2014 Aralık Anneleri

canim benim allah yardimcin olsun kendine dikkat et az kaldi dayan canim. kötü düşünceleri kafandan sil sukret sayili gun kaldi en olumsuz olacak sey bebis gelir bikaç gun kuveze ihtiyaç duyar sinirlari coktan astik ya ben hepimiz adina cok seviniyorum.
Haklisin canim doğru söylüyorsun inşallah dediğin gibi olur her şey:KK42:

Arkadaslar bebek arabasını anca atabılıyorum resmini .. Umarım memnun kalırız size de belki fikir olur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    image.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 116
raziyesilyayla raziyesilyayla bacım kendine haksızlık etme gayet fit duruyon.. ayrıca çatır çatır da doğurursun evel allahhh:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
Dogururmuyum dersin? Elbet dogacakta Insallah ben dogurabilirim :) catir catir cutur cutur :) benim karnimdan bazen kizim hareket ettikce cit diye bi ses geliyor sizdende geliyormuu? Nasil tarif etsemki bildigin cit ediyor..

benimde son eksik banyo malzemeleri kaldi burda yurtdisinda penaten markasi var genelde onu kullaniyorlarama raziyesilyayla raziyesilyayla canim sen hangisinden aldin yada almayi düsünüyorsun marka olarak
Canim acikcasi burada en Iyi weleda diyorlar en dogali oymus..penaten yada bubchen burada cok uygun zaten turkiyeye gore biliyorsun..ama ben eczaneye gidip soguk pres sizma zeytinyagi doldurttum..arkadaslarimin hepsi almis hemde weleda daha cocuklari iki yasina yaklasti yeni yeni kullanmaya baslamislar.onlarin tavsiyesine uyucam ilk basta..ebeler onermis kesinlikle kimyasal kullanmayin demisler.heleki kafadaki konak olusumunu tek onleyen sey zeytinyagi imis.ben bakim seti olarak aventin setini aldim icinde yumusak uclu firca var iki damla zeytinyagini kafaya damlatcakmisim sonra sacini tarayacakmisim konak kesinlikle olusmazmis..eger istersem weledanin bebek yagini alabilirmisim suyuna katarmisim ve sonrasinda yaglamama gerek kalmazmis..herkes aynisini dedi simdilik almadim acikcasi.ilk cib cibdan sonra bakarim duruma ama sampuan dusunmuyorum en fazla alirsam bebe yagi...hem boylece bebegin kendi kokusu uzerinde kaliyormuss..heryer dolu rossmann dm ..elbet gider aliriz lazim olursa..pisik felan olursa totoda o zamanda pamuklu eski usul bez kullancam..daha almadim ama konusu gecmisti aklimizin kosesinde duruyor yani..sunger aldik dogal gercek sunger zimocco sungeri..onunla ovalicaz bakalim :) ama oneri weleda :) cok uzun oldu kusura bakma :)

QUOTE="neverthemummy, post: 37589281, member: 620258"]raziye hoşgeldin , önceki sayfalarda sana yazılanlar var gözattın mı[/QUOTE]
Attim sanirim cevapladimda ;) kimseyi atlamamisimdir ins.. sen baya maharetliymissin ya yawww igne oyalari felan :) bi bilmedigim o kaldi benim ablam evde kendi kendine ogrendi bn bilmiyorum :( normal oya da kaldik :) cok guzel olmus eline saglikk

QUOTE="dilek2014, post: 37589161, member: 602397"]Arkadaslar bebek arabasını anca atabılıyorum resmini .. Umarım memnun kalırız size de belki fikir olur[/QUOTE]
Araba cok kullanisliya benzio iyi saglikli gunlerde kullanin ins. Senin oda ne guzel oyle yaaa resmini koysanda gorsek dilek baciiii.bayildim renklere bide cupcake desenli mindere :)

Benm telin bi garezi var sanirim bu siteye yaaa.sapun sacma icraatlerim olmus alinti yapamamisim. Dilek ve neverthemummy gorur ins :)

ben de bunu bir kaç hafta önce öğrendim biraz düğümü biliyodum sonra kendimi geliştirdim bebe bize neler yaptırıyo. hayat boyu okuldu işti bir türlü yapmadıgım yapmak istemedigim seyleri yaptırıyo valla kendime şaştım kaldım.
benim de öürenciliklerim işte. ya ben evi parabenle doldurdum kullancam.
bu arada babyme marka e-bebekten aldığımız yüzey temizleyicisini dolabı silmede kullandım da. çok kimyasal bir kokusu var hic begenmedim. Siz neler kullanıyorsunuz yüzey temizleyicisi olarak. of daha iyisi yok mu bunların

Benm telin bi garezi var sanirim bu siteye yaaa.sapun sacma icraatlerim olmus alinti yapamamisim. Dilek ve neverthemummy gorur ins :)
Teşekkür ederız canım .. Daha süslemeleri bitmedi diye atmadım Raziye teyzesi .. Daha rafımız takılacak , çerçevelerimiz asılcak . Eşimde odanın mavi kısmına bulut falan yapıcak . Anam yazınca ne cok iş varmış onu farkettim

:KK61::mad::anneadayı::KK69:

ben daha hiç bişi yapamadım . napıcam ben daha bi çantamıza iğne koymadıgım gibi ev cok dagınık ve kıyafetlerimizi yıkamadık yerleştirmedik. Evi toplamadık ben yapamıyorum yaptırmak da istemiyorum :KK61:

:KK61::mad::anneadayı::KK69:

ben daha hiç bişi yapamadım . napıcam ben daha bi çantamıza iğne koymadıgım gibi ev cok dagınık ve kıyafetlerimizi yıkamadık yerleştirmedik. Evi toplamadık ben yapamıyorum yaptırmak da istemiyorum :KK61:
arada geliyo insana o haller . rahat ol canım ama önceliği hastane çantasına vermek lazım sanki dogumlar basladı bizim gruplarda da . sakın birden yapma agır gelmesin

Back
X