- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
gunaydin hoşgeldin aramizaGünaydınlar herkese.bir aralık annesi olarak aranıza yeni katıldım.satıma göre 21+0 da olsamda druma göre 22+2 deyim ve 24 aralık doğum tarihimiz görünüyor.gerçi babamızın fikri benim ve kızımın doğumgünü olan 16 aralıkta doğması kızımız Zeren'in :)Umarım tüm annelerimiz ve bebişlerimiz iyidir ve hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alırız:)))
günaydın kızlar..Bakıyorumda herkesi bi alışveriş telaşı sarmışBende göğüs pompasını ve bi tane park beşik aldım.Birde kızımdan kalan var, birisi ona yatacak bebişin..Kıyafet olarak pek bişey alamadım daha.Çok ağrılarım oluyo yürüyemiyorum..Özellikle kasık ve bacak arasında..Fazla hareket etmemeye çalışıyorum.Böyle giderse herşeyi internetten alacak gibiyim :)
sağol canım, evet çoğu kişi aynı dertten muzdarip...Dikkatli olmak lazım, yolun yarısını geçmişken rabbim acılarını göstermesin..bu haftalarda çoğu kişide kasık bacak ağrısı başlamış. dikkatli olun geçmiş olsun çok.
ALLAHIM KORUSUNNN ne diyim elimden geleni yapıyom gerisi ALLAHA kalmış magnezyum bana da verdi dr magnesiyum possitv diye bir vitamin 38 tl devlet karşılamıyor ve inanılmaz büyük bir hap dün yutarken boğazıma takıldı kusuyordum çok kötü oldum bakalım calsiyum possitiv de diğeri günde 2 tane de bundan içiyom haftada 2 omega verdi balık sezonu bir açılaydı bariÇok geçmiş olsun.benimde öncelikke sağ kalçamdan başlayan ve yürüyemeyecek hale gelmemle başlayan ağrı son iki haftadır sol tarafımda bu ağrıyı tarif etmek zor yani sabah yataktan kalkmakta zorlanıyorum anlıycan doktoruna sordum olur dedi.bebek baş aşağı durduğunda sinirlere baskı yapıyor dedi ve mağnezyum verdi ağrın olunca iç dedi ben 1 kere içtim doğal yoldan besinlerle halletmeye çalışıyorum ama geçmedi.dünde sağlık ocağındaki doktora sordum calsiyuma bakalım dedi sonucu yarın alcam ne çıkcak.şimdi senin yazını okuyunca korktum.
rabbim zamanı geldiğinde anne karnında gelişimlerini tamamladıktan sonra çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.bebeklerimiz allaha emanet.
çok sağol bacım sitelerde çilekte varsa en mantıklısı orasıCanım var sitelerde bu bebek mağazalarının olduğu sırada newjoy cok guzel ve kalıteli geldi hatta ben Çileke de gırdım newjoy daha hoşuma gıttı netten de baktım newjoy nata vega da da varmış almadan bi bak derım . Ben sıtelerde doger mağazaları kokusundan dolayı kotktum zaten ama newjoyda boyasına falan dıkkat edıyor .. Benım arkadasım aldı oradan cok memnun
sağol bacım hepimizi korusun rabbim... bence sen de çok iyi almışın dolap molap hepsi 3binse iyi güle güle kullan derim erken teslimat olsa ekim gibi aralığa geeçr koku moku ya silinecek sirkeli suylamı karbonatlı suylamı artık ne gerekyorsa yapmak gerek o noktada ya bakalımçok geçmiş olsun canim ya allah korusun bebeğini kendine dikkat et. Ben bu beşiğin takimini da çok begenmistim ruya gibi bisey ama çok pahali geldi. Bende maskodan beğendim İstanbulda. Boya konusunda da saticilarin çoğu şöyle dedi kurşunsuz boya kullanıyorlarmis ama boyayi açmak için tiner kullanmaları gerekiyomus o koku o yüzden oluyormuş sirkeli suyla silip bütün kapakları ve odanin camini acip 2-3 hafta havalandırmak lazimmis bende tam takim oyuncak sandigi duvar Rafi yatagi nevrrsimi de dahil peşin 3bintl fiyat aldim beğendiğim takima nazil sence
bacım çileğinkini mi diyonnn 4500 takımıcanım ben bu mobilyanın takımını alacaktım. 4.500 TL dedi. herşeyiyle çok hoşuma gitmişti. şimdi buna benzer takımı yaptırıyorum başka yere. siz oda takımı düşünmüyosunuz herhalde ama beşik olarakta çok kullanışlıydı. en beğendiğim karyola oldu hatta şu zamana kadar gördüğüm. hemde çok sağlam.
