2014 Aralık Anneleri

Dışarı çıkamamda evde yuruyorum şuan. Bırazdan küvet keyfi yapıcam zaten. O cok rahatlatıyo. İnşş açılma oluyodur.

Of kızlar içimde heycan korku hersey var. Ya yarın doguma alırsa. Hem alan istyrm hem korkuyorum. İçimden hep aglamak geliyo.

Annem bir takım almış onuda koyyim çantaya bari. Ama ben emzirirken yanmda kımse olsun istamıyorum. Bebegm sadece benı duysun hissetsin diyorum. Ve hastanede odadan herkezı kovarım emzirirken
ben de öyle olsun isterdim ama ilk gün pek süt gelmiyo. bebeğim aç olduğu için yarım saattede bir emiyodu ve yaklaşık yarım saat bir saat memede kalıyodu. millet gelip gidiyo sen göğsünü kapatamıyosun bile.

doğumdan sonra göbek gidince bi tuhaf gelmeye başladı bana da vücudum. alışmışım şiş göbeğe. inince bi değişik oldu. bi de eskisi gibi sıkı olmayınca. tuhaf ötesi

Allah yardımcın olsun. 2 çocuk cidden zor olsa gerek.

Benim de yarın kontrolüm var doktor bir karar verecek sanırım. Benim hep normal doğum gözüküyordu ama diretmiyorum kesinlikle. Bebeğim ve benim sağlığımız için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah diyorum. Artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum.

Bir haftadır bakamadim, doğum yapanların gözü aydin, bekleyenleri rabbim sağlıkla kavuştursun.

Biz geçen pazartesi günü sabah kavustuk oglumla. Nerdeyse bir hafta oldu, göz açıp kapayana kadar geçti. sezaryen olduğu için ilk gunlerimiz biraz zor geçti, sutum geç geldi,ilk günden meme başları catladigi için hala acılar icindeyim. Rabbim şifa verirse başka derdimiz yok çok şükür, yiyip içip uyuyoruz pasamla :)

Bakan biri var galiba ne güzel :) Allah şifa versin

canim benim de 1 hafta oldu.ituramiyorum daha ama yan yatışlarim biraz daha düzeldi sanki.10.gündede oturacagimi sanmiyorum malesefff.bisi degilde emzirmek çok zor oluyo ya.Allah kollarima güc vermis valla
Benm ilk 5 gün bi sıkıntı yoktu sonradan oturamamaya başladım oturamayinca yatarak emzirmeyi denedim alıştık baya tavsiye ederim

Vanm

Canm geçen gün benmdr öyle oldu ama saginca ucunun gerginliği gitti sonra düşündük eşim bisey canımı cektirmisti onu gece aradı buldu yeyince rahatladım bi düşün caninin çektiği bisey mi var

Arkadaşlar bebek olunca takip edemiyorum. Bir de bebeğimle kan gruplarımız farklı olduğundan sarılık oldu küveze alındı. En az 3 gün küvezde. Her 2 saatte bir süt sağıp bebeğime götürüyoruz. İyi ki şu süt saçma makinasını almışım. Daha doğumdan 1 gün önce keşke almasaydım diyordum. Ama ii ki almışım bebeğim En azından sütüyle besleniyor yanında ben olmasam da. Bebeğm maşallah çook tatlı. Bir an evvel yanımda olsa da hasret giderebilsek..

Of kızlar içimde heycan korku hersey var. Ya yarın doguma alırsa. Hem alan istyrm hem korkuyorum. İçimden hep aglamak geliyo.
Bn. De de doğum olmadan aynı duygular vardı.ama burdaki herkesin söylediği gibi bebeğini kucağına alınca her şey bitiyor.rahatlamaya çalış

Benm ilk 5 gün bi sıkıntı yoktu sonradan oturamamaya başladım oturamayinca yatarak emzirmeyi denedim alıştık baya tavsiye ederim
bende ayakta emzirmeye calisiyodum.baktimki bizimki emerken uyuyo,keyfi geliyo devam ediyo, en az yarim saat böyle olunca yatarak emzirmek çok mantikli.ama tek oldugum icin yatakta elime almasi bile zorluyo; bide cocuk iki büklüm oluyo yatarak emerjen.yada ben beceremiyorum.bian önce iyileşmem lazımmmm

Benmdeee bebegimin altını değiştirme kk istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…