Canım bende uygun dıye tercih edıyorum aslında .. Bide ikea modeline benzettim dolabı falan .. Burada gezdik mobılyalar clk hantal satafatlı ıstemıyorum zaten odasını pembe mavi capcanlı yaptık mobılya sade olsun .. Sende tecrubelisin bize herkes zaten büyüyünce istemeyebılır dedi bari yenisini alırken içimiz yanmaz dedik .. Ben şımarık olmasın çalışıp kendi yapsın desemde ilerisinde ne olur bilinmezçok uygunmuş tek çocuk olsaydı hemen alırdım ama malum bu benim 2 .kızım beşiği bizim odaya kurcaz ilk zamanlar öyle oluyor gece sürekli kalkıyosun haliyle
Ben iyice korktum bitki çaylarından hiç içmıyorum artık .. Bide sıcak ya havalar ihtiyac duymuyorum sanırım ..Sagol canm. Aynen bende bitki çaylarını cok severim. Arada rezene içiyorum okadar.sutu cogaltıyomuş. Ama fazlası zarar tabi herseyin
Eki Görüntüle 1224040 Eki Görüntüle 1224041 Eki Görüntüle 1224043 Arkadaşlar bu uyku setlerinden hangisi daha güzel sizce?
2.model sanki daha guzel gibi geldi . Zaten birbirine benzer tarzda aradaki gri çizgiyi beğendimEki Görüntüle 1224040 Eki Görüntüle 1224041 Eki Görüntüle 1224043 Arkadaşlar bu uyku setlerinden hangisi daha güzel sizce?
Bu resimdekiler ikea degil sanırım. Ya bilemiyorum ki ben oda yapamicam yerimiz yok onun yerine yatak odama ikea parmaklıkli yataklardan alicam. Salona da sepet besik. Zaten iki kişi zor sığıyoruz eve. Bakalım nolcak. Imkanım olsa yapardım bende oda ikea nin ürünleri bebeklere zararsız diye biliyorum. Ama resimdeki oda da cok sade ve guzel. Vosvoslara bakicam netten cok beğendimAaa bak iyi denk gelmiş sare ismi cpk hoş hemde bi tanıdıgımın kızı var bi tatlı ki sorma ben isim koyarken isim ne kadar guzel olursa olsun sevmediğim birindeyse kullanıyorum.. Sare Hanım'a da yaparsınız bi kaneviçe .. Yaa ben cok karasızım odada ikeanın dolabı , beşiği çok minik geldi .. Ama nette de bakıyorum millet o kadar guzel odalar yapmış ki ikea modelleriyle .. Ben Ankara'da bi mağazada beğendim resmini atıyım .. Tatlım bi arada vosvoslar da elbecerisine cpk gerek yok kurdale gecırmişşer o kadar ..
Konuyla alakalı değil ama bişey sorucam sizlere ben Sata göre 24+1 im doktorun ölçümüne göre 25+1 im ve yarın için ayrıntılı ultrason çekilecek sizce geç kalmış mıyım lütfen beni bilgilendirir doktoruma da ulaşamıyorumKızlar ben buaralar cok domates yıyorum. Bir sakıncası varmıdır acabaya.
Ya bdnim yatak odama ne alıcam onu bılmıyorum .. Odam kadar küçük ki ondan bebişe odayı hemen yapıyorum ikea değil baby hope dıye bi marka . Yatak oda için bakmam laxım ne olacağına anca yatak ucuna koyabılurım aldığımız beşiğiBu resimdekiler ikea degil sanırım. Ya bilemiyorum ki ben oda yapamicam yerimiz yok onun yerine yatak odama ikea parmaklıkli yataklardan alicam. Salona da sepet besik. Zaten iki kişi zor sığıyoruz eve. Bakalım nolcak. Imkanım olsa yapardım bende oda ikea nin ürünleri bebeklere zararsız diye biliyorum. Ama resimdeki oda da cok sade ve guzel. Vosvoslara bakicam netten cok beğendim
Cam balkon olayı süper olmuş yaa ah biz onu demedik bile kabul etmezler dıye .. Biçok eşyanı toplar .. Sorun ne bılmıyorum ama canını sıkma umarım en kısa zamanda geçer ..duvar kağıdı bende baktım ama cok pahalı geldi . Bi duvarı hesaplaşdık biz 90 Tlye geldi . Zaten boyayı da hijyen dıye gruptan aldık onlarda normale gore pahalı .. Bi odayı zaten perde aksesuarlar süslüyor .. Nette cok guzel konseptler var bi bak fikrin oturur hiç aklımızda yokken biz odayı iki renk yaptık . Pembe ve mavi olarak . Mavinin üzerinede süsler yapcaz .. Sarıda guzel olur tabi zaten süsle güzelleşiyor odalarselam kızlar, sabah tan beri koşturmaktan bi hal oldum eşimle bir kaç işimiz vardı halledelim dedik ama hava da çok sıcak mahvoldumbu aralar can sıkıcı şeyler üst üste gelmeye başladı, keyifsizim biraz, bir de anneme eşime belli etmemeye çalışayım derken daha kötü oluyorum. inanılmaz duygusalım üstelik, halim hal değil yani bakalım sonum hayrolsun.
