Geçmiş olsun ishal doğum belirtilerinden biri ben doğurduğum gün içimde hiç bişey kalmamıştı ishalden tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah Sağlıcakla tüm doğurmayan arkadaşlardisimin yeri cok agriyo dayanamiyorum bugun nisan geldi sancilarim.siklasiyo cok atesim var heryerim yaniyo gozlerimi acamiyorum bide isal olmusum ben dogumdan sag cikmazsam hepiniz hakkinizi helal edin cok yardiminiz oldu her konuda su an abartisiz can cekisiyorum
gerçek doğum sancim mi bilemedim ben de ama sağol canım. Allah seni de bi avazda kurtarsin İnşaAllahhadı ya ıns dogum sancılarındır bıan once kurtlururz sancısı olanlara nasıl sevınıyorum anlatamam darısı bana gecen sancım vardı ama yerlesme sancısı galıba devamı gelmedı
canim çok gecmis olsun.agrilarin cok galibaa.Allah dayanma gücü versin inssallah.ya Şafi çek bolbol.dogumda cabucak kurtulursun insallahdisimin yeri cok agriyo dayanamiyorum bugun nisan geldi sancilarim.siklasiyo cok atesim var heryerim yaniyo gozlerimi acamiyorum bide isal olmusum ben dogumdan sag cikmazsam hepiniz hakkinizi helal edin cok yardiminiz oldu her konuda su an abartisiz can cekisiyorum
Niye öyle oldu sizin içte mi çok Dikiş var acaba benim 25. Gün ilk günden itibaren gayet rahat oturdum şu anda dışta hiç bişey kalmadı içte bir iki dikiş var onlar da Geçmek üzere ama öyle ağrı sızı oturamama olmadı hiç, dıştakiler de 2 haftada falan geçti tamamen ama pansumanına çok dikkat ettim her tuvalette mutlaka baticon kullandımcanim benim de 1 hafta oldu.ituramiyorum dahaama yan yatışlarim biraz daha düzeldi sanki.10.gündede oturacagimi sanmiyorum malesefff.bisi degilde emzirmek çok zor oluyo ya.Allah kollarima güc vermis valla
Tabiki anne sütünün kalitesi besleyici özelliği zaman gectikce azaliyor ama yinede ne kadar emzirip anne sutu verirsen okadar iyi. İnanki anne sutu almayanla okadar fark ediyoki bagisiklik sistemi herseyden once kuvvetli oluyor. Zaten 6 aydan sonra ek gidaya gececegiz onun yaninda sutun olursa verirsin o yuzden ben ne kadar stoklayabilirsem stoklayacağim..Ya bende öyle stok yapayım diyorum ama bebek büyüdükçe anne sütünün içeriği değişiyormus 1 aylıkken emdiği süt 9 aylıkken onu beslemez dediler vazgeçtim.hic duydun mu böyle birşey sen kafam karisti
aynen canim iç dikişlerim ćok benim,cuma gunü kontrolumde dr gayet iyi,temiz bakmisin dedi,1haftada gecer demisti ama gecmedi malesef.bide benim sürekli bakanim olamadi, olması gerektigi gibi dinlenenedim.bunlarda etkilidir saniyorum.ne mutlu saa ilk gunden beri rahatsin.ohhhhNiye öyle oldu sizin içte mi çok Dikiş var acaba benim 25. Gün ilk günden itibaren gayet rahat oturdum şu anda dışta hiç bişey kalmadı içte bir iki dikiş var onlar da Geçmek üzere ama öyle ağrı sızı oturamama olmadı hiç, dıştakiler de 2 haftada falan geçti tamamen ama pansumanına çok dikkat ettim her tuvalette mutlaka baticon kullandım
Benim içli dışlı dikişlerim var canım epizyotomi yok yani.. o yüzden pek hissetmiyorum... 10 güne geçer dediler banada. .Normal doğum yapan arkadaşlar dikislerinizin acısı ne zaman gecti on gün oldu dogum yapalı hala oturamiyorum
Aynı durumdayız cnm benimde bugün 40 hafta oldu.ne açilma var ne sancı ne de bebek kanala girdi.yapabileceğim hiçbirşey yok. sen ne kadar beklemeyi düşünüyorsun?Gunaydn kızlar bugun 40+ 4 olduk. Bizim kızda tık yok hala. Gelmeye pek nıyetı yok gbi. Bırkere buyuk sancm oldu cuma gecesı okadar. Oda 5 -7 dk sürdü. Ne kanamam oldu ne su ne bel agrısı. Ne başka bişeyya.
Benimki kanala gırdı doktorum baya aşada kafası dedı. Açılma olsa sunni falan normal olurdu heralde. Yarın 8 de cagırdı doktorum. Bakalım konuşucaz napıcamızı. Açılma falan hiç yoksa sezeryanamı alır bilmiyorumki. Ben normalden yanayım. Ama diretmicem tabiki hangisi bizim içîn iyi olucakaa o olaun napalım. Allahtan doktoruma güvenıyorum. Hiç sezeryandan bahsetmedi. Hep normale yönelttî. Yarına kaldı karar zaten. İnş açılmam olmuştur dıye dua edıyorum. Açılmada yoksa sezeryan derse olmalımıyım bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.Aynı durumdayız cnm benimde bugün 40 hafta oldu.ne açilma var ne sancı ne de bebek kanala girdi.yapabileceğim hiçbirşey yok. sen ne kadar beklemeyi düşünüyorsun?
aynı durum bendede var 40.haftam dolmak üzere ama tavsiyem normal diye diretmeyin ben sezaryende olanilirim dedim.bebek için hangisi iyiyse o olcakBenimki kanala gırdı doktorum baya aşada kafası dedı. Açılma olsa sunni falan normal olurdu heralde. Yarın 8 de cagırdı doktorum. Bakalım konuşucaz napıcamızı. Açılma falan hiç yoksa sezeryanamı alır bilmiyorumki. Ben normalden yanayım. Ama diretmicem tabiki hangisi bizim içîn iyi olucakaa o olaun napalım. Allahtan doktoruma güvenıyorum. Hiç sezeryandan bahsetmedi. Hep normale yönelttî. Yarına kaldı karar zaten. İnş açılmam olmuştur dıye dua edıyorum. Açılmada yoksa sezeryan derse olmalımıyım bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.
