- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
saol canım. ama oranın sahibi var bizim şansımıza o denk geldi adam kafadan indirim yapıyohafif şişman kısa boylu bi adam. onu denk getirmeye çalışın
canım senın ısım neydı soyleyım adamada arkadasımda burdan almıs diye :) ben Aslı bu arada çok memnun oldum
benim üstüme yapılmadı sözleşme canım. eşimin üstüne yapıldı caner adı. temmuzda yapıldı sözleşme sanırım. bulurlar kesin. zaten bizim mobilyada teşhirde vardı. memnun oldum canım sedef bende
arkadaş burda da hep marifetli bayanlarr hee,gaza gelip bende bişeye başlayacağmKızlar bakın ben de böyle şeker kutuları hazırlıyorum kızımın doğum hediyesi olarak. Daha bitmedi, nazar boncukları ve tülleri gelecek ama marifetler sergilenmeye başlayınca dayanamadım bu haliyle çektim :) bitince de tekrar koyarım foto. Nasıl, beğendiniz mi?
canım çok cici olmuş nerden aldın kutuları?Kızlar bakın ben de böyle şeker kutuları hazırlıyorum kızımın doğum hediyesi olarak. Daha bitmedi, nazar boncukları ve tülleri gelecek ama marifetler sergilenmeye başlayınca dayanamadım bu haliyle çektim :) bitince de tekrar koyarım foto. Nasıl, beğendiniz
mi?
Kızlar bakın ben de böyle şeker kutuları hazırlıyorum kızımın doğum hediyesi olarak. Daha bitmedi, nazar boncukları ve tülleri gelecek ama marifetler sergilenmeye başlayınca dayanamadım bu haliyle çektim :) bitince de tekrar koyarım foto. Nasıl, beğendiniz mi?
arkadaş burda da hep marifetli bayanlarr hee,gaza gelip bende bişeye başlayacağmçok şekerlerr
canım çok cici olmuş nerden aldın kutuları?
ay çok tatlı olmuş. içine ne koyacaksın canım? bitmiş halinide koy lütfen.. ay valla ben bunları hep hazır alacaktım sizden gördükçe kendimmi yapsam diye düşünmeye başladım.
çok iyi düşünmüşsün vallahi yaaa, elinde malzeme olunca kolaylkla yapılır bunlarsaolun kızlarkutuları internetten aldık, sonra özel mesajla gönderebilirim adresi isteyen olursa. içine de renkli büyük drajelerden pembe ve beyaz koyacağız birer tane ama şimdi sıcak olduğu için doğuma yakın yaparız dedik.
bunun dışında bir de lavantalı magnetler hazırlayacağız, onu da yapınca koyarım fotoğrafını :)
hem eşimin ailesi hem de bizim taraf çok kalabalık olduğumuz için hazır almaya kalksam çok pahalı oluyordu, baktım böyle hem ben oyalanıyorum hem de daha uygun oluyor. hiç zor şeyler değil gerçekten
amin cümlemizin inşallah benim kız da AZİS seviyo"emre kaya teşekkür ederim "kuzum sevsin bende onu seviyorum
Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin
çok güzel canim çok beğendim uzerindeki fiyonklari sen mi yaptin cok muntazam olmusKızlar bakın ben de böyle şeker kutuları hazırlıyorum kızımın doğum hediyesi olarak. Daha bitmedi, nazar boncukları ve tülleri gelecek ama marifetler sergilenmeye başlayınca dayanamadım bu haliyle çektim :) bitince de tekrar koyarım foto. Nasıl, beğendiniz mi?
çok güzel olmuşlar bu hali ile bile verilebilirKızlar bakın ben de böyle şeker kutuları hazırlıyorum kızımın doğum hediyesi olarak. Daha bitmedi, nazar boncukları ve tülleri gelecek ama marifetler sergilenmeye başlayınca dayanamadım bu haliyle çektim :) bitince de tekrar koyarım foto. Nasıl, beğendiniz mi?
bende bi ben miyim seven diyordumm,tabi kendisini değil sesiniamin cümlemizin inşallah benim kız da AZİS seviyogerçi bende hastayım AZİS e
sabahtan giremedim nete çok güzelmiş kız mı seninde bebiş ucuza da denk gelmiş ben beğendim iyi günlerde kullanıncanım şimcik ben aldım https://www.joker.com.tr/urun/kraft-pesto-puset-kirmizi-1747 bunu aldım 1 tanecik kalmıştı çok uygundu bütün sitelere baktım 529 tl idi bir emziğimiz birde arabamız oldu :)
kızlar arabamız nasıl ?
içinde Allah ın ismi olanı eleyin derim çünkü ağır geliyor evlatlarımıza zaten Allah ın isimlerini koymak doğru değilmiş benim Yasef okunuşunu çok beğendim anlamları ne? Eymen çok var bence boş vergünaydın güzel hanımlar
oğluşuma isim bakıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...buradaki isimlerin hepsi sahabe isimleri ve hepsi de çok hoşuma gitti...siz aralarından hangisini beğendiniz???
ESVED, YASER, CARULLAH, EYMEN, YESAF
fikrinizi almak istiyorumm
ben daylong kullanıyorum biraz pahallı ama güven içerisinde beyaz kaldım yazın.. zaten yoğurt gibi bir şey gebeler içinde uygun bir de pigment bilmem ne var mor şişe de eczanelerde var onun fiyatı ddaha uygun ve tamamiyle gebelere yönelik fikrin olsun istedim iyi tatiller :) bol bol dinlenGunaydn kızlar bir gun yoktum neler kaynatmişsınız.herkez iyidir inş. Bende dun bebişimi gordm. İki hafta sonra şeker yuklememz var. Doktorum başka biyerde yaptrıp sonucuda getirebilirsın farktmez dedı. Nekadar ucretı varkı acaba. Birde pztsı tatıle gıdıyrm bir hafta. koruyucu krem onerılernz varmı acaba.
evet haklısın bu özellikler de hep pahallılarda var mecbur artık iyi bi şey alıcaz bebişe :)gunaydin canim :) simdi ben bu bebek arabasi konusunda bayagiiii bir araştırma yaptim henüz almadim ama dikkat etmen gereken en önemli ve olmazsa olmaz özellikler sunlarmis
1.hafif olmali çok çok onemli
2.tek elle pratik şekilde acilip kapanabilmeli bunu mağazada deneyebilirsiniz bir elinde bebeğinin olduğunu hayal et ve hic kullanma o elini yapabildin mi tamamdir :)
3. Bebek arabasi 4 tekerlekli olmaliymis
4. Çift yönlü özellik olmali yani kolunu öne arkaya cevirebilmelisin. Nazi arabalarda oturma yeri öne arkaya çevriliyor ve oturma yeri çıkmadan araba katlanmiyo hemen elemelisin bu tür arabalari
5. Tentesi bebeği tam koruyabilmeli simdilik bu kadar canim bunlari düşünerek seçimini yaparsan pişman olmazsin.
evet yaa eymen ismini herkesde duyunca bende vazgeçenlerdenimmiçinde Allah ın ismi olanı eleyin derim çünkü ağır geliyor evlatlarımıza zaten Allah ın isimlerini koymak doğru değilmiş benim Yasef okunuşunu çok beğendim anlamları ne? Eymen çok var bence boş ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?