Sağol cnm bir kere dolandı dedi işte.sancı anında bakmaları lazım bence de doktorunun dediği gibi.Canım benim devletteki doktoruma sordum özellikle. sancı olunca hemen gel baksınlar kordon boynunda mi diye dedi. 3 kere olunca sıkıntı olabilir, 1 ya da 2 kere sıkıntı olmaz inşaAllah dedi. Sıkma canını
Cnm evet ben burada çok okudum normal doğuma girip bebeğin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana giren.halbuki en başta dediğin gibi baksalar kordona sıkı mı kordon ona göre suni verseler.ben bugün başka bir devlet hastanesine daha gittim ona dedim işte özelde bana kordon dolandı dediler sezeryan icın gün vericek doktor dedim. doktor öyle şey olur mu ne kadar meraklılar sezeryana dedi şikayet edin hatta dedi.kendisi baktı kordon için renkli doppler cektir dedi ama maalesef çekecek kişi izinliymiş devlet hastanesi işte.ama bebeğin doğum kanalına girmesi sancı ile olur acilma da aynı şekilde dedi.Evet kordon sıkı dolanincada goruyorlarmis cnm. Hatta miadin doldugunda suni denersek ona bakariz dedi sıkı mi yoksa normal bi dolamami ona göre suni deneriz dedi. Zaten bu suni verip açılma olmadi, kanala inmedi mecbur sezeryana girdik diyen cok oluyo duyuyoruz. Iste bunlari kontrol etmeden veriyolar cocuguda strese sokup kakasini yaptir i yolar dedi. Doktorum cok iyi bi doktor zaten adi duyulmus bi doktor. Yogun olmasina ragmen oturtup karsisina seni 15 20 dk ihtimalleri sayip seni ikna etmeden odadan çıkarmıyor. Tane tane her ihtimalu anlattı dün bana rahatladim en azindan. Mesela kanala inmemiş acilmada yok deyip cok fazla aciklama yapmasaydi ben kafaya takip stres yapicaktim
yok canım başı aşağıda ama kanala girmemiş. 2 gündür yürüyüş yapıyorum 1 saat kadar, merdiven de inip çıkıyorum 4 kat. eğil kalk yapıyorum dizlerimin üzerinde. karnım hala göğsüme yapışık. korkuyorum da bir yandan, insanlar can sıkmaya mı meraklı bilmiyorum, yok doktor niye bekliyor yok kakasını yapar yok 41. hafta beklenir mi. herkes doktor oldu bir anda.
Cnm herkes çok meraklı yorum yorum yapmaya boşver.benim de doğum kanalina girmemiş ve açılma yok ama bugün gittiğim doktor sancıyla iner ona bakma dedi.acilma için de aynı şeyi söyledi sancıyla olur dedi.yedi sekiz gün bekliyoruz dedi gecikince.sorabildiğim kadar sordum soru hepsini soramiyorsun.hareket etmeye calisiyorum ben de ama ters bir hareket etmekten de korkuyorum.
Cnm anlamadım bir cm açılman var mı yoksa hıc yok mu? öbür pazartesiye kadar beklemek istiyorum ben de.niye böyle oldu bizim ya keşke herkes gibi bizimde sancımız gelse açılmamız olsa.önce herşeyin hayırlısı tabiki ama insan üzülüyor.Once suni sanciyi acilma olmazsa pek yapmuyolarmis benimkide 1 cm acilma 3 4 cm olunca suni sanciyla iyice aciliyomus obur turlu hem sanci cekip sonradan da sezeryana yatmak gibi bise oluyo o yuzden acilma olmazsa ben sanci istemiycem
Belki de islerine öyle gelmiştir mesai bitiyorsa falan sezeryan olman lazım demişlerdir :s cok kötümserim sanırım :)Cnm evet ben burada çok okudum normal doğuma girip bebeğin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana giren.halbuki en başta dediğin gibi baksalar kordona sıkı mı kordon ona göre suni verseler.ben bugün başka bir devlet hastanesine daha gittim ona dedim işte özelde bana kordon dolandı dediler sezeryan icın gün vericek doktor dedim. doktor öyle şey olur mu ne kadar meraklılar sezeryana dedi şikayet edin hatta dedi.kendisi baktı kordon için renkli doppler cektir dedi ama maalesef çekecek kişi izinliymiş devlet hastanesi işte.ama bebeğin doğum kanalına girmesi sancı ile olur acilma da aynı şekilde dedi.
