2014 Aralık Anneleri

aa öyle mii.işte akıl akıldan üstün işte o da doğru. e bebektekinden alayım o zaman

aa öyle mii.işte akıl akıldan üstün işte o da doğru. e bebektekinden alayım o zaman
Bende almadım daha. Görmeden almakta istemiyorum. Normal altı telsiz olanları kullanamazmıyız acaba diye de düşünüyorum. Ay valla kaldım çamaşırsız resmen Eskilerin hiç biri olmuyor zaten. Acilen çıkıp almam lazım benimde.

yok kız, 4. bebek bu.. hatta kimyager25 doğum yaparsa 5 olcak.

canım, hayırlısı olsun, dualarım seninle. haftan gayet iyi, merak etme doğsa da. hbrlerini bekliyor olacağız.

Allah anali babali buyutsun gonullllcum..seninle ayniydik bizz yaaa Inanki heyecan basti en kisa zamanda bilgilendir bizleri bebismi erkenci cikti bi durummu oldu? Masallah diyelim bu arada

gonullün zaten sıkıntıları vardı biraz, yatıyodu hep. ciğer geliştirici falan vurulmuştu ona da. önceki çocuğu da biraz erken olmuş hatta

Kız ne ara 4. bebek oldu. Kimler doğum yaptı ki ?

sağol canım, siz de güle güle kullanın inş, çok güzelmiş benziyor zaten bizimkine de :)
ben önümüzdeki hafta iki gün izin alıp halledeceğim hepsini. bu akşam kayınvalidem gelecek, pazar günü annemler çeyizimizi getirecek yıkayacağız hepsini. pazartesi salı da ütüleri, yerleştirme işini halledip hastane çantamı da hazırlayıp bitireyim diyorum işlerimi. beşiğimiz gelmedi işte onu bekleyeceğiz bir de. zaten doğum tarihimiz ileri atılıyor sürekli, rahatım o yüzden :)
sen de izne ayrılıyorsun zaten, halledersin canım merak etme.

hayırlı cumalar kızlar !
ya ben dun we bugun bı mutsuz, gergın modaayım hayırlısı azonce de oturup agladım, ısın ılgınc yanı ortada sebep yok bısı yok . esım bana karsı cok ılgılı, kahwaltı hazırlar benı kaldırır, bısı ıstesem ıkıletmez, sukurler olsun , ama ewde cok sıkıldım bunaldım, dısar cıkıp gezecek enerjım yok ama Adanadayım we hawa cok guzel guneslı, cıkmak ıstıyom ama enerjıme guwenmıyom, esımde cıkarmıyo, gezemezsın yorulucaksın dıe ! ooooof bu duygusallıgı bı atsaydık

Camasirdan yana sıkıntılı olan ben varım.95 sonrasi 100 olur herhaldeeeeeee.dun bi emzirme camasiri aldim 100 toparlamadi memislerii yaaa.destekli hangisi cnm e bebwkte.ben netten alisveris yapmayi sevmiyorum.burda alisveris merkezinde e- bebek magazasi var.oraya bakayimm.

ayy çok güzel olmuş. kulpları sen mavi yaptırmıştın dimi.. çok hoş olmuş valla. bayıldım güle güle kullanın inş. yazın geldi mi peki canım? benim hazırmış ama bi gidip alamadık ya.

takipte kal swift :) doğuranların biri bursalı hatta.. memurnur, gonull, tirilaylom ve dlkozr doğurdular.

ben de istedim şimdi :)

anaa memurnur doğum mu yaptııı ne ara oldu yaa. en son yatıyorum falan diyodu ama neden oldu acaba? doğum yapanların hepsi szeryen mı kızlar bide?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…