2014 Aralık Anneleri

canım aynen acıtıyor bacaklarını kaburgama dogru ittiriyor epey de güçlü ..

bizim hareketler yavasladı sanki ya, cocusum hiç acıtmıyo yatarken batmalar oluyo karnım tam pozisyonunu aldırmak güç genelşde sırt ustu rahat ediyorum. onun dısında ya ben çok acı hisetmiyorum ya o acıtmıyo kuzu oldu son zamanlarda.

Benim normal gözüküyor her şey şimdilik. Umarım bir sorun çıkmaz. Doktor ne öneriyorsa onu yap bence. Bebeklerimiz gelişimini tamamladı artık tabi ama aralıkta doğması 25 kasımdan daha iyi mi olur yoksa fark eden bir şey olmaz mı bilemiyorum hiç. Doktoruna bir danış istersen. Farketmez derse düşünebilirsin. Ben de çünkü doğsa keşke diyorum artık :):) çok iyi anlıyorum seni

huhuuuuuu kuzucum geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla saglıklı doğum nasip etsinn heyecanlanıorum siz yazdıkça ya çantam hazır diil ağlamak istiorum

kuzum cok güzel olmuş yakın arkadaşım bana bu ipten beyaz ördü çok şirin olduu .. eline sağlıkkk mis gibi giydirelim inşş

huhuuuuuu kuzucum geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla saglıklı doğum nasip etsinn heyecanlanıorum siz yazdıkça ya çantam hazır diil ağlamak istiorum

cantam benim de hazır değil. inanki simdi doguma gitsem evde bebegi koycak yer bulamam her yer cantalar posetler eşyalar aldıklarım. bir türlü yerleştiremedim. hergun alısverişe gitmekten ve camassır yıkamaktan utulemekten perişan oldum enerjim bitince de size yazıyoum oturdugum yerden. Ne yapayım

kuzum cok güzel olmuş yakın arkadaşım bana bu ipten beyaz ördü çok şirin olduu .. eline sağlıkkk mis gibi giydirelim inşş

inşallah. ayy beyaz da guzel olurduu. ben en cok bu ipin pembişini sevdim. ayy seker pembesi gibi.

Saol csnım oyle yapıyorum senin ne işin var sosyete pazarlarında , çarşılarda :) bu arada boy konusuna baktım gercekten oyle haftamıza gore hatta esım dalga gecıyır benle aldıklarımızı giyemıycek dıye . Ben 1.68 , esim 1.83 .
. Canım hayırlısı olsun .. Bizimde dün Dr kontrolumuz hareketliydim bana bile Dr 33 haftadayım en kotu ihtimal erken doğsa dahi bebişler gelişimin tamamladı dedi . Üzme stres yapma kendini .. Haberdar et bizi Allah yardımcınız olsun

ayy 2 aile bi de tam kabus. gerçi o hazırlığı yapınca ha 2 kişi gelmiş ha 4. neyse belki bi daha söylemezler. doğumdan sonra gelirler bebek görmeye.

bende geçen hafta sonu sancılarım artıp erken doğum riskine girince apar topar hazırladım kuzumun eşyalarını şık bir kutu yaptım hemşire ablalarına kutu ile vereceğim sadece bikaç ufak eksik var onlarıda yarın tamamlayacağım çantanın hazırlanması ayrı bir heyecan kızlar :)

çok geçmiş olsunn cnm. aslında günlerimiz de yakınmış. bana dr um bu saatten sonra doğsa da korkma gibi bişi demişti kilosu da iyi olduğu için. yine de iğne yaptılar demek. hayırlısı olsun gelmeyi kafaya koyduysa yapcak bişey yok :)

yok cnm sosyete pazarına giden @esr06 . gerçi o da gidemedi heralde. ben kapı dışarı çıkmıyorum valla evdeyim. anca hafta sonu eşimle avm ye giderim. bu hafta sonu biraz işimiz kaldı. verdiğimiz siparişleri almaya gidicez o kadar.ondan sonra doğumu beklerim artık evde napiyim.
evet ayaklı tulumları falan giyemez :)

canım odanın resimlerini bekliyorum. aynı mobilyayı almıştık bakalım sizde nasıl duruyor

Canım o lafı kendime dedim zaten .. Dün ben Dr oncesi eşimle buluşmadan once sıhhıyede Perş pazarına gitmiştim , oradan da kızılay İzmir cad. De bi kaç işimi hallettim . Belki de ondan oldu işte .

aa evet ya ortadan açılanlar da mantıklı. ona da bakayım sağol cnm. bana destekli şart. göğüslerim normalde de büyük zaten. emzirme döneminde iyice büyücek. penyelerle salkım saçak duruyo ve kilolu gösteriyo :)
e bebekte de destekliler var bilginiz olsun..

Hayırlısı olsun canım. ÜZülme sakın kritik haftaları atlattın çok şükür. Haberdar et bizi. Rabbim yardımcın olsun.
Güle güle kullanın. Ne güzel geldiği gibi silip temizlemişsin. Bizim ananemiz ve teyzemiz çok yoğundu bu hafta bir gelip temizleyemediler Doğurucam yakında hiç birşeyimiz hazır değil. Bak yine sinir oldum. Allah'tan izne çıkıyorum da hafta içi toparlarız artık.
canım odanın resimlerini bekliyorum. aynı mobilyayı almıştık bakalım sizde nasıl duruyor
Canım atayım resimleri ama düzen kurulmadı boş mobilya ASıl halımız duvar kağıdımız perdemiz ile birlikte çekmek lazım ama temizlensin yerleşsin ondan sonra asıl fotolar gelecek.

Canım önden açılmalı olanlar pek rahat olmuyormuş emzirirken. Sonuçta ikisi birden açılıp çıplacık kalıyormuşsun Kullanamadı arkadaşım. Tabi herkesin rahatlığı başkadır oda ayrı konu.

Olsun canimya saglikli bebisi kucagina alda o kilolarin hepsi gider insallah emzirme donemi var pesinden kosma donemi var hic biseycik kalmaz
Umarim dediğin gibi olur canim yaa söyle incecik olmayi eski kotlarima girmeyi özledim inan:)

Ayy azicik daha durur kuzucuk ins.. Hayirli haberlerini bekliyoruz canim:)

ayyy bayıldımm bende o ebeden istiorum ya
Gel dicem de diyarbakir uzak olur sana simdi canim ya kiyamam:)

içerden mi soktu elini dısardan mı elledi kafasına anlamadım şoktayım
Yok güzelim:) disardan yanlardan karnima parmaklar ini bastirdi yuvarlak bi kafa elime geldi:) tabi ben öyle bastirmaya cesaret edemezdim ondan sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…