canımAyy hadi insallah canimm benim arkadasin dogumda sancisi en fazla 64olmus. Illa cok siddetli olacak diye bisey demek ki. Neye benziyo bu sancilar bi anlatsana ya ben artik kendimdem suphe ediyorum anlamiyorum sanciyi kasilmayi
canım, naptın bilmiyorum ama, uçları icin memeni kurutmaman lazim.benmde tara olmaya başlamisti.temixleyip, hafif nemli pecete biraktm uclarinda yumusaciknoldular.ve bsı aciyodu emzirirken simdi cok kolay.bide ben ger 2sinide mutlaka rmziriyorum ama bitane memem sanirim daha fazla ürettiginden sertleşmiş farkina varamadim.nette videolardan baktm nasil sagilir diye.mememi hamur gibi yogurdum, aciyo ama işe yaradi.sonrada az zorlansamda iyce emzirdim o memeyi,geçti çok şukür.inşallah sende bi yöntem bulursunBen aciden sagamiyorum da 1 dk filan bekliyom sütde yok.Burda bebedor pompa vardi bitek onla yapamiyorum.Bebek emerken geliyo bazen boguluyo gibi oluyo hatta ama sagamiyorum napcam bn
Canım benim devletteki doktoruma sordum özellikle. sancı olunca hemen gel baksınlar kordon boynunda mi diye dedi. 3 kere olunca sıkıntı olabilir, 1 ya da 2 kere sıkıntı olmaz inşaAllah dedi. Sıkma canınıHaklısın cnm ben de dikkat ediyorum hep hareketlerine.kanala ilerlemiyor acaba kordon sıkı mı ondan mı diyorum bazen ama ultrasonda görürlerdi demi.bir kere dolanmış dedi sadece bana.bu arada doktorun çok iyi cnm maşallah ne güzel bilgilendiriyor.
Canim ben lansinh un pedlerini kullaniyorum tavsiye ederimmkızlarr hala doğumu sabirsizlikla bekleyenler, gelsin artik diyosunuz demiiiay evet gelsinler çok vaşka biseyler gercekten Rabbim nasip etsin.yine uykusuz bi gecenin ardindan, bu sefer burayada bi gunaydin diyim dedim kizlar benim üstüm sütten çok ıslaniyo.sütyen pijamam falan, buna bi cözüm var mi acaba.bebesimle ayni sklijla kiyafet degsiyorum nerdeysee
Evet kordon sıkı dolanincada goruyorlarmis cnm. Hatta miadin doldugunda suni denersek ona bakariz dedi sıkı mi yoksa normal bi dolamami ona göre suni deneriz dedi. Zaten bu suni verip açılma olmadi, kanala inmedi mecbur sezeryana girdik diyen cok oluyo duyuyoruz. Iste bunlari kontrol etmeden veriyolar cocuguda strese sokup kakasini yaptir i yolar dedi. Doktorum cok iyi bi doktor zaten adi duyulmus bi doktor. Yogun olmasina ragmen oturtup karsisina seni 15 20 dk ihtimalleri sayip seni ikna etmeden odadan çıkarmıyor. Tane tane her ihtimalu anlattı dün bana rahatladim en azindan. Mesela kanala inmemiş acilmada yok deyip cok fazla aciklama yapmasaydi ben kafaya takip stres yapicaktimHaklısın cnm ben de dikkat ediyorum hep hareketlerine.kanala ilerlemiyor acaba kordon sıkı mı ondan mı diyorum bazen ama ultrasonda görürlerdi demi.bir kere dolanmış dedi sadece bana.bu arada doktorun çok iyi cnm maşallah ne güzel bilgilendiriyor.
