2014 Aralık Anneleri

:KK42::KK42:kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum:KK43: dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy:KK43: şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun:KK43:

Allah yrdımcın olsun sağlıkla olsun inşallah.

benimde son eksik banyo malzemeleri kaldi burda yurtdisinda penaten markasi var genelde onu kullaniyorlarama @raziyesilyayla canim sen hangisinden aldin yada almayi düsünüyorsun marka olarak

benim de arkadaşım almanyada 2 ay önce dogum yapmıştı. Eşimin de almanya seyahati olunca arkadasımdan penateni öğrendim onu kullanıyor ve övüyordu, orda herkes onu kulanıyormuş bir de weleda markası. iki markadan da stok yaptım. inşallah kullanacağız : )

bu arada ben de bugun bebişin dolabını karyolasını cekmecelerini yeniden sildim. havalandırdım. yaylı yatagını da balkonda havalandırıyorum. bu 2. silişim. artık bu hafta buyuk işlere kalkışırım herhalde bugun artık dısarda fazla gezemedigimi anladım. hemen yoruldum cunku basım döndü felan hemen eve döndüm. Bavul aldım o kadar. bavulum da buyuk oldu ama işte guzel guzel sıgar ne yapayım.

Merhabalar
Ben de aralık annesiyim inşallah. Bu başlığı da yeni gördüm. O kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadım.
Aslinda biçok konuda almak istediğim biçok fikir var. Bundan sonra takip ederim artık inşallah :)
hoşgeldin bacım....

Hoşbulduk :)
Ya ben bisey sorucam. Bebegin ne zaman dönmesi gerekiyor? Benim cuma kontrolum var döndü mü dönmedi mı bilmiyorum yani. Şimdi dönmüs olması gerekir mi?

:KK42::KK42:kızlar şun çok kötüyüm hastanede yatıyorum:KK43: dün lekelenme var demiştim bir süre sonra da doktora gittim yatış yaptılar... tam taburcu olacakken baya bir kanamam oldu ki riskli bir gebelik için enn olumsuz şeyy:KK43: şuan da hastene yatıyorum... lütfen bana bol bol dua edin dualarınıza çook ihtiyacım var...içinizden ne geliyorsa okuyun:KK43:
Canım yaa buraya bunu yazdığından beri dua ediyorum, Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin inşallah bebişini, sağlık durumundan bizi haberdar et, eminim benim gibi birçok anne adayı sana dua ediyor ve seni merak ediyordur.

kızlar bizimki de dönmedi henüz dr döner die tahmin ediorum dedi biraz aşağıya inmiş bunun devamı da gelecektir dedi hiç olumsuz yorum yapmadı 38e girene kadar yolu var Rabbim yardımcımız olsun zaten sürekli hareket modundalar bizim prens fena ittiriyor bu ara sepsert oluyor ittirdiği yer bi de hıçkırıklarımız cok ii .. kızlaaaaar buarada çok stres modundayım herkese gıcık oluyorum bazen anneme bile .. tamam tecrübe ii de geriliyorum sürekli konuşanlardan şimdi ki konumuz lifti dedim minicik bebeğe ne lifi ben alcam internette okudum die bi gereksiz eleştirdiler beni yengemle ondan önce de tutturdu yakın arkadaşı kapı süsümü yapacakmış demiş var beğendiği bikaç model die yani maşallah sürekli bir yorum sürekli bi eleştiri ben de sinirliyim konuşuyorum susup umursamasam en güzeli ama yok yapamıyorum offf off daha ne günler bizi beklio bkalım daha bunun görümce versiyonları olacak inşallah Yusuf u kucağıma aldığımda herkesi kulakardı ederim tecrübeli anneler siz neler yaşadınız bi anlatınn lütfennnnnn bu gerginliğin çözümü ne bi de sanırım yaklaştıkça doğum ben kimseye itiraf edemesem de size ediim çok heyecanlanıorum ve geriliorum :cry::cry:

