2014 Aralık Anneleri

gunaydin hoşgeldin aramiza benim de doğum tarihim 24 aralik ama bizim oğlumuz olacak insallah inşallah hepimizin hamileliği iyi geçer sonu güzel biter amin canim

günaydın kızlar..Bakıyorumda herkesi bi alışveriş telaşı sarmışBende göğüs pompasını ve bi tane park beşik aldım.Birde kızımdan kalan var, birisi ona yatacak bebişin..Kıyafet olarak pek bişey alamadım daha.Çok ağrılarım oluyo yürüyemiyorum..Özellikle kasık ve bacak arasında..Fazla hareket etmemeye çalışıyorum.Böyle giderse herşeyi internetten alacak gibiyim :)

bu haftalarda çoğu kişide kasık bacak ağrısı başlamış. dikkatli olun geçmiş olsun çok.

ALLAHIM KORUSUNNN ne diyim elimden geleni yapıyom gerisi ALLAHA kalmış magnezyum bana da verdi dr magnesiyum possitv diye bir vitamin 38 tl devlet karşılamıyor ve inanılmaz büyük bir hap dün yutarken boğazıma takıldı kusuyordum çok kötü oldum bakalım calsiyum possitiv de diğeri günde 2 tane de bundan içiyom haftada 2 omega verdi balık sezonu bir açılaydı bari
zaten aç karnınada tiroid ilacı içiyom kandemir hapıda verdi haftada 2 iç dedi offf offf ilaçla büyüyor ya bebiş uff çok endişeliyimmm bakalım ne olacak magnezyumca bol ne varki yesemmm allahım erken doğum vermesin yahu çok zor
çok sağol bacım sitelerde çilekte varsa en mantıklısı orası
sağol bacım hepimizi korusun rabbim... bence sen de çok iyi almışın dolap molap hepsi 3binse iyi güle güle kullan derim erken teslimat olsa ekim gibi aralığa geeçr koku moku ya silinecek sirkeli suylamı karbonatlı suylamı artık ne gerekyorsa yapmak gerek o noktada ya bakalım sağlık olsundaa bunlar olur inşlh

bacım çileğinkini mi diyonnn 4500 takımı
evet pahalı baya ya ne yapalım bekliyoz şimdi ben ilk etapda beşikli karyola almayı düşünyom varsın dolabı falan seneye kalsın ya bakalım makul ücrette bişeye beğensek takımda alabilirizz ya bakalım

arkadaşlar sizce bu araba nasıl?
Özellikleri:

• %100 alüminyum oval şase (A1 High Performance Alüminyum)
  • Çok hafif az yer kaplar
  • Dört pozisyonlu tam yatabilen sırt dayanağı
  • Kademeli yükseklik ayarlı itme kolu
  • Tek elle otomatik kilitleme
  • Dörte Katlanma sayesinde çok az yer kaplar
  • Çıkartılabilir ön bar
  • Çift yönlü kulanabilme özellikli
  • Yıkanabilir şilteli lüks oturma yeri
  • Tam kapanır körüklü tente
  • Tentede yer alan pencere sayesinde bebeği görme imkanı
  • 360° dönebilen ve sabitlenir ön tekerlekler
  • Süspansiyon özelliği
  • Arka tekerleklerde fren sistemi
  • Geniş malzeme sepeti
  • Beş noktadan birleşen emniyet kemeri
  • Ağırlık : 6,9 Kg
  • Açık ölçüsü:80x54x100
  • Kapalı ölçüsü:40x54x85
  • Garanti : 24 ay
Tek aklıma takılan arka tekerlekler 360 derece dönmüyo. çok önemli mi tüm tekerleklerin tamamen manevra kabiliyetine sahip olması
Bu bebek arabasına karar vermek ne zormuş

Günaydın kızlar, şeker kutularım beğenilmiş çok mutlu oldum

saol canım, ben yaptım fiyonkları da. kına hediyeliklerimin de bir kısmını kardeşimle birlikte hazırlamıştık, oradan tecrübeliyim :) ben lavanta magnet de yapacağım inş, ahşap bebek figürlerinden. keçe hiç düşünmedim ama keçe de çok hoş duruyor. modellerin de çok güzel ve kolayca yapılacak şeyler eminim çok güzel olur canım seninki de, zevkle yapılıyor :)

bunları sen mi yapıyorsun? biz de istesek kaça yaparsın ay ben çok beğendim maşallah kabiliyetlisin

saol tatlım, ben yapıyorum ama kendim için. zaten yoğun bir işim var, işe dönüştürmeyi düşünmüyorum hobi olarak kalsın :) şöyle söyleyeyim internetten bakarsan 2,5-3 tl civarı bulabilirsin tanesini ama kendin yaparsan yarı yarıya düşüyor tabi.

canim güzel bir araba kullanisli gerçekten. Ama aklina tekerlek takildiysa sana pierre cardinin PS 2080 travel sistemini öneririm onun bütün tekerlekleri dönüyor ve travel sistem yani ama bu araba da gayet güzel. Bütun tekerlekler 360 derece dönmeyince çift yon özelliği kullanildiginda sürüş biraz zorlasabiliyomus diye duydum.

