- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
gule gule kullanın bu modelin adı ne acaba ?
Sagol canm.Chicco Trio Sprint Travel Sistem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gule gule kullanın bu modelin adı ne acaba ?
Dogururmuyum dersin? Elbet dogacakta Insallah ben dogurabilirim :) catir catir cutur cutur :) benim karnimdan bazen kizim hareket ettikce cit diye bi ses geliyor sizdende geliyormuu? Nasil tarif etsemki bildigin cit ediyor..
ben de bunu bir kaç hafta önce öğrendim biraz düğümü biliyodum sonra kendimi geliştirdim bebe bize neler yaptırıyo. hayat boyu okuldu işti bir türlü yapmadıgım yapmak istemedigim seyleri yaptırıyo valla kendime şaştım kaldım.
benim de öürenciliklerim işte. ya ben evi parabenle doldurdum kullancam.
bu arada babyme marka e-bebekten aldığımız yüzey temizleyicisini dolabı silmede kullandım da. çok kimyasal bir kokusu var hic begenmedim. Siz neler kullanıyorsunuz yüzey temizleyicisi olarak. of daha iyisi yok mu bunların
Canim cok geçmiş olsun moralini yuksek tut inş bebisin güzel bi zamanda gelecek sakin kendini uzme güzel haberlerini bekliyoruz tatlim..kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum
dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy
şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
![]()
Ben sebamed un sabunuyla sampuanini aldim canim.. Çok karistirma kafani ilk zamanlar birer damla sampuanla yikanacaklar zaten sanmıyorum ki çok zararli bir şey olsunmerhaba kızlar. belki çoktan konuşulmuştur ama o kadar çok sayfamız var ki oku oku bulamadım. hangi şampuan ve bebe yağını aldınız? sebamed alacaktım. sakın almayın zararlı maddeler var diye yorum okudum. bübchen sete rastladım geçen bir mağazada 55 tl falandı. onun da kremini önermemişler. hiç kendimi bunaltmayım. marketten dalin veya johnson baby set alayım diyorum. iyice aklım karıştı.
Maşallah canm yusuf pasaya:) ayni gerginlik bende de oluyo doğumla ilgili de unutmaya calisiyorum.. Agresiflik terslik dersen hamileliğin basindan beri hepsi bende adamin burnundan getirdim bi tane daha yapalim diyesi kalmadi:) annem bile sen dogurana kadar kocan seni bosamazsa daha bosamaz diyo:) 9 ay teror estirdim lohusalikta naparim bilmiyorum.. İnşallah bi de bunalim falan cikarmayiz 40 gün hayirlisiyla geçip gider..kızlar bizimki de dönmedi henüz dr döner die tahmin ediorum dedi biraz aşağıya inmiş bunun devamı da gelecektir dedi hiç olumsuz yorum yapmadı 38e girene kadar yolu var Rabbim yardımcımız olsun zaten sürekli hareket modundalar bizim prens fena ittiriyor bu ara sepsert oluyor ittirdiği yer bi de hıçkırıklarımız cok ii .. kızlaaaaar buarada çok stres modundayım herkese gıcık oluyorum bazen anneme bile .. tamam tecrübe ii de geriliyorum sürekli konuşanlardan şimdi ki konumuz lifti dedim minicik bebeğe ne lifi ben alcam internette okudum die bi gereksiz eleştirdiler beni yengemle ondan önce de tutturdu yakın arkadaşı kapı süsümü yapacakmış demiş var beğendiği bikaç model die yani maşallah sürekli bir yorum sürekli bi eleştiri ben de sinirliyim konuşuyorum susup umursamasam en güzeli ama yok yapamıyorum offf off daha ne günler bizi beklio bkalım daha bunun görümce versiyonları olacak inşallah Yusuf u kucağıma aldığımda herkesi kulakardı ederim tecrübeli anneler siz neler yaşadınız bi anlatınn lütfennnnnn bu gerginliğin çözümü ne bi de sanırım yaklaştıkça doğum ben kimseye itiraf edemesem de size ediim çok heyecanlanıorum ve geriliorum![]()
Eki Görüntüle 1290449 Begenilerinize sunuyorum.olmadi baskami denesem???? Renklerin tam tersinide uygulicam 130 tane cikti kurabiye..yarisida pembe ana renkli olur...
