- 2 Aralık 2013
- 165
- 44
- 123
- 42
bende bi ben miyim seven diyordumm,tabi kendisini değil sesinigeçen dinleteyim dedim eşim kızdı,başka birini bulamadın mı onu dinletiyorsun diyee
hımm iyi o zaman gittiğimde sorarım da ona göre ayarlarım,evet bende 2. dozumu vuruldum,aynen 6 ay sonra şubata denk geliyo o zaman vurulcam 3. dozu da...Yok canım geç değil 24-28. Hafta arası yapılıyor.Benimkide 27. Haftaya geliyor.Doktorum hiç öle geç oluyor falan demedi.Bu arada tetenoz aşısının ikinci dozunu yaptırdınız mı?Ben pazartesi yaptırdım.Birde 2. Doz yapıldıktan sonra 3 . doz varmış 6 ay sonra yani doğumdan sonra
dediğin arabayi inceledi canim sen bilirsin tabi hevesini varsa al ama bence kullanisli değil. Şöyle düşün sürekli yaninda biri olacak mi? Arabayi katlamak için puseti cikarman lazim bu arabada. Bir elinde bebek bir elinde arabanın iskeleti eee puset kaldi ortadaguzelmiş resimden inceledim bende bugaboo ya sardım resmen illa o olsun istiyorum ama fiyatları oldukça yüksek biriktirdiğim biraz param var bir de sigortadan doğum parası kısmetse alıcam onunla öderim diyorum
baktr canım ya ihmal etme amann...ben hamileliğimin ilk döneminde yaşadım bi kere lavaboya gidemedim duvara yapışıp kaldım midem bulanıyo kimseye çağıracak gücüm olmadı. 10 dakikada geçmişti,bi daha olacak diye ödüm koptu da allahdan olmadıdr normal dedi ama ölecekmişim gibi oluyorum kulaklarım uğulduyor midem bulanıyor arkasından gözüm kararıyor direkt yere yığılıyorum... dr sıcaktan olur dedi bir de kansızlıktan korkuyorum cumaya kan vericem bi baktırıcam ne var ne yok
hahahha aynen çok oynatıcı valaavalla ben hastasıyım azisin hatta geçen eşime konserlerimize çağırsak mı dedim sizi kovalarlar dedi bende olsun bana özel konser verir dedim
kızımda seviyo ohh yandan yandan oynuyo
aman rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun bebişlerimizeAYNEN CANIM YÜRÜYEMİYORDUM NERDEYSE HATTA ARAŞTIRDIM İNTERNETTEN VARİS OLABİLİR DİYORDU DOKTORA SORDUM BEBİŞLER BÜYÜDÜĞÜ İÇİN DEDİ RAHİM BOYUNU FELAN ÖLÇTÜ NORMAL DEDİ
hımmm neysecanım sorma ya yaklaşık 10 yıl önce yazdığım bir yazı silmiştim site değişince hortladı bunu nasıl silebilirim :)
aman idrar yolu enfeksiyonuna dikkatCanım uyanmalar bende de var ama benımki wcden dolayı sanırım .. Artık wcde uyuycam
gecmiş olsun canım ama Netten baktığım kadarıyla bende 22.haftadayım bu haftalarda özellikle bas dönmesi tansıyon düşüklüğü olsbılırmiş hatta böyle durumda yalnızken dusa gırmeyın yazıyordu.. Antalyadasın sanırım malum cok sıcak bınlR sebep olsbılır .. Bi arada benımde seker yüklemem 26. Haftaya geliyor . Salı gunu randevum vardı o zaman verdıler ..yarın bi arıcam doktoru sorucam uygun mu diye.. şunu da bi sağ sağlim atlatalım son 3-4 gündür fenayım zaten sende de oluyor mu kalp çarpıntısı kulaklarda uğuldama göz kararması falan?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ..Allah korusun kotu düşünme .. Bu arada karyola güzelmiş ben haftasonu sıtelerdeydim orada newjoy dıye bi mağaza var cok guzel karyolalar var netten de bakabılirsin bi fıkır olanılırkızlar merhaba bugün artık bacağımın vajinayla birleştiren kasmı kemikmi herneyse o ağrıya dayanamayıp doktora gittim öncesinde aramıştım gel görelim dedi
meğer kasılmalarım başlamış magnezyum ve calsiyum verdi 24 haftalık bebeği kaybetmek zor olur allah korusun dedi o yüzden heyet raporu verecek ve doğum izninden öncede işe gitmeyecem sürekli uzan vs dedi dinlen ayakta kalma ki önceki haftalarda yürüyüş yap demişti şimdi hepsi askıya alındı 7. aylık bile değil ALLAHIM KORUSUN çok kötü oldum neyse sonra eve geldik birde karın ağrısı ishal başlamaz mı ufff ufff RABBİM MİNİKLERİMİZİ KORUSUNİNŞALLAH bana da dualarınızda yer verin... iyi akşamlar annecikler
ayrıcaaa bu kadar kasılmaların yanı sıra birde bebeğe karyola beğendim annemle babam alacak sizin fikirleriniz çok çok önemli ne yapsamki çilekte softt büyüyebilen bebek odası almayı düşünyoz daha doğrusu yatağı şimdilik bebek beşiği olcak sonra büyütünce 1.70 boylarında bir yatak oluyor ne dersiniz fiyatıda 1750 tl civarı sadece bir karyola bu fiyat ne etsek ki ürün şu
http://www.cilek.com/softy-buyuyen-bebek-karyolasi_72613?d=8480
sağolasın bacım allah razı olsun... bende sitelerde bir arkdşm yaptırmıştı çok çok sağlam dolap karyola şifonyer komidin 3000tlydi ama kokusu 1.5 aya çıkmadı evdenGeçmiş olsun canım dikkat et kendine ..Allah korusun kotu düşünme .. Bu arada karyola güzelmiş ben haftasonu sıtelerdeydim orada newjoy dıye bi mağaza var cok guzel karyolalar var netten de bakabılirsin bi fıkır olanılır
