- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
39+2deyım daha ama agrı sureklı hıc azalmıyo adet agrısı olurda sızlarya o tarzda dogum sancısı galıba arada gelıp gıdıyomusBelki doğum sancınız başlamıştır düzenliyse.kaç günlük hamilesiniz?
Hadi hayırlısı inşallah doğum sancısıdır sizinki.39+2deyım daha ama agrı sureklı hıc azalmıyo adet agrısı olurda sızlarya o tarzda dogum sancısı galıba arada gelıp gıdıyomus
Mrb arkadaşlar hiç sancı açılma yokken ve bebek kanala girmemişken suni sancıyla bebek kanala girer mi ve açılma olup normal doğum olur mu? Benim durumum malesefki böyle :-( bide ben bugün devlet hastanesine gittim en çok burada 40+4 güne kadar bekletiyorlar doğumu sonra suni sancı veriyorlar doğumu daha fazla bekletmiyorlar.
Benim de öyle cnm hiç açılma yok maalesef ve bebek doğum kanalına girmemiş.çok istemiştim normal doğumu ama zor gibi.bana da devlet hastanesi perşembeye kadar bekleriz sonra persembe suni sancı veririz diyor.ama suni sancı hic acilma yokken etki edermiki.gene de deniycem suni sancı alıcam. son güne kadar yürüsek merdiven inip ciksak belki etki eder ama benim doğum kanalına da girmemiş sıkıntı o.senin doğum kanalına girmiş mi? bide ben azından öbür pazartesiye kadar beklemek istiyorum izin verirler mi bilmiyorum.Ben de merak ediyorum bunu, yaşayanlar bilenler varsa yazarsa çok sevinirim.
Ben de aynı durumdayım çünkü canım, 40 doldu bugün. Sıfır açılma. Haftaya cumaya kadar bekleriz dedi doktorum ama suni sancıdan sonuç alabilmemiz için en az 2 cm kadar açılma olması gerekir dedi. Yani 41 haftaya kadar beklemiş olacağız, inşallah hayırlısıyla en güzel şekilde yaparız doğumlarımızı
Hadi hayırlısı inşallah doğum sancısıdır sizinki.
Ben de merak ediyorum bunu, yaşayanlar bilenler varsa yazarsa çok sevinirim.
Ben de aynı durumdayım çünkü canım, 40 doldu bugün. Sıfır açılma. Haftaya cumaya kadar bekleriz dedi doktorum ama suni sancıdan sonuç alabilmemiz için en az 2 cm kadar açılma olması gerekir dedi. Yani 41 haftaya kadar beklemiş olacağız, inşallah hayırlısıyla en güzel şekilde yaparız doğumlarımızı
Cnm sağol ya içimi rahatlattın biraz.inşallah sancıyla doğum kanalına girer ve açılma olur.en azından deniycem suni sancıyı olmazsa denedim ama olmadı diycem.bakalım benim bebeğin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.kordon dolanmasını da konusmustuk ya dün sordum doktora var gibi ama şimdilik sakınca yok dedi.hareketlerine dikkat ediyorum sadece.Canim bugun randevum vardu be n imde. Çatı muayenesi oldum açılma yok daha dedi doktorum. Bende sordum eğer günüm dolarda sancim gelmezse ne yapacağız dedim bebekte kanala girmemiş ayrica. Çatı mua y enesi yapacağız o gün dedi. Açılma olmasa bile eger çatin açılmaya musait yumusaksa suni sancı verecegiz dedi. Açılma olmasada olur acilmaya musait oldugunu anlarsak dedi. Kanala girmemeside onemli degil sanciyla girer kanala zaten dedi
Öncelikle mama verdiğin için vicdan yapma biberon verirsen memeyi bırakır diyenlere kulağını kapat ilk kızım 4 ay mama da aldı memeyi 22 ay emdi bunda da darda kalırsam 50 100 Cc veriyorum günde çünkü bazen yetmiyor süt, yaptıklarımı söyleyim humana still tea içiyorum kuru incir, dut, vs kaynatıp içmeye çalışıyorum dereotu bulgur tahin sütü arttırıyor komposto yap iç bol bol dinlen, stres yapma ben ilkinde mama veriyorum beni bırakır diye stresten sütümü azalttım sonra zor toparladımDoğum yapan anneler, yardım lütfen!!
Moralim çok bozuk. Sütüm çok dengesiz. Dün şıp şıp durduğum yerde damlarken bugün kurudu resmen. Efe ağlayıp duruyor. Ben de az önce üzülü üzüld mama verdim. Hem de biberonla!!!
Şu anda çok pişmanım ama onu ağlarken görmeye de dayanamıyorum.
Göğüslerim yara oldu zaten artık veremiyorum da. Ne yapayım bir akıl verin nolur :,(
Cnm sağol ya içimi rahatlattın biraz.inşallah sancıyla doğum kanalına girer ve açılma olur.en azından deniycem suni sancıyı olmazsa denedim ama olmadı diycem.bakalım benim bebeğin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.kordon dolanmasını da konusmustuk ya dün sordum doktora var gibi ama şimdilik sakınca yok dedi.hareketlerine dikkat ediyorum sadece.
