- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Dışarı çıkamamda evde yuruyorum şuan. Bırazdan küvet keyfi yapıcam zaten. O cok rahatlatıyo. İnşş açılma oluyodur.Cnm olabilir belki.seninki kanala girmiş madem bugün yürü bence bir saat en az.küvetin varsa evde ılık doldur icinde bekle.kendini rahatlatmaya çalış.merdiven inip cikabilirsin bide belki yardimcisi olur bunlarin.daha fazla da hareketler var ama gerek yok tehlikeli seylere.ben de yarin için dua ediyorum bir gelişme olsun diye bakalım hayırlısı.
ben de öyle olsun isterdim ama ilk gün pek süt gelmiyo. bebeğim aç olduğu için yarım saattede bir emiyodu ve yaklaşık yarım saat bir saat memede kalıyodu. millet gelip gidiyo sen göğsünü kapatamıyosun bile.Annem bir takım almış onuda koyyim çantaya bari. Ama ben emzirirken yanmda kımse olsun istamıyorum. Bebegm sadece benı duysun hissetsin diyorum. Ve hastanede odadan herkezı kovarım emzirirken
doğumdan sonra göbek gidince bi tuhaf gelmeye başladı bana da vücudum. alışmışım şiş göbeğe. inince bi değişik oldu. bi de eskisi gibi sıkı olmayınca. tuhaf ötesiKızlar ablam geldi sabahtan berı sıkıntıdan nişan cd mden bir başladık kına dügün derken izlemeye dvm ediyoruz. Nekadar zayıfmışım aglıcam vallaya. Ay iki senemiz oldu sankı yaşlanmış hissettim kendimiya.
Allah yardımcın olsun. 2 çocuk cidden zor olsa gerek.Ay 2 cocuklu olmak zormus .cok sukurdee.biri cisim geldi biri aglarrr hic uyku yokk nekadar yardim etselerde sen uyanmayinca olmuyorkii.sen emziriyosun sen uyutuyosunn kizim cisim geldi diyor kiskaniyorr benden baskasina hic biseyini yaptirmiyorr.Allah dayanma gucu versin bize vallaa yaaa zombi gibiyizzz.sacimi bile toplayamiyorumm oglum gazliiiayyhhh sistimmmm ya
Bakan biri var galiba ne güzel :) Allah şifa versinBir haftadır bakamadim, doğum yapanların gözü aydin, bekleyenleri rabbim sağlıkla kavuştursun.
Biz geçen pazartesi günü sabah kavustuk oglumla. Nerdeyse bir hafta oldu, göz açıp kapayana kadar geçti. sezaryen olduğu için ilk gunlerimiz biraz zor geçti, sutum geç geldi,ilk günden meme başları catladigi için hala acılar icindeyim. Rabbim şifa verirse başka derdimiz yok çok şükür, yiyip içip uyuyoruz pasamla :)
Allah razı olsun, annemle kayinvalidem yanimizdalar.Bakan biri var galiba ne güzel :) Allah şifa versin
Benm ilk 5 gün bi sıkıntı yoktu sonradan oturamamaya başladım oturamayinca yatarak emzirmeyi denedim alıştık baya tavsiye ederimcanim benim de 1 hafta oldu.ituramiyorum dahaama yan yatışlarim biraz daha düzeldi sanki.10.gündede oturacagimi sanmiyorum malesefff.bisi degilde emzirmek çok zor oluyo ya.Allah kollarima güc vermis valla
Benm üç katmış da icli disli dikiş dedigin o mu epizyotomi neBenim içli dışlı dikişlerim var canım epizyotomi yok yani.. o yüzden pek hissetmiyorum... 10 güne geçer dediler banada. .
VanmMrb sevgili anneler :) sol gogsum asiri derecede sisti. Bebegim hic bir sekilde o tarafi ememiyor (renkli bolum de siskin cunku, tutamiyor). Sutum kesilmesin diye sagiyorum surekli. Saginca da damla damla cok az geliyo sut. Kendisi yada bi tanidigi boyle bisey yasayan oldu mu? Ne yapmaliyim?
Canm geçen gün benmdr öyle oldu ama saginca ucunun gerginliği gitti sonra düşündük eşim bisey canımı cektirmisti onu gece aradı buldu yeyince rahatladım bi düşün caninin çektiği bisey mi varMrb sevgili anneler :) sol gogsum asiri derecede sisti. Bebegim hic bir sekilde o tarafi ememiyor (renkli bolum de siskin cunku, tutamiyor). Sutum kesilmesin diye sagiyorum surekli. Saginca da damla damla cok az geliyo sut. Kendisi yada bi tanidigi boyle bisey yasayan oldu mu? Ne yapmaliyim?
Ağla sıkma kendini bebegine kavusacagini hayal et onun kokusunu alacaksınOf kızlar içimde heycan korku hersey var. Ya yarın doguma alırsa. Hem alan istyrm hem korkuyorum. İçimden hep aglamak geliyo.
İnş tüm bekleyenler sağ salim yavrularına kavuşırAllah analı babalı buyutsun saglık versın sıze ıns darısı bıze
Bn. De de doğum olmadan aynı duygular vardı.ama burdaki herkesin söylediği gibi bebeğini kucağına alınca her şey bitiyor.rahatlamaya çalışOf kızlar içimde heycan korku hersey var. Ya yarın doguma alırsa. Hem alan istyrm hem korkuyorum. İçimden hep aglamak geliyo.
bende ayakta emzirmeye calisiyodum.baktimki bizimki emerken uyuyo,keyfi geliyo devam ediyoBenm ilk 5 gün bi sıkıntı yoktu sonradan oturamamaya başladım oturamayinca yatarak emzirmeyi denedim alıştık baya tavsiye ederim
Benmdeee bebegimin altını değiştirme kk istiyorum yaabende ayakta emzirmeye calisiyodum.baktimki bizimki emerken uyuyo,keyfi geliyo devam ediyo, en az yarim saat böyle olunca yatarak emzirmek çok mantikli.ama tek oldugum icin yatakta elime almasi bile zorluyo; bide cocuk iki büklüm oluyo yatarak emerjen.yada ben beceremiyorum.bian önce iyileşmem lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?