kızlar oğlumun hareketlerinin maşallahı var çok şükürama gel görki çok canımı acıtıyo poposunu iyice kaburgama dayıyo oturur pozisyonda durmak işkence resmen sizinkilerde artık canınızı acıtıyomu?
ayyy bayıldımm bende o ebeden istiorum ya
Kizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim
içerden mi soktu elini dısardan mı elledi kafasına anlamadım şoktayım
kızlar , bebişime ilk yaptıgım kıyafeti göstereyim başka da bişey yapamadım zaten. Bu da esprili bir ip oldugu için düz orerek yapabiliyorum diye. Sizce nasıl olmuş. Kabarık olduğu için düğmeleri bu şekilde seçtim ve bugün düğmelerin yaptım. Sonunda bittiiiii.
nasıl olmuş merak ediyorumm
huhuuuuuu kuzucum geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla saglıklı doğum nasip etsinn heyecanlanıorum siz yazdıkça ya çantam hazır diil ağlamak istiorum
kuzum cok güzel olmuş yakın arkadaşım bana bu ipten beyaz ördü çok şirin olduu .. eline sağlıkkk mis gibi giydirelim inşş
Saol csnım oyle yapıyorum senin ne işin var sosyete pazarlarında , çarşılarda :) bu arada boy konusuna baktım gercekten oyle haftamıza gore hatta esım dalga gecıyır benle aldıklarımızı giyemıycek dıye . Ben 1.68 , esim 1.83 .ayy maşallah canım ya boyu gerçekten uzun olacak. siz de mi öylesiniz. doğum boyu olarak bile 52 cm uzun sayılır. 54-55 olur heralde :) ben de her dr a gidişimde kıl tüy operasyonu yapıp gidiyorum nolur nolmaz diye iyi yapmışsın. kesinlikle dinlen kasılmalara çok iyi geliyor.
. Canım hayırlısı olsun .. Bizimde dün Dr kontrolumuz hareketliydim bana bile Dr 33 haftadayım en kotu ihtimal erken doğsa dahi bebişler gelişimin tamamladı dedi . Üzme stres yapma kendini .. Haberdar et bizi Allah yardımcınız olsunKizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim
ayy 2 aile bi de tam kabus. gerçi o hazırlığı yapınca ha 2 kişi gelmiş ha 4. neyse belki bi daha söylemezler. doğumdan sonra gelirler bebek görmeye.Valla esime bidaha söylemezlerse sesini cikarma dedim.iyi tamam dedi garibim napsin bütün hamile psikolojimi o cekiyo.Arkadaslari ilk kez gelicek bi de bitanesinin kücük cocugu var ve prematüre dogmus en cok onun durumu anlamasi lazim yani.Esimin okuluna yeni geldi.Ben hamileyim sonucta tanidmak istiyosan siz cagirin bizi öyle degil mi? Valla insanlar òyle düsüncesiz ki!Esime dedim yanlarinda sancim tutsa tutabilir yani tanimadigim hic göremedigim insanlar bunlar.Ne kadar anlayissizlar dedim.Esim de okulda bisey diyememis bana bozuldu.Onu kirmak istemem ama napiyim.Israr ederlerse bir kez daha gelin dicem napayim alacam hazir bisey dedigin gibi off of
cantam benim de hazır değil. inanki simdi doguma gitsem evde bebegi koycak yer bulamam her yer cantalar posetler eşyalar aldıklarım. bir türlü yerleştiremedim. hergun alısverişe gitmekten ve camassır yıkamaktan utulemekten perişan oldum enerjim bitince de size yazıyoum oturdugum yerden. Ne yapayım
çok geçmiş olsunn cnm. aslında günlerimiz de yakınmış. bana dr um bu saatten sonra doğsa da korkma gibi bişi demişti kilosu da iyi olduğu için. yine de iğne yaptılar demek. hayırlısı olsun gelmeyi kafaya koyduysa yapcak bişey yok :)Kizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim
yok cnm sosyete pazarına giden @esr06 . gerçi o da gidemedi heralde. ben kapı dışarı çıkmıyorum valla evdeyim. anca hafta sonu eşimle avm ye giderim. bu hafta sonu biraz işimiz kaldı. verdiğimiz siparişleri almaya gidicez o kadar.ondan sonra doğumu beklerim artık evde napiyim.Saol csnım oyle yapıyorum senin ne işin var sosyete pazarlarında , çarşılarda :) bu arada boy konusuna baktım gercekten oyle haftamıza gore hatta esım dalga gecıyır benle aldıklarımızı giyemıycek dıye . Ben 1.68 , esim 1.83 .
