2014 Aralık Anneleri

Allah analı babalı buyutsun saglık versın sıze ıns darısı bıze

canım gecmıs olsun bende dısten cok cektım ama sukur hamılelıkte olmdı olmada ıns oyle dua edıyrum normalde ınanılmaz agrısı var ama hamıleyken felakettır

Aralık anneleri ben geçen haftalarda nstye girdiğimde sancım 40 civarı oluyordu. Bugün girdim ama 20 bile olmadı sancılarım ne sancım ne ağrım ne de kasılmam var. Neden böyle oldu anlayamadım bi el atın

Canım gün gün değişir o takma kafana

Allah sifa versin. Çok sancin olursa ara bence doktorunu

Aynen hamilelik döneminin en stresli dönemiydi son 1 ay. Şükür bebeğim sarılık dışında sağlıklı. Evet istediğim bebeğim kendi istediği zamanda gelmesiydi.Çok acılı sancı da çeksem istediğim gerçekleşti. Normal doğuma en yakın sezeryan oldu. Normal d. aşamalarından geçtim. Suyum patlatıldı sancının alasını gördüm bebeğim kanala da girdi ama rahim 5 cm açıldığından normal doğum un ıkınma aşaması gerçekleşmedi.Normal d çok istememe rağmen içimde normal doğum yapamamanın üzüntüsü hiç yok. İçim rahat. Bebeğim sağlıklı o bana yeter..

Doğum yapmamis olan arkadaşlar ashab-ı kehf in isimlerini okumak çok faziletli ve kolaylastiriciymis. Bebeği ağlayanlar için de yazıp yastığının altına konursa aglamiyolarmis

canım gecmıs olsun bende dısten cok cektım ama sukur hamılelıkte olmdı olmada ıns oyle dua edıyrum normalde ınanılmaz agrısı var ama hamıleyken felakettır
disimin yeri cok agriyo dayanamiyorum bugun nisan geldi sancilarim.siklasiyo cok atesim var heryerim yaniyo gozlerimi acamiyorum bide isal olmusum ben dogumdan sag cikmazsam hepiniz hakkinizi helal edin cok yardiminiz oldu her konuda su an abartisiz can cekisiyorum

dur canım Allah korusun Ya Şafi çek süreklı ıns dahada ıyı olcaksın agrı kesıcı ıcme sakın belkı dogum sancını keser ıns ıylesırsın bıan once uyumayı denesen uyutmazmı

Benim de sancim var gibi canım. Belimden bahsetmiştim. Dayanabildigimiz kadar dayanalım inşaAllah canim. Birbirimize dua edelim

Normal doğum yapan arkadaşlar dikislerinizin acısı ne zaman gecti on gün oldu dogum yapalı hala oturamiyorum

Benim de sancim var gibi canım. Belimden bahsetmiştim. Dayanabildigimiz kadar dayanalım inşaAllah canim. Birbirimize dua edelim
hadı ya ıns dogum sancılarındır bıan once kurtlururz sancısı olanlara nasıl sevınıyorum anlatamam darısı bana gecen sancım vardı ama yerlesme sancısı galıba devamı gelmedı

Normal doğum yapan arkadaşlar dikislerinizin acısı ne zaman gecti on gün oldu dogum yapalı hala oturamiyorum
canim benim de 1 hafta oldu.ituramiyorum daha ama yan yatışlarim biraz daha düzeldi sanki.10.gündede oturacagimi sanmiyorum malesefff.bisi degilde emzirmek çok zor oluyo ya.Allah kollarima güc vermis valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…