2014 Aralık Anneleri

saol canım. ama oranın sahibi var bizim şansımıza o denk geldi adam kafadan indirim yapıyo hafif şişman kısa boylu bi adam. onu denk getirmeye çalışın

canım senın ısım neydı soyleyım adamada arkadasımda burdan almıs diye :) ben Aslı bu arada çok memnun oldum

canım senın ısım neydı soyleyım adamada arkadasımda burdan almıs diye :) ben Aslı bu arada çok memnun oldum

benim üstüme yapılmadı sözleşme canım. eşimin üstüne yapıldı caner adı. temmuzda yapıldı sözleşme sanırım. bulurlar kesin. zaten bizim mobilyada teşhirde vardı. memnun oldum canım sedef bende

Kızlar bakın ben de böyle şeker kutuları hazırlıyorum kızımın doğum hediyesi olarak. Daha bitmedi, nazar boncukları ve tülleri gelecek ama marifetler sergilenmeye başlayınca dayanamadım bu haliyle çektim :) bitince de tekrar koyarım foto. Nasıl, beğendiniz mi?

Eklentiler

• image.webp
    181,2 KB · Görüntüleme: 78
arkadaş burda da hep marifetli bayanlarr hee,gaza gelip bende bişeye başlayacağm çok şekerlerr

canım çok cici olmuş nerden aldın kutuları?

ay çok tatlı olmuş. içine ne koyacaksın canım? bitmiş halinide koy lütfen.. ay valla ben bunları hep hazır alacaktım sizden gördükçe kendimmi yapsam diye düşünmeye başladım.

arkadaş burda da hep marifetli bayanlarr hee,gaza gelip bende bişeye başlayacağm çok şekerlerr

canım çok cici olmuş nerden aldın kutuları?

ay çok tatlı olmuş. içine ne koyacaksın canım? bitmiş halinide koy lütfen.. ay valla ben bunları hep hazır alacaktım sizden gördükçe kendimmi yapsam diye düşünmeye başladım.

saolun kızlar kutuları internetten aldık, sonra özel mesajla gönderebilirim adresi isteyen olursa. içine de renkli büyük drajelerden pembe ve beyaz koyacağız birer tane ama şimdi sıcak olduğu için doğuma yakın yaparız dedik.
bunun dışında bir de lavantalı magnetler hazırlayacağız, onu da yapınca koyarım fotoğrafını :)
hem eşimin ailesi hem de bizim taraf çok kalabalık olduğumuz için hazır almaya kalksam çok pahalı oluyordu, baktım böyle hem ben oyalanıyorum hem de daha uygun oluyor. hiç zor şeyler değil gerçekten

çok iyi düşünmüşsün vallahi yaaa, elinde malzeme olunca kolaylkla yapılır bunlar hem çok cici hem el emeği ohh mis

çok güzel canim çok beğendim uzerindeki fiyonklari sen mi yaptin cok muntazam olmus bende hastane için düşünmüştüm boyle kutular yapmayi icibe de mavi beyaz badem cikolatalari var onlardan koymak istiyorum daha baslamadim ben. Üzerine de etiket yapistirmayi düşünüyorum. Bir de keçeden lavantali magnet yapicam puset seklinde inşallah benim fikirler nasil

Eklentiler

• IMG_20140811_184942.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20140811_185454.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20140811_185002.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 70
çok güzel olmuşlar bu hali ile bile verilebilir

kızlar zar zor giriyorum nete bağlanamıyorum
şeker testini 23. haftada yaptıran var mı? bugün hastanede olur yaparız dediler hatta yarın gel diye de ısrar ettiler.. deneyimleyen var mı aramızda?

içinde Allah ın ismi olanı eleyin derim çünkü ağır geliyor evlatlarımıza zaten Allah ın isimlerini koymak doğru değilmiş benim Yasef okunuşunu çok beğendim anlamları ne? Eymen çok var bence boş ver

ben daylong kullanıyorum biraz pahallı ama güven içerisinde beyaz kaldım yazın.. zaten yoğurt gibi bir şey gebeler içinde uygun bir de pigment bilmem ne var mor şişe de eczanelerde var onun fiyatı ddaha uygun ve tamamiyle gebelere yönelik fikrin olsun istedim iyi tatiller :) bol bol dinlen

evet haklısın bu özellikler de hep pahallılarda var mecbur artık iyi bi şey alıcaz bebişe :)
sen baktın mı araba ? bir de şeker testi yaptırdınız mı?

evet yaa eymen ismini herkesde duyunca bende vazgeçenlerdenimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…