- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
benim annemde dinlemiş canan karatayı. çok kötü anlattı kızım şeker yüklemesini dedi. çocuklarada gidiyo o kadar şeker sonra şeker hastası oluyo çocuklar küçük yaşta demiş. şeker yüklemesi yüzünden şeker hastalıkları artıyo demiş.
bide bana diyoki doktoruna sor bakalım canan karatay böyle diyo sizce doğru mu dicekmişimdoktorlar Canan karataydan hiç hoşlanmıyo zaten. ne der acaba bana bunu dersem
Bizimde eşim lite wayı cok beğendi bakalım hala kararsızım cpk pahalı geliyor arabalar gözüme bide bakıyorum 1 yas cocuklar hep baston arabalarda bebek Mağazası'nda bızı durdurup en az 3 aile hantal almayın dedi almışlar sonra bastona gecmişlerchicco lite vay öneririm kullanıyorum. Çok araştırdım tekerleklerine kadar cıkıyo az yer kaplıyor. netten incele istersen
Evet canım tekerleklerin 360 derece manevra yapması çok önemli. ablamdan tecrübeliyiz bizde. onunda arabası bu şekildeydi tekerlekler manevra yapmıyodu. yolda giderken birden takılıyodu. sağa sola dönerken zorlanıyordu. resmen araba kullanırken belini ağrıtıyordu. bence bu çok öenmli bende yeğenimin arabasını çok kullandığım için ne kadar zor olduğunu bilmiorm.
canım en wollex newyork ada bakmalısın neredeyse hiç şikayet yok hepsiburadadan yorumları okuyabılırsın ben buyuk ıhtımsl onu alıcam
canım en wollex newyork ada bakmalısın neredeyse hiç şikayet yok hepsiburadadan yorumları okuyabılırsın ben buyuk ıhtımsl onu alıcam
ben sordum canımdoktorum bi kaç şarlatan çıkıo bunarı soyluyo yakında susutururlar dedi.oyle bişey yok dedi
yaptırmak bizim için daha iyi sanırım
Valla bende kendimi ii hissetmessem gıtmıyorum tek basınayken duşa.. Ben Magnet yapmayı ıstıyorum da cesaret edemiyorum keçeden istıyorum bak netten bulduklarımı atıyım sana da .. Bide gecen nette vosvos araba gördüm bayıldım. Ankara'da cok yakınımız yok anlara için vosvos olsa, eşiminde benimde memleketler ayrı orad ayrı ayrı bebek Mevlüt'ü istıyırum ora içinde ayrı olsa dıyorum bakalım brcerebılcem mi ... Kızlar bide nette kanaviçeden çerçeve gördüm hepsinin resmini atıcam...bu arada hamıleliği sormussun masallahımız var cok şükür cok iyi gecıyır hazırlık ise sadece bebek odasını boyadık . Cmtsi odasını alıcaz daha önce ikeadan alıcam demiştim ama cok küçük geldi gozumuze ıcın yana yana vazgrctım .. Eki Görüntüle 1223317 Eki Görüntüle 1223318 Eki Görüntüle 1223321
inşallah bacımçok geçmiş olsun canım aman dikkat et doktorun dediklerinden çıkma sakın Allah korusun ikinizi de inş.
biz de odamızın siparişini verdik, yatağı senin gönderdiğin gibi, önce 80*130 sonra büyüyüp 80*180 oluyor. ama hakikaten pahalıymış. bebek mobilyalarının hepsinde kurşundan arındırılmış boya kullanılıyor zaten, çilekte farklı olarak ne yapılıyor onu bilemiyorum.
yani biz tüm takımı 3500 tlye aldık ve malzemesi ahşap yani sonradan işlenmiş ürün değil. sitelere bak derim mutlaka canım, tabi içine hangisi siniyorsa onu alacaksın en nihayetinde
ama feci pahalı 1799tlevet canım çileğin takımı. dolabı falanda çok hoş ama karyolasına bayılmıştım. çok güzel gerçekten.
allah korusunnnçok geçmiş olsun canım
benimde 16. haftada bebeğim aşağıda denmişti ama doktorum kanama olmadıkça sıkıntı yokdiyordu
geçen 2 gün hareketlerinde azalma oldu düe hareketlerini hep kasıklarımda hissettim
önceden farketmemiştim ama sanırım bebeğim daha da aşağıya indi şimdi farkedebiliyorum 23 haftalığız dünden beride senin tarif ettiğin gibi bir ağrı kasık aramda bası şeklindeben ayrıntılıya girmiştim ama renksiz bir ultrasondu pazartesi günü özel bir hastanenin radyoloji bölümünden ultrason randevusu aldım bugün için öğleden sonra izin yaptırıp gideceğim umarım bir sıkıntımız yoktur siz ayrıntılıda kadındoğuma mı gittiniz yoksa radyolog tarafından mı çekildi ?