. Canım hayırlısı olsun .. Bizimde dün Dr kontrolumuz hareketliydim bana bile Dr 33 haftadayım en kotu ihtimal erken doğsa dahi bebişler gelişimin tamamladı dedi . Üzme stres yapma kendini .. Haberdar et bizi Allah yardımcınız olsun
SAğol canım evet geldi çok şükür. Silip yerleştirmek kaldı halledeyim onları atarım resimleri :) Canım ben karakterli perde falan istemedim sade ferah olsun istedim hep. Bak perdemiz bu
Eki Görüntüle 1295007
Bizim çalışabilir raporları da aynı denk gelmişti. 8 Ekim de çalışabilir aldım. Şİmdi 12 Kasım da gel tam 5 hafta olsun dedi. Ama benim cumartesi son iş günüm. 2 gün idare ediversinler bananeÇarşamba raporumu yazdırıp veriririm kopyasını muhasebeye.
Canım o lafı kendime dedim zaten .. Dün ben Dr oncesi eşimle buluşmadan once sıhhıyede Perş pazarına gitmiştim , oradan da kızılay İzmir cad. De bi kaç işimi hallettim . Belki de ondan oldu işte .yok cnm sosyete pazarına giden @esr06 . gerçi o da gidemedi heralde. ben kapı dışarı çıkmıyorum valla evdeyim. anca hafta sonu eşimle avm ye giderim. bu hafta sonu biraz işimiz kaldı. verdiğimiz siparişleri almaya gidicez o kadar.ondan sonra doğumu beklerim artık evde napiyim.
evet ayaklı tulumları falan giyemez :)
aa evet ya ortadan açılanlar da mantıklı. ona da bakayım sağol cnm. bana destekli şart. göğüslerim normalde de büyük zaten. emzirme döneminde iyice büyücek. penyelerle salkım saçak duruyo ve kilolu gösteriyo :)kızlar geçen gün kalıplı sutyen arıyordunuz. Dün ben ortadan acılan destekli bir model buldum. Markasını hatırlamıyorum. eve gidince yazarım. bir de ortası (emzirme olmayan) açılmayan destekli ama penye yeni inci marka buldum çok rahat . doguma kadar takarım.
Hayırlısı olsun canım. ÜZülme sakın kritik haftaları atlattın çok şükür. Haberdar et bizi. Rabbim yardımcın olsun.Kizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim
Güle güle kullanın. Ne güzel geldiği gibi silip temizlemişsin. Bizim ananemiz ve teyzemiz çok yoğundu bu hafta bir gelip temizleyemedilergünaydın kızlar,
dün mobilyalarımız geldi şükür :) kardeşimle kuzenimi çağırmıştım sağolsunlar odayı bir güzel temizlediler, mobilyayı da sirkeli suyla sildik. sabah pencereyi açıp çıktık havalansın diye ama öyle aşırı bir koku da yok ona sevindim.
bu arada bu mobilyalar mağazada bu kadar büyük görünmüyordu ya eve bir geldi kocaman kocaman hepsiodaya büyük diyordum küçücük kaldı resmen
Canım atayım resimleri ama düzen kurulmadı boş mobilyacanım odanın resimlerini bekliyorum. aynı mobilyayı almıştık bakalım sizde nasıl duruyor
Canım önden açılmalı olanlar pek rahat olmuyormuş emzirirken. Sonuçta ikisi birden açılıp çıplacık kalıyormuşsunaa evet ya ortadan açılanlar da mantıklı. ona da bakayım sağol cnm. bana destekli şart. göğüslerim normalde de büyük zaten. emzirme döneminde iyice büyücek. penyelerle salkım saçak duruyo ve kilolu gösteriyo :)
e bebekte de destekliler var bilginiz olsun..
Umarim dediğin gibi olur canim yaa söyle incecik olmayi eski kotlarima girmeyi özledim inan:)Olsun canimya saglikli bebisi kucagina alda o kilolarin hepsi gider insallah emzirme donemi var pesinden kosma donemi var hic biseycik kalmaz
Ayy azicik daha durur kuzucuk ins.. Hayirli haberlerini bekliyoruz canim:)Kizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim
Gel dicem de diyarbakir uzak olur sana simdi canim ya kiyamam:)ayyy bayıldımm bende o ebeden istiorum ya
Yok güzelim:) disardan yanlardan karnima parmaklar ini bastirdi yuvarlak bi kafa elime geldi:) tabi ben öyle bastirmaya cesaret edemezdim ondan sasirdimiçerden mi soktu elini dısardan mı elledi kafasına anlamadım şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?