Benim özelde gittiğim doktor da zor bebeğin aşağı inmesi dedi direk sezeryan için gün verdi.yarı yolda bırakıyorlar hemen insanı.belki sancıyla girer bebeklerimiz hemen umudumuzu kırıyorlar.belki girmeyecek sancıyla olabilir ama en azından denemek istiyorum ben normal doğumu ne kadar şansım az olsa da tabi bebeği asla riske atmadan.9ay gittiğim dr dan sanirim son günlerde vazgecicem. Bnmde bebeğim kanala girmemis.ebe ve dr uma gorede bebegin 36. Haftada n sonra kanala girmesi lazimmis.cati muayenemdede 1cm lik acilmam var. Dr umun yorumu gel yarın alalim sen zaten narin yapilisin doguramazsin...insanin morale ihtiyaci varken söylenenlere bakin..
Acilman varken bide böyle biseyi nasil söylüyor. Bazi doktorlar da hastalarini saf saniyo herhalde biseyden anlamayiz ya biz. Artik hamileler cok bilincli valla yonlendiremiyo doktor istedikleri gibi. Onlarda farkinda. insanlar araştırıyor. Koru körüne hamilelik gecirmiyoruz. Benim doktorum sanci ajinda bile kanala girer o onemli değil diyo her kontrolde. Eger dusuncen varsa gec kalmadan görün derim9ay gittiğim dr dan sanirim son günlerde vazgecicem. Bnmde bebeğim kanala girmemis.ebe ve dr uma gorede bebegin 36. Haftada n sonra kanala girmesi lazimmis.cati muayenemdede 1cm lik acilmam var. Dr umun yorumu gel yarın alalim sen zaten narin yapilisin doguramazsin...insanin morale ihtiyaci varken söylenenlere bakin..
Haklısın cnm ben de dikkat ediyorum hep hareketlerine.kanala ilerlemiyor acaba kordon sıkı mı ondan mı diyorum bazen ama ultrasonda görürlerdi demi.bir kere dolanmış dedi sadece bana.bu arada doktorun çok iyi cnm maşallah ne güzel bilgilendiriyor.Benimkinin de kordon ensesinde duruyo ama bugunde dedi doktor 1 kere dolama ile normal dogum olur ama sıkı dolanirsa kanala ilerlemesini engeller sancı aninda dedu. Ama onuda ultrsonda görürüz zaten merak etme dedi.ama gercekten dikkat etmek gerekiyo hareketlerini takip et hep cnm
Gogus icin ben lansinoh ve hametan diye bi kremi beraber kullaniyorum. Emzirme icin de tomrisin emzirme notlari diye bi blog var orayi tavsiye etmislerdi burada. Yaralarini hemen iyi edip sutun gelene kadar bis emzir bence her firsatta.Doğum yapan anneler, yardım lütfen!!
Moralim çok bozuk. Sütüm çok dengesiz. Dün şıp şıp durduğum yerde damlarken bugün kurudu resmen. Efe ağlayıp duruyor. Ben de az önce üzülü üzüld mama verdim. Hem de biberonla!!!
Şu anda çok pişmanım ama onu ağlarken görmeye de dayanamıyorum.
Göğüslerim yara oldu zaten artık veremiyorum da. Ne yapayım bir akıl verin nolur :,(
Soyledigin gercekten moral oldu. Artik karamsirliga kapiliyorum. Bugun 40+3um gecen hafta acilmam falan yoktu kanala girdi girecekti bebek bugun kontrolum var. Pazartesiyi bekleriz demisti doktor ama o kadar tedirginim ki artik geceleri hareket edecek mi diye beklemekten uyuyamiyorumCanim bugun randevum vardu be n imde. Çatı muayenesi oldum açılma yok daha dedi doktorum. Beordum eğer günüm dolarda sancim gelmezse ne yapacağız dedim bebekte kanala girmemiş ayrica. Çatı mua y enesi yapacağız o gün dedi. Açılma olmasa bile eger çatin açılmaya musait yumusaksa suni sancı verecegiz dedi. Açılma olmasada olur acilmaya musait oldugunu anlarsak dedi. Kanala girmemeside onemli degil sanciyla girer kanala zaten dedi
bende ozele gıdıyordum yavas yavas sezeryana yonlendırıyodu 32 haftada falan daha bellı olmaz ama bu bebek ırı falan dıyodu bı arastırdım hep sezeryan yapıyomus bı arkadas o doktorda dogum yaptı 15 dk da bıtmıs dogum ıslerıne gelıyo normal dogumda beklerlermı basımızda hersey para olmus valla devlete gıdıyorum cokta memnunum en azından normalı beklıyolar dogmazsada sezeryan olucaz ne yapalım hayırlısı hakkımızda kızlarAcilman varken bide böyle biseyi nasil söylüyor. Bazi doktorlar da hastalarini saf saniyo herhalde biseyden anlamayiz ya biz. Artik hamileler cok bilincli valla yonlendiremiyo doktor istedikleri gibi. Onlarda farkinda. insanlar araştırıyor. Koru körüne hamilelik gecirmiyoruz. Benim doktorum sanci ajinda bile kanala girer o onemli değil diyo her kontrolde. Eger dusuncen varsa gec kalmadan görün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?