ben aldım canım bu arabayı. pierre cardinin. ama senin gönderdiğin arabaya çok benziyo. bende hiç şikayet okumadım bunlar için. araba koltuğu almam lazımdı zaten. baston araba alıyosun sonra puseti yine yüksek fiyata geliyo. bu şekilde hepsini birlikte almış oluyosun. bunların puseti üstüne takılıyo arahat bişekilde. çok küçükkende bastonda nasıl gezecek çocuk. ay çok zor deneyip görücez. valla aldık bakalım inşallah kullanışlı olur
aminnn hepimizinkiniiALLAH KORUSUN CANIM
bunun aynını amcam ve çok bilmiş karısıda 2 haftadır diyoo yok canan karatay demişmiş yok gözleri kör olurmuş ama araştırdık çok önemli bir test bu şeker yüklemede ... yaptırcaz yineekızlar kayınvalidemi aradım, şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi yok dedim 2 hafta sonra yaptıracağım. onu yaptırma dedi, tamam anneciğim dedim
neyse ciddi olayım öyle demedim tabi ki, yaptıracağım doktorum yaptırmamı istiyor dedim. işte başladı yok canan karatay yaptırmayın diyormuş, yok dayısının gelini iki çocuğuna da yaptırmamış, yok biri yaptırmış da bebek hasta olmuş vs vs. ben de anlattım işte benim ailemde şeker var, risk grubundayım, eğer gizli şekerim varsa o bebek için daha kötü, zaten verdikleri şey küp şeker, kimyasal bir şey değil falan filan :)
bir ara da epidural takıntılıydı her konuştuğumuzda belinden iğne yaptırma diyordu. sonra amniyosenteze taktık, karnından su aldırma biri yaptırmış bebek hasta doğmuş dedi bir süre, ben de anne dua et testler iyi çıksın da hiç o aşamaya gelmeyelim en baştan en kötüsünü aklına getirme diye baya söylenmiştim :)
şimdiden böyleyse muhtemelen bebek doğduğunda da bu böyle devam edecek, ne yapacağım ben bu kadınla bilmiyorum hani seviyorum da çok iyi kadın Allah var beni de çok sever ama böyle de olmaz ki arkadaşım
benimde öğle canım ama doktorum sonuçları henüz görmedi.cumartesi gidicem bakalım sanada söylerim farklı bişi olursabenimde öyle canım. doktor normal dedi. önden gidiyosa 1 hafta önce doğar başka bir farklılık yok dedi. çok fazla fark çıkmadıkça bir kaç gğn önceden gitmesi normalmiş. ama eğer şekerin yüksekse bu da bebeği etkiliyomuş. bebek büyük olabiliyomuş. bana ailede şeker hastası olan varmı diyede sormuştu. yok diyince normal dedi.
Canım vosvosu yapmak en kolayı ama vosvoslarda önemli olan vosvosu uygun fiyata bulmak ben ulusta bakıcam soluhanda falan . Hatta sende bakabılırsen denk gelirse paylaşırsan sevınırımbu hediyelikler çok güzelmiş özellikle vosvos olana bayıldım nerde bulabiliriz ki ben de kendim yapmayı düşünüyorum ama bakalım
çok güzel canim çok beğendim uzerindeki fiyonklari sen mi yaptin cok muntazam olmusbende hastane için düşünmüştüm boyle kutular yapmayi icibe de mavi beyaz badem cikolatalari var onlardan koymak istiyorum daha baslamadim ben. Üzerine de etiket yapistirmayi düşünüyorum. Bir de keçeden lavantali magnet yapicam puset seklinde inşallah benim fikirler nasil
Canım vosvosu yapmak en kolayı ama vosvoslarda önemli olan vosvosu uygun fiyata bulmak ben ulusta bakıcam soluhanda falan . Hatta sende bakabılırsen denk gelirse paylaşırsan sevınırım
sen ankarada mısın ben ankarayı fazla bilmiyorum sen bulursan bana da tarif eder misin yerini
Canım bende cok iyi bılmesemde ulusta suluhan var orada bu tarz süsler falan varmış.. Ama bu vosvosları takip edicem .. Hem cok basit hemde cok şirin yine haber verırım canım hafyayA bi gitme niyetim varsen ankarada mısın ben ankarayı fazla bilmiyorum sen bulursan bana da tarif eder misin yerini
evet benzio sen nekadara aldın canım tam modelı ne bende bı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?