2014 Aralık Anneleri

ben severim böyle şeyleri canım, hep derlerdi hiç götürme kullanılmıyor diye ama sonuçta emek verilmiş dedim hepsini götürdüm kullanıyorum da evimde. bekliyorum fotoğrafını, ben de çekip yollayacağım diğerlerini de :) englishome un kenarı kaneviçe görünümlü havluları var, onlardan bile var bende[/QUOTE]

GÜNAYDIN bir türlü resim yükleyemiyorum en kısa zamanda öğrenip eklicem.. English home da tam bizlik tarzda zzten :)

inanmıyorum biz Sare düşünüyoruz zaten ismini sende Sare li kanaviçe eklemişsin kader midir nedir bilemedim şimdi :) vosvoslara bayıldım ben kendim yapamam mecbur dışarıdan alıcaz artık sen yine de dene sonra koy buraya resim bakalım yorum da yaparız hem :) odayı nereden alıcaksın? ikea ben de orayı düşünüyorum el mahkum başka alternatif bulamadık

çok şanslısın benim de öyle bir imkanım olsa düşünmem bile zaten çocuğun giydiği haram yediği helalmış hesabı.. ben nedense çok beğeniyorum bu arabaları o yüzden taktım ama eşim karşı çıkar daha konuyu açmadım bile :)

Yok canım ben yaptırmadım benim şeker yüklemem 27. Haftaya denk geliyor yani 2.5 hafta var. Galiba SAT baz alınıyor.Sen yine garanti oksun 1 hafta daha bekle bence.
al benden de o kadar aklın yolu bir demek ki beklemeye aldım haftaya çarşamba tam 24. haftasına giricek o zaman gideyim diyorum hem kan testi falan da yaptırıcam ne var ne yok bi baktıralım

hayırlı cumalar anneler
sonunda dün amniyosentez sonucumuz temiz çıktı 1,5 aydır çektiğim sıkıntı sona erdi çok şükür
detaylıya girdim kuzumu gördüm cd verdi ultrasonu çeken doktorumuz çok iyi pozitif bir insandı
Rabbim yavrularımızı bağışlasın inşallah
ben aralık sonunda doğum olacak diye düşünüyordum ama kasım sonu aralık başı bekle dedi

gözün aydın canım çok sevindim Rabbim inşallah sonunu da hayırla görmeyi de nasip eder

Aaa bak iyi denk gelmiş sare ismi cpk hoş hemde bi tanıdıgımın kızı var bi tatlı ki sorma ben isim koyarken isim ne kadar guzel olursa olsun sevmediğim birindeyse kullanıyorum.. Sare Hanım'a da yaparsınız bi kaneviçe .. Yaa ben cok karasızım odada ikeanın dolabı , beşiği çok minik geldi .. Ama nette de bakıyorum millet o kadar guzel odalar yapmış ki ikea modelleriyle .. Ben Ankara'da bi mağazada beğendim resmini atıyım .. Tatlım bi arada vosvoslar da elbecerisine cpk gerek yok kurdale gecırmişşer o kadar ..

Eklentiler

• image.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 94

çok güzelmiş bunun modeli fiyatı ne beşiğin bende almak istedim fakat çocuk odası çok dar bir ranza aldım idareten de eşimin teyzesi mobilya beşik vericek bir daha masraf yapmıyayım dedim ama bu çok güzelmiş

kızlar birde benim bu ara iştahım çok açıldı şimdiye kadar 3 kilo almıştım ama şimdiden sonra kimbilir ne olurum bir paket bisküviyi kahvaltıdan sonra götürdüm varmı benim gibisi :)

Canım acıkcası piyasada cok mobılya var ama cok pahalı ve hantal seyler bu cok makul bide bi resim fiyatı uzerınden indirim var 1100e geliyor.. Babyhope marka istanbulda da varmış

Eklentiler

• image.webp
    134 KB · Görüntüleme: 93
Canım acıkcası piyasada cok mobılya var ama cok pahalı ve hantal seyler bu cok makul bide bi resim fiyatı uzerınden indirim var 1100e geliyor.. Babyhope marka istanbulda da varmış

çok uygunmuş tek çocuk olsaydı hemen alırdım ama malum bu benim 2 .kızım beşiği bizim odaya kurcaz ilk zamanlar öyle oluyor gece sürekli kalkıyosun haliyle

Hiç aksini duymadım ama bi bilen varsa dıyıversin .. Ben bi maydanoz yeme dediler özellikle ilk aylarda başka da duymadım canım bide Adacayı .. Ahh adacayını da bi severım ki
Sagol canm. Aynen bende bitki çaylarını cok severim. Arada rezene içiyorum okadar.sutu cogaltıyomuş. Ama fazlası zarar tabi herseyin

kızlar birde benim bu ara iştahım çok açıldı şimdiye kadar 3 kilo almıştım ama şimdiden sonra kimbilir ne olurum bir paket bisküviyi kahvaltıdan sonra götürdüm varmı benim gibisi :)
Şimdiye kadar 3 kılo ise süpersin .. Ben son bi ayda 3.5 kılo almışım .. Toplamda 9 kılo aldım ama benim ekstra bi durumum vardı .. Bende refludem dolayı hamılelik öncesi normal kilomdan 8 kılo vermişti. Her sabah istifra ve sabah öğle yemek yıyemıyordum .. Hamılelikle işi bırakınca stres gıttı ve benim beslenmem düzeldi .. Stres gıtti işten sonra bi kere istifra etmedim cpk şükür.. Şimdi doguma kadar nasıl olurum bılmıyorum su an hala bakıldığında dar giymediğimden hsmıle oldugum cok belli olmuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…