- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum
dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy
şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun
![]()
Allah yrdımcın olsun sağlıkla olsun inşallah.
benimde son eksik banyo malzemeleri kaldi burda yurtdisinda penaten markasi var genelde onu kullaniyorlarama @raziyesilyayla canim sen hangisinden aldin yada almayi düsünüyorsun marka olarak
benim de arkadaşım almanyada 2 ay önce dogum yapmıştı. Eşimin de almanya seyahati olunca arkadasımdan penateni öğrendim onu kullanıyor ve övüyordu, orda herkes onu kulanıyormuş bir de weleda markası. iki markadan da stok yaptım. inşallah kullanacağız : )
bu arada ben de bugun bebişin dolabını karyolasını cekmecelerini yeniden sildim. havalandırdım. yaylı yatagını da balkonda havalandırıyorum. bu 2. silişim. artık bu hafta buyuk işlere kalkışırım herhalde bugun artık dısarda fazla gezemedigimi anladım. hemen yoruldum cunku basım döndü felan hemen eve döndüm. Bavul aldım o kadar. bavulum da buyuk oldu ama işte guzel guzel sıgar ne yapayım.