2014 Aralık Anneleri

Kizlar bn bugun dogum diye gittim ama aciliyetim olmadigina karar verdi doktor. Sanci cikmadi bu sefer nst de. Carsamba sabah yedi bucuga sezeryan icin randevu verdi.otuz sekiz tam bitmis olacak o gun. Spinal mi genel anestezi mi o konuda kafam karisik benim de. Spinalden korkuyorum sanirim biraz:-(

Erken degılmı canım 38 haftalık daha. Bebiş içerde bir gün fazla bile kalsa kar ona. Bende 41 in içindeyim yarın olucam inş sezeryan. Spinal. Kuzenim anestezi uzmanı yuzdeyuz spinal ol duruma gore spınal+epıdurel yaparz dedı.

Ben ikisini de yaşamış biri olarak kesinlikle spinal diyorum ki ben çok telaşlı ve korkak biriyim hiç korkmayın o an çok dua ettim daha öncede yazdım o bebeğin çıktığı an şu hayatta en mutlu olduğum andı. Genelde bir gün boyunca rüyada gibiyim herkes geliyor gidiyor ben uyuyorum utanıyorum hasta gibiyim. Spinal de ise gelenlere sohbet ettim hiç doğum yapmış gibi değildim. Uyuşukluk gidince sancin oluyo ama o kadar da olsun bebek doğuyor sonucra

Uyaniyorum olacaktı orası utanıyorum değil. Bir de hakikaten 38. Hafta erken değil mi en azından 1 hafta daha bekleseydi bi sorun falan mı var

Kiyama
Kiyamam seni cok iyi anliyorum allh hepimize yardim etsin bol bol dua etmekten baska elimizden bisi gelmioo.bide bebisi gorcegin ani dusun bol bol

Sagolun kizlar cevaplar icin. Sancilarim oluyor nst de cikti.ilk dogumum da 38+3de olmustu.normal dogum diye gidip kizimin kalp atislari birden düşünce acil sezeryans almak zorunda kalmışlardı.o yuzden bu bebegimin de oyle cok duracağını sanmiyorum.otuz altidan beri zorluyor bayagi beni.hep dinlenerek geciriyorum. Genel anestezi de hic bir ani yasayamamk düşündürüyor beni de.ilkinde de yasayamadim bunda olsun ilk aglamasini duymak istiyorum mesela.duygusala bagladim yine

Bende Spinalden sonra pişman oldum keşke ilkinde de spinal olsaydım diye.bu arada büyük kaç yaşında benim 4 yaşında ve beni çok zorluyor bebekten sonra hep anne oyun oynayalım şunu yapalım deyip duruyor bu hali beni çok uzuyor

takvimime uymaya çalışcam sanırım Çarşamba sezeryan olabilirim kesinleşmedi ama büyük ihtimal öyle olacak.
Allah hayırlısını versin yontem ve saat belli değil henüz. Nasıl olur hiç bir bilgim yok. ..

Uzub zamandir giremiyorum çünkü doğumdan sonra bebegim 1 hafta kuvozde kaldi anne karnında enfeksiyon kapmış ve daha yüzüne bile tam bakamadan alıp küveze koydular daha 17 gündür evinde kuzum hasret gideriyoruz alistik birbirimize. çok güzel bir şey allah isteyen herkese nasip etsin. vaktim oldugunda dogum hikayemide yazicam inşallah. bu arada forumu özlemişim

gözün aydın canım, zor zamanlari atlatmisiniz.Allah bozmasin keyfinizi

kızlar bugun sezaryen olcak
Perşembe Sabahı bende sezeryan oluyorum dualarınızda bizi de eksik etmeyin lütfen

kızlar hepinizin Allah yardimcisi olsun.insallah göz acıp kapayincaya kadar bebekleriniz kucaginizda olur

Günaydın kızlar, uyandığımdan beri ıslaklık hissediyorum sürekli, akıntım var gibi. Su akıntı şeklinde gemez değil mi, adı üstünde su yani?
Bebeğim hareketleri de azaldı, bi süre aynı yöne yatıp kontrol edeceğim. Hareket hissetmezsen mutlaka ara demişti doktorum. İnşallah önemli birşey yoktur.
Bu arada kim kim kaldık günü geçip de doğurmayan? 40+5 oldum ben bugün

Canım şu akıntı şeklinde de olabiyor

Doğum yapan anneler benim bebeğim özellikle geceleri uyumamak için çok diretiyo 2 gündür. normalde bu kadar değildi. belli bi saatte sancısı olur o saatlerden sonra uyurdu. şimdi hiç uyumak istemiyo. ne yapacağımı şaşırdım. babası bizi bırakıp dönmek zorunda kaldı izni bittiği için. ona üzüldüm biraz. acaba diyorum benim gerginliğim bebeğe mi geçiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…