gününe göre değişiyor kuzum meraklanma ama hareket ediyordur gün içinde sen fark etmiyorsundur. eğer için rahat etmiyorsa hemen doktorunu ara ya da git ben sarımsak yersem kesinlikle hareket etmiyor.. ve bazı zamanlar günde 3-5 kere hissedebiliyorumanneler 23 haftalığım 2 gün önce kıpır kıpırdı bebeğim son 2 gündür pek hareketi yok
umarım bi sıkıntı yoktur
canım sen şeker testini yaptırdın mı?evet yaa eymen ismini herkesde duyunca bende vazgeçenlerdenimm
yalnız bildiğim kadarıyla Bera ya da Berra isminde olanları peygamberimiz Zeynep ismiyle değiştirmiş hep.. bi araştırın derim anlamı çok güçlü v yüksek olduğundanbenimde anlamı cok hosuma gitti.söylenişide güzel karizmatik
peygamber eefendımızın sahabelerınden bırı mubarek bı zatmış.anlamı da "seçkin olma vasfı,ilim irfan sahibi,fazilet,olgunluk"
bunları sen mi yapıyorsun? biz de istesek kaça yaparsın ay ben çok beğendim maşallah kabiliyetlisinKızlar bakın ben de böyle şeker kutuları hazırlıyorum kızımın doğum hediyesi olarak. Daha bitmedi, nazar boncukları ve tülleri gelecek ama marifetler sergilenmeye başlayınca dayanamadım bu haliyle çektim :) bitince de tekrar koyarım foto. Nasıl, beğendiniz mi?
yok yaptırmadım,23. haftamdayım,doktor da gittğimde bişi demedi,normalde yapılacakları söyleyip yaptırıyordu ama gittiğimde 21 haftalıkdım ondan söylemedi galiba,bi dahaki gidişimede 25. haftam oluyo geç m, o zamanda yaa puffcanım sen şeker testini yaptırdın mı?
evet eymen çok var yaa:) Yesaf bir sahabe ismiydi....Carullah ı ben de eledim.....Yaser şehid oğlu şehid demek...Esved Rasullah(s.a.v)'in süvarilerinden....hepsi de sahabe ismi:)içinde Allah ın ismi olanı eleyin derim çünkü ağır geliyor evlatlarımıza zaten Allah ın isimlerini koymak doğru değilmiş benim Yasef okunuşunu çok beğendim anlamları ne? Eymen çok var bence boş ver
sorma ya benimde karışık bu işler prof 24. haftada yaptır dedi bugün fenalaştım hastaneye gittik buradaki doktor bi an önce yaptır dedi 23. haftadayım şu an nette okuduğum 24. haftayı bekleyin diyor yarın arasam mı doktoru tekrardan diyorum amaaaan çok güzel ama çok zor iş bizim bu olaylaryok yaptırmadım,23. haftamdayım,doktor da gittğimde bişi demedi,normalde yapılacakları söyleyip yaptırıyordu ama gittiğimde 21 haftalıkdım ondan söylemedi galiba,bi dahaki gidişimede 25. haftam oluyo geç m, o zamanda yaa puff
Ben de sahabe ismi düşünüyorum.. ama Eymen artık o kadar çok ki patlaması yaşanıyor resmen... diğerler çok güzelmiş dilerim bebeğinin şansı bahtı hep açık olur.. size etrafına hayırlı evlat olurevet eymen çok var yaa:) Yesaf bir sahabe ismiydi....Carullah ı ben de eledim.....Yaser şehid oğlu şehid demek...Esved Rasullah(s.a.v)'in süvarilerinden....hepsi de sahabe ismi:)
hhaahahhhhaminnn hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallahhtabi bende doğum makinesiydimmm
çok teşekkür ederimBen de sahabe ismi düşünüyorum.. ama Eymen artık o kadar çok ki patlaması yaşanıyor resmen... diğerler çok güzelmiş dilerim bebeğinin şansı bahtı hep açık olur.. size etrafına hayırlı evlat olur
