arkadaşlar sizce bu araba nasıl? Eki Görüntüle 1222760
Özellikleri:
Tek aklıma takılan arka tekerlekler 360 derece dönmüyo. çok önemli mi tüm tekerleklerin tamamen manevra kabiliyetine sahip olması
- %100 alüminyum oval şase (A1 High Performance Alüminyum)
- Çok hafif az yer kaplar
- Dört pozisyonlu tam yatabilen sırt dayanağı
- Kademeli yükseklik ayarlı itme kolu
- Tek elle otomatik kilitleme
- Dörte Katlanma sayesinde çok az yer kaplar
- Çıkartılabilir ön bar
- Çift yönlü kulanabilme özellikli
- Yıkanabilir şilteli lüks oturma yeri
- Tam kapanır körüklü tente
- Tentede yer alan pencere sayesinde bebeği görme imkanı
- 360° dönebilen ve sabitlenir ön tekerlekler
- Süspansiyon özelliği
- Arka tekerleklerde fren sistemi
- Geniş malzeme sepeti
- Beş noktadan birleşen emniyet kemeri
- Ağırlık : 6,9 Kg
- Açık ölçüsü:80x54x100
- Kapalı ölçüsü:40x54x85
- Garanti : 24 ay
Bu bebek arabasına karar vermek ne zormuş
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et doktorun dediklerinden çıkma sakın Allah korusun ikinizi de inş.
biz de odamızın siparişini verdik, yatağı senin gönderdiğin gibi, önce 80*130 sonra büyüyüp 80*180 oluyor. ama hakikaten pahalıymış. bebek mobilyalarının hepsinde kurşundan arındırılmış boya kullanılıyor zaten, çilekte farklı olarak ne yapılıyor onu bilemiyorum.
yani biz tüm takımı 3500 tlye aldık ve malzemesi ahşap yani sonradan işlenmiş ürün değil. sitelere bak derim mutlaka canım, tabi içine hangisi siniyorsa onu alacaksın en nihayetinde
resimlerini ekleyebilirsen bakmak isterim modellerine kanaviçelerin bende de takıntı gibi oldu seviyorum işlemesi falan rahatlatıyor beni :) şimdi bebişe bi şeyler düşünüyorum bakalım ne olur :) yaptıklarımdan da dur resim koyayım yarına falandalga mı geçiyorsun, kaneviçe yapan bunu havada karada yapar :) bayılırım kaneviçeye, annem benim çeyizime nevresim takımı yapmış ben küçükken, onunla yetinmedim annemin kendi çeyizinde olan kaneviçelerden pike takımı ve salon için sehpa örtüsü takımı yaptırdımşimdi de kayınvalidemin çeyizindekilere taktım kafayı, o da kızıma nevresim takımı yaptıracak kendininkilerden :)
canım şu an tam 23+1 im ama bebek 4 gün kadar önde gidiyor.. acaba hangisi baz alınıyor bilemedim en iyisi haftayı bekliyim diyorum sen yaptırdın mı?
resimlerini ekleyebilirsen bakmak isterim modellerine kanaviçelerin bende de takıntı gibi oldu seviyorum işlemesi falan rahatlatıyor beni :) şimdi bebişe bi şeyler düşünüyorum bakalım ne olur :) yaptıklarımdan da dur resim koyayım yarına falan
benim hep baktığım 3.000 TL nin altına düştüğü zaman mobilya sunta oluyor bide boyutları küçülüyor. iyi bişey ve uzun kullanışlı olsun isityosan bu fiyatlar gerçekten. güle güle kullan canım
Kızlar günaydın..Bizde dün kızıma beşik bebek arabası filan baktık ilk defa.. Bebek arabası için kraft dino'yu çok beğendik.. çift yönlü katlanıncada çok yer tutmuyo.. Beşik olarakta ikeadan beğendim ben eşim ise kraftın park yatağını beğendi. kararsız kaldık. ikeanın beşiğini ekledim. sizce hangisi daha iyi??Eki Görüntüle 1222842
chicco lite vay öneririm kullanıyorum. Çok araştırdım tekerleklerine kadar cıkıyo az yer kaplıyor. netten incele istersendediğiniz arabaya baktım onu da beğendim aslında ama internet üzerinden bulamadım güvenilir sitelerde. tek bi sitede gördüm güvenilir olarak orda da travel sistem değildi ve 500 lira demiş. vanda yaşıyorum burda mağzada bulamam imkansız gibi. bi de bu araba 4'e de katlanıyo. ne yapsam bilemedim.
bende hala kararsızım canım ahşap ikea yatak diorum bi de 3-4 ay kadar kullanacağımız hasır sepette istiyorum ama herkes park yatak diyor yatak odam zaten küçük tam oda takımı yapmayacağım ama ikeadan şifonyer ve yatak alalım die düşünüyoruz,bazı arkadaşlar sifonyer de yetmiyor diyor aklım halen karışık..Kızlarrr belige karar verırken kafayı yıcem.
