2014 Aralık Anneleri

Canım benim devletteki doktoruma sordum özellikle. sancı olunca hemen gel baksınlar kordon boynunda mi diye dedi. 3 kere olunca sıkıntı olabilir, 1 ya da 2 kere sıkıntı olmaz inşaAllah dedi. Sıkma canını
Sağol cnm bir kere dolandı dedi işte.sancı anında bakmaları lazım bence de doktorunun dediği gibi.

Cnm evet ben burada çok okudum normal doğuma girip bebeğin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana giren.halbuki en başta dediğin gibi baksalar kordona sıkı mı kordon ona göre suni verseler.ben bugün başka bir devlet hastanesine daha gittim ona dedim işte özelde bana kordon dolandı dediler sezeryan icın gün vericek doktor dedim. doktor öyle şey olur mu ne kadar meraklılar sezeryana dedi şikayet edin hatta dedi.kendisi baktı kordon için renkli doppler cektir dedi ama maalesef çekecek kişi izinliymiş devlet hastanesi işte.ama bebeğin doğum kanalına girmesi sancı ile olur acilma da aynı şekilde dedi.

Merhabalar. Ben de bugün bir tanıdığımın doğum haberini aldım. Onunla günlerimiz yakındı. İlk doğumu sezaryen olduğu için bu da sezaryen olarak planlanıyordu. Fakat akşam sancısı gelince acilen hastaneye gitmişler. 8 cm açılması varmış. Normal doğum yapmış. Duyunca çok şaşırdım. Bana da moral oldu.
Gerçi benim ilk doğumum ama normal doğum korkutmuyor değildi. Herkesin tecrübesi kendinedir tabii ki de ama sizlerle de paylaşmak istedim. Bekleyenler olarak biraz morale ihtiyacımız var sanki

Once suni sanciyi acilma olmazsa pek yapmuyolarmis benimkide 1 cm acilma 3 4 cm olunca suni sanciyla iyice aciliyomus obur turlu hem sanci cekip sonradan da sezeryana yatmak gibi bise oluyo o yuzden acilma olmazsa ben sanci istemiycem
Cnm anlamadım bir cm açılman var mı yoksa hıc yok mu? öbür pazartesiye kadar beklemek istiyorum ben de.niye böyle oldu bizim ya keşke herkes gibi bizimde sancımız gelse açılmamız olsa.önce herşeyin hayırlısı tabiki ama insan üzülüyor.

Belki de islerine öyle gelmiştir mesai bitiyorsa falan sezeryan olman lazım demişlerdir :s cok kötümserim sanırım :)

Benim de bugün doldu günüm. Eltim doktor niye bekliyor,verseymis suni sanciyi dedi. Şok oldum

Herkes her şeyi çok biliyor doktor kesiliyorlar başımıza. Siz kimsenin sözüne bakmayın sadece doktorunuza güvenin. Tabi en baştan beri iyi bir iletişim kurmak lazım doktorun içine sinmesi için de. O yüzden çevrede çok konuşan olur ama siz eğer gerçekten doktorunuza güveniyorsanız kimsenin dediklerini duymayın. Bana da diyor herkes sen hala doğurmadın mı falan diye sanki benim elimde olan bir şey. Allah bilir sonuçta onun vaktini, zamanını. Şurada sayılı kişi kaldık sanırım henüz doğum yapmamış olan İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. Normal doğum tabiki herkesin istediği ve adı üstünde normal olan ama bazen öyle durumlar oluyor ki normal doğum riskli olabiliyor o yüzden benim şu anda normal doğum gözükse de kendimi şartlamıyorum bebeğim ve benim için hayırlısı ne olacaksa o olsun diye dua ediyorum hep. Umarım herkesin de öyle olur.

Bnde bise anlamadim bu isten Acilmasi ne kadardi canim

Aynen canim keske kendiliginden gelseydi ama hic umidim yok artik herseyu de denedim nafile gecen hafta da 1cm vardi bu hafta da oyle doktor diyoki 1cm acilmada suni sanci versemde tamamen acilma olmayabilir en az lindan 3 4 cm olsaydi sanci verirdm pazartesine kadar bekleyelim bakalm dedi olmazsa en gec persembe iste o zamanda sezeryan olur heralde

Simdi bide dis agrisi cikti iki gundur disim fena agriyo discimde bakmiyo minoset ic diyo oda 2 dk geciriyo aynen devam kulagima kadar aci icundeyim Allah herseyin hayrlisini versin cok zormus gercekten

Kızlar bişey sorucam. Ben önden düğmeli falan pijama takımı hiç almadım. Ya çok teyze işi geliyo. Hiç benlik degıller yani. Normal sevimli pijamalar aldm. Rahat edemezmıyım onlada emzirme konusunda hastanede. Dugme acmak yerıne asadan kaldırır emzırırım dıye düşünüyırum. Annem almış birtane sadece onuda gıyermıyım bilmiyorum yanı. Siz ne düşünüyosunuz.

Kontrolden geldik. Pazartesiye kadar bekleyecektik nst iyiydi ama suyumuz baya azalmis doktor tereddut etti. Yarin hastaneye yaticaz once suni deniycez olmazsa sezeryan. 40+4gunluguz.dua edin bize saglikla kucagima alayim.

Benim de doktorum beni rahatlatmaya çalışıyor sağolsun, çok güzel bi doğum olacak hiç merak etme dedi hep ama bakalım inşallah hayırlısıyla biz de alırız kucağımıza

Benim de bugün doldu günüm. Eltim doktor niye bekliyor,verseymis suni sanciyi dedi. Şok oldum

Doktordan iyi biliyor herkes :) ben de yengemle konuşurken 41. Haftaya kadar bekleyecek doktorum dedim, 1 hafta çok fazla bence dedi. Güldüm geçtim ne yapayım

Kontrolden geldik. Pazartesiye kadar bekleyecektik nst iyiydi ama suyumuz baya azalmis doktor tereddut etti. Yarin hastaneye yaticaz once suni deniycez olmazsa sezeryan. 40+4gunluguz.dua edin bize saglikla kucagima alayim.

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım, Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah. Haberdar et bizi de

ped işe yaradı canim saol kücük bibrona akitabilirim dedigin gibi ama saklama posetim yok.bebis hepsini ememez zatn tek seferde.sen o sütü kullaniyomusun hemen.nasil degerlendrysun

kizlar hemen karamsar olmayiinnn valla bebum 1 hafta 1 cm acik demislerdi.sancilanmaya baslayinca sabahtan aksama kadar evde baya acilmistr dedm ama hastanede 1cm diyince şok olmuştum adeta.ama indan sonraki nerdeyde 2 saatte 8cm oldu acilmam.yani son anda diyebiliriz.elbettr herseyin en hayirlisi olsun ama rahat olun biraz.endiselenmeyinnn

canım bende sen gibi düsünüyodum.annem almis bi takim saolsun, ama çok işe yariyo.alttan açmak şöylr kötü oluyo belin üsüyo.çünkü hemen emip kapamiyosun, acıkta kaliyo baya.hatta atletlerin bilr önden dügmeli olmasi süper olurdu.ben atlet giyemiyorum o yüzden.sade pijama.hatta şuan annrmin pijamasi var üstümde gnee.teyze işi ama kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…