canım hiç alma yapması çok basit zıbın takımı al ulucamının altında hac malzmesı satan yerler var orda boyle taşçılar var ordan al begendıgını yap satanalr bisüürü para istiolar.boylede gerçi zıbını ayrı buldum şapkayı ayrı fln çok dolaştım ama olcak oakdar şimdi battanıye arıyorum o kesık kaldı
olsun canım çokta uzak değil :) oda falan aldınmı ben bakmaya başaladım
Gunaydn kızlar bir gun yoktum neler kaynatmişsınız.herkez iyidir inş. Bende dun bebişimi gordm. İki hafta sonra şeker yuklememz var. Doktorum başka biyerde yaptrıp sonucuda getirebilirsın farktmez dedı. Nekadar ucretı varkı acaba. Birde pztsı tatıle gıdıyrm bir hafta. koruyucu krem onerılernz varmı acaba.
tabi değer, bizde yapsak aslında ama gidip onları bulması var diye üşeniyoruz,denemek lazımmay sorma canım dun onları bulcam diye gezmediğim yer kalmadı ama bebişime değerr
tabi değer, bizde yapsak aslında ama gidip onları bulması var diye üşeniyoruz,denemek lazımm
aldım canım yaptırıyorum yani. küçük sanayide meltem bebenin yanında çiçek bebe var ordan aldım. adam üreticiymiş normalde kendine mağaza açmış şimdi. içeri girince nerdeyse bütün mobilaylarını beğendim. meltem bebeye göre falan daha uyguna yapıyor. eylülde teslim edecek işte.
evet baksana ne kadar pahalı o malzemeleri alıp evde kendimiz yapsak bize çok daha uyguna gelmiş oluyoaslında yapmak lazım. ben bu tarz hastane çıkışlarını sordum hemde battaniyesi bile yoktu 160 küsür dediler hep. resmini ekledim bakın.
aslında yapmak lazım. ben bu tarz hastane çıkışlarını sordum hemde battaniyesi bile yoktu 160 küsür dediler hep. resmini ekledim bakın.
ay hadi hayırlı olsun ben oralara bakmadım daha fiyatlar nekadardı.benım baktıklarım 3,5 4 civarı büyüyen beşikler büyünce 180*80 yatak olabılıyo oyle dusnuyorum bende
evet canım pahalı dıyolar taçta yapıcam kendıme bende :) senınkıde kız heralde artık benımkıne kısmet cıktı desene kız okadar az duydumkı oğlum kız bulamıcak dıye korkmaya başladım
canım benim yatak büyüyünce 90*190 oluyo. yani tam tek kişilik yatak oluyor. gardrobumuz 4 kapaklı. bunun yanında emzirme koltuğu ve organik yatak odasına sallanan beşiğini(resimlerini koydum) hepsini 4.000 TL ye aldım. tamamen mdf. kapaklarını mdf yapıp gövdesini sunta yapıyolar onlara bile ayşen bebede 3.000 TL diyolardı.
yok kuzum benimkide erkek. ben bunu gördümde bunu prensesle yapmışlar. prenslede yapıyolarmış. örneği buydu sadece
ay süpermiş ya bende gidiyim bakıyım peşin fiyatımı canım
tühh bulamadık gene desene :) isim ne düşündünüz canım
bak canım odamda buna çok benziyo. ama biraz daha süslüböyle dört kapaklı. biz peşin aldık ama sanki taksitte yapacaktı diye hatırlıyorum bu fiyata biz istemedik. bide köpükten yazılar yazacak presimin odası diye ve ismini hediye. çamaşırlığın üstündeki rafa koymak için. örneklerini koydum.
aynenisim Poyraz olucak canım
çok güzel canım bende boyle bişi alıcam begendıklerım hep bu tarz gidiyimde bi bakıyım fiyatı gayet uygunmuş piyasaya göre.güle güle kullanın inşallah canım
çok güzel ismiyle yaşasın inşallah.ben de Bera koyucam kısmeetse
bera mı güzelmiş ilk defa duydum. anlamı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?