aa öyle mii.işte akıl akıldan üstün işte o da doğru. e bebektekinden alayım o zamanCanım önden açılmalı olanlar pek rahat olmuyormuş emzirirken. Sonuçta ikisi birden açılıp çıplacık kalıyormuşsunKullanamadı arkadaşım. Tabi herkesin rahatlığı başkadır oda ayrı konu.
Bende almadım daha. Görmeden almakta istemiyorum. Normal altı telsiz olanları kullanamazmıyız acaba diye de düşünüyorum. Ay valla kaldım çamaşırsız resmenaa öyle mii.işte akıl akıldan üstün işte o da doğru. e bebektekinden alayım o zaman
Teşekkürler canım. Beğenmene sevindim.
Bende hep kasanın üzerine, ya da güç kaynağının üzerine uzatıyorum ne yapayım
Maş Allah bebişine. Boyu da kilosu da çok iyi.
Allah analı babalı büyütsün. İkinci bebeğimiz sanırım Aralık annelerinin değil mi ? Hikayeni bekliyoruz.
Kizlar gece boyu cok kasilmam oldu hastaneye geldik simdi 1 saat önce 4 dk 1 siddeti dusuk ama düzenli kasilmalarim çıktı ciger gelistirici yaptılar alttan muayene ettiler rahimde acilma yok ama rahim.ağzı yumusak dedi ebe. simdi doktoru bekliyorum. ilac vericekmis hemde bitane daha iğne yazicak aksamda yine ciger gelistirici olucam. dogurursam yazarim
Allah anali babali buyutsun gonullllcum..seninle ayniydik bizz yaaa Inanki heyecan basti en kisa zamanda bilgilendir bizleri bebismi erkenci cikti bi durummu oldu? Masallah diyelim bu arada
Kız ne ara 4. bebek oldu. Kimler doğum yaptı ki ?yok kız, 4. bebek bu.. hatta kimyager25 doğum yaparsa 5 olcak.
canım, hayırlısı olsun, dualarım seninle. haftan gayet iyi, merak etme doğsa da. hbrlerini bekliyor olacağız.
gonullün zaten sıkıntıları vardı biraz, yatıyodu hep. ciğer geliştirici falan vurulmuştu ona da. önceki çocuğu da biraz erken olmuş hatta
Kız ne ara 4. bebek oldu. Kimler doğum yaptı ki ?
canımm cok teşekkür ederimm bence bütün kk bi numune istemeliiiii kızlaaaaar kulak verinn ..
Güle güle kullanın. Ne güzel geldiği gibi silip temizlemişsin. Bizim ananemiz ve teyzemiz çok yoğundu bu hafta bir gelip temizleyemedilerDoğurucam yakında hiç birşeyimiz hazır değil. Bak yine sinir oldum. Allah'tan izne çıkıyorum da hafta içi toparlarız artık.
Bende istedim ama gelmedicanımm cok teşekkür ederimm bence bütün kk bi numune istemeliiiii kızlaaaaar kulak verinn ..
Bende istedim ama gelmedi
Gecti canım saglık olsun bi bakıyım da bundan mı alıyım dıye bekledıydım15 gün içinde gelcek yazıyo. 15i geçti mi senin? o zamana kadar doğurur muyuz acaba :) amaan doğursam da lohusalıkta lazım olur napalım :)
Hadi hayırlısıyla Bebişlerine kavusucaksın inşallah ..Kızlar haftaya cumaya sezeryan günü verdi doktorum, çok heyecanlıyım ya :)
Kızlar haftaya cumaya sezeryan günü verdi doktorum, çok heyecanlıyım ya :)
Camasirdan yana sıkıntılı olan ben varım.95 sonrasi 100 olur herhaldeeeeeee.dun bi emzirme camasiri aldim 100 toparlamadi memislerii yaaa.destekli hangisi cnm e bebwkte.ben netten alisveris yapmayi sevmiyorum.burda alisveris merkezinde e- bebek magazasi var.oraya bakayimm.aa evet ya ortadan açılanlar da mantıklı. ona da bakayım sağol cnm. bana destekli şart. göğüslerim normalde de büyük zaten. emzirme döneminde iyice büyücek. penyelerle salkım saçak duruyo ve kilolu gösteriyo :)
e bebekte de destekliler var bilginiz olsun..
Hayırlısı olsun canım. ÜZülme sakın kritik haftaları atlattın çok şükür. Haberdar et bizi. Rabbim yardımcın olsun.
Güle güle kullanın. Ne güzel geldiği gibi silip temizlemişsin. Bizim ananemiz ve teyzemiz çok yoğundu bu hafta bir gelip temizleyemedilerDoğurucam yakında hiç birşeyimiz hazır değil. Bak yine sinir oldum. Allah'tan izne çıkıyorum da hafta içi toparlarız artık.
Canım atayım resimleri ama düzen kurulmadı boş mobilyaASıl halımız duvar kağıdımız perdemiz ile birlikte çekmek lazım ama temizlensin yerleşsin ondan sonra asıl fotolar gelecek. Eki Görüntüle 1295655 Eki Görüntüle 1295654
takipte kal swift :) doğuranların biri bursalı hatta.. memurnur, gonull, tirilaylom ve dlkozr doğurdular.
ben de istedim şimdi :)
canımm cok teşekkür ederimm bence bütün kk bi numune istemeliiiii kızlaaaaar kulak verinn ..
15 gün içinde gelcek yazıyo. 15i geçti mi senin? o zamana kadar doğurur muyuz acaba :) amaan doğursam da lohusalıkta lazım olur napalım :)
Kızlar haftaya cumaya sezeryan günü verdi doktorum, çok heyecanlıyım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?