çok güzel canim çok beğendim uzerindeki fiyonklari sen mi yaptin cok muntazam olmusbende hastane için düşünmüştüm boyle kutular yapmayi icibe de mavi beyaz badem cikolatalari var onlardan koymak istiyorum daha baslamadim ben. Üzerine de etiket yapistirmayi düşünüyorum. Bir de keçeden lavantali magnet yapicam puset seklinde inşallah benim fikirler nasil
bunları sen mi yapıyorsun? biz de istesek kaça yaparsın ay ben çok beğendim maşallah kabiliyetlisin
canim güzel bir araba kullanisli gerçekten. Ama aklina tekerlek takildiysa sana pierre cardinin PS 2080 travel sistemini öneririm onun bütün tekerlekleri dönüyor ve travel sistem yani ama bu araba da gayet güzel. Bütun tekerlekler 360 derece dönmeyince çift yon özelliği kullanildiginda sürüş biraz zorlasabiliyomus diye duydum.arkadaşlar sizce bu araba nasıl? Eki Görüntüle 1222760
Özellikleri:
Tek aklıma takılan arka tekerlekler 360 derece dönmüyo. çok önemli mi tüm tekerleklerin tamamen manevra kabiliyetine sahip olması
- %100 alüminyum oval şase (A1 High Performance Alüminyum)
- Çok hafif az yer kaplar
- Dört pozisyonlu tam yatabilen sırt dayanağı
- Kademeli yükseklik ayarlı itme kolu
- Tek elle otomatik kilitleme
- Dörte Katlanma sayesinde çok az yer kaplar
- Çıkartılabilir ön bar
- Çift yönlü kulanabilme özellikli
- Yıkanabilir şilteli lüks oturma yeri
- Tam kapanır körüklü tente
- Tentede yer alan pencere sayesinde bebeği görme imkanı
- 360° dönebilen ve sabitlenir ön tekerlekler
- Süspansiyon özelliği
- Arka tekerleklerde fren sistemi
- Geniş malzeme sepeti
- Beş noktadan birleşen emniyet kemeri
- Ağırlık : 6,9 Kg
- Açık ölçüsü:80x54x100
- Kapalı ölçüsü:40x54x85
- Garanti : 24 ay
Bu bebek arabasına karar vermek ne zormuş
kızlar merhaba bugün artık bacağımın vajinayla birleştiren kasmı kemikmi herneyse o ağrıya dayanamayıp doktora gittim öncesinde aramıştım gel görelim dedi
meğer kasılmalarım başlamış magnezyum ve calsiyum verdi 24 haftalık bebeği kaybetmek zor olur allah korusun dedi o yüzden heyet raporu verecek ve doğum izninden öncede işe gitmeyecem sürekli uzan vs dedi dinlen ayakta kalma ki önceki haftalarda yürüyüş yap demişti şimdi hepsi askıya alındı 7. aylık bile değil ALLAHIM KORUSUN çok kötü oldum neyse sonra eve geldik birde karın ağrısı ishal başlamaz mı ufff ufff RABBİM MİNİKLERİMİZİ KORUSUNİNŞALLAH bana da dualarınızda yer verin... iyi akşamlar annecikler
ayrıcaaa bu kadar kasılmaların yanı sıra birde bebeğe karyola beğendim annemle babam alacak sizin fikirleriniz çok çok önemli ne yapsamki çilekte softt büyüyebilen bebek odası almayı düşünyoz daha doğrusu yatağı şimdilik bebek beşiği olcak sonra büyütünce 1.70 boylarında bir yatak oluyor ne dersiniz fiyatıda 1750 tl civarı sadece bir karyola bu fiyat ne etsek ki ürün şu
http://www.cilek.com/softy-buyuyen-bebek-karyolasi_72613?d=8480
dediğiniz arabaya baktım onu da beğendim aslında ama internet üzerinden bulamadım güvenilir sitelerde. tek bi sitede gördüm güvenilir olarak orda da travel sistem değildi ve 500 lira demiş. vanda yaşıyorum burda mağzada bulamam imkansız gibi. bi de bu araba 4'e de katlanıyo. ne yapsam bilemedim.canim güzel bir araba kullanisli gerçekten. Ama aklina tekerlek takildiysa sana pierre cardinin PS 2080 travel sistemini öneririm onun bütün tekerlekleri dönüyor ve travel sistem yani ama bu araba da gayet güzel. Bütun tekerlekler 360 derece dönmeyince çift yon özelliği kullanildiginda sürüş biraz zorlasabiliyomus diye duydum.