Benim de bugün doldu günüm. Eltim doktor niye bekliyor,verseymis suni sanciyi dedi. Şok oldumyok canım başı aşağıda ama kanala girmemiş. 2 gündür yürüyüş yapıyorum 1 saat kadar, merdiven de inip çıkıyorum 4 kat. eğil kalk yapıyorum dizlerimin üzerinde. karnım hala göğsüme yapışık. korkuyorum da bir yandan, insanlar can sıkmaya mı meraklı bilmiyorum, yok doktor niye bekliyor yok kakasını yapar yok 41. hafta beklenir mi. herkes doktor oldu bir anda.
sağol canım senin daha zamanın varmış, inşallah en güzel zamanda olur. hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
İşlerine geliyor sezeryan gercekten.bir kere dolaninca normal doğum olmuycak diye birşey yok dedi doktor.Belki de islerine öyle gelmiştir mesai bitiyorsa falan sezeryan olman lazım demişlerdir :s cok kötümserim sanırım :)
Bnde bise anlamadim bu istenneden perşembe gibi bi tarih verdi anlamadım. 41 haftanın dolumunu bekleseymıiş bari. bebeğin nst sinde bi sorun var mı canım? hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaAllah. bi de benim kızkardeşim suni sancıyla doğum yaptı. kendi sancısı olsa belki daha uzun surerdi ilk doğum olması hasebiyle ama suniyle oglen basladı aksama doğdu şukur bebeğimiz. belki fikir olur
Aynen canim keske kendiliginden gelseydi ama hic umidim yok artik herseyu de denedim nafile gecen hafta da 1cm vardi bu hafta da oyle doktor diyoki 1cm acilmada suni sanci versemde tamamen acilma olmayabilir en az lindan 3 4 cm olsaydi sanci verirdm pazartesine kadar bekleyelim bakalm dedi olmazsa en gec persembe iste o zamanda sezeryan olur heraldeCnm anlamadım bir cm açılman var mı yoksa hıc yok mu? öbür pazartesiye kadar beklemek istiyorum ben de.niye böyle oldu bizim ya keşke herkes gibi bizimde sancımız gelse açılmamız olsa.önce herşeyin hayırlısı tabiki ama insan üzülüyor.
Açılması yoktu. 40 haftayı yeni doldurmuştu. Elhamdulillah sağlıkla dogduBnde bise anlamadim bu istenAcilmasi ne kadardi canim
Insallah pek umidim kalmadiAçılması yoktu. 40 haftayı yeni doldurmuştu. Elhamdulillah sağlıkla dogdu
Benim de bugün doldu günüm. Eltim doktor niye bekliyor,verseymis suni sanciyi dedi. Şok oldum
Kontrolden geldik. Pazartesiye kadar bekleyecektik nst iyiydi ama suyumuz baya azalmis doktor tereddut etti. Yarin hastaneye yaticaz once suni deniycez olmazsa sezeryan. 40+4gunluguz.dua edin bize saglikla kucagima alayim.
ped işe yaradı canim saolMasallah cnm sütün bol demekki, göğüs pedi kullanmiyormusun, birde cocouk bir memeyi emerken digerindende sut geliyor ozaman oraya kucuk bir bibberon yada cay bardagi koy sutun ona aksin,ben birini emzirirken digerine kucuk 30 ml lik biberon var onu koyuyorum sut ona akiyor dene istersen.
kizlar hemen karamsar olmayiinnnAynen canim keske kendiliginden gelseydi ama hic umidim yok artik herseyu de denedim nafile gecen hafta da 1cm vardi bu hafta da oyle doktor diyoki 1cm acilmada suni sanci versemde tamamen acilma olmayabilir en az lindan 3 4 cm olsaydi sanci verirdm pazartesine kadar bekleyelim bakalm dedi olmazsa en gec persembe iste o zamanda sezeryan olur heralde
canım bende sen gibi düsünüyodum.annem almis bi takim saolsun, ama çok işe yariyo.alttan açmak şöylr kötü oluyo belin üsüyo.çünkü hemen emip kapamiyosun, acıkta kaliyo baya.hatta atletlerin bilr önden dügmeli olmasi süper olurdu.ben atlet giyemiyorum o yüzden.sade pijama.hatta şuan annrmin pijamasi var üstümde gnee.teyze işi ama kullanışlıKızlar bişey sorucam. Ben önden düğmeli falan pijama takımı hiç almadım. Ya çok teyze işi geliyo. Hiç benlik degıller yani. Normal sevimli pijamalar aldm. Rahat edemezmıyım onlada emzirme konusunda hastanede. Dugme acmak yerıne asadan kaldırır emzırırım dıye düşünüyırum. Annem almış birtane sadece onuda gıyermıyım bilmiyorum yanı. Siz ne düşünüyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?