2014 Aralık Anneleri

çok uygunmuş tek çocuk olsaydı hemen alırdım ama malum bu benim 2 .kızım beşiği bizim odaya kurcaz ilk zamanlar öyle oluyor gece sürekli kalkıyosun haliyle
Canım bende uygun dıye tercih edıyorum aslında .. Bide ikea modeline benzettim dolabı falan .. Burada gezdik mobılyalar clk hantal satafatlı ıstemıyorum zaten odasını pembe mavi capcanlı yaptık mobılya sade olsun .. Sende tecrubelisin bize herkes zaten büyüyünce istemeyebılır dedi bari yenisini alırken içimiz yanmaz dedik .. Ben şımarık olmasın çalışıp kendi yapsın desemde ilerisinde ne olur bilinmez

Bu resimdekiler ikea degil sanırım. Ya bilemiyorum ki ben oda yapamicam yerimiz yok onun yerine yatak odama ikea parmaklıkli yataklardan alicam. Salona da sepet besik. Zaten iki kişi zor sığıyoruz eve. Bakalım nolcak. Imkanım olsa yapardım bende oda ikea nin ürünleri bebeklere zararsız diye biliyorum. Ama resimdeki oda da cok sade ve guzel. Vosvoslara bakicam netten cok beğendim

Kızlar ben buaralar cok domates yıyorum. Bir sakıncası varmıdır acabaya.
Konuyla alakalı değil ama bişey sorucam sizlere ben Sata göre 24+1 im doktorun ölçümüne göre 25+1 im ve yarın için ayrıntılı ultrason çekilecek sizce geç kalmış mıyım lütfen beni bilgilendirir doktoruma da ulaşamıyorum

selam kızlar, sabah tan beri koşturmaktan bi hal oldum eşimle bir kaç işimiz vardı halledelim dedik ama hava da çok sıcak mahvoldum bu aralar can sıkıcı şeyler üst üste gelmeye başladı, keyifsizim biraz, bir de anneme eşime belli etmemeye çalışayım derken daha kötü oluyorum. inanılmaz duygusalım üstelik, halim hal değil yani bakalım sonum hayrolsun.

kuzuların odalarını hazırlamaya girişmişiz hepimiz, artık zaman daralıyor tabi :) biz evlenirken eşim bekar evinden dolabını getirmişti 3 kapılı küçük bir şey, onu boş odaya koymuştuk. şimdi bebek odası yaparken onu ne yapacağız diye düşünürken ev sahibine soralım dedik acaba cam balkon yapar mı diye. o da yaparım dedi sağolsun, bu günlerde duyduğum tek iyi haber bu oldu. şimdi kasıma kadar yapacak balkonu eşyaları da oraya taşıyacağız. eşim odayı boyayalım bir tarafı duvar kağıdı yapalım falan diyor ama ben istemiyorum ya kendi evimiz değil sonuçta. perdesiyle halısıyla süsleriyle gayet güzel olur bence, boyası da hani şu çok açık sarı boyalar oluyor ya onlardan. kötü durmaz sonuçta değil mi?

Ya bdnim yatak odama ne alıcam onu bılmıyorum .. Odam kadar küçük ki ondan bebişe odayı hemen yapıyorum ikea değil baby hope dıye bi marka . Yatak oda için bakmam laxım ne olacağına anca yatak ucuna koyabılurım aldığımız beşiği

Cam balkon olayı süper olmuş yaa ah biz onu demedik bile kabul etmezler dıye .. Biçok eşyanı toplar .. Sorun ne bılmıyorum ama canını sıkma umarım en kısa zamanda geçer ..duvar kağıdı bende baktım ama cok pahalı geldi . Bi duvarı hesaplaşdık biz 90 Tlye geldi . Zaten boyayı da hijyen dıye gruptan aldık onlarda normale gore pahalı .. Bi odayı zaten perde aksesuarlar süslüyor .. Nette cok guzel konseptler var bi bak fikrin oturur hiç aklımızda yokken biz odayı iki renk yaptık . Pembe ve mavi olarak . Mavinin üzerinede süsler yapcaz .. Sarıda guzel olur tabi zaten süsle güzelleşiyor odalar

Bebegimin harekrtleri cok az hissediyorum ne zaman kuvetlenicek acaba pit pit oda çoook nadir sirt ustu yatinca hissedebiliyorum.....

Kizlar yarın 2 günlüğüne cinarciga gidicez esimle denize girmeyi düşünüyorum ama biliyosunuz idrar yolu enfeksiyonunuda daha yeni atlattim ama kumsalda öylece oturmakta istemiyorum napicam bilmiyorum

sende çok iyisin ben o reflüyü ilk kızımda yaşadım 4 ay fenaydı mutfağa giremedim hiç çok şükür bunda rahatım benim göbek 8 aylık gibi arkalarda bişey yok göbeğimin maşallahı var

biz de kabul etmez ama yine de bir soralım dedik, kabul etti ya sağ olsun. eski kiracıları kira konusunda sıkıntı yapıyormuş sanırım, biz 1 gün bile geciktirmedik şimdiye kadar belki de o yüzden sevdi mi bizi artık bilmiyorum :) inşallah sonradan fikir değiştirmez.
ya zaten eşim bebek boyası diye bir şey duymuş o yüzden işte bebek için sağlıklı olanı yaptıralım diyor. yani tabi ki her şeyin en iyisini yapacağız ama bizim dışımızda da bir hayat var çocuğu her zaman bu şekilde koruyamayız. kendi evim olsa hiç acımam yaptırırım ama zaten evleneli 1 yıl olmadı daha, tertemiz her yer. o yüzden yanaşmıyorum. odası çok güzel zaten, dediğin gibi süsleyip püsleyince daha güzel durur.
sen de bitince fotoğrafını koyarsın canım merak ettim iki rengi, çok güzel olacaktır muhakkak :)

Kizlar yarın 2 günlüğüne cinarciga gidicez esimle denize girmeyi düşünüyorum ama biliyosunuz idrar yolu enfeksiyonunuda daha yeni atlattim ama kumsalda öylece oturmakta istemiyorum napicam bilmiyorum

valla ben korkmadan adalarda denize girdim marmara denize girmeyin diyorlar bişeycik yok şuanda inşallah olmaz

buarada sabah ilk defa bacak kasılması yasadim cok kötü biseymis hemen masaj yaptim düzeldi ama cok canım yandı.

valla ben korkmadan adalarda denize girdim marmara denize girmeyin diyorlar bişeycik yok şuanda inşallah olmaz
Valla cnm bende iki gun gttm biyere grdm denize. Pztesı gunude 1 hafta tatıle gıdıcem inş. Hiçbir sorun yok. Sıcaklarda gır rahatlatsın cnm. Zaten denizi gorunce az cok pismi temizmi anlarsın

Valla cnm bende iki gun gttm biyere grdm denize. Pztesı gunude 1 hafta tatıle gıdıcem inş. Hiçbir sorun yok. Sıcaklarda gır rahatlatsın cnm. Zaten denizi gorunce az cok pismi temizmi anlarsın
eger temizse girerim artik zaten rahatlayip ferahlamaya ihtiyacim var sicaklardan cok daraldim o arada anneme karaciger biyopsisi yapildi stres oldum iyice

Eşyalar bi gelsin o zaman da koyarım resim canım sizede kolay gelsin . Bu arada biz marshall hijyen serisinden boyadık

Eklentiler

• image.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…