Ay aynen yaaa ayhhh ellerim yikamaktan yara olduuu biri bez biri tuvalet ya bise sorcam bu bebekler neden hep agliyorr sadece memede susuyor ne yapiyorsunuz siz hep emziriyormusunuz.yoksa ne kucak nede baska birsey fayda etmiyorrr napcaz ben yalanci emzik verdimm ama bu kez onu cok emiyor bende yoruluyorYa çok zor bende bebeği emzirdim oruç oğlum acıktım anne beni sen yedir diyor kimseye gitmiyor tuvalet falan hep bana. Onu emzirmek onu yedim sonra misafir ...bugunde oğlum ağlıyor anne benle kimse oynamıyor diye ben hep oyun oynadım onla şimdi de istiyor eşim haftasonları da çalışıyor oğlum içinde üzülüyorum bebek de çok küçük bazen biri sağımda emiyor diğeri solunda oturuyor zaten ameliyatliyim napalım artık birbirimize destek olarak anlatırım insallah
Allah ikincileri nasip etsin anlasilir :) :) ay zor sozmuuu ilkinde annem yapiyordu ben bitek cocuga bakiyordum kizima simdi yine yemegi onlar yapiyorr ama ben yiyemiyorum bilee.buyuvun kiskancligi anne sen yaplarii kiramiyosunuzdaa ayyhh cok sukur diyimmm .Allah savit crrdin canim.dedigin gibi her ise elimizin drgmesi gerekiyo illaki, yardimlar yetersiz.bide cocuk oldugunu düsünemiyorummmmçok zor olmali..
Ayy zor ne kelimeeeeee bak dun kizim cise gotur dedi kocamnin kucaginda bebek agliyorrr kaynanam sarma sariyorrr ben sac bas bi taraftaa kocam guluyorr dalga geciyor bide ayh perisanligimiza bakkk bide senin tipe diyee.icimden bi sovdumm bi sövdümmm sormaaAllah yardımcın olsun. 2 çocuk cidden zor olsa gerek.
Hadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimiziYarın sabah kontrolüm var. Hakkımızda hayırlı bir karar verilir inşallah. Herkesten dualarını bekliyorum :)
Emziriyorum annem bile diyo ki çok emziriyosun zaten küçük 2 kere çekip bırakıyor sonra hemen tekrar istiyor Beşikte mikirdanip duruyor bende nasıl bişey alsam anali kucagi mi diye düşünüyorum. Bugün eşime patladı şu büyüğü banyo yaptir zamanım yok çocuk kokacak diyeAy aynen yaaa ayhhh ellerim yikamaktan yara olduuu biri bez biri tuvalet ya bise sorcam bu bebekler neden hep agliyorr sadece memede susuyor ne yapiyorsunuz siz hep emziriyormusunuz.yoksa ne kucak nede baska birsey fayda etmiyorrr napcaz ben yalanci emzik verdimm ama bu kez onu cok emiyor bende yoruluyor
Benmdeee bebegimin altını değiştirme kk istiyorum yaa
göbekler yumus yumus demiben de öyle olsun isterdim ama ilk gün pek süt gelmiyo. bebeğim aç olduğu için yarım saattede bir emiyodu ve yaklaşık yarım saat bir saat memede kalıyodu. millet gelip gidiyo sen göğsünü kapatamıyosun bile.
doğumdan sonra göbek gidince bi tuhaf gelmeye başladı bana da vücudum. alışmışım şiş göbeğe. inince bi değişik oldu. bi de eskisi gibi sıkı olmayınca. tuhaf ötesi
39+0 olduk ama hiç bi belirti yok sadece ağrısız kasılmalarım oluyor o kadar
canım merak etmee.bebegin gelicek zamani biliyo.bende de son ana kadar hic bi sanci olmadi oyle sideetli.herkes senin dogurmaya niyetin yok dedi.inanki son gün oldu benim sancim..beklemek zor ama biliyrum39+0 olduk ama hiç bi belirti yok sadece ağrısız kasılmalarım oluyor o kadar
Sen kaç haftalık doğum yaptın canım bekleyip hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden zaten :)canım merak etmee.bebegin gelicek zamani biliyo.bende de son ana kadar hic bi sanci olmadi oyle sideetli.herkes senin dogurmaya niyetin yok dedi.inanki son gün oldu benim sancim..beklemek zor ama biliyrum
Dikişlerim sıkıntılı canm yaa oturamiyorum kalkamiyorum ayakta fazla duramıyorumkız niye öyle dedin ki beceremiyonmu bende dün degiştireyim derken bastan aşagi kaka cişe bulandim,ve hatta hali yorgan da .eşim nasil kahkahalar atiyo.bu bebişler altimiz açilinca faaliyete geçicez diye bekliyolar valla artik eminim sonra yok temizle yok üstunü cikar yok tekrar giydirr.ve sonuç Zombi Annişlerrr
Ben inanmıyorum hicbirinekızlar bu 40 basmalar, sarilik icin sari örtuler yada 40 gün disari cikmama yalniz kalamama catal bicak koyma, ip yakip bebege koklatma olaylarina ne diyosunuz.ilk defa duyuyorum ben.ve inanmiyorum, ama gelde büyuklere anlatbirde bebege yada kendimize okuyabildugimiz dua varmi.ben kuran dinliyotum ama biseyler okumak da güzel olurdu
39+4 olduk. Bekliyoruz bizde.gece uyuyamiyirum.korkumdan .gece gelirse birden panik yaparim uyumayim diyorum. Cok korkuyorum normal dogumdan. Ama kistlerim var. Oyuzden tamamen gitmesi icin normal gerekiyormus. Epidural icin ne dusunuyorsunuz. Tek tesellim epidural
kızlar bu 40 basmalar, sarilik icin sari örtuler yada 40 gün disari cikmama yalniz kalamama catal bicak koyma, ip yakip bebege koklatma olaylarina ne diyosunuz.ilk defa duyuyorum ben.ve inanmiyorum, ama gelde büyuklere anlatbirde bebege yada kendimize okuyabildugimiz dua varmi.ben kuran dinliyotum ama biseyler okumak da güzel olurdu
Duydugum a gore 4 cm acilma gerekiyormus epidural olunca. 5 cm olsa yapmiyolarmis. Yarun kontrolum var.bakalim ne dicek doktorEpidurali ben de düşünüyorum hatta doktoruma bile söyledim. çünkü ablam yengem epidural oldular özellikle yengem 2 saat uyumuş o arada açılması tamamlanmış ve çok çok rahat doğurdum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?