Merhabalar
Ben de aralık annesiyim inşallah. Bu başlığı da yeni gördüm. O kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadım.
Aslinda biçok konuda almak istediğim biçok fikir var. Bundan sonra takip ederim artık inşallah :)
vallahi bacım 3 ayrı dr a gittim.. devletteki dr ooo merak etme son ana dek dönebilir dedi... önce normal doğum o olmassa sezeryan yapıyoz artık katı kurallar dedi... özel deki bişey demiyor bu haftaya geldik...ısrarla kafası azcık aşağıda dedi...
ama bir arkdşm gökçecim dönmediyse daha dönmez dedi.... canımı sıktı ama bakalım....
benim sıkıntım 5.aydan beri bebek alttarafımda.. o yüzden yukarı çıkamadığı için yeri de darmış dönmemesi ihtimali varmış...ama dönedebilirse normal doğum daha kolay oluyormuş karnı aşağıda bebeği taşıyanalrda... bilemiyorum böyle bir yorum yaptı özel dr daki ebemiz

vallahi bacım 3 ayrı dr a gittim.. devletteki dr ooo merak etme son ana dek dönebilir dedi... önce normal doğum o olmassa sezeryan yapıyoz artık katı kurallar dedi... özel deki bişey demiyor bu haftaya geldik...ısrarla kafası azcık aşağıda dedi...
ama bir arkdşm gökçecim dönmediyse daha dönmez dedi.... canımı sıktı ama bakalım....
benim sıkıntım 5.aydan beri bebek alttarafımda.. o yüzden yukarı çıkamadığı için yeri de darmış dönmemesi ihtimali varmış...ama dönedebilirse normal doğum daha kolay oluyormuş karnı aşağıda bebeği taşıyanalrda... bilemiyorum böyle bir yorum yaptı özel dr daki ebemiz

Benim de bur arkadaşımın aşağıdaydı bebeği döndü. Ben de bu konuyla alakali devamlı bişeyler okuyorum. Benim de kafam karıştı.

kızlar bizimki de dönmedi henüz dr döner die tahmin ediorum dedi biraz aşağıya inmiş bunun devamı da gelecektir dedi hiç olumsuz yorum yapmadı 38e girene kadar yolu var Rabbim yardımcımız olsun zaten sürekli hareket modundalar bizim prens fena ittiriyor bu ara sepsert oluyor ittirdiği yer bi de hıçkırıklarımız cok ii .. kızlaaaaar buarada çok stres modundayım herkese gıcık oluyorum bazen anneme bile .. tamam tecrübe ii de geriliyorum sürekli konuşanlardan şimdi ki konumuz lifti dedim minicik bebeğe ne lifi ben alcam internette okudum die bi gereksiz eleştirdiler beni yengemle ondan önce de tutturdu yakın arkadaşı kapı süsümü yapacakmış demiş var beğendiği bikaç model die yani maşallah sürekli bir yorum sürekli bi eleştiri ben de sinirliyim konuşuyorum susup umursamasam en güzeli ama yok yapamıyorum offf off daha ne günler bizi beklio bkalım daha bunun görümce versiyonları olacak inşallah Yusuf u kucağıma aldığımda herkesi kulakardı ederim tecrübeli anneler siz neler yaşadınız bi anlatınn lütfennnnnn bu gerginliğin çözümü ne bi de sanırım yaklaştıkça doğum ben kimseye itiraf edemesem de size ediim çok heyecanlanıorum ve geriliorum :cry::cry:
bende de bir saldırganlık haliiiiii var... ve la havle mi çeksek ne... daha bunun lohusalık sendromu varki yakın zamanda çok relaks bir arkdşm bile anasına eşine neeler neler etmiş anlatıyor.. çok iyi alttan almaları lazım diyor... ama bakalım.. benim anamda eşimde almaz....
hatta geçen kitapta babalar için olan bölüme geçtim eşime al okuda iyi davran bana diyorum... o ise
tosunu bir doğur senin pabucun dama tahtın düşüyor... sonra senlemi ilgileneceğmi sanıyon demez mi :(
gelde dellenmee .... gerilme... uff uff tecrübeliler bize bir yol gösterseee bencede :)