Aynen canım diretmiyorum zaten hangisi hayrlıysa o olsun inşallah. Ama kendimi hiç sezeryana alıştrmadm. Hep normale kurdum resmen kendimiaynı durum bendede var 40.haftam dolmak üzere ama tavsiyem normal diye diretmeyin ben sezaryende olanilirim dedim.bebek için hangisi iyiyse o olcak
disimin yeri cok agriyo dayanamiyorum bugun nisan geldi sancilarim.siklasiyo cok atesim var heryerim yaniyo gozlerimi acamiyorum bide isal olmusum ben dogumdan sag cikmazsam hepiniz hakkinizi helal edin cok yardiminiz oldu her konuda su an abartisiz can cekisiyorum
Yarin belki acilman olmuş olur inşallah cnm.acaba suni sancı hic acilma yokken etki eder mi bilmiyorum.bir cm acilman varsa yada acilmaya müsaitsen suni sanci işe yarar belki.bilmiyorum ben de tecrubeli insanlardan fikir almak isiyorum.yarin ben de doktora gidicem bakalim ne diyecek doktor.herşeyin hayirlisi.Benimki kanala gırdı doktorum baya aşada kafası dedı. Açılma olsa sunni falan normal olurdu heralde. Yarın 8 de cagırdı doktorum. Bakalım konuşucaz napıcamızı. Açılma falan hiç yoksa sezeryanamı alır bilmiyorumki. Ben normalden yanayım. Ama diretmicem tabiki hangisi bizim içîn iyi olucakaa o olaun napalım. Allahtan doktoruma güvenıyorum. Hiç sezeryandan bahsetmedi. Hep normale yönelttî. Yarına kaldı karar zaten. İnş açılmam olmuştur dıye dua edıyorum. Açılmada yoksa sezeryan derse olmalımıyım bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.
Öyle canım. Şuan bacak aram cok agrıyo oturamıyorum resmenya. Açılma olurken agrrmı bukadar acaba. Kalcama kadar agrıyoYarin belki acilman olmuş olur inşallah cnm.acaba suni sancı hic acilma yokken etki eder mi bilmiyorum.bir cm acilman varsa yada acilmaya müsaitsen suni sanci işe yarar belki.bilmiyorum ben de tecrubeli insanlardan fikir almak isiyorum.yarin ben de doktora gidicem bakalim ne diyecek doktor.herşeyin hayirlisi.
Ben de üzerimde baskı hissediyorum cnm her kafadan bir ses çıkıyor.ben de diyorum bazen direk gidip sezer yan mı desem.benim bebekte maşallah çok hareketli oynuyor devamlı keyfi yerinde galiba bizim bebekler bu yüzden gelmiyorlar.eskiden adet olucağım zaman inanılmaz sırtım belim agrırdı karnın agrirdi simdi gene öyle bir ağrı istiyorum hiç aklıma gelmezdi bunu istiyceğim ama yok gelmiyor bir türlü sancı.Canım böyle düşünme. ben de korkuyorum zaman zaman ama Allah'ın izniyle bebeğini kucağına alacağız, bunu düşünüp rahatlat kendini. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
40+3 olduk biz de, hala ses seda yok. İçerde oynuyor ancak bizim kız. Yarın kontrolümüz var bakalım neler bekliyor bizi. İnsanlar da bazen öyle sıkıyor ki canımı, hiç beklemeden sezaryen mi istesem diyorum. Zaten sonunda ne olacağı belli değil. Bakalım bi yarın olsun da inşallah
Cnm olabilir belki.seninki kanala girmiş madem bugün yürü bence bir saat en az.küvetin varsa evde ılık doldur icinde bekle.kendini rahatlatmaya çalış.merdiven inip cikabilirsin bide belki yardimcisi olur bunlarin.daha fazla da hareketler var ama gerek yok tehlikeli seylere.ben de yarin için dua ediyorum bir gelişme olsun diye bakalım hayırlısı.Öyle canım. Şuan bacak aram cok agrıyo oturamıyorum resmenya. Açılma olurken agrrmı bukadar acaba. Kalcama kadar agrıyo
Dün yazmışsın cnm İnşallah her şey yolundadır şimdi .diş ağrisi yaşamış biri olarak çok zordur biliyorum insana kafayı yedirtir.inşallah geçer cnm.doğumun da inşallah kolay geçer.Allah yardımcı olsun.disimin yeri cok agriyo dayanamiyorum bugun nisan geldi sancilarim.siklasiyo cok atesim var heryerim yaniyo gozlerimi acamiyorum bide isal olmusum ben dogumdan sag cikmazsam hepiniz hakkinizi helal edin cok yardiminiz oldu her konuda su an abartisiz can cekisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?