kuzuların odalarını hazırlamaya girişmişiz hepimiz, artık zaman daralıyor tabi :) biz evlenirken eşim bekar evinden dolabını getirmişti 3 kapılı küçük bir şey, onu boş odaya koymuştuk. şimdi bebek odası yaparken onu ne yapacağız diye düşünürken ev sahibine soralım dedik acaba cam balkon yapar mı diye. o da yaparım dedi sağolsun, bu günlerde duyduğum tek iyi haber bu oldu. şimdi kasıma kadar yapacak balkonu eşyaları da oraya taşıyacağız. eşim odayı boyayalım bir tarafı duvar kağıdı yapalım falan diyor ama ben istemiyorum ya kendi evimiz değil sonuçta. perdesiyle halısıyla süsleriyle gayet güzel olur bence, boyası da hani şu çok açık sarı boyalar oluyor ya onlardan. kötü durmaz sonuçta değil mi?
Şimdiye kadar 3 kılo ise süpersin .. Ben son bi ayda 3.5 kılo almışım .. Toplamda 9 kılo aldım ama benim ekstra bi durumum vardı .. Bende refludem dolayı hamılelik öncesi normal kilomdan 8 kılo vermişti. Her sabah istifra ve sabah öğle yemek yıyemıyordum .. Hamılelikle işi bırakınca stres gıttı ve benim beslenmem düzeldi .. Stres gıtti işten sonra bi kere istifra etmedim cpk şükür.. Şimdi doguma kadar nasıl olurum bılmıyorum su an hala bakıldığında dar giymediğimden hsmıle oldugum cok belli olmuyor ..
Cam balkon olayı süper olmuş yaa ah biz onu demedik bile kabul etmezler dıye .. Biçok eşyanı toplar .. Sorun ne bılmıyorum ama canını sıkma umarım en kısa zamanda geçer ..duvar kağıdı bende baktım ama cok pahalı geldi . Bi duvarı hesaplaşdık biz 90 Tlye geldi . Zaten boyayı da hijyen dıye gruptan aldık onlarda normale gore pahalı .. Bi odayı zaten perde aksesuarlar süslüyor .. Nette cok guzel konseptler var bi bak fikrin oturur hiç aklımızda yokken biz odayı iki renk yaptık . Pembe ve mavi olarak . Mavinin üzerinede süsler yapcaz .. Sarıda guzel olur tabi zaten süsle güzelleşiyor odalar
Kizlar yarın 2 günlüğüne cinarciga gidicez esimle denize girmeyi düşünüyorum ama biliyosunuz idrar yolu enfeksiyonunuda daha yeni atlattim ama kumsalda öylece oturmakta istemiyorum napicam bilmiyorum
Valla cnm bende iki gun gttm biyere grdm denize. Pztesı gunude 1 hafta tatıle gıdıcem inş. Hiçbir sorun yok. Sıcaklarda gır rahatlatsın cnm. Zaten denizi gorunce az cok pismi temizmi anlarsınvalla ben korkmadan adalarda denize girdim marmara denize girmeyin diyorlar bişeycik yok şuanda inşallah olmaz
eger temizse girerim artik zaten rahatlayip ferahlamaya ihtiyacim var sicaklardan cok daraldim o arada anneme karaciger biyopsisi yapildi stres oldum iyiceValla cnm bende iki gun gttm biyere grdm denize. Pztesı gunude 1 hafta tatıle gıdıcem inş. Hiçbir sorun yok. Sıcaklarda gır rahatlatsın cnm. Zaten denizi gorunce az cok pismi temizmi anlarsın
Bende kırmızı olcak diye korkuyrmBirara ben de takmıştım domatese tuzlayıp tuzlayıp yiyordum kızım domates güzeli olacak diyordum ben bir zararını görmedim ama yinede araştır istersen:) Allah sağlıkla kavuştursun...
Cok gecmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin inşallaheger temizse girerim artik zaten rahatlayip ferahlamaya ihtiyacim var sicaklardan cok daraldim o arada anneme karaciger biyopsisi yapildi stres oldum iyice
Eşyalar bi gelsin o zaman da koyarım resim canım sizede kolay gelsin . Bu arada biz marshall hijyen serisinden boyadıkbiz de kabul etmez ama yine de bir soralım dedik, kabul etti ya sağ olsun. eski kiracıları kira konusunda sıkıntı yapıyormuş sanırım, biz 1 gün bile geciktirmedik şimdiye kadar belki de o yüzden sevdi mi bizi artık bilmiyorum :) inşallah sonradan fikir değiştirmez.
ya zaten eşim bebek boyası diye bir şey duymuş o yüzden işte bebek için sağlıklı olanı yaptıralım diyor. yani tabi ki her şeyin en iyisini yapacağız ama bizim dışımızda da bir hayat var çocuğu her zaman bu şekilde koruyamayız. kendi evim olsa hiç acımam yaptırırım ama zaten evleneli 1 yıl olmadı daha, tertemiz her yer. o yüzden yanaşmıyorum. odası çok güzel zaten, dediğin gibi süsleyip püsleyince daha güzel durur.
sen de bitince fotoğrafını koyarsın canım merak ettim iki rengi, çok güzel olacaktır muhakkak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?