PARK YAYAK MI?
BUYUYEBİLEN AHŞAP BEŞİKLERMİ
Siz ne düşünüyosunuz.
aynen öyle canım, bir de bize indirim yaptılar. evlenirken mobilyamızı yaptırdığımız biri vardı da çok memnun kalmıştık, o götürdü bizi. bütçemizi sordu 3500 dedik, tamam siz hangisini beğenirseniz beğenin ben 3500e yaptıracağım onu söz veriyorum dedi. biz de gittik en pahalısını beğendik uyanığız ya sözde
gerçi kendi hesaplarına uymasa mümkün değil o fiyata vermezler de işte yine de indirimli aldık diyince mutlu oluyoruz biz de n'apalım:)
yalnız bildiğim kadarıyla Bera ya da Berra isminde olanları peygamberimiz Zeynep ismiyle değiştirmiş hep.. bi araştırın derim anlamı çok güçlü v yüksek olduğundan
bende hala kararsızım canım ahşap ikea yatak diorum bi de 3-4 ay kadar kullanacağımız hasır sepette istiyorum ama herkes park yatak diyor yatak odam zaten küçük tam oda takımı yapmayacağım ama ikeadan şifonyer ve yatak alalım die düşünüyoruz,bazı arkadaşlar sifonyer de yetmiyor diyor aklım halen karışık..
Ya bende park istemyrm aslnda. Hiç begenmiyrm onları. Ahsap beşiklerde heryere kolay taşınmıyokı. E bide bı kaç ay kullansn diye yatak odasına sepet beşik almakta boşa masrafmış gbi geliyo.ay şaşırdm napıcamı.park yatak yenı dogan ııcn pek kullanıslı degıl bnce kıs olucak zaten park yatakların yatagı yere yakın oluyor usutebılır o daha cok 1 yaş için fln ideal.ben buyuyen karyola takımı aalıcam buyunce 190*90 tek kısılık yatak oluyo ve yanıma sepet daha kullanıslı olucak
park yatakların 2. katı da var tatlımpark yatak yenı dogan ııcn pek kullanıslı degıl bnce kıs olucak zaten park yatakların yatagı yere yakın oluyor usutebılır o daha cok 1 yaş için fln ideal.ben buyuyen karyola takımı aalıcam buyunce 190*90 tek kısılık yatak oluyo ve yanıma sepet daha kullanıslı olucak
canım ikeaları beğeniyorum bende ama kararsızım senin gibi herkes park yatağı övüyor heryere taşınıyor yer kaplamıyor die ama içime sinen ikeanın mobilya yatağı nasıl yapacağız bende bilemiyorum..
sen ayrıca beşik alacak mısın ilk aylar için ..
ALLAH KORUSUN CANIMkızlar merhaba bugün artık bacağımın vajinayla birleştiren kasmı kemikmi herneyse o ağrıya dayanamayıp doktora gittim öncesinde aramıştım gel görelim dedi
meğer kasılmalarım başlamış magnezyum ve calsiyum verdi 24 haftalık bebeği kaybetmek zor olur allah korusun dedi o yüzden heyet raporu verecek ve doğum izninden öncede işe gitmeyecem sürekli uzan vs dedi dinlen ayakta kalma ki önceki haftalarda yürüyüş yap demişti şimdi hepsi askıya alındı 7. aylık bile değil ALLAHIM KORUSUN çok kötü oldum neyse sonra eve geldik birde karın ağrısı ishal başlamaz mı ufff ufff RABBİM MİNİKLERİMİZİ KORUSUNİNŞALLAH bana da dualarınızda yer verin... iyi akşamlar annecikler
ayrıcaaa bu kadar kasılmaların yanı sıra birde bebeğe karyola beğendim annemle babam alacak sizin fikirleriniz çok çok önemli ne yapsamki çilekte softt büyüyebilen bebek odası almayı düşünyoz daha doğrusu yatağı şimdilik bebek beşiği olcak sonra büyütünce 1.70 boylarında bir yatak oluyor ne dersiniz fiyatıda 1750 tl civarı sadece bir karyola bu fiyat ne etsek ki ürün şu
http://www.cilek.com/softy-buyuyen-bebek-karyolasi_72613?d=8480
bende hala kararsızım canım ahşap ikea yatak diorum bi de 3-4 ay kadar kullanacağımız hasır sepette istiyorum ama herkes park yatak diyor yatak odam zaten küçük tam oda takımı yapmayacağım ama ikeadan şifonyer ve yatak alalım die düşünüyoruz,bazı arkadaşlar sifonyer de yetmiyor diyor aklım halen karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?