kızlar dun zıbın takımımı koymustum buda taçım nasıl olmuşEki Görüntüle 1223369 Eki Görüntüle 1223370
canım eline sağlık ben de sabun yapıyorum bi de minnak şişelere banyo tuzu veya mavi kolonya koymayı düşünüyorum ..
Pierre Cardin PS 805 Twist Travel Sistem. Ayşen bebeden aldım canım ben. 1250 TL dedi 1.000 TL ye aldım. içi deri . yazın serin kışın sıcak tutuyomuş. senin baktığın ne kadar?
yaaa çok güzel olmuş. nasıl yapıyosun çok zor gibi duruyooo
Evet canım tekerleklerin 360 derece manevra yapması çok önemli. ablamdan tecrübeliyiz bizde. onunda arabası bu şekildeydi tekerlekler manevra yapmıyodu. yolda giderken birden takılıyodu. sağa sola dönerken zorlanıyordu. resmen araba kullanırken belini ağrıtıyordu. bence bu çok öenmli bende yeğenimin arabasını çok kullandığım için ne kadar zor olduğunu bilmiorm.
Ben de lokman hekime gidiyorum ama van. Sen hangi sehirdesinarkadaşlar merhaba
dün ayrıntılı ultrasyona girdim bebeğim sağlıklı çok şükür ama hareketleri yavaş gibi dedi doktor üzüldümbirde 3 gün falan geri dedi napsam başka bir hastaneye daha mı gitsem bu arada lokman hekim hastanesine gidiyorum aranızda oraya giden var mı
kullanım videosu var YouTube da ayhançocuk magazasi eklemiş bulabilirsen izle derim benim hoşuma gitti ama bilemiyorum büyük ihtimalle öyle birşey alirim ama şu yeni çikan havali modellerde de gözüm kaliyodediğiniz arabaya baktım onu da beğendim aslında ama internet üzerinden bulamadım güvenilir sitelerde. tek bi sitede gördüm güvenilir olarak orda da travel sistem değildi ve 500 lira demiş. vanda yaşıyorum burda mağzada bulamam imkansız gibi. bi de bu araba 4'e de katlanıyo. ne yapsam bilemedim.
demo filmini izledim arabanın katlaması falan kolay ama dediğin gibi puset elimde kalıcam ortada galibaaraç yok yani arabaya koyabilmem zor anca dolmuşa otobüse binmelik lazım bana.. ya kafamda kaldı bu da napıcam bilemedim antalya da bi yerde satılıyormuş gidip bakıcam ama dediğin gibi sanırım daha uygun bir şey bulmam gerek.. sen aldın mı araba?
ayy çok tatli olmuş kiikızlar dun zıbın takımımı koymustum buda taçım nasıl olmuşEki Görüntüle 1223369 Eki Görüntüle 1223370
Yok canım ben yaptırmadım benim şeker yüklemem 27. Haftaya denk geliyor yani 2.5 hafta var. Galiba SAT baz alınıyor.Sen yine garanti oksun 1 hafta daha bekle bence.canım şu an tam 23+1 im ama bebek 4 gün kadar önde gidiyor.. acaba hangisi baz alınıyor bilemedim en iyisi haftayı bekliyim diyorum sen yaptırdın mı?
Yok canım ben yaptırmadım benim şeker yüklemem 27. Haftaya denk geliyor yani 2.5 hafta var. Galiba SAT baz alınıyor.Sen yine garanti oksun 1 hafta daha bekle bence.canım şu an tam 23+1 im ama bebek 4 gün kadar önde gidiyor.. acaba hangisi baz alınıyor bilemedim en iyisi haftayı bekliyim diyorum sen yaptırdın mı?
kızlar bir şey sorcam size...ben osinin smini EYMEN diye düşünüyorum yani şimdilik içimden geçen o ama ailemizde eylem ve eslem var...onlara b
Canim karismak gibi olmasında su an 1 ila 4 yaşındaki 10 erkek çocuğundan neredeyse 7 sininismi Eymen
evet yaa eymen ismini herkesde duyunca bende vazgeçenlerdenimm
benim annemde dinlemiş canan karatayı. çok kötü anlattı kızım şeker yüklemesini dedi. çocuklarada gidiyo o kadar şeker sonra şeker hastası oluyo çocuklar küçük yaşta demiş. şeker yüklemesi yüzünden şeker hastalıkları artıyo demiş.
bide bana diyoki doktoruna sor bakalım canan karatay böyle diyo sizce doğru mu dicekmişimdoktorlar Canan karataydan hiç hoşlanmıyo zaten. ne der acaba bana bunu dersem
ayy çok tatli olmuş kiiüstlerindeki aksesuarlar haziran sanirim silikonla yapistirdin. Tüller yuvarlak miydi sen mi büzdün canim? Ben ismek kursuna gitmiştim de bu tarz şeylere biraz becerim var yapabileceğimi düşünüyorum benim de oğlum olacak çok beğendim eline sağlık güzel bir ornek oldu bana :)
Bsna da zaman cok hızlı gecıyo gibi gelıyo ... Sabırım alınacak yapılacak cok sey var diyebenimde bu hafta seker yüklemem var hayirlisiyla bi atlatsakda 30lu haftalara gelsek ya hamilelik yorucu olmaya basladi hemde kuzularimiza kavussak zaman coo yavas akiyo sanki
CANIM YEDİĞİMİZ Bİ ÇİKOLATADA BİLE DAHA FAZLA ŞEKER VAR BEBİŞLER OYNASIN DİYE DOKTORUN KAPISINDA TÜKETİYORUZZZZbunun aynını amcam ve çok bilmiş karısıda 2 haftadır diyoo yok canan karatay demişmiş yok gözleri kör olurmuş ama araştırdık çok önemli bir test bu şeker yüklemede ... yaptırcaz yinee
hehehehhh aynennCANIM YEDİĞİMİZ Bİ ÇİKOLATADA BİLE DAHA FAZLA ŞEKER VAR BEBİŞLER OYNASIN DİYE DOKTORUN KAPISINDA TÜKETİYORUZZZZ
Ben de lokman hekime gidiyorum ama van. Sen hangi sehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?