geçmiş olsun canımm....aynenn heyecanlı güzel ama ne ne zaman yapılacak ne alınacak konuları oldukça karışıkk.doktor biliyorsa 23. hafatda olduğunu yaptır dediyse yinede bi sorun olmaz gibi ama sen bilirsin yinedesorma ya benimde karışık bu işler prof 24. haftada yaptır dedi bugün fenalaştım hastaneye gittik buradaki doktor bi an önce yaptır dedi 23. haftadayım şu an nette okuduğum 24. haftayı bekleyin diyor yarın arasam mı doktoru tekrardan diyorum amaaaan çok güzel ama çok zor iş bizim bu olaylar
yarın bi arıcam doktoru sorucam uygun mu diye.. şunu da bi sağ sağlim atlatalım son 3-4 gündür fenayım zaten sende de oluyor mu kalp çarpıntısı kulaklarda uğuldama göz kararması falan?geçmiş olsun canımm....aynenn heyecanlı güzel ama ne ne zaman yapılacak ne alınacak konuları oldukça karışıkk.doktor biliyorsa 23. hafatda olduğunu yaptır dediyse yinede bi sorun olmaz gibi ama sen bilirsin yinede
yok canımm bende olmuyo öle şeyler.normal mi acaba olmasıyarın bi arıcam doktoru sorucam uygun mu diye.. şunu da bi sağ sağlim atlatalım son 3-4 gündür fenayım zaten sende de oluyor mu kalp çarpıntısı kulaklarda uğuldama göz kararması falan?
mağazaya gidip bakmadim daha ama internetten arastirdigim kadarıyla bu özelliklerin hepsini pierre cardin PS 2080 model arabada buldum travel sistem ve 500-600 arazi biseydi sanirim. Bende su son model arabaları beğeniyorum aslında concord neo,quinny zap ,maxi cosi mura falanevet haklısın bu özellikler de hep pahallılarda var mecbur artık iyi bi şey alıcaz bebişe :)
sen baktın mı araba ? bir de şeker testi yaptırdınız mı?
yok yaptırmadım,23. haftamdayım,doktor da gittğimde bişi demedi,normalde yapılacakları söyleyip yaptırıyordu ama gittiğimde 21 haftalıkdım ondan söylemedi galiba,bi dahaki gidişimede 25. haftam oluyo geç m, o zamanda yaa puff
guzelmiş resimden inceledim bende bugaboo ya sardım resmen illa o olsun istiyorum ama fiyatları oldukça yüksek biriktirdiğim biraz param var bir de sigortadan doğum parası kısmetse alıcam onunla öderim diyorummağazaya gidip bakmadim daha ama internetten arastirdigim kadarıyla bu özelliklerin hepsini pierre cardin PS 2080 model arabada buldum travel sistem ve 500-600 arazi biseydi sanirim. Bende su son model arabaları beğeniyorum aslında concord neo,quinny zap ,maxi cosi mura falangörsellik önemli falan diyodum ama gerçekten kullanissizlar ve çok agirlar kocaman tekerlekleri var bagaja da zor sigara o yüzden Vazgeçtim :) sanirim pierre cardinin bahsettiğim modelini alacagim. Seker testini de yaptirmadim henüz doktorum birşey demedi.
dr normal dedi ama ölecekmişim gibi oluyorum kulaklarım uğulduyor midem bulanıyor arkasından gözüm kararıyor direkt yere yığılıyorum... dr sıcaktan olur dedi bir de kansızlıktan korkuyorum cumaya kan vericem bi baktırıcam ne var ne yokyok canımm bende olmuyo öle şeyler.normal mi acaba olması
erken olsa olur mu test biz 23 haftalığız ysptır dedi drYok canım geç değil 24-28. Hafta arası yapılıyor.Benimkide 27. Haftaya geliyor.Doktorum hiç öle geç oluyor falan demedi.Bu arada tetenoz aşısının ikinci dozunu yaptırdınız mı?Ben pazartesi yaptırdım.Birde 2. Doz yapıldıktan sonra 3 . doz varmış 6 ay sonra yani doğumdan sonra
erken olsa olur mu test biz 23 haftalığız ysptır dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?