2014 Aralık Anneleri

Evet canım tekerleklerin 360 derece manevra yapması çok önemli. ablamdan tecrübeliyiz bizde. onunda arabası bu şekildeydi tekerlekler manevra yapmıyodu. yolda giderken birden takılıyodu. sağa sola dönerken zorlanıyordu. resmen araba kullanırken belini ağrıtıyordu. bence bu çok öenmli bende yeğenimin arabasını çok kullandığım için ne kadar zor olduğunu bilmiorm.

benim hep baktığım 3.000 TL nin altına düştüğü zaman mobilya sunta oluyor bide boyutları küçülüyor. iyi bişey ve uzun kullanışlı olsun isityosan bu fiyatlar gerçekten. güle güle kullan canım

resimlerini ekleyebilirsen bakmak isterim modellerine kanaviçelerin bende de takıntı gibi oldu seviyorum işlemesi falan rahatlatıyor beni :) şimdi bebişe bi şeyler düşünüyorum bakalım ne olur :) yaptıklarımdan da dur resim koyayım yarına falan

canım şu an tam 23+1 im ama bebek 4 gün kadar önde gidiyor.. acaba hangisi baz alınıyor bilemedim en iyisi haftayı bekliyim diyorum sen yaptırdın mı?

valla canım banada detaylıda önden gidiyo dedi. önden gittiği tarihe göre doğum tarihinide öne aldı. bu şekilde devam ederse önce 1 hafta önce doğum olur ona göre hesapla dedi.

Telefonumda sadece bu fotoğraf var, çeyizimin gideceği zaman çekmiştim. diğerlerini de çekip koyarım sonra :) bunların da biri makine biri el işiydi sanırım. Çok da anlamıyorum ama seviyorum işte :)

Eklentiler

• image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar günaydın..Bizde dün kızıma beşik bebek arabası filan baktık ilk defa.. Bebek arabası için kraft dino'yu çok beğendik.. çift yönlü katlanıncada çok yer tutmuyo.. Beşik olarakta ikeadan beğendim ben eşim ise kraftın park yatağını beğendi. kararsız kaldık. ikeanın beşiğini ekledim. sizce hangisi daha iyi??

aynen öyle canım, bir de bize indirim yaptılar. evlenirken mobilyamızı yaptırdığımız biri vardı da çok memnun kalmıştık, o götürdü bizi. bütçemizi sordu 3500 dedik, tamam siz hangisini beğenirseniz beğenin ben 3500e yaptıracağım onu söz veriyorum dedi. biz de gittik en pahalısını beğendik uyanığız ya sözde
gerçi kendi hesaplarına uymasa mümkün değil o fiyata vermezler de işte yine de indirimli aldık diyince mutlu oluyoruz biz de n'apalım:)

Kızlarrr belige karar verırken kafayı yıcem.
PARK YAYAK MI?
BUYUYEBİLEN AHŞAP BEŞİKLERMİ
Siz ne düşünüyosunuz.

canım ikeaları beğeniyorum bende ama kararsızım senin gibi herkes park yatağı övüyor heryere taşınıyor yer kaplamıyor die ama içime sinen ikeanın mobilya yatağı nasıl yapacağız bende bilemiyorum..
sen ayrıca beşik alacak mısın ilk aylar için ..

chicco lite vay öneririm kullanıyorum. Çok araştırdım tekerleklerine kadar cıkıyo az yer kaplıyor. netten incele istersen

Kızlarrr belige karar verırken kafayı yıcem.
PARK YAYAK MI?
BUYUYEBİLEN AHŞAP BEŞİKLERMİ
Siz ne düşünüyosunuz.
bende hala kararsızım canım ahşap ikea yatak diorum bi de 3-4 ay kadar kullanacağımız hasır sepette istiyorum ama herkes park yatak diyor yatak odam zaten küçük tam oda takımı yapmayacağım ama ikeadan şifonyer ve yatak alalım die düşünüyoruz,bazı arkadaşlar sifonyer de yetmiyor diyor aklım halen karışık..

