- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
Allah analı babalı buyutsun saglık versın sıze ıns darısı bızeEvet sonunda zor da olsa dünyaya geldi. 18 aralık akşamleyin hafif hafif sancılarım başladı. Başta dayanılmaz değildi. Hastaneye gittiğimde açılmam 3,5 tu sonra 4 ve 5 oldu. Malesef ki gece 23 te 5 ve sabaha karşı 4 é kadar açılmam 5 ın üzerine çıkamadı. Daha önceden olsa ne olursa olsun normal doğum
Doğum diyordum ama kaç. Saat geçtiği halde 5 _5.5 un üzerine çıkamadı ve sancı eşiğin yüksek olduğu halde dayanamadım sezeryan olsun diyerek ağladım ve bağırdım hastanede acımdan. Çok Fena bir acıydı. Dr lar da kaç saat geçtiği halde açılma olmayınca beni sezeryana aldılar tek tesellim istediğim gibi bebeğim kendi zamanında geldi.
ve 19 aralık saat 5.5 ta genel anesteziyle sezeryandan çıktım. Şimdi dikiş acılarım dışında iyiyim. Bebeğim de çok iyi. Şimdilik tek sıkıntımız bnle kan grubu farklılığımızdan dolayı sarılığımız var ve küvezde ışın tedavisi alıcak bebeğimiz.tüm bana dua eden ve iyi dileklerin bulunan arkadaşlarıma tesekkur ederim. Bebeklerini bekleyen arkadaşlarımın da sağ salim bebeklerini kulaklarına almasını canı gönülden isterim. Benim doğum hikayem de böyle. Sevgilerimle
canım gecmıs olsun bende dısten cok cektım ama sukur hamılelıkte olmdı olmada ıns oyle dua edıyrum normalde ınanılmaz agrısı var ama hamıleyken felakettırKanal tedavisini 9da yaptirdim aksam ama gecmedi 5e kadar kivrandim 5te gidip cektirdik artik titremeye basladim dogum yapcam diye cok korktular kadin dogum hazirlandi zaten kontrole gittigim hastanenin dis hekimine gittim kendimi cok kastim galiba sabah sumuksu beyaz yogun bi akinti geldi icime bi korku oturdu Allahim bu nisansa ben daha agrim gecmeden nasil dogururm noolur dua edin bana dis agrisi dogum sancisindan beter diyolar ya hani gercekten bundan fazla bi insanin agri cekecegini sanmıyorum kabus gibiydi
Canım gün gün değişir o takma kafanaAralık anneleri ben geçen haftalarda nstye girdiğimde sancım 40 civarı oluyordu. Bugün girdim ama 20 bile olmadı sancılarım ne sancım ne ağrım ne de kasılmam var. Neden böyle oldu anlayamadım bi el atın
Allah sifa versin. Çok sancin olursa ara bence doktorunuKizlar merhaba.bnm ilk dogumum sezeryandi, bu da oyle olacak mecbur.cuma kontrolde nst de bir sanci cikti.doktor carsambays gun vermisti ama pazartesi alıyorum sezeryana dedi haftasonu agrin olursa acile gel dedi.biraz sancim var cuma gunku gibi ama yine de tam emin olamiyorum.nst deki bir sanciyi cok da onemsemedi doktor.bilemedim ne yapacağımı :-(
38+5tim bugün çok stres yaptım kendime sanki hiç bişey hissetmiyorumCanım gün gün değişir o takma kafana
Aynen hamilelik döneminin en stresli dönemiydi son 1 ay. Şükür bebeğim sarılık dışında sağlıklı. Evet istediğim bebeğim kendi istediği zamanda gelmesiydi.Çok acılı sancı da çeksem istediğim gerçekleşti. Normal doğuma en yakın sezeryan oldu. Normal d. aşamalarından geçtim. Suyum patlatıldı sancının alasını gördüm bebeğim kanala da girdi ama rahim 5 cm açıldığından normal doğum un ıkınma aşaması gerçekleşmedi.Normal d çok istememe rağmen içimde normal doğum yapamamanın üzüntüsü hiç yok. İçim rahat. Bebeğim sağlıklı o bana yeter..Hayırlısıyla sağlıkla ve dediğin gibi bebeğinin kendi seçtiği zamanda dünyaya getirmişsin maşaAllah. Normal doğuma en yakın böyle oluyordu sanırım. Allah hayırlı evlat etsin, şimdiden sonra da kolaylık versin. Çok stresli dönemlerin bitti bak elhamdülillah
40+1 deyim bende. nst de hiç çıkmıyo sancim ama ben hissEdiyorum ara ara38+5tim bugün çok stres yaptım kendime sanki hiç bişey hissetmiyorum
sen tam doldurmuşsun gününü maşallah cinsiyeti ne bebişin40+1 deyim bende. nst de hiç çıkmıyo sancim ama ben hissEdiyorum ara ara
Evet herkes sordu bugün de doğmadı mi diye :) Erkek dediler. İnşaAllah hayırlısıyla doğarlar :) senin nesen tam doldurmuşsun gününü maşallah cinsiyeti ne bebişin
benimde erkek inşallah :) bizim afacanlar azıcık tembel sankiEvet herkes sordu bugün de doğmadı mi diye :) Erkek dediler. İnşaAllah hayırlısıyla doğarlar :) senin ne
disimin yeri cok agriyo dayanamiyorum bugun nisan geldi sancilarim.siklasiyo cok atesim var heryerim yaniyo gozlerimi acamiyorum bide isal olmusum ben dogumdan sag cikmazsam hepiniz hakkinizi helal edin cok yardiminiz oldu her konuda su an abartisiz can cekisiyorumcanım gecmıs olsun bende dısten cok cektım ama sukur hamılelıkte olmdı olmada ıns oyle dua edıyrum normalde ınanılmaz agrısı var ama hamıleyken felakettır
dur canım Allah korusun Ya Şafi çek süreklı ıns dahada ıyı olcaksın agrı kesıcı ıcme sakın belkı dogum sancını keser ıns ıylesırsın bıan once uyumayı denesen uyutmazmıdisimin yeri cok agriyo dayanamiyorum bugun nisan geldi sancilarim.siklasiyo cok atesim var heryerim yaniyo gozlerimi acamiyorum bide isal olmusum ben dogumdan sag cikmazsam hepiniz hakkinizi helal edin cok yardiminiz oldu her konuda su an abartisiz can cekisiyorum
Benim de sancim var gibi canım. Belimden bahsetmiştim. Dayanabildigimiz kadar dayanalım inşaAllah canim. Birbirimize dua edelimdisimin yeri cok agriyo dayanamiyorum bugun nisan geldi sancilarim.siklasiyo cok atesim var heryerim yaniyo gozlerimi acamiyorum bide isal olmusum ben dogumdan sag cikmazsam hepiniz hakkinizi helal edin cok yardiminiz oldu her konuda su an abartisiz can cekisiyorum
Yok bence tam zamanını biliyolar canim :)benimde erkek inşallah :) bizim afacanlar azıcık tembel sanki
hadı ya ıns dogum sancılarındır bıan once kurtlururz sancısı olanlara nasıl sevınıyorum anlatamam darısı bana gecen sancım vardı ama yerlesme sancısı galıba devamı gelmedıBenim de sancim var gibi canım. Belimden bahsetmiştim. Dayanabildigimiz kadar dayanalım inşaAllah canim. Birbirimize dua edelim
canim benim de 1 hafta oldu.ituramiyorum dahaNormal doğum yapan arkadaşlar dikislerinizin acısı ne zaman gecti on gün oldu dogum yapalı hala oturamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?