Himm bu 32 den dedigin sertliği falan oluyor sungerin sanirim di mi canim yani koltuk minderleri gibi olmali anladigim.. Çok tesekkur ettim:*
Evet canim. Hayirli olsun.
Allah yar ve yatdimcin olsun canim.ama korkma artik sen.kuyruguna gelmissin,36 haftayi tamamlamissin ya. Valla biz hayal gibi bakiyoruz 36 ya ;))) rahat ol.hiiic bisi olmaz alkahin izniyle.dualarimizla yanindayiz.haberdar et bizi. Allahim herkesi mutlu etsin bu zorlu bekleyisten sonra. ;)))

bende de bir saldırganlık haliiiiii var... ve la havle mi çeksek ne... daha bunun lohusalık sendromu varki yakın zamanda çok relaks bir arkdşm bile anasına eşine neeler neler etmiş anlatıyor.. çok iyi alttan almaları lazım diyor... ama bakalım.. benim anamda eşimde almaz....
hatta geçen kitapta babalar için olan bölüme geçtim eşime al okuda iyi davran bana diyorum... o ise
tosunu bir doğur senin pabucun dama tahtın düşüyor... sonra senlemi ilgileneceğmi sanıyon demez mi :KK43:
gelde dellenmee .... gerilme... uff uff tecrübeliler bize bir yol gösterseee bencede :)

kuzum bende kitapta babaların okuması gereken kısmı eşime sesli okudumm hiçç üzerine alınmadı sanki biliorum yardımcı olur destek olur ama önemli olan beni biraz da pohpohlaması o dönem ben kendimi biliorum herkese kahredicem .. en başından bana kahrediosun zaten dio .. zor işimiz ya belki bebekle birlikte bizde büyürüz diyorum bazen de huylu huyundan vazgeçmez diyorum hadi hayırlısııııııııı tecrübelileeeeerr yardımmmmm

Allah yar ve yatdimcin olsun canim.ama korkma artik sen.kuyruguna gelmissin,36 haftayi tamamlamissin ya. Valla biz hayal gibi bakiyoruz 36 ya :KK66:)) rahat ol.hiiic bisi olmaz alkahin izniyle.dualarimizla yanindayiz.haberdar et bizi. Allahim herkesi mutlu etsin bu zorlu bekleyisten sonra. :KK66:))
Çok sagol Allah razi olsun canim ben 35+1 im biraz erken aslinda.. Bir de birtakım riskler beni ürpertiyor

Merhabalar
Hoşgeldiiin :)

Çok sagol Allah razi olsun canim ben 35+1 im biraz erken aslinda.. Bir de birtakım riskler beni ürpertiyor
Nasıl oldun, taburcu ettiler mi? Kötü bi durum yoktur inşallah.

Canım yaa buraya bunu yazdığından beri dua ediyorum, Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin inşallah bebişini, sağlık durumundan bizi haberdar et, eminim benim gibi birçok anne adayı sana dua ediyor ve seni merak ediyordur.
Çok sağol canimm biliyorum Allah hepinizden razi olsun iyi ki varsiniz.... Bir değişiklik oldukça buraya da yazmaya calisirim insallah

kızlar ben şimdi pazen kumaş aldım tam Aralık ayına uygun yumuş ve sıcacık. 1.5 mt kadar aldım yarıya böldürdüm artık kenarlarını yapıp bir güzel sararım bebişi kurularım altına sererim elimin altında olsun.

bu da alttaki 100x100 lük mermerşahin kumaşından kurulama bezim dün bitirdim
üstteki de mendillerden biri şu anda henüz bitirmedim.

siz bugün ne işler bitirdiniz ?

Eklentiler

• fotoğraf (1).webp
    fotoğraf (1).webp
    118,6 KB · Görüntüleme: 92
Back
X