bacım bu newjoy mağazası ankara sitelerde var mı yahu... netten baktım fiyatlarını bulamadım çilekteki karyolanın aynını yapmışlarr daGeçmiş olsun canım dikkat et kendine ..Allah korusun kotu düşünme .. Bu arada karyola güzelmiş ben haftasonu sıtelerdeydim orada newjoy dıye bi mağaza var cok guzel karyolalar var netten de bakabılirsin bi fıkır olanılır
Çok geçmiş olsun.benimde öncelikke sağ kalçamdan başlayan ve yürüyemeyecek hale gelmemle başlayan ağrı son iki haftadır sol tarafımda bu ağrıyı tarif etmek zor yani sabah yataktan kalkmakta zorlanıyorum anlıycan doktoruna sordum olur dedi.bebek baş aşağı durduğunda sinirlere baskı yapıyor dedi ve mağnezyum verdi ağrın olunca iç dedi ben 1 kere içtim doğal yoldan besinlerle halletmeye çalışıyorum ama geçmedi.dünde sağlık ocağındaki doktora sordum calsiyuma bakalım dedi sonucu yarın alcam ne çıkcak.şimdi senin yazını okuyunca korktum.kızlar merhaba bugün artık bacağımın vajinayla birleştiren kasmı kemikmi herneyse o ağrıya dayanamayıp doktora gittim öncesinde aramıştım gel görelim dedi
meğer kasılmalarım başlamış magnezyum ve calsiyum verdi 24 haftalık bebeği kaybetmek zor olur allah korusun dedi o yüzden heyet raporu verecek ve doğum izninden öncede işe gitmeyecem sürekli uzan vs dedi dinlen ayakta kalma ki önceki haftalarda yürüyüş yap demişti şimdi hepsi askıya alındı 7. aylık bile değil ALLAHIM KORUSUN çok kötü oldum neyse sonra eve geldik birde karın ağrısı ishal başlamaz mı ufff ufff RABBİM MİNİKLERİMİZİ KORUSUNİNŞALLAH bana da dualarınızda yer verin... iyi akşamlar annecikler
ayrıcaaa bu kadar kasılmaların yanı sıra birde bebeğe karyola beğendim annemle babam alacak sizin fikirleriniz çok çok önemli ne yapsamki çilekte softt büyüyebilen bebek odası almayı düşünyoz daha doğrusu yatağı şimdilik bebek beşiği olcak sonra büyütünce 1.70 boylarında bir yatak oluyor ne dersiniz fiyatıda 1750 tl civarı sadece bir karyola bu fiyat ne etsek ki ürün şu
Canım var sitelerde bu bebek mağazalarının olduğu sırada newjoy cok guzel ve kalıteli geldi hatta ben Çileke de gırdım newjoy daha hoşuma gıttı netten de baktım newjoy nata vega da da varmış almadan bi bak derım . Ben sıtelerde doger mağazaları kokusundan dolayı kotktum zaten ama newjoyda boyasına falan dıkkat edıyor .. Benım arkadasım aldı oradan cok memnunbacım bu newjoy mağazası ankara sitelerde var mı yahu... netten baktım fiyatlarını bulamadım çilekteki karyolanın aynını yapmışlarr da
çok geçmiş olsun canim ya allah korusun bebeğini kendine dikkat et. Ben bu beşiğin takimini da çok begenmistim ruya gibi bisey ama çok pahali geldi. Bende maskodan beğendim İstanbulda. Boya konusunda da saticilarin çoğu şöyle dedi kurşunsuz boya kullanıyorlarmis ama boyayi açmak için tiner kullanmaları gerekiyomus o koku o yüzden oluyormuş sirkeli suyla silip bütün kapakları ve odanin camini acip 2-3 hafta havalandırmak lazimmis bende tam takim oyuncak sandigi duvar Rafi yatagi nevrrsimi de dahil peşin 3bintl fiyat aldim beğendiğim takima nazil sencekızlar merhaba bugün artık bacağımın vajinayla birleştiren kasmı kemikmi herneyse o ağrıya dayanamayıp doktora gittim öncesinde aramıştım gel görelim dedi
çok hoş canım bende yaptıracak yer buldum da model arıyordum :)çok geçmiş olsun canim ya allah korusun bebeğini kendine dikkat et. Ben bu beşiğin takimini da çok begenmistim ruya gibi bisey ama çok pahali geldi. Bende maskodan beğendim İstanbulda. Boya konusunda da saticilarin çoğu şöyle dedi kurşunsuz boya kullanıyorlarmis ama boyayi açmak için tiner kullanmaları gerekiyomus o koku o yüzden oluyormuş sirkeli suyla silip bütün kapakları ve odanin camini acip 2-3 hafta havalandırmak lazimmis bende tam takim oyuncak sandigi duvar Rafi yatagi nevrrsimi de dahil peşin 3bintl fiyat aldim beğendiğim takima nazil sence
Canim ben pierre cardin aldim.kademeli olarak yukselebiliyor.tekerlekli istersen de sallanabiliyor.bir bak istersenKızlar bu park beşiklere hangı yataklar ıyıdır. Bebiş hangısınde rahat eder
kızlar merhaba bugün artık bacağımın vajinayla birleştiren kasmı kemikmi herneyse o ağrıya dayanamayıp doktora gittim öncesinde aramıştım gel görelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?