2014 Aralık Anneleri

Hatunlar 34+4 de spinal dogumla saat 19.30 da kizim dogdu.suan iyiyz.yarin taburcyz ins.
Hayırlı olsun bebeğin. mutlu, mesut büyüt inş. Yalnız siz böyle erken erken doğurunca beni bi korku alıyo. 34. haftamda yani bu pazartesi uçağa bincem 2 saat uçakta kalcam Allah göstermesin bişey olacak diye tedirgin oluyorum.

kaçk g sın ki bacım L olmadı demek ha... ben denemedim bileee amannn öyle bir eringecimki.. annem erinenin çocuğu olmaz derdiii çocuğum oluyor hala bir tembellik bir tembellik bende
şu an 74 üm. ama benim kalçam pek yoktur. pantolonlarımı falan üst bedenime göre bir beden küçük alırdım mesela. ama yine de l bedeni sıktı. daha doğrusu popo kısmı değil de üst kısmı sıktı. tam da dikiş yerine denk geliyo orası. sezeryan olacağım için ben kullanamam

ayy maşallah canım ya boyu gerçekten uzun olacak. siz de mi öylesiniz. doğum boyu olarak bile 52 cm uzun sayılır. 54-55 olur heralde :) ben de her dr a gidişimde kıl tüy operasyonu yapıp gidiyorum nolur nolmaz diye iyi yapmışsın. kesinlikle dinlen kasılmalara çok iyi geliyor.

maşallah cnm bebişine de sana da :). verdğin bilgiler için de teşekkürler. şu sırt ağrısı bende de var. hem bel hem sırt

evet sorma daha yeni toparladım kendimi:) ben normalde eli çabuk bi tipim. öyle işten güçten erinmem ama artık günler kalınca doğuma hakkaten evime yemek yaparken bile kırk kere düşünüyorum. kış için hazırladığım dipfrizdekileri kullanıyorum çabuk basit olsun diye napiyim.uykusuzluk çekiyorum belim çok ağrıyor ayakta kalınca.
senin normal doğum mu? biz 1 aralığa gün aldık sezeyan için. acaba diyorum kasım 25 e falan geri mi çektirsek. geçmek bilmiyo günler

ayy inanmıyorum ya ee gelcekler mi yani. heryerde var bu densizler demek. zaten eşlerin arkadaşları yapıyo hep. benim kendi arkadaşlarım öyle değil allahtan. biri lohusa şerbetimi yapacak. biri ben doğumdayken odayı süslücek. biri butik kurabiyemi yapmayı teklif etti ama ikizleri var kıyamam ona satın alcam..bana gelenler de eşimin çevreden. çok samimi değilim.öyle olunca mecbur hazırlık yaptım. samimi olsan müsait değilim diyebilirsin ya da bi çay kuru yemişle gönderirsin. valla hiç kasma. al bi börek daya çayı

Gunaydin kizlar acaba tuhaflik bendemi kilo almiyorum almiyorum bir gunde 1 kilo aliyorum aslinda cok kilo almadim problem degil almamda ama neden boyle oluyo bilen varmi

BAYILDIM CANIM. ÇOK GÜZEL.
Teşekkürler canım. Beğenmene sevindim.
Bende hep kasanın üzerine, ya da güç kaynağının üzerine uzatıyorum ne yapayım
Maş Allah bebişine. Boyu da kilosu da çok iyi.
Hatunlar 34+4 de spinal dogumla saat 19.30 da kizim dogdu.suan iyiyz.yarin taburcyz ins.
Allah analı babalı büyütsün. İkinci bebeğimiz sanırım Aralık annelerinin değil mi ? Hikayeni bekliyoruz.

İnşallah da bi o kadar da kiloluyum canim ya zaten evlendikten sonra 10 kg aldim üstüne 18 de simdi aldim.. Boyum olmasa hapi yutmustum cidden
Olsun canimya saglikli bebisi kucagina alda o kilolarin hepsi gider insallah emzirme donemi var pesinden kosma donemi var hic biseycik kalmaz

Kizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim

Valla esime bidaha söylemezlerse sesini cikarma dedim.iyi tamam dedi garibim napsin bütün hamile psikolojimi o cekiyo.Arkadaslari ilk kez gelicek bi de bitanesinin kücük cocugu var ve prematüre dogmus en cok onun durumu anlamasi lazim yani.Esimin okuluna yeni geldi.Ben hamileyim sonucta tanidmak istiyosan siz cagirin bizi öyle degil mi? Valla insanlar òyle düsüncesiz ki!Esime dedim yanlarinda sancim tutsa tutabilir yani tanimadigim hic göremedigim insanlar bunlar.Ne kadar anlayissizlar dedim.Esim de okulda bisey diyememis bana bozuldu.Onu kirmak istemem ama napiyim.Israr ederlerse bir kez daha gelin dicem napayim alacam hazir bisey dedigin gibi off of

Allah yardimcin olsun kimyager25 arkadasim.Insallah düzelir.Gelecekse de vardir Rabbimin bildigi.Allah yardimcin olsun.Güc versin sana ve bebise de.Hayirli haberlerini bekliyoruz.

günaydın kızlar,

dün mobilyalarımız geldi şükür :) kardeşimle kuzenimi çağırmıştım sağolsunlar odayı bir güzel temizlediler, mobilyayı da sirkeli suyla sildik. sabah pencereyi açıp çıktık havalansın diye ama öyle aşırı bir koku da yok ona sevindim.
bu arada bu mobilyalar mağazada bu kadar büyük görünmüyordu ya eve bir geldi kocaman kocaman hepsi odaya büyük diyordum küçücük kaldı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…