2014 Aralık Anneleri

ben sordum canım doktorum bi kaç şarlatan çıkıo bunarı soyluyo yakında susutururlar dedi.oyle bişey yok dedi

yaptırmak bizim için daha iyi sanırım

chicco lite vay öneririm kullanıyorum. Çok araştırdım tekerleklerine kadar cıkıyo az yer kaplıyor. netten incele istersen
Bizimde eşim lite wayı cok beğendi bakalım hala kararsızım cpk pahalı geliyor arabalar gözüme bide bakıyorum 1 yas cocuklar hep baston arabalarda bebek Mağazası'nda bızı durdurup en az 3 aile hantal almayın dedi almışlar sonra bastona gecmişler

canım en wollex newyork ada bakmalısın neredeyse hiç şikayet yok hepsiburadadan yorumları okuyabılırsın ben buyuk ıhtımsl onu alıcam

Eklentiler

• wollex-new-york-2.-nesil-manhattan-travel-sistem_2-z.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 99
canım en wollex newyork ada bakmalısın neredeyse hiç şikayet yok hepsiburadadan yorumları okuyabılırsın ben buyuk ıhtımsl onu alıcam

ben aldım canım bu arabayı. pierre cardinin. ama senin gönderdiğin arabaya çok benziyo. bende hiç şikayet okumadım bunlar için. araba koltuğu almam lazımdı zaten. baston araba alıyosun sonra puseti yine yüksek fiyata geliyo. bu şekilde hepsini birlikte almış oluyosun. bunların puseti üstüne takılıyo arahat bişekilde. çok küçükkende bastonda nasıl gezecek çocuk. ay çok zor deneyip görücez. valla aldık bakalım inşallah kullanışlı olur

bu hediyelikler çok güzelmiş özellikle vosvos olana bayıldım nerde bulabiliriz ki ben de kendim yapmayı düşünüyorum ama bakalım

inşallah bacım
iyi almışınız bacımm güle güle kullanın şimdiden
resmi olsada görsem keşkee bende kararsızım
evet canım çileğin takımı. dolabı falanda çok hoş ama karyolasına bayılmıştım. çok güzel gerçekten.
ama feci pahalı 1799tl
allah korusunnn
ben hem devlette anomali taraması yaptırdım
hem özelde kadın doğumcu detaylı 4 boyutlu baktı
hem de özelde radyoloji doktoru renkli dopler vs baktı amaa tüm bunlardan sonra gelişti sıkıntılarımmm şu 2 haftadır ağrıdan duramıyom
dünde yine 4 boyutluda kasılmalarım başlamış doktor gördü bolbol istraahat et yürüyüşü bile yapma dedi o derece hatta heyet raporu alacam işe bile gitmeyecem

evet benzio sen nekadara aldın canım tam modelı ne bende bı bakayım

bunun aynını amcam ve çok bilmiş karısıda 2 haftadır diyoo yok canan karatay demişmiş yok gözleri kör olurmuş ama araştırdık çok önemli bir test bu şeker yüklemede ... yaptırcaz yinee

benimde öğle canım ama doktorum sonuçları henüz görmedi.cumartesi gidicem bakalım sanada söylerim farklı bişi olursa

bu hediyelikler çok güzelmiş özellikle vosvos olana bayıldım nerde bulabiliriz ki ben de kendim yapmayı düşünüyorum ama bakalım
Canım vosvosu yapmak en kolayı ama vosvoslarda önemli olan vosvosu uygun fiyata bulmak ben ulusta bakıcam soluhanda falan . Hatta sende bakabılırsen denk gelirse paylaşırsan sevınırım

canım eline sağlık ben de sabun yapıyorum bi de minnak şişelere banyo tuzu veya mavi kolonya koymayı düşünüyorum ..

sen ankarada mısın ben ankarayı fazla bilmiyorum sen bulursan bana da tarif eder misin yerini
Canım bende cok iyi bılmesemde ulusta suluhan var orada bu tarz süsler falan varmış.. Ama bu vosvosları takip edicem .. Hem cok basit hemde cok şirin yine haber verırım canım hafyayA bi gitme niyetim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…