bacım çileğinkini mi diyonnn 4500 takımı
evet pahalı baya ya ne yapalım bekliyoz şimdi ben ilk etapda beşikli karyola almayı düşünyom varsın dolabı falan seneye kalsın ya bakalım makul ücrette bişeye beğensek takımda alabilirizz ya bakalım
kızlar merhaba bugün artık bacağımın vajinayla birleştiren kasmı kemikmi herneyse o ağrıya dayanamayıp doktora gittim öncesinde aramıştım gel görelim dedi
meğer kasılmalarım başlamış magnezyum ve calsiyum verdi 24 haftalık bebeği kaybetmek zor olur allah korusun dedi o yüzden heyet raporu verecek ve doğum izninden öncede işe gitmeyecem sürekli uzan vs dedi dinlen ayakta kalma ki önceki haftalarda yürüyüş yap demişti şimdi hepsi askıya alındı 7. aylık bile değil ALLAHIM KORUSUN çok kötü oldum neyse sonra eve geldik birde karın ağrısı ishal başlamaz mı ufff ufff RABBİM MİNİKLERİMİZİ KORUSUNİNŞALLAH bana da dualarınızda yer verin... iyi akşamlar annecikler
ayrıcaaa bu kadar kasılmaların yanı sıra birde bebeğe karyola beğendim annemle babam alacak sizin fikirleriniz çok çok önemli ne yapsamki çilekte softt büyüyebilen bebek odası almayı düşünyoz daha doğrusu yatağı şimdilik bebek beşiği olcak sonra büyütünce 1.70 boylarında bir yatak oluyor ne dersiniz fiyatıda 1750 tl civarı sadece bir karyola bu fiyat ne etsek ki ürün şu
http://www.cilek.com/softy-buyuyen-bebek-karyolasi_72613?d=8480
canım şu an tam 23+1 im ama bebek 4 gün kadar önde gidiyor.. acaba hangisi baz alınıyor bilemedim en iyisi haftayı bekliyim diyorum sen yaptırdın mı?Arkadasımdan bildiğim kadarısıyla sorun olmuyor. Hatta erken oldugu için düşük dozda veriliyor şekerli su demişti arkadaşım onunkide 23 . Haftda oldu diye hatırlıyorum. Şehir dışına çıkcaktı yapptı doktoru.Okudugum kitapdada 24-28 yazıyor .tam olarak kaç günlüksün ?
demo filmini izledim arabanın katlaması falan kolay ama dediğin gibi puset elimde kalıcam ortada galibadediğin arabayi inceledi canim sen bilirsin tabi hevesini varsa al ama bence kullanisli değil. Şöyle düşün sürekli yaninda biri olacak mi? Arabayi katlamak için puseti cikarman lazim bu arabada. Bir elinde bebek bir elinde arabanın iskeleti eee puset kaldi ortadakendine ait bir aracin varsa o zaman oluru var parçalara ayirip hep arabada tutasin eve cikarmazsin hic. Bence imkanlarini çok zorlamadan daha pratik birşeyler bakarsan iyi olur çünkü arastirdigima gore bu arabaların ömrü 1-1.5 yil sonra bebek büyüyünce itmek çok zor oluyomus ve araba elden cikarilip baston pusete geçiş yapiliyomus bizim de sonumuz boyle olacak galiba
ayy içimi rahatlattın ççok sağol aynen tek başıma hareket etmiyorum duşa falan girmiyorum eşimi bekliyorum akşam kapıya dikiyorum arada seslen diyorum adamı da şebek etcem az kaldı..Ayy el emekleri sergilenmeye başlanmış bayıldım zıbınlara , şeker kutularına .. Ben ise netten bütün gun bakıyorum sonra beceremem dıye korkuyorum ..
gecmiş olsun canım ama Netten baktığım kadarıyla bende 22.haftadayım bu haftalarda özellikle bas dönmesi tansıyon düşüklüğü olsbılırmiş hatta böyle durumda yalnızken dusa gırmeyın yazıyordu.. Antalyadasın sanırım malum cok sıcak bınlR sebep olsbılır .. Bi arada benımde seker yüklemem 26. Haftaya geliyor . Salı gunu randevum vardı o zaman verdıler ..
kız ona el becerisi gerek origami gibi bi şey ben yapamam ki kurdele bile bağlayamıyorum ama kanaviçe yaparım mis gibi :)Günaydın kızlar, şeker kutularım beğenilmiş çok mutlu oldum
saol canım, ben yaptım fiyonkları da. kına hediyeliklerimin de bir kısmını kardeşimle birlikte hazırlamıştık, oradan tecrübeliyim :) ben lavanta magnet de yapacağım inş, ahşap bebek figürlerinden. keçe hiç düşünmedim ama keçe de çok hoş duruyor. modellerin de çok güzel ve kolayca yapılacak şeyler eminim çok güzel olur canım seninki de, zevkle yapılıyor :)
saol tatlım, ben yapıyorum ama kendim için. zaten yoğun bir işim var, işe dönüştürmeyi düşünmüyorum hobi olarak kalsın :) şöyle söyleyeyim internetten bakarsan 2,5-3 tl civarı bulabilirsin tanesini ama kendin yaparsan yarı yarıya düşüyor tabi.
kız ona el becerisi gerek origami gibi bi şey ben yapamam ki kurdele bile bağlayamıyorum ama kanaviçe yaparım mis gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?