kızlar bi çoğunuzdan hafta olarak öndeyim, aralık başı çünkü 40 hafta bitimi. o yüzden de bazı şeyleri sizden önce yaşamaya başlıyorum sanırım fiziksel manada. bebeğin hareketleri bugünlerde canımı acıtmaya başladı kimi zaman, böyle olan var mı? önceden pırpır ederdi, sonra kuvvetli tekmeler atmaya başladı, yer daralınca hareketleri kısıtlandı itme şekline döndü, şimdiyse en ufak hareketini hissediyorum ve kimi zaman özellikle de kasık bölgemi acıtıyo. benim gibi olan var mı?
Benimde cok canimi acitiyo.basit bi aci degil siddetli bi aci.karnimin sekli degisiyo hareket ettikce.kasiklarimi zaten cok agritiyo.cikinca bende onun poposunu acitcammm![]()
yalnız değilim o zaman.. evet ısıralım popolarını, ayaklarını bunların.. :)
Ben ben ben. Curutuyor Inanki vucudumu..o cit sesleride yeri genisletme sesimidir nedir hani kolunu kipirdatinca bi citlar ya onun gibi bu aralar artti bu sesler..ayaklar nerdeyse o bolgemi acitiyor...inanki bazen sinirlenip popon nerde senin diye vuruyorum :) ve o sekilde tekmelerden aciyinca karnim cok yoruluyorum oturdugum yerde yoruluyorum yani.herrr hareketini hissediyorum.hatta esim gecenlerde tutturdu burnu bu diye ::) komedi hevesini kirmak istemedim sustumkızlar bi çoğunuzdan hafta olarak öndeyim, aralık başı çünkü 40 hafta bitimi. o yüzden de bazı şeyleri sizden önce yaşamaya başlıyorum sanırım fiziksel manada. bebeğin hareketleri bugünlerde canımı acıtmaya başladı kimi zaman, böyle olan var mı? önceden pırpır ederdi, sonra kuvvetli tekmeler atmaya başladı, yer daralınca hareketleri kısıtlandı itme şekline döndü, şimdiyse en ufak hareketini hissediyorum ve kimi zaman özellikle de kasık bölgemi acıtıyo. benim gibi olan var mı?
Hoşgeldin canimm....
Ben de de ayni durum var ve tam kapatmis yani total... Seninkinin derecesi nedir acaba??
Rabbim hepimizin meleklerimizi sağ salim almayi nasip etsin inşallah....
Amway loc ben kullanmiyorum ama annemin senelerdirrrr bir numarali temizlik maddesi o..kokusu guzel hos ama cokda degil...cok kopurmuyorda...dogum olduktan sonra emzirme donemi var canim :)hee sonra sarkık popolu olsunlar .
friendly yuzey temizleyicisi bulamadım hiç bi yerde. amway Loc sipariş ettim. gelince bir de onu denicem. hiç kullanmadım o kokuyor mu acaba
dogum olunca ilk iş![]()
Ayy çok guzel olmuş bu kurabiyeler ellerine saglik:)Eki Görüntüle 1290449 Begenilerinize sunuyorum.olmadi baskami denesem???? Renklerin tam tersinide uygulicam 130 tane cikti kurabiye..yarisida pembe ana renkli olur...
canım benim tam kurban bayramı sıraları bu kaşıntı oldu canım deterjanlarda yapıyor el sabununu değiştirdim ben geçti sende bi kontrol et değiştirmeye çalış inşallah öyledirGünaydin kizlar sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadim kac kere dusa girdim sayisini unuttum bu gece iyiden iyiye cildirdim en sonunda sizmisim karacigerde saglam son gunlerimi boyle yorgun gecirmek hic iyi olmadi gece olmasindan korkar oldum![]()
Eki Görüntüle 1290470 Veeee biz hemde kalibimiza sigmazken :) karnimin buyudugunun gostergesi olan bu pardesumu ayri seviyorum :) digerlerindd belli olmuo :)