Soyledigin gercekten moral oldu. Artik karamsirliga kapiliyorum. Bugun 40+3um gecen hafta acilmam falan yoktu kanala girdi girecekti bebek bugun kontrolum var. Pazartesiyi bekleriz demisti doktor ama o kadar tedirginim ki artik geceleri hareket edecek mi diye beklemekten uyuyamiyorum
Dogru cnm muayene saatleri baslamadan sabahtan sezeryanlari yapiyolar bitiriyolar islerinde donuyolar hemen. Ama normal olursa gece gündüz ne zaman gelecegi belli degil isini aksatir. Artik beklemek istemiyolarbende ozele gıdıyordum yavas yavas sezeryana yonlendırıyodu 32 haftada falan daha bellı olmaz ama bu bebek ırı falan dıyodu bı arastırdım hep sezeryan yapıyomus bı arkadas o doktorda dogum yaptı 15 dk da bıtmıs dogum ıslerıne gelıyo normal dogumda beklerlermı basımızda hersey para olmus valla devlete gıdıyorum cokta memnunum en azından normalı beklıyolar dogmazsada sezeryan olucaz ne yapalım hayırlısı hakkımızda kızlar
Aynen bebeklerin uyku düzeninin olmaması çok zor. ben de çok düzenli uyumaya alışığım. o uyuyunca ben uyuyamıyorum. ben uyumak istediğim de o uyumuyo. geceyi ayakta geçirtiyo bize küçük hanımefendi. şimdilik babamız çok yardımcı oluyo. ailemin yanına geldim ben doğum için. pazar eşim dönecek işten dolayı. annem de yaşlı bakalım ne günler bekliyo bizi.Kizlar nasilsiniz yeni dogumlar varmii.uykusuz hergeceyiz bizzz
ee canım sunı sancı vermeyecekler mı dırek sezeryan mı sımdı kac gunluksunKizlar gittim geldim hastaneye ayni 1 parmak acilma sanci filan hic bise yok persembeye kadar hic bise olmazsa sezeryan(
beklemezmıyız cok heycanlıyız ıns kolay bı dogum olurkızlarr hala doğumu sabirsizlikla bekleyenler, gelsin artik diyosunuz demiiiay evet gelsinler çok vaşka biseyler gercekten Rabbim nasip etsin.yine uykusuz bi gecenin ardindan, bu sefer burayada bi gunaydin diyim dedim kizlar benim üstüm sütten çok ıslaniyo.sütyen pijamam falan, buna bi cözüm var mi acaba.bebesimle ayni sklijla kiyafet degsiyorum nerdeysee
Masallah cnm sütün bol demekki, göğüs pedi kullanmiyormusun, birde cocouk bir memeyi emerken digerindende sut geliyor ozaman oraya kucuk bir bibberon yada cay bardagi koy sutun ona aksin,ben birini emzirirken digerine kucuk 30 ml lik biberon var onu koyuyorum sut ona akiyor dene istersen.kızlarr hala doğumu sabirsizlikla bekleyenler, gelsin artik diyosunuz demiiiay evet gelsinler çok vaşka biseyler gercekten Rabbim nasip etsin.yine uykusuz bi gecenin ardindan, bu sefer burayada bi gunaydin diyim dedim kizlar benim üstüm sütten çok ıslaniyo.sütyen pijamam falan, buna bi cözüm var mi acaba.bebesimle ayni sklijla kiyafet degsiyorum nerdeysee
Once suni sanciyi acilma olmazsa pek yapmuyolarmis benimkide 1 cm acilma 3 4 cm olunca suni sanciyla iyice aciliyomus obur turlu hem sanci cekip sonradan da sezeryana yatmak gibi bise oluyo o yuzden acilma olmazsa ben sanci istemiycemee canım sunı sancı vermeyecekler mı dırek sezeryan mı sımdı kac gunluksun
neden perşembe gibi bi tarih verdi anlamadım. 41 haftanın dolumunu bekleseymıiş bari. bebeğin nst sinde bi sorun var mı canım? hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaAllah. bi de benim kızkardeşim suni sancıyla doğum yaptı. kendi sancısı olsa belki daha uzun surerdi ilk doğum olması hasebiyle ama suniyle oglen basladı aksama doğdu şukur bebeğimiz. belki fikir olurOnce suni sanciyi acilma olmazsa pek yapmuyolarmis benimkide 1 cm acilma 3 4 cm olunca suni sanciyla iyice aciliyomus obur turlu hem sanci cekip sonradan da sezeryana yatmak gibi bise oluyo o yuzden acilma olmazsa ben sanci istemiycem
Masallah cnm sütün bol demekki, göğüs pedi kullanmiyormusun, birde cocouk bir memeyi emerken digerindende sut geliyor ozaman oraya kucuk bir bibberon yada cay bardagi koy sutun ona aksin,ben birini emzirirken digerine kucuk 30 ml lik biberon var onu koyuyorum sut ona akiyor dene istersen.
Benim de öyle cnm hiç açılma yok maalesef ve bebek doğum kanalına girmemiş.çok istemiştim normal doğumu ama zor gibi.bana da devlet hastanesi perşembeye kadar bekleriz sonra persembe suni sancı veririz diyor.ama suni sancı hic acilma yokken etki edermiki.gene de deniycem suni sancı alıcam. son güne kadar yürüsek merdiven inip ciksak belki etki eder ama benim doğum kanalına da girmemiş sıkıntı o.senin doğum kanalına girmiş mi? bide ben azından öbür pazartesiye kadar beklemek istiyorum izin verirler mi bilmiyorum.
Cnm yazdim arkadasada benim doktor açılma olmasada açılmaya musait oldugunu anlarsak gunun doldugunda suni veririz dedi. Açılır kanala da girer bebek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?