp evde kendimiz yapsak bize çok daha uyguna gelmiş oluyo çok da ciciymiş yaa

evet canım pahalı dıyolar taçta yapıcam kendıme bende :) senınkıde kız heralde artık benımkıne kısmet cıktı desene kız okadar az duydumkı oğlum kız bulamıcak dıye korkmaya başladım

ay hadi hayırlı olsun ben oralara bakmadım daha fiyatlar nekadardı.benım baktıklarım 3,5 4 civarı büyüyen beşikler büyünce 180*80 yatak olabılıyo oyle dusnuyorum bende

canım benim yatak büyüyünce 90*190 oluyo. yani tam tek kişilik yatak oluyor. gardrobumuz 4 kapaklı. bunun yanında emzirme koltuğu ve organik yatak odasına sallanan beşiğini(resimlerini koydum) hepsini 4.000 TL ye aldım. tamamen mdf. kapaklarını mdf yapıp gövdesini sunta yapıyolar onlara bile ayşen bebede 3.000 TL diyolardı.

Eklentiler

• Capture-1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 62
  • Capture-2.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 76
evet canım pahalı dıyolar taçta yapıcam kendıme bende :) senınkıde kız heralde artık benımkıne kısmet cıktı desene kız okadar az duydumkı oğlum kız bulamıcak dıye korkmaya başladım

yok kuzum benimkide erkek. ben bunu gördümde bunu prensesle yapmışlar. prenslede yapıyolarmış. örneği buydu sadece

ay süpermiş ya bende gidiyim bakıyım peşin fiyatımı canım

ay süpermiş ya bende gidiyim bakıyım peşin fiyatımı canım

bak canım odamda buna çok benziyo. ama biraz daha süslü böyle dört kapaklı. biz peşin aldık ama sanki taksitte yapacaktı diye hatırlıyorum bu fiyata biz istemedik. bide köpükten yazılar yazacak presimin odası diye ve ismini hediye. çamaşırlığın üstündeki rafa koymak için. örneklerini koydum.

Eklentiler

• Capture-3.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 66
  • Capture-4.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 60

çok güzel canım bende boyle bişi alıcam begendıklerım hep bu tarz gidiyimde bi bakıyım fiyatı gayet uygunmuş piyasaya göre.güle güle kullanın inşallah canım

çok güzel canım bende boyle bişi alıcam begendıklerım hep bu tarz gidiyimde bi bakıyım fiyatı gayet uygunmuş piyasaya göre.güle güle kullanın inşallah canım

saol canım. ama oranın sahibi var bizim şansımıza o denk geldi adam kafadan indirim yapıyo hafif şişman kısa boylu bi adam. onu denk getirmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…