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et doktorun dediklerinden çıkma sakın Allah korusun ikinizi de inş.
biz de odamızın siparişini verdik, yatağı senin gönderdiğin gibi, önce 80*130 sonra büyüyüp 80*180 oluyor. ama hakikaten pahalıymış. bebek mobilyalarının hepsinde kurşundan arındırılmış boya kullanılıyor zaten, çilekte farklı olarak ne yapılıyor onu bilemiyorum.
yani biz tüm takımı 3500 tlye aldık ve malzemesi ahşap yani sonradan işlenmiş ürün değil. sitelere bak derim mutlaka canım, tabi içine hangisi siniyorsa onu alacaksın en nihayetinde

dediğiniz arabaya baktım onu da beğendim aslında ama internet üzerinden bulamadım güvenilir sitelerde. tek bi sitede gördüm güvenilir olarak orda da travel sistem değildi ve 500 lira demiş. vanda yaşıyorum burda mağzada bulamam imkansız gibi. bi de bu araba 4'e de katlanıyo. ne yapsam bilemedim.

evet canım çileğin takımı. dolabı falanda çok hoş ama karyolasına bayılmıştım. çok güzel gerçekten.

Kızlar gunaydın .. 2 gecedir tv karşısında uzanıyokenn Kızçem kıpır kıpır aralıksız 15 dk dışarıdan dalga gibi görünecek şekilde oynadı eskiden damar atması gıbydı şimdi karnımın bi tarafı çıkıyor biri iniyor resmen horon tepti :) .. Ayy o oynadıkca ben gülüyorum nApıyon kız dıye diye gülüyorum konuşuyorum resmen cok guzel bişi şükürler olsun bunu. Hissettirene ..

çok geçmiş olsun canım
benimde 16. haftada bebeğim aşağıda denmişti ama doktorum kanama olmadıkça sıkıntı yokdiyordu
geçen 2 gün hareketlerinde azalma oldu düe hareketlerini hep kasıklarımda hissettim
önceden farketmemiştim ama sanırım bebeğim daha da aşağıya indi şimdi farkedebiliyorum 23 haftalığız dünden beride senin tarif ettiğin gibi bir ağrı kasık aramda bası şeklinde ben ayrıntılıya girmiştim ama renksiz bir ultrasondu pazartesi günü özel bir hastanenin radyoloji bölümünden ultrason randevusu aldım bugün için öğleden sonra izin yaptırıp gideceğim umarım bir sıkıntımız yoktur siz ayrıntılıda kadındoğuma mı gittiniz yoksa radyolog tarafından mı çekildi ?

canım şu an tam 23+1 im ama bebek 4 gün kadar önde gidiyor.. acaba hangisi baz alınıyor bilemedim en iyisi haftayı bekliyim diyorum sen yaptırdın mı?

demo filmini izledim arabanın katlaması falan kolay ama dediğin gibi puset elimde kalıcam ortada galiba araç yok yani arabaya koyabilmem zor anca dolmuşa otobüse binmelik lazım bana.. ya kafamda kaldı bu da napıcam bilemedim antalya da bi yerde satılıyormuş gidip bakıcam ama dediğin gibi sanırım daha uygun bir şey bulmam gerek.. sen aldın mı araba?

ayy içimi rahatlattın ççok sağol aynen tek başıma hareket etmiyorum duşa falan girmiyorum eşimi bekliyorum akşam kapıya dikiyorum arada seslen diyorum adamı da şebek etcem az kaldı..
senin nasıl gidiyor gebelik hazırlıklar ne durumda? bir de bende endişeleniyorum şu şeker ya da lavanta keseleri konusunda ne yapacağıma karar veremiyorum çok kararsızım bu aralar

kız ona el becerisi gerek origami gibi bi şey ben yapamam ki kurdele bile bağlayamıyorum ama kanaviçe yaparım mis gibi :)

kız ona el becerisi gerek origami gibi bi şey ben yapamam ki kurdele bile bağlayamıyorum ama kanaviçe yaparım mis gibi :)

dalga mı geçiyorsun, kaneviçe yapan bunu havada karada yapar :) bayılırım kaneviçeye, annem benim çeyizime nevresim takımı yapmış ben küçükken, onunla yetinmedim annemin kendi çeyizinde olan kaneviçelerden pike takımı ve salon için sehpa örtüsü takımı yaptırdım şimdi de kayınvalidemin çeyizindekilere taktım kafayı, o da kızıma nevresim takımı yaptıracak kendininkilerden :)

Arkadaşlar bebek arabası için ilk kızım da çok araştırmıştım hem çift yönlü olsun hem katlanıp taşınması kolay olsun hem..ler uzayıp gidiyo ve Pierre cardin in travel sistemini almıştık tam modelini bilmiyorum ama aldığım eşyalar arasında hiç pişman olmadım hakkını vere vere kullandım çok memnun kaldım çocuk hem çok rahat ediyor çift yönlü kılıfı çıkarılıp yıkansbiliyor katlandığında küçük ve tek elle halledilebiliyor ve aliminyum iskeletten dolayı 5 kilo civarındaydı sanırım belki fikir olur resim ekledim bi de ana kucağı var

Eklentiler

• image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…