işte pahalıyı ucuza almak maksat mobilyayı alınca insan bi rahatlıyo. odasını kafanda şekillenmeye başlıyo. çok heyecanlı çok güzel şeyler. Allah'ım sonunu görmeyi nasip etsin inşallah hepimiize

yalnız bildiğim kadarıyla Bera ya da Berra isminde olanları peygamberimiz Zeynep ismiyle değiştirmiş hep.. bi araştırın derim anlamı çok güçlü v yüksek olduğundan

araştırdım bende canım o berre berra ısımlerı ııcn gecerlı yazıo cunku o ısmın anlamı “çok hayırlı, çok iyi, çok cömert kimse” manalarına gelmektedir.Resulullah aleyhissalâtu vesselâm «Kendinizi temize çekmeyin! Allah sizin iyi olanlarınızı pek âlâ bilir.» dedi.yanı kendını hayırlıbı ınsna olarak adlandırıyo dıye ıstememıs ben bunu alfgıladım

bera isim olarak sadece benzıo anlamı tamamen farklı zaten sahabe ısmı.sahabe ısmı koymak hayırlıymıs o sahabe mahserde kendı ısmındekılere sefaatçi olacakmış.

rabbim hayırlı isimler koymayı nasip etsin

park yatak yenı dogan ııcn pek kullanıslı degıl bnce kıs olucak zaten park yatakların yatagı yere yakın oluyor usutebılır o daha cok 1 yaş için fln ideal.ben buyuyen karyola takımı aalıcam buyunce 190*90 tek kısılık yatak oluyo ve yanıma sepet daha kullanıslı olucak

Ya bende park istemyrm aslnda. Hiç begenmiyrm onları. Ahsap beşiklerde heryere kolay taşınmıyokı. E bide bı kaç ay kullansn diye yatak odasına sepet beşik almakta boşa masrafmış gbi geliyo.ay şaşırdm napıcamı.

park yatakların 2. katı da var tatlım etrafımdakiler çok memnunlar hatta çocukları 2- 3 yasına gelip hala kullananlar var ama herkesin kendi seçimi

bu arada tüm güzel anne adaylarına annelere günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bende aynen senin gibiyim.. İkeayı beğeniyorum ama herkes park yatak iyi diyor. Arada kaldım Yatak odamada ekstra küçük sepet beşik alıcam ilk aylar için... onun içinde bunu beğendim büyük ihtimalle bunu alıcam.

ALLAH KORUSUN CANIM

Biz seninle aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım ikea beşik-şifonyer ve sepet beşik Bi karar verebilsek bide daha güzel olacak

kızlar kayınvalidemi aradım, şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi yok dedim 2 hafta sonra yaptıracağım. onu yaptırma dedi, tamam anneciğim dedim
neyse ciddi olayım öyle demedim tabi ki, yaptıracağım doktorum yaptırmamı istiyor dedim. işte başladı yok canan karatay yaptırmayın diyormuş, yok dayısının gelini iki çocuğuna da yaptırmamış, yok biri yaptırmış da bebek hasta olmuş vs vs. ben de anlattım işte benim ailemde şeker var, risk grubundayım, eğer gizli şekerim varsa o bebek için daha kötü, zaten verdikleri şey küp şeker, kimyasal bir şey değil falan filan :)
bir ara da epidural takıntılıydı her konuştuğumuzda belinden iğne yaptırma diyordu. sonra amniyosenteze taktık, karnından su aldırma biri yaptırmış bebek hasta doğmuş dedi bir süre, ben de anne dua et testler iyi çıksın da hiç o aşamaya gelmeyelim en baştan en kötüsünü aklına getirme diye baya söylenmiştim :)
şimdiden böyleyse muhtemelen bebek doğduğunda da bu böyle devam edecek, ne yapacağım ben bu kadınla bilmiyorum hani seviyorum da çok iyi kadın Allah var beni de çok sever ama böyle de olmaz ki arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…